Inan sadece gülümsedim biliyo musun:)sormaresmen uzandıgım yerden dogruldum yazdım
adete klavyeden ates cıktı
bıde bı uye arkadasımızın eskı konusundan vuruyor bel altı vuruyor sızın gorumcenızde mı metresdı falan dıye
hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarırmıs mısalı
bu konu sahıbı nerdeyse adamın karısını suclayacak o potansıyelı gordum
Foseptik çukuru gibi ilişkiler bütünü.evliyken aldatıldım o mevzu başka ben de eşimi seviyordum diyemem canım yanmadı açıkçası. eşi evet başka biri olduğunun farkında ve umursamıyor yani gece sabaha kadar telefonda konuştuğumuz oldu geldi kimle konuşuyorsun dedi umursamadı gitti duydum bunu. kendisini boşasın diye bekliyor aslında boşanacak muhtemelen de ama ben bu süreçte olmak istemiyorum zaten aynı sebeplerden de ben de onunla hayat birleştirmek ister miyim bilemiyorum zaten. amin kabul olur mu bilmem ama ben de çok dua ediyorum
çıkmıyor tayinim 3 kere istedim çıkmadıNeden gitmiyorsun o zaman?
işte ben bunu yakıştıramıyor hazmedemiyorum elimden geleni de yapıyorumSagduyulu tek yorum bu herhalde.
Yahu ne ah almasi, yuva yikmasi, kadini uzmesi? Adam aldatmayi kafaya koymus yani evlilik bitmis.
Ha konu sahibiyle bitmis ha baska bir konu sahibiyle bitmis. Burada kadina yapilan bir sey yok.
Konu sahibi yalniz adam ne sizi seviyor ne karisini. Ama ikinizle de beraber. Yani bu kadar karaktersiz bir adamla beraber olmayi kendinize yakistiriyorsaniz siz bilirsiniz.
üzülebilirim zaten siz de üzüleyim istemezdiniz mi yazarken ancak adı bu farkındayım bir şey söyleme hakkım yok savunamam çok haklısınızSabahlara kadar telefonda konusurken bi kez olsun yan odada karisinin neler hissettigini düşündün mü?
Hadi aynaya bakarken bu sifati kendine yakiştiriyosun da kendi çocuğunun yüzüne nasil bakabiliyorsun?
Ar yok, utanma yok,
Neye kime üzülsem bilemedim seni doğuran ana babaya mi, çocuğuna mi, o rezil adamin karisina çocuğuna mi hangi birine..
Sen ve senin gibi metres hayati yaşayanlar dişiniz ne kadar güzel olursa olsun,içiniz kalbiniz,vicdaniz çürük bunu sakin unutmayin.
Metres diyorum evet, buna kirilip gücenmezsin çünkü yaşadiğin hayatin ve konumunun kelime anlami tam da bu.
asla kimseyi suçlayacak durumda değilimsormaresmen uzandıgım yerden dogruldum yazdım
adete klavyeden ates cıktı
bıde bı uye arkadasımızın eskı konusundan vuruyor bel altı vuruyor sızın gorumcenızde mı metresdı falan dıye
hırsızın yavuzu ev sahıbını suclu cıkarırmıs mısalı
bu konu sahıbı nerdeyse adamın karısını suclayacak o potansıyelı gordum
Sen metres flan değilsin yanlış yoldasin.Sen bunu da biliyorsun zaten bacim kalbine tuz baş bu adamı unut seni Allahtan başka kimse yargilayamaz düşmeyen kalmayan bir Allahtır. insaniz şaşarız beşeriz. Kendine mutlu bir hayat kur tek başına.üzülebilirim zaten siz de üzüleyim istemezdiniz mi yazarken ancak adı bu farkındayım bir şey söyleme hakkım yok savunamam çok haklısınız
evetKonu sahibi, bu senin ikinci hesabın değil mi?
Çünkü kkyı 12' den vuracak bir konuyla giriş yapmışsın.
ben de onu dyorum o ne yaparsa yapsın ben bu sürecin parçası olmak istemiyorum haklısınız yüz yüze olması ben zorlayacak yalnızca ama olur dimi yaparım o kadar şey geldi başıma bişi olmadı bundan da çıkarım yapabilirim.Y yar_88 Adamda hiç mi suç yok demişsin ? Adam soysuz evet . Yalancı da üstelik . Mutsuzmuş . Ulan bir tanesi de mutluyum , eşim çok iyi ama ben kaşınıyorum , rahat batıyor da karımı aldatıyorum dese ! Hep mutsuzlar . Yalan .
Bu konuda son bir kaç gündür öyle hassasım ki . O mutsuz , yürümeyen evliliğin !!! tarafı her gün omuzunda ağlıyor .
Yahu diyor yahu biz mi mutsuzduk ?
Zihnimden nasıl sileceğim demişsin ? Gerekirse zihnini aldır !
Benim için aldatmada sadece eş sorumludur derdim hep . Hala da öyle . O evdeki kadına karşı sadece o adam olacak kişi sorumlu .
Ama sende kendinden sorumlusun . Sen de vicdanından sorumlusun .
Bırak. Uzaklaş . Olacaksa da senden olmasın .
Ha sen olmasan , başkası olacak lafı da ... neyse ; kılıftır diyeyim ben en naif ifadeyle . Kılıf uydurmayın .
Sen olma .
Öteki , beriki , diğeri , o bu şu ! Olmayın ya olmayın , adamın evli olduğunu duyduğunuz an , evliliğini bitereek g..ü bulana dek en azından kaçın gidin !
Senin psikolojin bozuk uzman yardımı alman gerekiyor. Samimi söylüyorum.post: 47690599, member: 779974"]hanımefendi düşündüğünüz gibi değil işte kimsenin hayatını mahvetmiyorum ben olduğunu bilmese de biliyor ve umursamıyor. bunu yaşadım merak etmeyin evlendim boşandım ben de defalarca yaşadım.
avm yok malesef gittiğim yerlere çocuğunu da alıp geliyor zira küçük yer beni bulması zor olmuyor o yüzden evden çıkmıyorum çoğunlukla ve bu benim psikolojimi mahvediyor aslında samimi kimsem yok yalnızım burda boşanınca tayinle geldim yani yeni geldim sayılır öyle çevre oluşturacak vaktim olmadı sosyal statüm sebebiyle de boşanmış olunca ben yaklaşamadım insanlarda pek yaklaşmak istemedi aslında eski eşim iş yerime gelip olay çıkardı filan uzak duruyor haliyle insanlar ben olsam ben de uzak dururum dertsiz başıma dert mi alıcam haklılarBizim elimizden bişey gelmez çaba harcayacak sizsiniz
Kendinizi düşürdüğünüz duruma üzülüp sıyrılmak zorundasınız
Saygınlığınızı güzelliğinizi sağlığınızı psikolojinizi ve hatta ahiretinizi yitirirken atan kalbinizi dinlenmeyin
Göz göze gelmeyin asla iş dışında hiçbir şekilde muhattap olmayın birde iş çıkışı samimi olduğunuz arkadaşınız varsa Oray'a gidin avm yapın çocukla parka çıkın ama asla diğer yöne kaymayın
ben de onu dyorum o ne yaparsa yapsın ben bu sürecin parçası olmak istemiyorum haklısınız yüz yüze olması ben zorlayacak yalnızca ama olur dimi yaparım o kadar şey geldi başıma bişi olmadı bundan da çıkarım yapabilirim.
gittim doktor baş edebiliyorsun bence iyisin dedi uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum anlattım hepsini cvbı bu oldu evet evliliğimde çok aşağılandım psikolojim bozuk kabul ediyorum eşim benden zevk almadığını defalarca dile getirdi cinsel hayatımdan soğudum hatta en son göbeğimden dolayı o işi yapamıyormuş bunu dedikten sonra bir daha yatmadım onla da kimseyle de bu kadarı size söylense sizinki bozulmaz mıydıSenin psikolojin bozuk uzman yardımı alman gerekiyor. Samimi söylüyorum.
yapıcam haklısın yapmak zorundayım hayatımın mutsuzluk kotasını doldurdum bir de böyle mutsuz olamam artık kaldıramamYapar mısın yapamaz mısın diye tercihin yok bence .
Yapacaksın var . Yapacaksının yolları var . Yapamazsam yok .
Aaa diger hesabiniz ne acaba?
bilindik biri değilim arada fikir alır giderdim o kadar ama o konularla bağdaştırılsın istemedim sadece bağımsız düşünülsünAaa diger hesabiniz ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?