o kadınhep

Çıktım kötü hissediyorum hislerim elimde olsa kötü hissetmeyi tercih etmezdim elbette hem pişmanlık duyuyorum yani bir çok duygu birlikte hüküm sürüyor
sakın gerı adım atma. yapmışsın bır hata olmuş bitmiş. BITSIN kesınlıkle. Karsına hayırlı bır ınsan cıkacaktır. Boylelerıne fırsat vermeyeceksın.duygu karmaşası ıcındesın, cok normal. ama dımdık dur, pes etme verdıgın karardan. Inan daha ıyı hıssedeceksın.

Doğru olmaz öyle zaten bu bahane değil olamaz ki

Öncelikle sizi ve yaşadıklarınızı anlamam mümkün değil onu belirteyim. Adamın evli olması zaten bu ilişkinin başlamamış olması için yeterli bir sebep, hadi oldu bir hata başladınız karısının umurunda bile değil gibi sözlerle kendinizi kandırmayın lütfen. Evlilikleri iyi gitmeyebilir boşanmayı da düşünebilirler ama bu sizi ilgilendiren bir konu değil. Hem nereden biliyorsunuz belki adam sizinle ilişkisini koparmamak daha doğrusu sizden faydalanmayı sürdürmek adına böyle söylüyor olamaz mı? Bir anne olduğunuzu unutmayın ve öncelik çocuğunuz olsun. Gerçekten uzaklaşmak isterseniz bunu başarabilirsiniz. 40 yıllık eşler ayrılıyor siz neden bitiremeyesiniz ki? Ama bunu gerçekten istemeniz gerekiyor.

Çok iyi biliyorum dönüp baktığımda kendimle gurur duyacağım bazen pişmanlık da olacak ama şimdiki gibi değil pisliğin teki için kendimi ne kadar yıpratmışım dicem tamam hata yaptım ama çok şükür döndüm diyeceğim o günü hayal ediyorum dönmicem asla

Konunun cogunu okumadim ama anladigim kadariyla bosandiktan sonra cocugunuzu da alip tayinle baska bir yerde yeni bir hayata baslamissiniz. Yalnizlik ve bosanmanin verdigi o yipratici donemde bu adam karsiniza cikmis. Belki arkadasca sace sIkIntilarinizi paylastiginizi sandiginiz o donemde adamin niyetinin bozuk oldugunu anladiniz. Ama bu arada siz de kapildiniz belki. Cok da olmamis dediginize gore iki ay. Adama karsi da zayifsiniz sanirim.
sanirim yapilacak tek sey adama uzak durmasini soylemek devam ederse savciliga sizi rahatsiz ettigi icin sikayette bulunmak. Hatta koruma karari cikartirsanuz size 50 metreden fazla yaklasamaz. Boylece gider kendine baska avlar arar. Once sizin bu olayi kafanizda bitirmeniz gerekir. Cunku hala adama karsi zayifken istediginiz kadsr istemiyorim deyin adam inanmayacaktir. Yurekten inanarak defol deyip sonra da gerekli yerlere yalniz yasayan biriyim istemedigimi soyluyorum ama beni rahatsiz ediyor diye sikayette bulunabilirsiniz.

donme evet, yavrucugundan güç al. bır daha da yanlış ilişkilere adım atma. zaten yanlış bır evlılık yapıp boşanmışsın. kaç tane canımız var kı harcıcaz bunlar ıcın tek tek. kendıne saygı duy ve kıymetını once sen bıl.

Zayıfım ama gereken her şeyi yapıcam daha devam ederse şikayet edicem artık zaten iş yerinden görevlendirme için konuşucam uzak kalmak en temizi olur doğru anlamışsınız durum öyle

yani şeytanın türlü cilvelerine kanmışsınız belli ki tövbe edip ALLAH tan yardım isteyin.
tabiki çok güçlü durun ve asla bir dah abu hatayı yapmamamk için kendinize söz verin ve o kişiden uzaklaşın . ne kadar canınız yanarsa yansın ölüm acısı bile geçiyor buda geçer .

Evliliğim zaten beni bitiren bu derece zayıflaştıran insan tamam kendini biliyor ama sürekli embesil gibi davranıyır biri sana yağamazsın edemezsin bi süre sonra şüphe ediyorsun boşandığımda bile yalvararak döneceksin asla tek başına ayakta kalamazsın 2 aya kalmaz diyordu o kadar eminki kendinden hiç öyle olamadım hep şüphe ettim kendimden

Elbette ölüyor insanlar o bile geçiyor bi kıçı kırık adam ne ki dimi boşandım o zamanlar da çok zordu ama şimdi unuttum gitti hem de çok küçüktü oğlum tektim hepsini atlattım tekrar işe döndüm ücretsiz izne çıkıp kendimi eve kapatmıştım yeni bir sayfa açtım yeni bir yere geldim hem ailem de yanımda değildi her şeyimi yaptım ev buldum taşındım yerleştim hepsi oldu şimdi bu niye olmasın da dimi

çok daha iyisi olur yeter ki iste . herşey istemekle başlar çabalakla ilerler .

Karar verdim uyguladım o zaman 31 ağustos günü tekrar konu açacağım çünkü ertesi gün için desteğe ihtiyacım olacak. Gerçi bu konudaki hakaretleri bi kez daha okusam o da yeter heralde
hakaretler olmasa iyi ama burda bu konuda yaralanmış çok insan var olacaktır illaki ama buraya yazma cesareti göstermeniz bile büyük bir adım bence lütfen kendinize saygı duyun eminim kolay olmayacaktır ama kendinizde rahat değilsiniz zaten

Böyle kadınlardan da erkeklerden de tiksiniyorum .Genellikle de kılıfları aşk oluyor.Kalbime söz geçiremiyorum vazgeçemiyorum karısını sevmiyor beni seviyor b ..k seviyor sadece kullanıyor
Konu sahibi istese siler atar tayin ister telefonunu değiştirir v.b
Boşluktaysan gider terapi falan görürsün arkadaşlarınla sosyalleşirsin evli adamla münasebete girmezsin.

Bile isteye yasadiniz sonu gelmicek anladiniz simdi bitircem ama bitiresimde yok ne yapsam durumundasiniz yoksa insan bicak gibi keser yaptiginiz buyuk bir hata
Aldatan erkekler genelde ayni seyi soyluyor evliligim iyi gitmiyor karimi sevmiyorum vs hala inaniyor musunuz karisini sevmiyor diyelim ama birakip sizinlede evlenmez yani
Yorumlari okumadim ama galiba cocugunuz var bosanmis olamaniz asik olup biseyler yasamak en dogal hakkiniz ama bu sekilde bir iliski yakisir mi bir anneye cok utanc verici olurdu cocugunuz anlayabilseydi
Bence en buyuk kotuluk kendinize oncelikle kendinize kalbinize bedeninize sahip cikin saygi duyun sevin ve gercekten sevilin kimsenin macerasi olmayin

Sabaha kadar telefonla konuşman bile adama ümit veriyor olmana yeterli bir sebep.
Zaten kadının da umrunda değil diye teselli edip gönlünü vicdanını rahatlatıyosun.

2. kadın olmak istemiyorsan eğer bitirirsin memuriyetini. Dönersin memlekletine. Yapamam diyosan da razısın o haysiyetsizin 2. karısı olmaya.

Çok güzel

Yapamam diye birşey yok.... yeter ki istesin insan isteyince bir anda gereken güç gelir... ben buna inanıyorum! Insanlar ne acıları kaldırıyor yeri gelince.... kendi onurun kendi hayatın için vazgeçmelisin

Bir özgüven düşmanı aile kaç kişinin hayatını mahvediyor böyle .. Hayatta başımıza gelenlerden daha önemli olan bizim duruşumuzdur ..Suçu adama,karısına,o kadına,biten eski evliliğe,hayata,boşluğa,şuna buna atmaya gerek yok sizin kendinize zerre saygınız olsa bunların hiç biri olmaz o da malesef sizi sindiren ailenizin ayıbı...Önce kendinizi aşağılayıp durmayı bi bırakın adam da bunu hissediyor bence,kendine değer vermeyene kimse değer vermez lafa söze bakmayın siz...
Şimdi dünya kadar çamı devirdikten sonra "geçmiş tozdur, üfle gitsin" demek moda..Aşırı vicdanlıysanız niye ilerlettiniz, cinsel bişey olmadıysa niye şimdi bu kadar vicdan azabı patlaması pişmanlık?? Üflersin uçar gider yani değil mi?

küçük bebekle nerde nasıl yatıcam zaten hanfendi yalnız yaşıyorum bakan yok ailem farklı şehirde kime bırakıp adamla gidicem bunu biliyor elbette.
sen çok yalnız bir kadınsın anladığım kadarı ile bu da hata yapmana neden oluyor, annenler ile görüşsen yanına gelip kalabilecek birisi var mı? yalnızlık kötü bir duygu, içinde tanımlayamadığın his budur. evladına odaklan kimsenin eğlencesi olma yaşın genç, adam seninle telefonda flirt ediyor adam olsa boşanır mutsuzsa, aksi zaten tek yola çıkar o da ŞEREFSİZ olduğuna!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…