Sanırım çoktan gitti!Daha beter sonuçları olabilir gitmesinin, o yüzden gitmemesi adına biraz ağır konuşmak gerekiyo bence
Sanırım çoktan gitti!
arkadaşlar eklemiş sağolsun baktım konuna.
eşin demiş ki senden çirkin ama cilveliydi ne yapacan gidip taktik mi alıcan kadından.
biraz gurur..
Abii bu ne demek yaa!Sesli güldüm, gerizekalı mıdır nedir? Kör kendini Brad Pitt sanıyor herhalde.Sinirlerim bozuldu.
Bunu daha yeni gördüm.Ben napardım?? Bana bunu diyen adamı yolunmuş tavuğa çevirirdim %1000 ihtimalle.
Valla kadın kalkıp da silahla filan basmaz. Onun anlamadığı bir yıl olmuş affedeli daha kalkıp ne gidip deşiyor? Madem affetmedi ne diye boşanmıyor? Yükünden kurtulmak varken gidip kadınla yüzleşecek. Onun düşüncesine göre zaten kocası efendi adamdır da işte kadın baştan çıkarmıştır. Yaptığı şeyin mantıksız olduğunu açıklarken doğruları demiş diğer üyemiz kalkıp bu yorumu gördükten sonra da diğer kadının ağzını yüzünü dağıtmaz diye düşünüyorum. İşte görecek kadın ondan güzel mi değil mi cilveli mi değil mi hee bir de marifet gibi der işte ben onun karısıyım boşamadım her ne kadar aramıza girdiysen de kocam beni seviyor....Mesele doğru yanlış değil,karşımızdaki kadına sen değerlisin,önemlisin mesajı verirken neredeyse değersizsin az kaldı haketmişsin diyeceğiz bazen!bu yorumları hazmedemeyip kötü şeylere vesilede olabiliriz...Şahsen sorumlu olmak istemem böyle bir sonuçtan!
Kastettiğim kadına verebilecek bir zarar değildi kendisine verebileceği bir zarardı!Söylediğiniz herşeye kelimesi kelimesine katılıyorum ama diğer yorum özellikle tercih etti sözü bana göre ağırdı!Valla kadın kalkıp da silahla filan basmaz. Onun anlamadığı bir yıl olmuş affedeli daha kalkıp ne gidip deşiyor? Madem affetmedi ne diye boşanmıyor? Yükünden kurtulmak varken gidip kadınla yüzleşecek. Onun düşüncesine göre zaten kocası efendi adamdır da işte kadın baştan çıkarmıştır. Yaptığı şeyin mantıksız olduğunu açıklarken doğruları demiş diğer üyemiz kalkıp bu yorumu gördükten sonra da diğer kadının ağzını yüzünü dağıtmaz diye düşünüyorum. İşte görecek kadın ondan güzel mi değil mi cilveli mi değil mi hee bir de marifet gibi der işte ben onun karısıyım boşamadım her ne kadar aramıza girdiysen de kocam beni seviyor....
Trajikomik bir şey aslında yani ben gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum acınası bir durum. Bir hemcinsiniz kocasını boşamayıp diğer kadına haddini bildirmeye gidiyor gurursuzca düşünsenize ne acı!Olay yerinde olmak isterdim şu an
O bu kadar alçaldıysa ben gülüp geçerim insan kendini vezir de eder rezil deTrajikomik bir şey aslında yani ben gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum acınası bir durum. Bir hemcinsiniz kocasını boşamayıp diğer kadına haddini bildirmeye gidiyor gurursuzca düşünsenize ne acı!
O adamı affetmeseydi değerli olurdu. Şuan evet affettiği için tüm ikisinin yaptığını sindirmesi gerek. Keşke siteden hemen çıkmasaydı da engelleseydik.Mesele doğru yanlış değil,karşımızdaki kadına sen değerlisin,önemlisin mesajı verirken neredeyse değersizsin az kaldı haketmişsin diyeceğiz bazen!bu yorumları hazmedemeyip kötü şeylere vesilede olabiliriz...Şahsen sorumlu olmak istemem böyle bir sonuçtan!
Olay yerinde olmak isterdim şu an
Orası doğru tabii ama gene de gülmekten çok sinir oldum ben :) gurursuz kadın koca sevici kadın görmek istemiyorum. Biraz kendilerine saygı göstersinler ya! Yok ama koca önemli koca değerli aldatsa da boşanılmaz dışardaki zilliler hep akıllarını çeliyor yoksa hepsi ama hepsi efendi adam o dışarda bizi rahatsız eden erkekler de özellikle yaratılıp gönderilmiş erkekler hakkında kötü düşünelim diye...O bu kadar alçaldıysa ben gülüp geçerim insan kendini vezir de eder rezil de
Al benden de okadarOlay yerinde olmak isterdim şu an
O adamla evliysen kadına sarmanın alemş yok ciddi bişey de yapmaz kadına yapck olsa soluğu bdv de almaz rahat batmış ablaya ya da merak nasıl biri o kadın diye kendi bilir konu sahibiOrası doğru tabii ama gene de gülmekten çok sinir oldum ben :) gurursuz kadın koca sevici kadın görmek istemiyorum. Biraz kendilerine saygı göstersinler ya! Yok ama koca önemli koca değerli aldatsa da boşanılmaz dışardaki zilliler hep akıllarını çeliyor yoksa hepsi ama hepsi efendi adam o dışarda bizi rahatsız eden erkekler de özellikle yaratılıp gönderilmiş erkekler hakkında kötü düşünelim diye...
Hey Allahım!!!
Konu sahibi konum atsın hemen toplanırız:)Ben de ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?