Çocuk benim kendi çocuğum onla hiç bir alakası yokbebek mi var ortada. ben kacırdım o kısmı galiba:/
sakın gerı adım atma. yapmışsın bır hata olmuş bitmiş. BITSIN kesınlıkle. Karsına hayırlı bır ınsan cıkacaktır. Boylelerıne fırsat vermeyeceksın.duygu karmaşası ıcındesın, cok normal. ama dımdık dur, pes etme verdıgın karardan. Inan daha ıyı hıssedeceksın.Çıktım kötü hissediyorum hislerim elimde olsa kötü hissetmeyi tercih etmezdim elbette hem pişmanlık duyuyorum yani bir çok duygu birlikte hüküm sürüyor
Doğru olmaz öyle zaten bu bahane değil olamaz kiO yuva yıkılacaksa yıkılır ileride bir zaman ama bu sizin sayenizde olursa o pisliğin eşinin ahı sizden ya da çocuğunuzdan çıkabilir. Eşin sizi bulması çok zor değil. Ve Bu mesele ifşa olursa, çocuğunuzun ileride neler yaşayabileceğini tahmin ediyor musunuz? Nasıl bakıyorsunuz çocuğunuzun yüzüne?
Boşandınız diye sonsuza kadar yalnız yaşamak zorunda değilsiniz, ömrünüzü çocuğunuza feda etmek zorunda değilsiniz. Doğru düzgün biriyle evlenebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Kendinize bu şerefsizliği yakıştırmayın. Siz cevap vermedikten sonra o adamın yapabileceği hiç bir şey yok. Daha başından siz yüz vermişsiniz. Adam peşinizde dolanan ve rahat vermeyen bir sapık değil. Aldatmaya meyilli biri belli ki. Ve siz de ona bu elektriği vermişsiniz.
Boşluktaysanız, boşluktasınız. Ama adam bunu neden biliyor? Gidin arkadaşlarınızla paylaşın derdinizi. Çok zor milletin yeni evlendiği yaşlarda boşanmış bir çocukla kalmak. Ama bunun tesellisi evli bir adamla aşk yaşayarak olmuyor.
Çok iyi biliyorum dönüp baktığımda kendimle gurur duyacağım bazen pişmanlık da olacak ama şimdiki gibi değil pisliğin teki için kendimi ne kadar yıpratmışım dicem tamam hata yaptım ama çok şükür döndüm diyeceğim o günü hayal ediyorum dönmicem aslasakın gerı adım atma. yapmışsın bır hata olmuş bitmiş. BITSIN kesınlıkle. Karsına hayırlı bır ınsan cıkacaktır. Boylelerıne fırsat vermeyeceksın.duygu karmaşası ıcındesın, cok normal. ama dımdık dur, pes etme verdıgın karardan. Inan daha ıyı hıssedeceksın.
donme evet, yavrucugundan güç al. bır daha da yanlış ilişkilere adım atma. zaten yanlış bır evlılık yapıp boşanmışsın. kaç tane canımız var kı harcıcaz bunlar ıcın tek tek. kendıne saygı duy ve kıymetını once sen bıl.Çok iyi biliyorum dönüp baktığımda kendimle gurur duyacağım bazen pişmanlık da olacak ama şimdiki gibi değil pisliğin teki için kendimi ne kadar yıpratmışım dicem tamam hata yaptım ama çok şükür döndüm diyeceğim o günü hayal ediyorum dönmicem asla
Zayıfım ama gereken her şeyi yapıcam daha devam ederse şikayet edicem artık zaten iş yerinden görevlendirme için konuşucam uzak kalmak en temizi olur doğru anlamışsınız durum öyleKonunun cogunu okumadim ama anladigim kadariyla bosandiktan sonra cocugunuzu da alip tayinle baska bir yerde yeni bir hayata baslamissiniz. Yalnizlik ve bosanmanin verdigi o yipratici donemde bu adam karsiniza cikmis. Belki arkadasca sace sIkIntilarinizi paylastiginizi sandiginiz o donemde adamin niyetinin bozuk oldugunu anladiniz. Ama bu arada siz de kapildiniz belki. Cok da olmamis dediginize gore iki ay. Adama karsi da zayifsiniz sanirim.
sanirim yapilacak tek sey adama uzak durmasini soylemek devam ederse savciliga sizi rahatsiz ettigi icin sikayette bulunmak. Hatta koruma karari cikartirsanuz size 50 metreden fazla yaklasamaz. Boylece gider kendine baska avlar arar. Once sizin bu olayi kafanizda bitirmeniz gerekir. Cunku hala adama karsi zayifken istediginiz kadsr istemiyorim deyin adam inanmayacaktir. Yurekten inanarak defol deyip sonra da gerekli yerlere yalniz yasayan biriyim istemedigimi soyluyorum ama beni rahatsiz ediyor diye sikayette bulunabilirsiniz.
Evliliğim zaten beni bitiren bu derece zayıflaştıran insan tamam kendini biliyor ama sürekli embesil gibi davranıyır biri sana yağamazsın edemezsin bi süre sonra şüphe ediyorsun boşandığımda bile yalvararak döneceksin asla tek başına ayakta kalamazsın 2 aya kalmaz diyordu o kadar eminki kendinden hiç öyle olamadım hep şüphe ettim kendimdendonme evet, yavrucugundan güç al. bır daha da yanlış ilişkilere adım atma. zaten yanlış bır evlılık yapıp boşanmışsın. kaç tane canımız var kı harcıcaz bunlar ıcın tek tek. kendıne saygı duy ve kıymetını once sen bıl.
Elbette ölüyor insanlar o bile geçiyor bi kıçı kırık adam ne ki dimi boşandım o zamanlar da çok zordu ama şimdi unuttum gitti hem de çok küçüktü oğlum tektim hepsini atlattım tekrar işe döndüm ücretsiz izne çıkıp kendimi eve kapatmıştım yeni bir sayfa açtım yeni bir yere geldim hem ailem de yanımda değildi her şeyimi yaptım ev buldum taşındım yerleştim hepsi oldu şimdi bu niye olmasın da dimiyani şeytanın türlü cilvelerine kanmışsınız belli ki tövbe edip ALLAH tan yardım isteyin.
tabiki çok güçlü durun ve asla bir dah abu hatayı yapmamamk için kendinize söz verin ve o kişiden uzaklaşın . ne kadar canınız yanarsa yansın ölüm acısı bile geçiyor buda geçer .
çok daha iyisi olur yeter ki iste . herşey istemekle başlar çabalakla ilerler .Elbette ölüyor insanlar o bile geçiyor bi kıçı kırık adam ne ki dimi boşandım o zamanlar da çok zordu ama şimdi unuttum gitti hem de çok küçüktü oğlum tektim hepsini atlattım tekrar işe döndüm ücretsiz izne çıkıp kendimi eve kapatmıştım yeni bir sayfa açtım yeni bir yere geldim hem ailem de yanımda değildi her şeyimi yaptım ev buldum taşındım yerleştim hepsi oldu şimdi bu niye olmasın da dimi
hakaretler olmasa iyi ama burda bu konuda yaralanmış çok insan var olacaktır illaki ama buraya yazma cesareti göstermeniz bile büyük bir adım bence lütfen kendinize saygı duyun eminim kolay olmayacaktır ama kendinizde rahat değilsiniz zatenKarar verdim uyguladım o zaman 31 ağustos günü tekrar konu açacağım çünkü ertesi gün için desteğe ihtiyacım olacak. Gerçi bu konudaki hakaretleri bi kez daha okusam o da yeter heralde
Sakin vazgeçmeyin
Zaten birbirinizi seviyorsunuz
Karısını boşar evlenirsin ya da bosamaz beraber aynı evde yaşarsınız. (!)
Bir başka kadına dokunduğu, sevdigi,öptüğü kesin olan bi adamla nasıl olabiliyorsunuz gerçekten anlamiyorum. Bu kadar mı gurursuz olunur . 2. Kadın olmayı nasıl hazmediyorsunuz? .
bişi yapmıyorum ki kötü hissediyorum yalnızca ve bu histen kurtulmak istiyorum bir yolu var mı soruyorum kadına karşı da umursamasa da ona karşı da aslında şuan tatil zaten bitirdim ama geri dönünceden korkuyorum. rezil bir cendere var
Bir an önce kendinizden ve etrafınızdan uzaklaştırın.
Evliliği iyi gitsin veya kötü gitsin fark etmez.
Ama bir başkasının sebebi siz olmayın.
Can yakan siz olmayın. O "öteki" olmayı kendinize yakıştırıp kabullenmeyin.
Düşünün, karşınızdaki erkek sizin için belki severek veya sevmeyerek evlenip yuva kurmuş.
Bile isteye bir düzen oluşturmuş.
Sonra sizinle tanışmış bir şekilde ve o kadına, belkide herşeyini veren o kadına sırt çevirmiş.
Bir kenara atmış, karısı ile yaşaması gereken herşeyi duygusal veya fiziki kalkıp başka kadınla yaşıyor.
Sizce bu erkek ne kadar güvenilir?
Ne kadar bu size gelecek sıfatlara, aşağılamalara değer?
Bir başkasının erkeği bırakın onda kalsın.
Siz kendinize yeni temiz sayfa açın.
Temiz bir maneviyatınız olsun.
Kirli bir maneviyat size hep acı getirir.
sen çok yalnız bir kadınsın anladığım kadarı ile bu da hata yapmana neden oluyor, annenler ile görüşsen yanına gelip kalabilecek birisi var mı? yalnızlık kötü bir duygu, içinde tanımlayamadığın his budur. evladına odaklan kimsenin eğlencesi olma yaşın genç, adam seninle telefonda flirt ediyor adam olsa boşanır mutsuzsa, aksi zaten tek yola çıkar o da ŞEREFSİZ olduğuna!!!!küçük bebekle nerde nasıl yatıcam zaten hanfendi yalnız yaşıyorum bakan yok ailem farklı şehirde kime bırakıp adamla gidicem bunu biliyor elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?