O kadını buldum kızlar!

Tamam,sen gelinceye kadar çay olur,çekirdekte al, Kirpicik böreği fırına atCanım sen suçluyu yanlış yerde aramıyormusun,eşeğini dövemeyen semerini döver derdi rahmetli babaannem...

Istedigin kadar bul, hesap sor. Sonucta esin o kadina dokundu, optu, sevisti... Belki iltifatlar etti, belki seni kotuledi. Yani bir sure de olsa onu sana tercih etti. Ve sen butun bunlari affetmissin. Kadini bulsan ne yazar. Yasadiklari seyi degistirecek mi? Esinin ve kadinin ozellikle senin hafizalariniz silinecek mi? O degil de kadin iliskilerine dair detay verse, ne kadar guzel zaman gecirdikleri vs. ne yapacaksin?

Yanlis kisiye sariyorsun. Ve bu durum seni ezik gosterecek benden soylemesi.

Tamam,sen gelinceye kadar çay olur,çekirdekte al, Kirpicik böreği fırına atCanım sen suçluyu yanlış yerde aramıyormusun,eşeğini dövemeyen semerini döver derdi rahmetli babaannem...
Babaannen cok hakli. Keske konu sahibi de farketse. Bu zilli kocisler cok zor. Ama hata kadinlarda. Kadin zilli olunca koca direkt tekmeyi basiyor, koca zilli olunca kadin ben ona agzinin ayini verdim deyip basi kesilmis tavuk gibi ortada dolaniyor. Canim da borek cekti kiz. Yapayim bari bir borek

Tamam kendine getirelim de biraz acımasızca olmadı mı?

Size sadakat sozu veren kisi esiniz. Kadin ahlak degerlerine uymamis olabilir, esinize asilmis bile olabilir ancak esiniz verdigi sozu hatırlayıp uzak durmaliydi. Kadin 1 sucluysa esiniz 3 suclu. Esinizi affetmisken kadina ne yapmayi planliyorsunuz?

Ne olcak şimdi ne dicek? Belki açıklamaz onun eşi olduğunu. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.

İyi de doğruları söylemek ne ara acımasızlık olmuş ki? :)
Mesele doğru yanlış değil,karşımızdaki kadına sen değerlisin,önemlisin mesajı verirken neredeyse değersizsin az kaldı haketmişsin diyeceğiz bazen!bu yorumları hazmedemeyip kötü şeylere vesilede olabiliriz...Şahsen sorumlu olmak istemem böyle bir sonuçtan!

Daha beter sonuçları olabilir gitmesinin, o yüzden gitmemesi adına biraz ağır konuşmak gerekiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…