o kadınhep

Adamın suçlu olması seni aklamaz.
Sabahlara kadar telefonda konuşurken eşinin duyması da seni aklamaz.
Ne yapayım ne düşüneyim demişsin
"Evli barklı adamla kırıştırıyorsun.Daha ne kadar kötü olabilirsin"Bunu düşün

Amaaan yapacaginizi yapacaksiniz zaten. Aksi olsaydi sormazdiniz bile. Belki "vah bacim kalbe soz gecmiyor" diyen biri olur diye bekliyorsunuz ama ne olursa olsun yaptiginiz berbat bir sey.
sormadan zaten yaptım da ne bilim şunu yap şöyle bir uğraş edin daha rahat olur derseniz ya da bir bakış açısı her gördüğünde şunu düşün filan

tamam

Sakin vazgeçmeyin
Zaten birbirinizi seviyorsunuz
Karısını boşar evlenirsin ya da bosamaz beraber aynı evde yaşarsınız. (!)

Bir başka kadına dokunduğu, sevdigi,öptüğü kesin olan bi adamla nasıl olabiliyorsunuz gerçekten anlamiyorum. Bu kadar mı gurursuz olunur . 2. Kadın olmayı nasıl hazmediyorsunuz? .

Ben olayı kavrayamadım

Aşk yaşadığın adamın karısını düşündüm de, ne aşağılayıcı bir durum içinde kalmış. Ne üzücü... Kim bilir ne umutlarla evlendi, ne kadar emek verdi.

Yazık çok yazık!

iyide herkes kendinden sorumlu..
o yanaşmışsa o durumda siz karşılık vermeseydiniz..
burada adam değil ki konu sizsiniz..
sizin tercihleriniz sizin kendinize layık gördüğünüz hayat..

Siz bizden terapi bekliyorsunuzda ben asıl adamın eşine üzüldüm ya.Ayrıca ne yapmalıyım diyorsunuz tayin isteyin mesela.Mümkünse ailenizin yanına dönün.Allah aşkına bu hayatta herşey erkek demek değil,yeni bir başlangıç yapın.Bu iş devam ederse en çok yıpranan siz olursunuz.

Ister ilâhî adalet deyin, ister karma.

İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Bunun onlarca örneğini gördüm.

Empati kurmayı öğrendiniz zaman kurtulursunuz.

Öğrenebilirseniz tabiî.

Isi birakmadan olmaz hergün karsilastigin bi insandan uzaklasman zor telide değiştir ver kendini orguye dikise guzel sanatlara aklina bile gelmez ins.

Bebeğinin 40 ı çıkmadan mı beraber oldun bu adamla.devrelerim yanıyor yardım!

hanginz ewlisinz. ikinzde boşanın ne halt yiyorsanz yeyn bu kadar basit. ama yok entrika yoksa aşkda yok dmi sende haklısın . haram aşk en tatlı olan. vicdan yapıyor kurtulmak istiyor ayaklarını bırak. bi an inanack gbi oldum

sizn gbilern soyu ne zmn tükencekse o zmnda yaşamak isterdm

Ben sana suç bulmuyorum o aşağılık herif sen olmasan başkasıyla yapacak bu haltı.

Sagduyulu tek yorum bu herhalde.

Yahu ne ah almasi, yuva yikmasi, kadini uzmesi? Adam aldatmayi kafaya koymus yani evlilik bitmis.

Ha konu sahibiyle bitmis ha baska bir konu sahibiyle bitmis. Burada kadina yapilan bir sey yok.

Konu sahibi yalniz adam ne sizi seviyor ne karisini. Ama ikinizle de beraber. Yani bu kadar karaktersiz bir adamla beraber olmayi kendinize yakistiriyorsaniz siz bilirsiniz.

Sabahlara kadar telefonda konusurken bi kez olsun yan odada karisinin neler hissettigini düşündün mü?
Hadi aynaya bakarken bu sifati kendine yakiştiriyosun da kendi çocuğunun yüzüne nasil bakabiliyorsun?
Ar yok, utanma yok,
Neye kime üzülsem bilemedim seni doğuran ana babaya mi, çocuğuna mi, o rezil adamin karisina çocuğuna mi hangi birine..
Sen ve senin gibi metres hayati yaşayanlar dişiniz ne kadar güzel olursa olsun,içiniz kalbiniz,vicdaniz çürük bunu sakin unutmayin.
Metres diyorum evet, buna kirilip gücenmezsin çünkü yaşadiğin hayatin ve konumunun kelime anlami tam da bu.

Ben olayı kavrayamadım
hemen anlatayım
hanım esınden ayrılmıs evlılıgınde defalarca aldatılmıs
bı evladı var
cok borcu varmıs cok sıkıntı cekmıs 40 gunluk lohusayken kendısıne yanasan bı sevgılısı varmıs
oda evlı
aynı ısyerındelermıs
uzaga gıdemıyormus onu gordugunde kalbı carpıyormus
gozlerı suzuluyormus kalbı tıtrıyormus
ben ne yapayım dıyor

ıcınden gecenı bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…