o kadınhep

Inan sadece gülümsedim biliyo musun:)
Akli sira beni vuracak, ulen zaten görümcemi ilk gömen bendim bu neyin mücadelesi bu neyin korumasi kafam almiyor

Foseptik çukuru gibi ilişkiler bütünü.

işte ben bunu yakıştıramıyor hazmedemiyorum elimden geleni de yapıyorum
aslında biraz daha bilenmek de istedim konuyu açarken insanlar klavyede daha da acımasız biliyorum söyleyin kendimi daha rezil hissedeyim de istedim sanırım daha net göreyim yerimi çünkü kimseye anlatılamıyor. ben zaten iğrenç bir hayattan kendimi sıyırmaya çalışıyorum bir yandan neler neler oluyor aşık oldum bişi yapmıyorum döndüm yoldan ama aklımı başıma almam lazım

Böyle devam et çok doğru yoldasin.Sen o adamdan kurtulmak istesem bir yolunu bulur kurtulursun zaten kimsenin fikrine ihtiyacın yok.Yuva yılmadan Bekarlar seni bulmada bırak.

üzülebilirim zaten siz de üzüleyim istemezdiniz mi yazarken ancak adı bu farkındayım bir şey söyleme hakkım yok savunamam çok haklısınız

İş yerlerinde bu tarz ilişkiler yaşayanlar zannederler ki kimse farkında değil.Emin olun iş yerinizdekiler bunu biliyordur.Bilmeseler de bir şekilde kamuda bu ortaya çıktığında işinizden bile olabilirsiniz.En iyi ihtimale dosyanizla birlikte her görev yaptığınız yere gider.Kaçar kurtulurum zannetmeyin.Geleceğinizi değmeyecek bir ilişki için harcamayın.Kendinizi bu konuma düşürmeyin.Kafamı neyle oyalarim falan geçin bunları.Yapmak istemezseniz yapmazsınız.

asla kimseyi suçlayacak durumda değilim

üzülebilirim zaten siz de üzüleyim istemezdiniz mi yazarken ancak adı bu farkındayım bir şey söyleme hakkım yok savunamam çok haklısınız
Sen metres flan değilsin yanlış yoldasin.Sen bunu da biliyorsun zaten bacim kalbine tuz baş bu adamı unut seni Allahtan başka kimse yargilayamaz düşmeyen kalmayan bir Allahtır. insaniz şaşarız beşeriz. Kendine mutlu bir hayat kur tek başına.

Ben sizin sevdiğinizi ve yenildiğinizi düşünüyorum. Zira aklen ne kadar yanlıs olduğunun farkındasınızdır. Kalbinize söz geçirirseniz kurtulursunuz. Hakkı'nızda hayırlısı olsun

ben de onu dyorum o ne yaparsa yapsın ben bu sürecin parçası olmak istemiyorum haklısınız yüz yüze olması ben zorlayacak yalnızca ama olur dimi yaparım o kadar şey geldi başıma bişi olmadı bundan da çıkarım yapabilirim.

Bizim elimizden bişey gelmez çaba harcayacak sizsiniz
Kendinizi düşürdüğünüz duruma üzülüp sıyrılmak zorundasınız
Saygınlığınızı güzelliğinizi sağlığınızı psikolojinizi ve hatta ahiretinizi yitirirken atan kalbinizi dinlenmeyin
Göz göze gelmeyin asla iş dışında hiçbir şekilde muhattap olmayın birde iş çıkışı samimi olduğunuz arkadaşınız varsa Oray'a gidin avm yapın çocukla parka çıkın ama asla diğer yöne kaymayın

Senin psikolojin bozuk uzman yardımı alman gerekiyor. Samimi söylüyorum.

avm yok malesef gittiğim yerlere çocuğunu da alıp geliyor zira küçük yer beni bulması zor olmuyor o yüzden evden çıkmıyorum çoğunlukla ve bu benim psikolojimi mahvediyor aslında samimi kimsem yok yalnızım burda boşanınca tayinle geldim yani yeni geldim sayılır öyle çevre oluşturacak vaktim olmadı sosyal statüm sebebiyle de boşanmış olunca ben yaklaşamadım insanlarda pek yaklaşmak istemedi aslında eski eşim iş yerime gelip olay çıkardı filan uzak duruyor haliyle insanlar ben olsam ben de uzak dururum dertsiz başıma dert mi alıcam haklılar

Yapar mısın yapamaz mısın diye tercihin yok bence .

Yapacaksın var . Yapacaksının yolları var . Yapamazsam yok .

Senin psikolojin bozuk uzman yardımı alman gerekiyor. Samimi söylüyorum.
gittim doktor baş edebiliyorsun bence iyisin dedi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum anlattım hepsini cvbı bu oldu evet evliliğimde çok aşağılandım psikolojim bozuk kabul ediyorum eşim benden zevk almadığını defalarca dile getirdi cinsel hayatımdan soğudum hatta en son göbeğimden dolayı o işi yapamıyormuş bunu dedikten sonra bir daha yatmadım onla da kimseyle de bu kadarı size söylense sizinki bozulmaz mıydı

Yapar mısın yapamaz mısın diye tercihin yok bence .

Yapacaksın var . Yapacaksının yolları var . Yapamazsam yok .

yapıcam haklısın yapmak zorundayım hayatımın mutsuzluk kotasını doldurdum bir de böyle mutsuz olamam artık kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…