O KADINI BOŞATACAĞIM.........

elimde olsa ölseler ölülerine gitmem ki zaten artık öyle olacak
eşiminde görüşmesine mani olamam o 3 gün sonra unutur o pisliklerin yaptklarını bunlar yüzünden sakin yuvamda kavga çıkıyor eşim bana hak veriyor ama bazende onları savunuyor suçlu olduklarını bile bile kardeşim atamam vs diyo ama böyle kardeş olmaz olsun aynı annedne babadan doğmak kardeşlik olmuyor ama eşim bunn farkında değil

kardeşim atamam diyosa dikkatli olacak o zaman.seni koruyacak,ezdirmeyecek.

Imm dışarıdaki ortama güvenmiyorsun; bu yüzden de evinin kullanılmasına izin veriyorsun. Bu da başka bir yaklaşım ama ne kadar doğru tartışılır. Herkes dostunu benimsemiş diyorsun, o zaman gerçekten tüm akrabalarınız anormal sizin, herkesin bilip de eltinin bilmemesi zaten mümkün değil, o da bilip susan ve kendi mutsuzluğuna seni eklemeye çalışan biri. aman ne kadar çarpık ilişkilerin arasındasın.Sizin bu şehri terk etme durumunuz yok mu?

ayy iğrenç ne laçka. o zaman eltiniz zannettiğim kadında dost hayatı yaşıyor.
bence böyle bir aile yakınıda olsa konuşulacak görüşülecek kişiler değiller.
çocuğunuz olunca bunları görücek yaşayacak hiç tasvip edemiyorum.
bence kangren olmuş bir akraba ilişkisi kesip atın.

"Ölseler ölülerine gitmem elimde olsa "diyorsun. Senin elinde değilse kimin elinde? Eşinin mi?
Senin kararın olacak şeyleri eşinin insiyatifine bırakırsan daha çok üzer bu insanlar sizi.

şimdi eltim dediğim kadın kaynımla 7 yıldır beraber yaşayan bir kadın 40 lı yaşlarda 4 çocuklu bir kadın ben 2 yıl eşimle flört ettim evlendim tanıyorum önceden yani bunlar 3 güne bir ayrılırlar kaynım kadınalrla gezer eltim bunları duyar kadınla kaynımı kafede vs basar karakolluk olurlar tekrar barışırlar eltimin ne iş yaptığı belli değil gece çıkar sabah gelir eve hiç bir geliri olmadığı halde aylık masrafı garanti 3 mlyardır kaynımla 5 ay ayrı kalsalarda hayatında hiçbir değişim olmaz ilkokul mezunu bile değil maaaşı vs de yok sence neden görüşmek istemiyorm anladınızmı şimdi herşeyi açıklayıp olayın midebulandırıcı yanlarını göstermek istemiyorm zamnında kaynanam bile bukadaını kabullenmişken bana söz düşmüyor malesef insanlık olarak aban akrşı bir kötülüğü olmadı benmle görüştüğünde mecburen göürüştüm bu zmaana kadar 6 kaynım 2 görmcem var onlarda bu olayı garipsemyrlar görüşüyorlar ben napyım yani ben tepki koyunca kötü gelin ben oluyorm herkes namussz senmi namusulusun konumun adüşüyorm bu konuda defalrca eşimle tartıştım sonra benm başıma üzücü bir olay geldi maddi anlamda manevi anlamda bukadın koştu kaynımla ayrıydılar ozaman oyüzden bana yaptığı iyilik gözümn önüne geliyor ve yaşadığı hayatı beni ilgilendirmez diyip aadığında he hı diyip geçiştiriyorm

keşke ben kesince eşimde kesse ama bu insanlardan kurtulamıyorm ben

"Ölseler ölülerine gitmem elimde olsa "diyorsun. Senin elinde değilse kimin elinde? Eşinin mi?
Senin kararın olacak şeyleri eşinin insiyatifine bırakırsan daha çok üzer bu insanlar sizi.
haklısın ama eşimle buyüzden kavga ediyoruz hep olaylar unutuluyr bunlar bize emrivaki yapıp geliyorlar ben sesimi çıkartamıyırm ben gitmiyorm zaten asla

eşimi tanıdığım için bukadar rahat konuşuyorm huyunu biliyorm çnkü allah şaşırtmasın

şunu bilir şunu söylerim eş seçerken sadece o kişiyi değil ailesini de iyi bilmek tanımak lazım..çünkü sadece bir adamla ya da kadınla evlenmiyorsun aslında onun ailesi ile de evleniyorsun.

böyle bir aileye keşke hiç girmeseydin.tamam eşin görüşsün de artık sen görüşme.

ama eşim görüşürsede sürekli eşimi bana karşı doldurackalr oyğzden görüşmesin düşman gibi insnalarla neden görüşsün ki ama elimdne bişey gelmiyor artık bu olay son olur inşallah

esine anlat tabiki.. madem senden yana.. iftira filan atabilir dersin, Allah korusun

ama eşim görüşürsede sürekli eşimi bana karşı doldurackalr oyğzden görüşmesin düşman gibi insnalarla neden görüşsün ki ama elimdne bişey gelmiyor artık bu olay son olur inşallah

eşin görüşmeye devam edecek bence ama sen dikkatli ol.bu insanlar herşeyi yapar unutma.

kayananan nasıl kabullenmesin kaynının ne b....k yediği belli değil ki ...Belki de ................................yapıyoduk (boşluklar piyasa meslekler) ama kardeşte olsalar canda kanda olsalar çamurları er ya da geç birinize sıçrar...bence şehri terkedin imkanınız varsa..çünkü sizden çıkmazsa kocanızdan ondan da çıkmazsa evladınızdan çıkması söz konusu bu insanların..Allah sizi korusun.

Valla bu dünyadaki en büyük günahlardan birisi evlilerin arasını bozmak. Kaynının böyle bir şey düşünmesi bile ona zararına olur. Moralinizi bozmayın eşinize söylediklerini anlatın, siz hiç muhatap olmayın.

ama tabi kavga koparma, bi de kardes damari tutar, neme lazim.. uzuntunu korkunu belli ederek, yumusakca anlat soylenenleri.. kirilmislik olsun yuzunde, cazgirlik degil

en başta yanlışın şu o kaynın olucak adamı dostuyla evine almak bu konuda eşinde hatalı,bir daha asla ne olursa olsun onu evine alma

merak ettiğim bir konu eltin bu durumdan haberi varmı yani eşinin sevgilisi olduğundan ve size geldiğinden eger haberi varsa sonuçta eltinde bir bayan sizin eve girip çıkmalarına karşın sizide huzursuz ediyor da olabilir...eltine çok güvenme derim ben...

eger haberi yoksa eltinin bu dost olaylarından yaptığınız çok ayıp bence...

bu durumu da o agır bir kelime yazıcam az gelicek olan kayının gerçekten kötü niyetliyse bir şekilde boşatmasa bile huzurunuzu kaçırır ...sonuç kayınına ve eltine dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…