- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
eşşeğe karşı şerefsiz kelimezi ağır olmuş..bari eşek sıpası deseydi kocan..Merhaba arkadaşlar.
Bugün ufak bi konuşma ardından bi anda kocama eşşek dedim 1,5 senedir evliyim ve ilk defa böyle bir kelime çıktı ağzımdan oda bana ben mıyım eşşek şerefsiz dedi neye uğradığımı şaşırdım çünkü bu ilkti ikimizde böyle kelimeleri asla sevmeyen insanlarız çünkü oda o kelimeyi kullandığı için afalladi sizce bu kelimeden sonra ona nasıl davranmalıyim?
Yorum değilde iskenderun 31 dikkatimi çekti canım memleketim bayramda ordayimeşşeğe karşı şerefsiz kelimezi ağır olmuş..bari eşek sıpası deseydi kocan..
olur böyle şeyler idare edin..
Biz asla böyle konuşmayan insanlarız ve eşşek kelimesi ona ağır geldi i oda bi anda öyle bi kelime kullandı çok kalbim kırıldı
Tartışma değildi bi anda söyleyiverdim bende nasıl dediğimi ben bile şaşırdım çok sakindik çünkü
Özür dileme ama üzgün oldugunu belirt cünkü erkekler kendileri küfür kullandiklarinda yada karsisindakini kirdiklarinda bile zor özür dileyen tiplerdir bence. Cok nadir erkeklerin özür dilemesi bu benim görüsüm. Onlar dilemiyosa biz neden dileyelim bizde insaniz tabiki hatalarimiz olacak
Canım annem ben uğraştık gelsin diye gelmek istemiyor yaa düzeldi falan diyor bizi kandırıyor gelip alalim diyoruz yok diyor gelmem 3 çocukla bizim yapacak birşeyimiz kalmadı gibi allahyardımcımiz olsun benim dertlerim bu kadarken onunki olsaydı kaldıramaz olurdum herhalde ama bende böyle tartışmalar olduğunda büyütüpte evliliğimi yıpratmamak için sizlere danisiyorum istenazeli daha öncede yemek yüzünden tartışmıştınız ona hala gülüyorum :)
karşılıklı özür dilersiniz geçer sen bana ağır konulştun filan hiç girme bence çünkü uzar gider olan olmuş.
ben ablanı merak ediyorum canım ya lütfen bişeyler yaptık de
Yaa o kadar saçma birşeyden oldu ki anlatmasam daha iyiSen neden eşşek dedin ki
Teşekkür ederimYapacağınız tek şey karşısına geçip eşlek dediğiniz için üzgün olduğunuzu, istemsiz ağzınızdan çıktığını ve bir daha asla tekrarlanmayacağını söylemek. Bunun üzerine bu kelimenin karşılığı bu olmamalıydı deyip çok kırıldığınızı anlatın. Madem böyle kelimeler asla kullanılmıyor başlangıç yapmayın. Bu kelimeyi kullanacağına sizi uyarabilirdi.
hangi semt toprağım...Yorum değilde iskenderun 31 dikkatimi çekti canım memleketim bayramda ordayim
Serefsız abartılacak bır kelıme gelmedımıBen niye sizin evde devamli takim elbiseli yasadiginizi hayal ettim bir anda ya hu. Esek de serefsiz de abartilacak kelimeler gelmedi bana. Ben takilmazdim yani. Esim de takilmaz.
Burada baslatan siz oldugunuz icin ozru once dileyin ama kirildiginizi da belirtin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?