- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Diğer kadını sevindirmemek içinMadem bunu deşecektin neden baristin?
Olay ne ben anlayamadım?
İstediği kadar hata yapsın umarım değerini bir gün anlar .....O adamı affetmeseydi değerli olurdu. Şuan evet affettiği için tüm ikisinin yaptığını sindirmesi gerek. Keşke siteden hemen çıkmasaydı da engelleseydik.
Konu sahibi aldatılmış bir zamanlar, eşini de affetmiş. Şimdi kadını bulmuş onu görmeye gidiyormuş.
Oooo vaziyet alalım buralar karışır akşama.
Keşke baştan affetmeseymiş, bir kere yapan bir daha yapıyor genelde. Tecrübeyle sabit.
Eğer ki bu olay ve bu şüphelerin doğru ise, kadını yakaladığında kocayı boşarsın inşallah konu sahibi.
Ya yakalamış, eşi itiraf etmiş. Boşayacak olsa boşardı. Kadını görmesi ne değiştirir ki?
Umarım. Bari kadının yanına gitmeyeydiİstediği kadar hata yapsın umarım değerini bir gün anlar .....
Tamam kendine getirelim de biraz acımasızca olmadı mı?
Ne kadar da aşağılamışsınız konu sahibini pes. Yine sadece adam suçlu o rezil kadın suçsuz ilan edilmiş şaşırmadım.
Hesap sormaya gittiğini sanmıyorum, güzel mi çirkin mi merakını gidermek için gitmiştirKadin sucsuz sayilmiyor ki. Sadece evlilikte sadakat sozu veren iki eşse, sadakatsizlik yapilan kisi affedilip gidip baskasindan hesap sormak cok manasiz.
Diger kadin muhattap olunmayacak kadar igrenctir. Evliligi temelinden aldatarak sarsan aldatmayi affediyor. Hesabi esinden sormuyor, esini affediyor, esini sucsuz goruyor. Tek suclu karsi taraf mi?
Mesele; olayi kiminle cözmenin dogrulugu.
Kimse diger kadini sucsuz gormuyor degil. Her iki tarafta suclu ancak bunun hesabini verecek olan eş. Adami affetsin sonra da vay benim evliligimi bu kadin yikmaya calisti. Eee kocan napti? Derler.
"Sadece adam" vs "rezil kadın" bakış açına bayıldımNe kadar da aşağılamışsınız konu sahibini pes. Yine sadece adam suçlu o rezil kadın suçsuz ilan edilmiş şaşırmadım.
Yeterince açıkladım acımasızca bulduğum tarafı,her dediğinize katılıyorum sadece tercih kelimesi beni bile acıtmışken(henüz aldatılmadım bu arada)konu sahibinde ki bırakacağı tahribat biraz düşündürdü!Değerse önce kazanılmalı diyenlerdensiniz saygı duyuyorum!Buralarin klasigidir, kadin dayak yer, ama dayak yiyorsun deriz zoruna gider. Aldatilmaktadir, aldatiliyorsun deriz zoruna gider. Insanlar o durumu yasarken umurunda olmuyor da baskasindan duyunca acimasiz oluyor nedense. Konu sahibi aldatilmis ve affetmis. Yani herseyi kenara itip unutup yoluna bakacak. Malum kadini kurcalarken sorun olmuyorsa benim yorumum hic sorun olmamali. Acimasizlik yapan kisi kocasi ama suclusu kadin, ben, yorum yapanlar vs...
Adam da rezil, ben olsam affetmem. Bayılmanıza gerek yok."Sadece adam" vs "rezil kadın" bakış açına bayıldım
Genelde öyle işte. Kadınlar hep suçlu. O üyenin gözünde de öyle baksana yazdığı yorumdan."Sadece adam" vs "rezil kadın" bakış açına bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?