O Kedileri Evden Gönder !??

teşekkür ederim uzun uzun vakit ayirip yazmissiniz.
bu konuda malesef avrupanin cok gerisindeyiz. oysa hayvanlar sadece cocuklar icin degil yetiskinler icin bile o kadar faydai ki. karisliksiz sevgiyi ogrenebilmenin baska bir yolu daha yok şu dunyada. keske herkes biraz duyarli olsa.

Ayy amoracım fotolarını çeksen keşke

Fakirin el süpürgesi var canım üstünde pati izi olan

evet epey pahaliymis 1500 liracik işe basladigimda alabilirim bunu. arastiricam teşekkür ederim

Ayy amoracım fotolarını çeksen keşke

Fakirin el süpürgesi var canım üstünde pati izi olan

Eki Görüntüle 1070303

yakaladigimda cekicem mutlaka bir kac poz.
bundan var bende kendine hayri yok. omrunu doldurdu iyi çekmiyor artik. teşekkür ederim kuzum

Son düzenleme:

bende dyson animal modelini alacaktım fakat komşumun gazına geldim ve ihlas temizlik robotu aldım ben alırken fiyatı 2000tl di sert zeminde performans sıfır saçın üzerinden bile 3-4 kez geçmeden çekmiyor ama yeni modeli çıkmış çok methettiler çekim gücü yüksekmiş.Bu süpürgenin derin dövücü aparatları var onlar çok çok iyi halı kanape vs üzerindeki tüm tüyleri çok kolay çekiyor tertemiz yapıyor.Şiddetle tavsiye edeceğim süpürge ise fantom pratik hem ucuz hem çok iş görüyor 1,5 senedir hergün kullanıyorum halıyı bile kaldırıyor çok hafif gövdesi ince ve dar köşelere giriyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
ailemde ki doktorlara 15 yıllık vetime sordugum kadarı ile rahmetli babamda buna dahil. Hayvan aşılı işe birşey olmazzzz.
O çocuklarınıza giydirdiğiniz el örgüsü yünler varya hani sentetik olan,ne ile boyandığı belli olmayan iste onlar daha ciddi rahatszlıklara yol açıyormus. Kedi-köpek aşılı işe en ufak bir zararı olmaz.25 yıldır aklımın yettıgı kadarı ile hayvanım oldu..her sene düzenlı check-up'a girerim çok şükür bir sorun yok.

şunu da belirteyim kedilerin sadece sağı solu belli olmuyor tabi kedinizi en iyi siz tanırsınız ama bır cırmık atar falan bebişe o kötü iste. Benim koca sultan cok asabi o yüzden 0-15 yaş arası kimseyi yaklaştırmıyor. Çocuk savar benim kedim

teşekkür ederim

Teşekkürler
traş ettirecegim kadar uzun tüylu degiller bir de hiç tras ettirmedim bu saatten sonra travma falan yaşarlar diye korkuyorum tariyorum sık sık.

traş yok aman diyim hele uzun değilse tüyleri sakın. Daha çok strese girip öbek öbek döküyorlar. Tecrübeliyim

Allahım tavşan buuuu ne süper bi görüntü ya maşallah size

Ama hazır konu hayvanlarken bir şey sormak istiyorum, mesela hayvan sahiplendirmeyle ilgili ne zaman bir araştırma yapsam çok haklı olarak bunun getirdiği sorumluluklarla karşılaşıyorum,
ama benim merak ettiğim mesela o canın size neler kattığı, neler öğrettiği, neler hissettirdiği
ne bilim hayatınızı nasıl değiştirdiği mesela,

Ben en cok beden dilini öğrendim Kuyruğu, patisi kafası neyi nasıl istiyorsa işaret ediyor. Ve karşılıksız sevgi. O arkasını dönüp gitse bile icim kıpır kıpır oluyor onu arkadan pıt pıt yürürken görünce

Elbette sorumlulukları var. Düzenli aşıları, arada severken muayene de ediyorum kendimce el yordamıyla sağında solunda sislik var mı, ters giden birşeyler var mı, burnu kuru mu (burnu kuru olunca hastalanıyor genelde)... Tatilimi ya onu da götüreceğim bir yerde organize ediyorum ya da onu emnaet edebileceğim bir yakınımı ayarlıyorum. vs vs.

sorumluluk kazanıyorsun. eve yarım saat geç gitsem ne olacak diyemiyorsun, tatillerini en fazla 3 gün bilemedin 4 günle sınırlıyorsun. Yatakta yamuk yumuk yatmaktan heryerin agrıyor çünkü kuyrugunu senin ağzına sokmaya çalışan yada totosunu senin tenine dayamak isteyen yumurcakların oluyor.
Ağzı var dili yok ama onların halini-derdini-sıkıntısını anlamaya çalışıyorsun ve bir bakmıssın beden dili uzmanı olmussun. Ne zaman hoplar,ne zaman zıplar yada bir yeri mi ağrıyor şıp diye anlarsın

Doğurmadan annesi olursunuz anne kadar da seversiniz.
Bir mivaaawww deyişinde annemmmm diye haykırırsınız ki o herşeye değer

benim kedilerim hic kiskanc degil. bunda zamaninda evden onlarca yuva arayan hayvan gecsmesinin payi vardir diye düşünüyorum. bizi paylaşmayı ogrendiler. bebege buyuk olan kardesler cok mesefali sadece kokluyor ve gidiyorlar ama ufak olan dun eline kafasini surtuyordu beni sev diye. bizim oglan huylandi cektin elini ısrar etmedi oturdu yaninda sadece.

bana hoş görülu olmayi ogrettiler. kedi mizacli bir insan oldum ben. vurdum duymaz, rahat. mesela kirip doktuklerinde evi kirlettiklerinde ya da yepisyeni cantami parcaladiklarinda olsun deyip geçmeyi ogrendim.
dibine kadar sevilmek ne demek onu ogrendim. huzuru öğrendim kendimi sakinlestirmeyi. metanetli olmayi ogrendim kesinlikle, ketum olmayi. bir kedisi olan anlar kediler ne ketum ne metanetli hayvanlardir. sahipler bir zaman sonra hep kedilerine benzer. ben benzedim :)

Son düzenleme:
Oy yerim ben senin oğlunuuu maşallah

Nasıl yaklaştırdın Amonra, hiç koklamaya calısmadı mı?

bebegi koltuga birakip yanina oturuyorum onlar zaten dakkasinda basinda bitiyorlar. kokluyolar elini ayagini kafasini sonra gidiyorlar. ama ufak olan gelip dibine yatıyor kendini sevdirmeye ugrasiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…