O KADINI BOŞATACAĞIM.........

pislikler...Allah şerlerinden korusun...

dostu dediği kişi o mu?hayat kadını mı?bu kadından daha önce bahsetti mi? gerçekten anlamadım
bak kaynı sözde evli ya nikahsız birliktelermiş yıllarca ..elti hanım gece çalışıyomuş ayda 3000 getiriyomuş ilkokula dahi gitmemiş..kaynının kanı az birazdan az biraz daha fazla bozuk olduğundan türlü türlü kadını koluna takıp dostum deyip konu sahibinin evine falan getiriyomuş..işte olay böyle...

ne haaa sabahtan beri eltim eltim deyip sonra da kadını betimledi konu sahibi görmediniz mi siz

eğer o kadınsa kaynı palavra atıyordur ablasıyla felan konuşması da yalandır.böyle kadınlarla düşecek kadar adi bir adam yalan mı söylemeyecek

ve konu sahibi iş dedikodu olunca o kadınla elti oluveriyor diyorsun

eğer o kadınsa kaynı palavra atıyordur ablasıyla felan konuşması da yalandır.böyle kadınlarla düşecek kadar adi bir adam yalan mı söylemeyecek
e yani konu sahibi de diyor ki kocam onlar gibi değil onlara kzııyor görüşmüyor ama kardeş olunca atamıyor satamıyor yine kucağını açıyor..konu sahibi ailesine zarar vereceklerinden de haklı olarak korkuyor..

Vuuuuuu Cem Yılmaz'ın Kadın Programları gibi "eltim, kaynım!" Kimin eli kimin cebinde. Kayna da bak kendi dost tutup eşinin duymasından korkmuyor da size sataşıyor.

ve konu sahibi iş dedikodu olunca o kadınla elti oluveriyor diyorsun
yok kadın arayıp anlatıyor bir bir seni boşatacaklar dikkat et diye..konu sahibi bir gün düşmüş maddi manevi bir olayı olmuş bir bu koşmuş yardımına o yüzden de bu iyiliğinden ötürü bu kadını kenara atamıyormuş haliyle..o anlatınca dinlemiş bu da doğal olarak..

Aman ne karışık aile kafam karıştı en iyisi hiç bulaşmamak konu sahibinin yerinde olsam bizim aklımız yetmez valllahi kim nerede ne yapıyora dönüyor olay türkçe dil bilgisi dersinde gibi hissettim kendimi

o kaynı adam yerine koyan konu sahibi sen biraz öne çık bakayım

Oha adamdaki mideye bak dostunun üstüne dost tutmuş!

"O kadını boşamazsa abimle muhatap olmam" olmazsan olma çok da lazımdın.
Tövbe tövbe nasıl bir nefretmiş bu.
Tabiki eşine anlat.

Aman ne karışık aile kafam karıştı en iyisi hiç bulaşmamak konu sahibinin yerinde olsam bizim aklımız yetmez valllahi kim nerede ne yapıyora dönüyor olay türkçe dil bilgisi dersinde gibi hissettim kendimi
e bizde diyoz zaten hiç muhattap olma bunlarla,olmuyormuşta zaten,kayna eve gelmesine göz yumması tamamen dışarda buluşursa abi kardeş o kanı bozuk kocamı nerelere götürür kim bilir kaygısından varsın önümde görüşsünler diyo..ben kızı haklı gördüm,tamamen ilişkiyide kesemeyecekler belli kardeş sonuçta..maksimum seviyede uzak dur diyoruz hep beraber...o da görüşmüyormuş zaten..

yaa benim de öyle bir kaynım var dedim yaa.bu adam epey bir rahatsız etti bizi.sonra ben de " eger bizi rahatsız etmeye devam edersen rus karılarıyla yediğin haltları karının 7 ceddi duyar diye" tehdit edince sesi solugu kesildi.şimdi ağzına s. sam bir b. yapamaz

Evet evet en iyisi olabildiğince uzak durmak bu nedir böyle

aa görmedim ki ben senin olayını..baya bir bulaşmış olması lazım sana bu cümleleri duyabilmesi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…