• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kelimeden sonra ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar.
Bugün ufak bi konuşma ardından bi anda kocama eşşek dedim 1,5 senedir evliyim ve ilk defa böyle bir kelime çıktı ağzımdan oda bana ben mıyım eşşek şerefsiz dedi neye uğradığımı şaşırdım çünkü bu ilkti ikimizde böyle kelimeleri asla sevmeyen insanlarız çünkü oda o kelimeyi kullandığı için afalladi sizce bu kelimeden sonra ona nasıl davranmalıyim?
eşşeğe karşı şerefsiz kelimezi ağır olmuş..bari eşek sıpası deseydi kocan..
olur böyle şeyler idare edin..

Özür dileme ama üzgün oldugunu belirt cünkü erkekler kendileri küfür kullandiklarinda yada karsisindakini kirdiklarinda bile zor özür dileyen tiplerdir bence. Cok nadir erkeklerin özür dilemesi bu benim görüsüm. Onlar dilemiyosa biz neden dileyelim bizde insaniz tabiki hatalarimiz olacak

nazeli daha öncede yemek yüzünden tartışmıştınız ona hala gülüyorum :)
karşılıklı özür dilersiniz geçer sen bana ağır konulştun filan hiç girme bence çünkü uzar gider olan olmuş.
ben ablanı merak ediyorum canım ya lütfen bişeyler yaptık de :(

Özür dileme ama üzgün oldugunu belirt cünkü erkekler kendileri küfür kullandiklarinda yada karsisindakini kirdiklarinda bile zor özür dileyen tiplerdir bence. Cok nadir erkeklerin özür dilemesi bu benim görüsüm. Onlar dilemiyosa biz neden dileyelim bizde insaniz tabiki hatalarimiz olacak

Benim eşim Ota boka Özür diliyor valla :KK64:

nazeli daha öncede yemek yüzünden tartışmıştınız ona hala gülüyorum :)
karşılıklı özür dilersiniz geçer sen bana ağır konulştun filan hiç girme bence çünkü uzar gider olan olmuş.
ben ablanı merak ediyorum canım ya lütfen bişeyler yaptık de :(
Canım annem ben uğraştık gelsin diye gelmek istemiyor yaa düzeldi falan diyor bizi kandırıyor gelip alalim diyoruz yok diyor gelmem 3 çocukla bizim yapacak birşeyimiz kalmadı gibi allahyardımcımiz olsun benim dertlerim bu kadarken onunki olsaydı kaldıramaz olurdum herhalde ama bende böyle tartışmalar olduğunda büyütüpte evliliğimi yıpratmamak için sizlere danisiyorum iste

Yapacağınız tek şey karşısına geçip eşlek dediğiniz için üzgün olduğunuzu, istemsiz ağzınızdan çıktığını ve bir daha asla tekrarlanmayacağını söylemek. Bunun üzerine bu kelimenin karşılığı bu olmamalıydı deyip çok kırıldığınızı anlatın. Madem böyle kelimeler asla kullanılmıyor başlangıç yapmayın. Bu kelimeyi kullanacağına sizi uyarabilirdi.

Yapacağınız tek şey karşısına geçip eşlek dediğiniz için üzgün olduğunuzu, istemsiz ağzınızdan çıktığını ve bir daha asla tekrarlanmayacağını söylemek. Bunun üzerine bu kelimenin karşılığı bu olmamalıydı deyip çok kırıldığınızı anlatın. Madem böyle kelimeler asla kullanılmıyor başlangıç yapmayın. Bu kelimeyi kullanacağına sizi uyarabilirdi.
Teşekkür ederim

çok saçma ya o ne ya insan karısın aasla bu cümleyi kurmamalı alın karşınıza konuşun derim ben eşime yada oğlum açok sık eşek seni derim oda bir ninni var ona itafen ama eşim hep güler buna

Ben niye sizin evde devamli takim elbiseli yasadiginizi hayal ettim bir anda ya hu. Esek de serefsiz de abartilacak kelimeler gelmedi bana. Ben takilmazdim yani. Esim de takilmaz.

Burada baslatan siz oldugunuz icin ozru once dileyin ama kirildiginizi da belirtin.

Eşeğe haksızlık olmus
Nıye böyle hayvan ısımlerı kullanılırsa

Ben niye sizin evde devamli takim elbiseli yasadiginizi hayal ettim bir anda ya hu. Esek de serefsiz de abartilacak kelimeler gelmedi bana. Ben takilmazdim yani. Esim de takilmaz.

Burada baslatan siz oldugunuz icin ozru once dileyin ama kirildiginizi da belirtin.
Serefsız abartılacak bır kelıme gelmedımı
Bende sızın evı merak ettım doğrusu

Back
X