o kadınhep

Sizin görümcenizde mi metresdi?

dalga mı gecıyorsun arkadasım sen
sen buraya gunah cıkarmaya bıle gelmemıssın kendını kandırmaya gelmıssın
ıstıyorsun kı senın hıc sucun yok tum suc adamın dıyelım

ona bakarsak bu adam olmasa baska evlı adamlada olabılırdın !

adam nasıl sen olmasan baskasıylada olabılecekse...

sende sonucta ıkıncı kadın olmayı kafaya koymussun bıle bıle gore gore duya duya

bıraz yuzun kızarsın ya

edit : yanlıs alıntılama konu sahıbıne gıydırıyordum

Cok zor bir durum Rabbim nefsimizi köreltsin ...

Vay anasını be demek istiyorum ilişki üçgenine bak,dahada bir şeyler derdim de banlanmak istemiyorum

bu ne şiddet bu ne celal
sinirden gözünde görmüyor zaar

:) beni vaktiyle paylaştiğim konumla vurma zira görümceme ' metres' hayati yaşiyor resmen diyen ilk bendim.
Okeyy?
Vurmuyorum.doğru mu hatırlıyorum dedim. Hepimiz kızıyoruz hepimiz hata yaptığını bastırıyoruz vazgeç alma kimsenin ahını diyoruz.ama bastıra bastırarak metres demiyoruz.

bu ne şiddet bu ne celal
sinirden gözünde görmüyor zaar
sorma resmen uzandıgım yerden dogruldum yazdım
adete klavyeden ates cıktı
bıde bı uye arkadasımızın eskı konusundan vuruyor bel altı vuruyor sızın gorumcenızde mı metresdı falan dıye

hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarırmıs mısalı
bu konu sahıbı nerdeyse adamın karısını suclayacak o potansıyelı gordum

Vurmuyorum.doğru mu hatırlıyorum dedim. Hepimiz kızıyoruz hepimiz hata yaptığını bastırıyoruz vazgeç alma kimsenin ahını diyoruz.ama bastıra bastırarak metres demiyoruz.
Gayet doğru hatirliyosun, o kişi kendine bu hayati yakiştirip hala israrla kalp çarpintisindan ondan bundan bahsediyosa ben de üstüne bastira bastira bunu derim. Kaldi ki o kişi de zaten konumunun gayet tabi farkindadir emin olun.
Ha bunu dedim diye banlanirsam da banlaniyim vallahi umrumda da değil.

Siz konu sahibinin mesajlarini karistiriyorsunuz.

Konu sahibi, bu senin ikinci hesabın değil mi?
Çünkü kkyı 12' den vuracak bir konuyla giriş yapmışsın.

herkes kendinden sorumlu..
ama ama ama larla olmuyor ..
ve herkes kendine yakışanı yaşar..
konu sahibi kendini böyle bir adama layık görmüşse biz ne yapalım ..

ya kusura bakmayın nolur
konu sahıbını alıntılayacakken sızı alıntılamısım...
mesaj sonunda edıtledım ama tekrardan özrumu dılıyorum :)

Yok hic onemli degil onu kastetmedim.

Bahsettiginiz uye konu sahibi degil, baska uye. Belalti vuruyor dediginiz.

Simdi gordum zaten bir uye demissiniz. O halde kusura bakmayin.

Y yar_88 Adamda hiç mi suç yok demişsin ? Adam soysuz evet . Yalancı da üstelik . Mutsuzmuş . Ulan bir tanesi de mutluyum , eşim çok iyi ama ben kaşınıyorum , rahat batıyor da karımı aldatıyorum dese ! Hep mutsuzlar . Yalan .

Bu konuda son bir kaç gündür öyle hassasım ki . O mutsuz , yürümeyen evliliğin !!! tarafı her gün omuzunda ağlıyor .

Yahu diyor yahu biz mi mutsuzduk ?

Zihnimden nasıl sileceğim demişsin ? Gerekirse zihnini aldır !

Benim için aldatmada sadece eş sorumludur derdim hep . Hala da öyle . O evdeki kadına karşı sadece o adam olacak kişi sorumlu .

Ama sende kendinden sorumlusun . Sen de vicdanından sorumlusun .

Bırak. Uzaklaş . Olacaksa da senden olmasın .

Ha sen olmasan , başkası olacak lafı da ... neyse ; kılıftır diyeyim ben en naif ifadeyle . Kılıf uydurmayın .

Sen olma .

Öteki , beriki , diğeri , o bu şu ! Olmayın ya olmayın , adamın evli olduğunu duyduğunuz an , evliliğini bitereek g..ü bulana dek en azından kaçın gidin !

ya kusura bakmayın nolur
konu sahıbını alıntılayacakken sızı alıntılamısım...
mesaj sonunda edıtledım ama tekrardan özrumu dılıyorum :)
Arkadaşım ben söyledim.kim kimi belaltı vuruyor. Konusunu okudum kendi yazdı buraya.hayırdır nereye :)))
Ayrıca ; ben de evliyim ve evli erkeklere takılan kadınlara tabiki kızgınım ama söyleniş tarzı hoşuma gitmedi

Konu sahibi arkadaşım, madem buraya fikir almaya gelmişsin ben fikrimi yazayım..
Elbette şeytan taşlama yapmayacağım, hayat bu benim de başıma gelir bakarsın.

Benim için ikinci kadın olmayı kabul eden kişi, zayıftır. Onu ciddiye almam.
Kendi kendine yetemeyen kadın, kapatma metres ya da ikinci kadın olmayı kabul eder.

Kendine bunu yapma, kafana silah dayamıyorlarsa bu tarz çarpık ilişkilerden kurtulmak çok kolay..
Sen istemiyorsun kii.
Seçtiğin hayatla mutlu olmaya bak o zaman.

Ama olamayacaksın.
Bu iş bittiğinde vücudunu kullanılmış, kendini kirli hissedeceksin...

Kendine gel. Kurtul bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…