- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
Sizin görümcenizde mi metresdi?Sabahlara kadar telefonda konusurken bi kez olsun yan odada karisinin neler hissettigini düşündün mü?
Hadi aynaya bakarken bu sifati kendine yakiştiriyosun da kendi çocuğunun yüzüne nasil bakabiliyorsun?
Ar yok, utanma yok,
Neye kime üzülsem bilemedim seni doğuran ana babaya mi, çocuğuna mi, o rezil adamin karisina çocuğuna mi hangi birine..
Sen ve senin gibi metres hayati yaşayanlar dişiniz ne kadar güzel olursa olsun,içiniz kalbiniz,vicdaniz çürük bunu sakin unutmayin.
Metres diyorum evet, buna kirilip gücenmezsin çünkü yaşadiğin hayatin ve konumunun kelime anlami tam da bu.
Sagduyulu tek yorum bu herhalde.
Yahu ne ah almasi, yuva yikmasi, kadini uzmesi? Adam aldatmayi kafaya koymus yani evlilik bitmis.
Ha konu sahibiyle bitmis ha baska bir konu sahibiyle bitmis. Burada kadina yapilan bir sey yok.
Konu sahibi yalniz adam ne sizi seviyor ne karisini. Ama ikinizle de beraber. Yani bu kadar karaktersiz bir adamla beraber olmayi kendinize yakistiriyorsaniz siz bilirsiniz.
:) beni vaktiyle paylaştiğim konumla vurma zira görümceme ' metres' hayati yaşiyor resmen diyen ilk bendim.Sizin görümcenizde mi metresdi?
hemen anlatayım
hanım esınden ayrılmıs evlılıgınde defalarca aldatılmıs
bı evladı var
cok borcu varmıs cok sıkıntı cekmıs 40 gunluk lohusayken kendısıne yanasan bı sevgılısı varmıs
oda evlı
aynı ısyerındelermıs
uzaga gıdemıyormus onu gordugunde kalbı carpıyormus
gozlerı suzuluyormus kalbı tıtrıyormus
ben ne yapayım dıyor
ıcınden gecenı bılıyorum
dalga mı gecıyorsun arkadasım sen
sen buraya gunah cıkarmaya bıle gelmemıssın kendını kandırmaya gelmıssın
ıstıyorsun kı senın hıc sucun yok tum suc adamın dıyelım
ona bakarsak bu adam olmasa baska evlı adamlada olabılırdın !
adam nasıl sen olmasan baskasıylada olabılecekse...
sende sonucta ıkıncı kadın olmayı kafaya koymussun bıle bıle gore gore duya duya
bıraz yuzun kızarsın ya
Vallahi banlanmayacağimizi bilsek keske, çok haklisin melina.Vay anasını be demek istiyorum ilişki üçgenine bak,dahada bir şeyler derdim de banlanmak istemiyorum
Vurmuyorum.doğru mu hatırlıyorum dedim. Hepimiz kızıyoruz hepimiz hata yaptığını bastırıyoruz vazgeç alma kimsenin ahını diyoruz.ama bastıra bastırarak metres demiyoruz.:) beni vaktiyle paylaştiğim konumla vurma zira görümceme ' metres' hayati yaşiyor resmen diyen ilk bendim.
Okeyy?
sormabu ne şiddet bu ne celal
sinirden gözünde görmüyor zaar
Gayet doğru hatirliyosun, o kişi kendine bu hayati yakiştirip hala israrla kalp çarpintisindan ondan bundan bahsediyosa ben de üstüne bastira bastira bunu derim. Kaldi ki o kişi de zaten konumunun gayet tabi farkindadir emin olun.Vurmuyorum.doğru mu hatırlıyorum dedim. Hepimiz kızıyoruz hepimiz hata yaptığını bastırıyoruz vazgeç alma kimsenin ahını diyoruz.ama bastıra bastırarak metres demiyoruz.
sormaresmen uzandıgım yerden dogruldum yazdım
adete klavyeden ates cıktı
bıde bı uye arkadasımızın eskı konusundan vuruyor bel altı vuruyor sızın gorumcenızde mı metresdı falan dıye
hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarırmıs mısalı
bu konu sahıbı nerdeyse adamın karısını suclayacak o potansıyelı gordum
ya kusura bakmayın nolurSiz konu sahibinin mesajlarini karistiriyorsunuz.
sormaresmen uzandıgım yerden dogruldum yazdım
adete klavyeden ates cıktı
bıde bı uye arkadasımızın eskı konusundan vuruyor bel altı vuruyor sızın gorumcenızde mı metresdı falan dıye
hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarırmıs mısalı
bu konu sahıbı nerdeyse adamın karısını suclayacak o potansıyelı gordum
ya kusura bakmayın nolur
konu sahıbını alıntılayacakken sızı alıntılamısım...
mesaj sonunda edıtledım ama tekrardan özrumu dılıyorum :)
Arkadaşım ben söyledim.kim kimi belaltı vuruyor. Konusunu okudum kendi yazdı buraya.hayırdır nereye :)))ya kusura bakmayın nolur
konu sahıbını alıntılayacakken sızı alıntılamısım...
mesaj sonunda edıtledım ama tekrardan özrumu dılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?