O Kedileri Evden Gönder !??

konu açılalı çok olmuş ama ben de yazayım
özellikle kedilerde bulunan bir virüs mü tüy mü neyse hamilelikte çok zararlıymış
zeka geriliği yapabilirmiş

bebegi koltuga birakip yanina oturuyorum onlar zaten dakkasinda basinda bitiyorlar. kokluyolar elini ayagini kafasini sonra gidiyorlar. ama ufak olan gelip dibine yatıyor kendini sevdirmeye ugrasiyor:)

Çok sevimli :)

Bebeğin odasına giriyorlar mı peki?

Bakalım benimki napıcak

özellikle kedilerde bulunan bir virüs mü tüy mü neyse hamilelikte çok zararlıymış

txp(toksoplazma canım) ama herkes yanlış biliyor o parazit çiğ yenen sebzelerde de var. (marul-salatalık domates vsvs).
Kedilerde ise sadece çiğ et tüketiyorsa olabilir ama onda bile düşük bir ihtimal, kaldı ki evde bakılan kediler dronsit (karma parazit)aşısı oldugundan böyle bir risk hemen hemen yok. Sadece dışkısı ile temas etmeyin diyorlar zorda kalmadıkca o kadar

Ne ilgisi var Allah aşkına? Kaç tane hamile giriyor konuya öyle mışlı muşlu cümleler kurmak bu kadar kolay mı?

Çok sevimli :)

Bebeğin odasına giriyorlar mı peki?

Bakalım benimki napıcak

yok simdilik girmiyorlar. bazen kapi aralik olunca sîvışıyorlar ama cikariyorum. biraz daha buyusun alissinlar o zaman girebilirler odaya. bir süre daha boyle.
seninki de napsin bak gor sallamayacak bile :)
o kadar akillilar ki onun yaninda cok yavas haraket ediyorlar zarar vermemek için

ahh ahh bizim duduperiye bebiş nerde diyoruz direk tıslıyorrr.. Bu kadar namussuz..Düşünün kısırlaştırma yaptım ve bu kadar mutlu bir kedi olamaz.Resmen beni kısırlaştırın istemem allah istemem dedi durdu.Erkek kedi gelince tam 3 gün kediyi kıstırdı bir köşeye.. COcuga ne yapar düşünemiyorum

ah canım ne iyisin
öyle olsaydı ben ve benim gibi evinde hayvan besleyen butun arkadaslarimin cocuklari gerizekali olurdu. tamam iclerinden henuz bir madam curiedir bir Einsteindir cikmadi ama gayet normal zekalı çocuklar dert etme yani sen
merak ettiğim bu saçma fikrin kaynağı ne ola ki

Eline sağlık valla iyi yazmışsın bende hamileyim testlerimi yaptırdım kedimin de aşıları tam o da benim bir canım asla atmam dışarı ablalık yapıcak bebeğime minnoşum

sağol çok iyisin
ne güzel cevap vermişsin
iyi niyetin karşılığı her zaman iyi olmuyor ne yazık ki
ben de hayvan çok severim, beslerim de, hatta kucağımda uyuturum, yani seni sinirlendirmek için yazmadım, neden öyle anladığını da anlamadım
kendim uydurmadım herhalde, hayvanlara düşkünlüğümü bilen uzman bir arkadaşım uyardı beni
ben de iyi niyetle buraya yazayım dedim
hata etmişim demeyeceğim çünkü eminim faydalanan çok olur

Eline sağlık valla iyi yazmışsın bende hamileyim testlerimi yaptırdım kedimin de aşıları tam o da benim bir canım asla atmam dışarı ablalık yapıcak bebeğime minnoşum

senin de eline sağlık
inşallah yukarıdaki yazımı okuyunca biraz pişman olursun

Son düzenleme:
Hayvanlar gerizekali yaptigi icin Annem basta olmak uzere anne annem babannem ben teyzelerim dayilatim babam gerizekaliyiz(!)

Zaten onlarin besledikleri kedi tavuk kopek inek keci asisizdi koy yerinde.

Benimde cocugum gerizekali olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım
detay bilmiyorum, bana sadece uyarıda bulundu arkadaşım
çünkü ben çok içli dışlıyım
yeri geliyor dışkılarını temizliyorum, ellerim sürekli üzerlerinde hayvanların, belki o yüzden uzak dur demiş olabilir
konu hakkında da bilgisi olduğunu düşündüğüm birisi olduğundan paylaşmak istedim ama sözde hayvan dostu insan düşmanlarının saldırısı olmuş burada

Yahu arkadaşlar n'lur abartmayalım. Arkadaş duyduklarını paylaşmış doğru veya yanlış demedi ki. Çevremizde maalesef öyle bilen de çok. Hele yaşlılar 'öpme o kediyi yahu hastalık kapacaksın' diye beni eleştirirler. Bilseler kendi hijyenimden çok onu önemsiyorum. Vücüt spreyi ayrı-vitamini ayrı-maması ayrı..

Sevgimizden dolayı bu denilenler gücümüze gidiyor haklısınız da ama gücümüze giden birşey içinde başka birini kırmaya değer mi???
Lütfen bir düşünün

bende öyleyim doktorumda beni tanıdıgndan o testi yaptırdım pozitif çıktı yanı o hastalıgı geçirmiş ve bağışıklık kazanmışım. Hamilielik durumunda en ufak riskim yok. Koyun koyuna yatmaya devam edebilirsin diye tastikledi doktorum

gerçekten çok teşekkür ederim canım
iyiliğin karşılığının bu kadar acımasız olacağını düşünememiştim, herkesin aynı olmadığını görmek güzel

gerçekten çok teşekkür ederim canım
iyiliğin karşılığının bu kadar acımasız olacağını düşünememiştim, herkesin aynı olmadığını görmek güzel

Değil elbet ama bazen çok geriliyoruz, öyle manasız şeylerle hayvanlarımıza saldırılıyor ki hep bir tetikteyiz.
İyi niyetli şeylere bile ateş gibi cevaplar çıkabiliyor ağzımızdan, bu konuda tükenmiş haldeyiz tüm hayvan besleyenler
Yoksa niyet kötülük değil inanın

keske tam dogru anlatsaydiniz ne durumlarda risk olduğunu burada sayfalarca yazdik . asili olmayan avlanan les yiyen hayvanlarda olusan parazitten bakin tüy değil tuyun uzerinde yasayan parazitten gecer o tam o virus mu tuy mu dedigin şey yani toksoplazma.
ama bu risk iyi yıkanmamis sebzeden topraktan gecmesinden çok daha düşüktür.
yarim yamalak bilgilerden bilgi kirliliğinden insanlarda oluşan bu algıyı kirmak icin sayfalarca yapilan aciklamalardan sonra böyle ucu açık net olmayan bilgiler verilmesi kusura bakmayin ama beni kizdiriyor. iyi niyetli olabilirsiniz. yazdiklariniz kismen dogru ama kabul edin eksik. ben hamileligimi tokso negatif geçirdim. buna rağmen ben de bebeğimde çok sağlıklı şükürler olsun.

Son düzenleme:
İc güdüleriyle onlara zarar vermeyeceğini düşünüyolardır, cok güzel gerçekten. Ben korkarak büyüdüm hayvanlardan kimse de gel sev zararsızlar diye. Bizm cocuklarımız o bilincle büyür inş

Niyetiniz kötü değilse bile üslubunuz cok ürkütücü.

senin de eline sağlık
inşallah yukarıdaki yazımı okuyunca biraz pişman olursun

Yanlış anlamayın kırmak için yazmadım sadece evinde hayvan besleyenlerin çocukları da normal zekalı olur sözüne katıldım.. elbette kötü niyetli bir şey demek istememişsinizdir.

kabul et ki azarlamadan önce ön bilgi vermeliydin
zanlar insanı genellikle yanlışa götürür çünkü
bu işin içinde olduğundan çok fazla şey bilebilirsin
ama herkes aynı şeyleri bilemez, mümkün değil
her konuya cevap vermek için onlarca sayfayı okuyamayız hep
ben senin konunu okuyunca hurafelerle kafası şişmiş üzgün bir insan gördüm ve yorum yaptım
yani hurafeleri boşver, kendini üzme ama böyle bir risk duydum haberin olsun dedim
senin ve bebeğinin sağlığı için dedim
ama kaç kişi birden saldırarak cevap verdiniz farkında mısın
benim gözlerim dolduysa yazdıklarınız sayesinde, siz istediğiniz kadar haklı çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…