O kadını buldum kızlar!

Size sadakat söze veren eşiniz, aldattigi halde affettiginiz eşiniz ama hesap sormaya gittiginiz diger kadin..

Affettiyseniz hala neyi deşiyorsunuz?

Kadinla karsilasinca tatmin olacagini mi dusunuyorsun? Hesap soracagini mi saniyorsun? Hem rezil olacaksin hem de zamanla obsesif olacaksin. Kendine huzur vermedigin evliligi surdurmeseydin madem.

Madem bunu deşecektin neden baristin?

Konu sahibi aldatılmış bir zamanlar, eşini de affetmiş. Şimdi kadını bulmuş onu görmeye gidiyormuş.

Oooo vaziyet alalım buralar karışır akşama.
Keşke baştan affetmeseymiş, bir kere yapan bir daha yapıyor genelde. Tecrübeyle sabit.

Eğer ki bu olay ve bu şüphelerin doğru ise, kadını yakaladığında kocayı boşarsın inşallah konu sahibi.

Ya yakalamış, eşi itiraf etmiş. Boşayacak olsa boşardı. Kadını görmesi ne değiştirir ki?

Sadece kendini daha da üzecek ve daha da takıntı yapacaksın. Eşine sarıp şurası daha güzel diye mı yaptın onu daha güzel mı buldun vs vs soyleneceksin. Aldatmayi affettiysen unutmalisin yoksa hayat böyle zindan olur kendine

Ne kadar da aşağılamışsınız konu sahibini pes. Yine sadece adam suçlu o rezil kadın suçsuz ilan edilmiş şaşırmadım.

Tamam kendine getirelim de biraz acımasızca olmadı mı?

Buralarin klasigidir, kadin dayak yer, ama dayak yiyorsun deriz zoruna gider. Aldatilmaktadir, aldatiliyorsun deriz zoruna gider. Insanlar o durumu yasarken umurunda olmuyor da baskasindan duyunca acimasiz oluyor nedense. Konu sahibi aldatilmis ve affetmis. Yani herseyi kenara itip unutup yoluna bakacak. Malum kadini kurcalarken sorun olmuyorsa benim yorumum hic sorun olmamali. Acimasizlik yapan kisi kocasi ama suclusu kadin, ben, yorum yapanlar vs...

Eee bulsan sana faydası ne affetmişsin artık. Ne kadar garipsiniz, affettiysen bunu kurcalamanın hiçbir manası yok. Kocanı affettiysen kadını da affetmelisin, kimse sizin kocalarınızı gazozuna ilaç atarak kandırmıyor. Bile isteye oluyor her şey.

Ne kadar da aşağılamışsınız konu sahibini pes. Yine sadece adam suçlu o rezil kadın suçsuz ilan edilmiş şaşırmadım.

Kadin sucsuz sayilmiyor ki. Sadece evlilikte sadakat sozu veren iki eşse, sadakatsizlik yapilan kisi affedilip gidip baskasindan hesap sormak cok manasiz.

Diger kadin muhattap olunmayacak kadar igrenctir. Evliligi temelinden aldatarak sarsan aldatmayi affediyor. Hesabi esinden sormuyor, esini affediyor, esini sucsuz goruyor. Tek suclu karsi taraf mi?

Mesele; olayi kiminle cözmenin dogrulugu.

Kimse diger kadini sucsuz gormuyor degil. Her iki tarafta suclu ancak bunun hesabini verecek olan eş. Adami affetsin sonra da vay benim evliligimi bu kadin yikmaya calisti. Eee kocan napti? Derler.

Hesap sormaya gittiğini sanmıyorum, güzel mi çirkin mi merakını gidermek için gitmiştir

Yeterince açıkladım acımasızca bulduğum tarafı,her dediğinize katılıyorum sadece tercih kelimesi beni bile acıtmışken(henüz aldatılmadım bu arada)konu sahibinde ki bırakacağı tahribat biraz düşündürdü!Değerse önce kazanılmalı diyenlerdensiniz saygı duyuyorum!

"Sadece adam" vs "rezil kadın" bakış açına bayıldım
Genelde öyle işte. Kadınlar hep suçlu. O üyenin gözünde de öyle baksana yazdığı yorumdan.
Burda diğer kadını kimse suçlamasa da onu haklı bulduğumuz anlaşılmıyor. Bazı kadınlar o diğer kadınlara bir güzel sayıp sövmemizi istiyor işte ancak böyle baş edebilirler. Adama laf yok ama o diğer kadın rezildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…