elimde olsa ölseler ölülerine gitmem ki zaten artık öyle olacakcanım benim kötü gelin olsan ne olmasan ne..zaten eşinin anne-babası ölmüşler,gerçi kaynın hayattayken k.valideye ihtiyaç yokmuş,kardeşleri de belli..artık sana istedikleri kadar kötü diyebilirler.yuvanı korumak istiyosan kayın,görümce,elti hepsini bi kenara atıp görüşmeyeceksin.bu insanlar normal hayatı olan tiplemeler değiller.
elimde olsa ölseler ölülerine gitmem ki zaten artık öyle olacak
eşiminde görüşmesine mani olamam o 3 gün sonra unutur o pisliklerin yaptklarını bunlar yüzünden sakin yuvamda kavga çıkıyor eşim bana hak veriyor ama bazende onları savunuyor suçlu olduklarını bile bile kardeşim atamam vs diyo ama böyle kardeş olmaz olsun aynı annedne babadan doğmak kardeşlik olmuyor ama eşim bunn farkında değil
Imm dışarıdaki ortama güvenmiyorsun; bu yüzden de evinin kullanılmasına izin veriyorsun. Bu da başka bir yaklaşım ama ne kadar doğru tartışılır. Herkes dostunu benimsemiş diyorsun, o zaman gerçekten tüm akrabalarınız anormal sizin, herkesin bilip de eltinin bilmemesi zaten mümkün değil, o da bilip susan ve kendi mutsuzluğuna seni eklemeye çalışan biri. aman ne kadar çarpık ilişkilerin arasındasın.Sizin bu şehri terk etme durumunuz yok mu?pislik bir hayat yaşayan bir adamla nasıl dışarıda görüş derdim adamın girdiği ortamlar belli canım oyüzden eşim zaten onun ortamına girmez de ben zaten görüşme demedim evime gelmesinler dedim ama yine ben söyledim ben dinledim artık eşimde bu pislik insanların farkına tam anlamıyla varır inşalalh
eltim dediğim kadında zaten 7 yıldır nikahsız yaşıyorlar kaynım defalarca başka kadınlara ev açtı ve eltim bunları biliyor normal bir evlilik değil yani bana sordu evet dedim ama ben sizi ayrıldınz zannediyordıum dedim
çünkü cuma bir pazar 2 ayrıldık diyolar 2 3 ay görüşmyrlar sonra hayda geri birleşmişler böyle bir ilşki onlarınki zaten bende ağırlamadım mutfakta işimi yaptım suratımla dövdüm 10 dk oturup kalktılar eşimlede kavga ettim eşimede ben düzen kurucam artık bukadınla evleneceğim n.... ayrıldım yani eltimden demiş
"Ölseler ölülerine gitmem elimde olsa "diyorsun. Senin elinde değilse kimin elinde? Eşinin mi?elimde olsa ölseler ölülerine gitmem ki zaten artık öyle olacak
eşiminde görüşmesine mani olamam o 3 gün sonra unutur o pisliklerin yaptklarını bunlar yüzünden sakin yuvamda kavga çıkıyor eşim bana hak veriyor ama bazende onları savunuyor suçlu olduklarını bile bile kardeşim atamam vs diyo ama böyle kardeş olmaz olsun aynı annedne babadan doğmak kardeşlik olmuyor ama eşim bunn farkında değil
şimdi eltim dediğim kadın kaynımla 7 yıldır beraber yaşayan bir kadın 40 lı yaşlarda 4 çocuklu bir kadın ben 2 yıl eşimle flört ettim evlendim tanıyorum önceden yani bunlar 3 güne bir ayrılırlar kaynım kadınalrla gezer eltim bunları duyar kadınla kaynımı kafede vs basar karakolluk olurlar tekrar barışırlar eltimin ne iş yaptığı belli değil gece çıkar sabah gelir eve hiç bir geliri olmadığı halde aylık masrafı garanti 3 mlyardır kaynımla 5 ay ayrı kalsalarda hayatında hiçbir değişim olmaz ilkokul mezunu bile değil maaaşı vs de yok sence neden görüşmek istemiyorm anladınızmı şimdi herşeyi açıklayıp olayın midebulandırıcı yanlarını göstermek istemiyorm zamnında kaynanam bile bukadaını kabullenmişken bana söz düşmüyor malesef insanlık olarak aban akrşı bir kötülüğü olmadı benmle görüştüğünde mecburen göürüştüm bu zmaana kadar 6 kaynım 2 görmcem var onlarda bu olayı garipsemyrlar görüşüyorlar ben napyım yani ben tepki koyunca kötü gelin ben oluyorm herkes namussz senmi namusulusun konumun adüşüyorm bu konuda defalrca eşimle tartıştım sonra benm başıma üzücü bir olay geldi maddi anlamda manevi anlamda bukadın koştu kaynımla ayrıydılar ozaman oyüzden bana yaptığı iyilik gözümn önüne geliyor ve yaşadığı hayatı beni ilgilendirmez diyip aadığında he hı diyip geçiştiriyormkaynınız kimle evli?
eltin dediğin kişi hangisi?
eltin dediğin kişiyle nikahsız beraber ise , neden ilk evlendiğinizde bize gelmesinler yaşadıkları hayat bana uymuyor dediğiniz yanı bunu merak ettim imza kısmıyla neden ilgilendiniz bu işin? sonucta o zaman kaynınızın karı kız ayagını bılmıyordunuz ya
keşke ben kesince eşimde kesse ama bu insanlardan kurtulamıyorm benayy iğrenç ne laçka. o zaman eltiniz zannettiğim kadında dost hayatı yaşıyor.
bence böyle bir aile yakınıda olsa konuşulacak görüşülecek kişiler değiller.
çocuğunuz olunca bunları görücek yaşayacak hiç tasvip edemiyorum.
bence kangren olmuş bir akraba ilişkisi kesip atın.
haklısın ama eşimle buyüzden kavga ediyoruz hep olaylar unutuluyr bunlar bize emrivaki yapıp geliyorlar ben sesimi çıkartamıyırm ben gitmiyorm zaten asla"Ölseler ölülerine gitmem elimde olsa "diyorsun. Senin elinde değilse kimin elinde? Eşinin mi?
Senin kararın olacak şeyleri eşinin insiyatifine bırakırsan daha çok üzer bu insanlar sizi.
eşimi tanıdığım için bukadar rahat konuşuyorm huyunu biliyorm çnkü allah şaşırtmasınSen lafta olan şeye çok takılı kalma bence.
Eşin aldatıyor ya da aldatır demiyorum ama eşini aldatan hiç bir erkek de toplum karşısında "eşini aldatmanın iyi yanları " diye konferans vermez. Elbette kötüleyecek.
ama eşim görüşürsede sürekli eşimi bana karşı doldurackalr oyğzden görüşmesin düşman gibi insnalarla neden görüşsün ki ama elimdne bişey gelmiyor artık bu olay son olur inşallahşunu bilir şunu söylerim eş seçerken sadece o kişiyi değil ailesini de iyi bilmek tanımak lazım..çünkü sadece bir adamla ya da kadınla evlenmiyorsun aslında onun ailesi ile de evleniyorsun.
böyle bir aileye keşke hiç girmeseydin.tamam eşin görüşsün de artık sen görüşme.
esine anlat tabiki.. madem senden yana.. iftira filan atabilir dersin, Allah korusunEVET ARKADAŞLAR DEFALARCA EŞİMİN AİLESİNDEN DERT YANMIŞTIM BURADA
ŞUAN ŞURAYA ANLATACAK OLSAM 20 SAYFA GARANTİ OLUR
GÖRÜMCEM 3 YILDIR TÜRLÜ ŞEYLER YAPTI KÜSTÜK SADECE BANA DEĞİL ABİSİNİDE ÇOK SAYGISIZLIK YAPTI ASLA BİR KARDEŞ GİBİ DAVRANMADI
KENDİSİ EVİME GELDİ ÖZÜRDİLEDİ AFFETTİM BU OLAY 20 KERE TEKRARLANDI ABARTISIZ AMA ARTIK PES DEDİM KONUŞMUYORUZ (GÖRÜMCEM 31 YAŞINDA BENSE 23)
EN SON KAYNIM
ÇOCUĞUMUZ DÜŞTÜ BEN FERYAT FİGAN AĞLARKEN EŞİM KAYNIMI ARADI DURUMU SÖYLEDİ İŞYERİNİ BIRAKYRM CANSUDA ÇOK KÖTÜ ONUDA TEK BIRAKAMIYRM DEDİ BİZE GELSENİZ DEDİ
AYNI ŞEHİRDE OTURUYORZ NE GELDİLER NE ARADILAR NE EŞİMİ NE BENİ 10 GÜN SONRA ARADI KAYNIM EŞİM AÇMADI HALİYLE
ARADA HİÇBİR SORUN YOKKEN DAHA 2 GÜN ÖNCE BİZE YEMEĞE GELMİŞLERDİ DÜŞÜK TEHLİKEM OLDUĞU HALDE HİZMET ETTİM KALKTIM SURAT ASMADIM ASLA O KAYNIM NEYAPARSA YAPSIN ASLA EVİME GELDİĞİNDE YÜZ ÇEVİRMEDİM
KABUL ETMEDİĞİM HALDE DOSTUNU EVİME GETİRDİ (KENİDİSİ EVLİ) NELER NELER
NEYSE EŞİM KAYNIMLA KONUŞMUYOR ARADI AÇMADI YA ONDAN SONRADA KAYNIMDA HİÇ ARAMADI 2 AYA YAKLAŞTI
ŞİMDİ ELTİM ARADI BENİ ÇOK SEVER DİYO
DİKKAT ET KAYNIN DİYOKİ BEN NE PAHASINA OLURSA OLSUN ONU BOŞATACAĞIM DİYORMUŞ
ELTİMDE DEMİŞ NE SUÇU VAR KIZIN DEMİŞ O ABİMİ DOLDURUYOR DİYOMUŞ KENDİ DAVRANIŞLARINA SUÇ BULMUYOR BANA BULUYOR PİSLİK
BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA ONLARIN DAVRANIŞLARINA GÖRE 2 AYLIK EVLİYKEN ONLARLA BAĞINI KOPARIRDI
ELTİM
ABİN SENN LAFINLA MI EŞİNİ BOŞAYACAK ONLAR BİRBİRİNİ ÇOK SEVİYOR DEMİŞ BEN BİRYOLUNU BULURUM DİYOMUŞ BU NEDEMK ŞİMDİ
DİYOMUŞ BACIMLADA KONUŞTUM YANİ GÖRÜMCEMLE O KADINI BOŞAMAZSA ASLA ABİMLE MUHATAP OLMAYACAKSIN DİYORMUŞ
BİRDE ASLA DEMEYECEĞİM BİR LAF BU
GÖRÜMCME DİYOMUŞ Kİ GEÇEN YIL KAYINVALDEM ÖLDÜ
ANNEM ÖLDÜ DİYE SEVİNDİ DEMİŞ OH KURTULDUK DEMİŞİM BEN SÖZDE
KAYNANAMI DA ÇOK SEVERDİM RAHMETLİYİ HATTA KAYNANAM ÖLDÜ 2 KEZ EVDE YASİN 1 KEZ MEVLÜT OKUNDU KURAN KURSUNDA
ÇAĞIRLIDIĞI HALDE GELMEDİ GÖRÜMCEM
EŞİM ASLA ONLARIN LAFIYLA HARAKET ETMEZ EŞİMLE ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ AMA YA BANA İFTİRA ETMEYE FALAN KALKARLARSA NEYAPMALIYIM ARAYIP KAYNIMA AĞZIMA GELENİ SAYMALIMIYIM YOKSA EŞİME Mİ ANLATMALIYIM
ama eşim görüşürsede sürekli eşimi bana karşı doldurackalr oyğzden görüşmesin düşman gibi insnalarla neden görüşsün ki ama elimdne bişey gelmiyor artık bu olay son olur inşallah
kayananan nasıl kabullenmesin kaynının ne b....k yediği belli değil ki ...Belki de ................................yapıyoduk (boşluklar piyasa meslekler) ama kardeşte olsalar canda kanda olsalar çamurları er ya da geç birinize sıçrar...bence şehri terkedin imkanınız varsa..çünkü sizden çıkmazsa kocanızdan ondan da çıkmazsa evladınızdan çıkması söz konusu bu insanların..Allah sizi korusun.şimdi eltim dediğim kadın kaynımla 7 yıldır beraber yaşayan bir kadın 40 lı yaşlarda 4 çocuklu bir kadın ben 2 yıl eşimle flört ettim evlendim tanıyorum önceden yani bunlar 3 güne bir ayrılırlar kaynım kadınalrla gezer eltim bunları duyar kadınla kaynımı kafede vs basar karakolluk olurlar tekrar barışırlar eltimin ne iş yaptığı belli değil gece çıkar sabah gelir eve hiç bir geliri olmadığı halde aylık masrafı garanti 3 mlyardır kaynımla 5 ay ayrı kalsalarda hayatında hiçbir değişim olmaz ilkokul mezunu bile değil maaaşı vs de yok sence neden görüşmek istemiyorm anladınızmı şimdi herşeyi açıklayıp olayın midebulandırıcı yanlarını göstermek istemiyorm zamnında kaynanam bile bukadaını kabullenmişken bana söz düşmüyor malesef insanlık olarak aban akrşı bir kötülüğü olmadı benmle görüştüğünde mecburen göürüştüm bu zmaana kadar 6 kaynım 2 görmcem var onlarda bu olayı garipsemyrlar görüşüyorlar ben napyım yani ben tepki koyunca kötü gelin ben oluyorm herkes namussz senmi namusulusun konumun adüşüyorm bu konuda defalrca eşimle tartıştım sonra benm başıma üzücü bir olay geldi maddi anlamda manevi anlamda bukadın koştu kaynımla ayrıydılar ozaman oyüzden bana yaptığı iyilik gözümn önüne geliyor ve yaşadığı hayatı beni ilgilendirmez diyip aadığında he hı diyip geçiştiriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?