Adamın suçlu olması seni aklamaz.hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi
sormadan zaten yaptım da ne bilim şunu yap şöyle bir uğraş edin daha rahat olur derseniz ya da bir bakış açısı her gördüğünde şunu düşün filanAmaaan yapacaginizi yapacaksiniz zaten. Aksi olsaydi sormazdiniz bile. Belki "vah bacim kalbe soz gecmiyor" diyen biri olur diye bekliyorsunuz ama ne olursa olsun yaptiginiz berbat bir sey.
tamamAdamın suçlu olması seni aklamaz.
Sabahlara kadar telefonda konuşurken eşinin duyması da seni aklamaz.
Ne yapayım ne düşüneyim demişsin
"Evli barklı adamla kırıştırıyorsun.Daha ne kadar kötü olabilirsin"Bunu düşün
gitmek istiyorum herkesten her şeyden çok uzağaİstesen gerçekten bitirirdin, bence istemiyorsun.
Ne olmasını istiyorsun? Bunun cevabını açıkça verebilir misin
Neden gitmiyorsun o zaman?gitmek istiyorum herkesten her şeyden çok uzağa
hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi
Bebeğinin 40 ı çıkmadan mı beraber oldun bu adamla.devrelerim yanıyor yardım!hanfendi yaşananları anlamaya çalışmak zor değil 28 yaşındayım hayatımı yazsam bi ufak roman çıkar ben de çok sağlam sayılmam ki zaten bi çocuğum var bi sürü borcum var sadece çıkmak istiyorum görünce de etkilenmemek istiyorum ne düşüneyin ne yapayım soruyorum zira ben sağlıklı düşünemiyorum kabul ediorum da bu adamın hiç suçu yok mu 40 günlük çocukla lohusa haliyle zaten zor durumdayken yanaşırken o hiç suçlu değil mi
Ben sana suç bulmuyorum o aşağılık herif sen olmasan başkasıyla yapacak bu haltı.
hemen anlatayımBen olayı kavrayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?