- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.482
- 448
Yanlış anlamayın kırmak için yazmadım sadece evinde hayvan besleyenlerin çocukları da normal zekalı olur sözüne katıldım.. elbette kötü niyetli bir şey demek istememişsinizdir.
hayır elmayraNiyetiniz kötü değilse bile üslubunuz cok ürkütücü.
Değil elbet ama bazen çok geriliyoruz, öyle manasız şeylerle hayvanlarımıza saldırılıyor ki hep bir tetikteyiz.
İyi niyetli şeylere bile ateş gibi cevaplar çıkabiliyor ağzımızdan, bu konuda tükenmiş haldeyiz tüm hayvan besleyenler
Yoksa niyet kötülük değil inanın
kabul et ki azarlamadan önce ön bilgi vermeliydin
zanlar insanı genellikle yanlışa götürür çünkü
bu işin içinde olduğundan çok fazla şey bilebilirsin
ama herkes aynı şeyleri bilemez, mümkün değil
her konuya cevap vermek için onlarca sayfayı okuyamayız hep
ben senin konunu okuyunca hurafelerle kafası şişmiş üzgün bir insan gördüm ve yorum yaptım
yani hurafeleri boşver, kendini üzme ama böyle bir risk duydum haberin olsun dedim
senin ve bebeğinin sağlığı için dedim
ama kaç kişi birden saldırarak cevap verdiniz farkında mısın
benim gözlerim dolduysa yazdıklarınız sayesinde, siz istediğiniz kadar haklı çıkın
hayır elmayra
anlamadan insan kırmaktan daha ürkütücü bir şey olamaz
hayır elmayra
anlamadan insan kırmaktan daha ürkütücü bir şey olamaz
İlk sayfalar da yazdığım yorumu alıntılamak istedim tekrar..Oooooo sen yeterki örnek iste,bende örnek bitmez..kaynım ve eltimin 2 adet alman kurdu var ve seneler sonra tüp bebek yöntemiyle bebekleride oldu2,5 yaşında şuan ve köpeklerle diyoloğunu görmen lazım kardeş gibiler ben yanlarına giderken çekinirim ama ufaklık onlarla yatar güreşir...bu arada eltimde dr.
hatunlarrrrr öpüşüp barışınnn bak 9 kg'lık dudu peri ve gagası 2 ton basınç uygulayabilen marco paşa gelir hakkınızdan
Eki Görüntüle 1085595 Eki Görüntüle 1085596
bu arada papağanlardan geçen çok ciddi bir hastalık var ve tedavisi de yok. Ben ne edeyim haaa???
http://jakopapaganbakimi.blogspot.com.tr/2012/03/papaganlardan-insanlara-gecebilen.html
Kediyi bırakında benim duruma odaklanın
bana hoş görülu olmayi ogrettiler. kedi mizacli bir insan oldum ben. vurdum duymaz, rahat. mesela kirip doktuklerinde evi kirlettiklerinde ya da yepisyeni cantami parcaladiklarinda olsun deyip geçmeyi ogrendim.
dibine kadar sevilmek ne demek onu ogrendim. huzuru öğrendim kendimi sakinlestirmeyi. metanetli olmayi ogrendim kesinlikle, ketum olmayi. bir kedisi olan anlar kediler ne ketum ne metanetli hayvanlardir. sahipler bir zaman sonra hep kedilerine benzer. ben benzedim :)
txp(toksoplazma canım) ama herkes yanlış biliyor o parazit çiğ yenen sebzelerde de var. (marul-salatalık domates vsvs).
Kedilerde ise sadece çiğ et tüketiyorsa olabilir ama onda bile düşük bir ihtimal, kaldı ki evde bakılan kediler dronsit (karma parazit)aşısı oldugundan böyle bir risk hemen hemen yok. Sadece dışkısı ile temas etmeyin diyorlar zorda kalmadıkca o kadar
hatunlarrrrr öpüşüp barışınnn bak 9 kg'lık dudu peri ve gagası 2 ton basınç uygulayabilen marco paşa gelir hakkınızdan
bu arada papağanlardan geçen çok ciddi bir hastalık var ve tedavisi de yok. Ben ne edeyim haaa???
http://jakopapaganbakimi.blogspot.com.tr/2012/03/papaganlardan-insanlara-gecebilen.html
dr banada demiştiki sokakta bu hastalığı kapman daha yüksek sonuçta konuşuyoruz ağzımıza neler neler giriyor
gerçekten mi
bunu ben yazsam yine topla tüfekle saldırırlardı
neyse
ben papağanlara da düşkünüm
hatta çok öpüyorum
gerçekten dikkat etmem gerekiyor mu
yani bu sokakta bile hava yoluyla geçebilen bir şey o zaman öyle mi
evet canım ama papağanda belirtiler çıkıyor hemen nezle hapşırma öksürük gibi.ben 1yılı aşkın marco ile beraberim olsa ilk Zamanlar oluyormuş birde benimki sanırım evde üretim değil doğal ortamından yakalanıp getirilmiş o yüzden risk vardı ama artık yok galiba😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
linki okudum hiç bilgim yoktu bu konuda.
ama ciddi bir durum. sadece gebelik için sıkıntı değil sanirim. ama sen bunca zamandir baktığına göre önlemlerini aliyorsundur. sen gayet sağlıklı olduğuna göre içini ferah tut
canım bende bilmiyordum ki petshopta içler acısı halde buldum ve sahiplendim. sonra araştırınca vay anammm vay:18::18::18::18:..
birde aldıgımda tüm belirtiler var.. az cok bılırsın kuşlar nezle-grip oldugunda hemen ölürler. Korktum korkmadım desem yalan olur.aşısı ypk birşeyi yok birde doğal ortamdan yakalanıp getirildi bu kuş ev üretimi değil öyle dedi satıcı aldı mı beni korku
Şu haline bakarmısın garipin aldıgımda böyleydi Eki Görüntüle 1085883
ama çok şükür ben onun yüzüne bakınca yaratanda bana bakmış olacak ki ben yaşıyorum o da yaşıyor..İyiyiz biz süperiz hatta..Tavsiye edermiyim papağan kimseye aslaaa ama.Kedinin tüyü falan halt etmiş tebeşir tozu gibi bir tozları var aman ALLAHım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?