Kiz arkadasiyla hala birlikte mi hemmen ogren hemmen
Adamın sevgilisi var.
Adamın 4 5 yıllık ilişkisi var.
Adam başkasıyla birlikte.
Adam olsa sevigilisi varken benimle ilgilenmez
Bugün o kıza yaptığını yarın bana yapar
bunları yüksek sesle okuyun cevabı bulacaksınız
Kız arkadaşıyla birlikteyse isterseniz aşkınızdan ölün çok yanlış,sakın kendinizce anlamlar çıkarmayın.Önce bu konuyu bir netleştirin
Siz yürümüyor koşuyorsunuz bu adama. Anlamlar yüklenmiş bileEvet zaten hep bunları düşünerek uzaklaştırdım kendimi ondan. Hep başarıyor gibi oluyordum ama sonra bir şey oluyor ve her şeyi başa sardırıyordu. Bir gün aynı serviste denk gelmiştik ve servis bozulmuştu düşünebiliyor musunuz sonra 40dk yürümek zorunda kalmıştık başbaşa :)
Hiç bunun peşine düşüp sonradan yine üzülmek istemiyorum. Çünkü ilk seferinde de çok heyecanlandım sonradan çok üzüldüm
Siz yürümüyor koşuyorsunuz bu adama. Anlamlar yüklenmiş bile
Boyle hissettigim biriyle evlenip hayatimi alt ust edip bosandim. Her his dogru olmuyor.
Kiz arkadasi olup baskasina da bakiyorsa sizdeki his de dogru degil.
Hiç bunun peşine düşüp sonradan yine üzülmek istemiyorum. Çünkü ilk seferinde de çok heyecanlandım sonradan çok üzüldüm
Kendi kendine anlamlar çıkartıyorsun, hemen toz pembe hayaller kurulmuş başlık bile o kadar iddalı ki daha neler ya. Bakışlarınızın birbrine kenetlendiğini aradan enerji fışkırdığını da hiç sanmam, benim de var senin gibi arkadaşlarım birine platonik olunca belki bu tabir fazla olabilir ama şizofrenleşiyorlar..
Canım belirli bir yaştan sonra önüne her çıkanı kaderimmiş gibi hisseder her insanKızlar merhaba,
Bu aralar çok konu açıyorum kusura bakmayın ☺
Yaklaşık 1.5 sene önce ofiste ilk defa birini görmüştüm. Bir kaç aydır bizim departmanda çalışmaya başlamıştı ama ben ilk defa o an fark ettim. Fark eder etmez içime bir sıcaklık yerleşti. Yakışıklı değildi hatta tüm arkadaşlarım tipsiz dedi, neyin nesidir nasıl bir karakteri vardır bilmiyordum ama sanki aramızda bir şey olması gerekiyormuş gibi hissetmiştim.
Sonradan uzaktan uzağa edilen muhabbetlerde tanıdıkça ve karakterini gözlemledikçe tam da istediğim gibi biri olduğunu fark ettim. Hislerim beni yanıltmadı dedim. O da bana başka türlü bakıyor gibiydi bunun karşılıklı olduğundan emindim. Hiç romantik biri olmadım hiç hislerimin beni yönetmesine izin vermedim platonik takıldığımı düşünmüyordum. Ama hiç somut bir şeye dönüşmedi aramızdakiler. Zaten onun da 4-5 yıllık kız arkadaşı varmış öğrendim sonradan. Kendimi iyice çektim, hislerimi engelledim bir şekilde. Yanlış hislere kapılmışım bu sefer dedim. Benim de flört ettiklerim görüştüklerim oldu hatta ilişkim oldu. Takılı kalmadım yani. O zamanlarda da aklıma gelmiyordu geçti gitti diyordum, ofiste de kaçınıyordum sorun yoktu.
Corona döneminde de ofise 4 aydır gitmiyoruz neredeyse, görmüyorum kendisini o kadardır, hislerim komple kaybolmuştu çok mutluydum.
Geçen gün ofise gitmemiz gerektiği söylendi. 80 kişilik bir ekibi 2 haftanın günlerine, günleri de 2şer saatlik saat dilimlerine bölüp dilim seçmemizi istediler. Ben bir dilim seçtim önce, o da o dilime yazmıştı kendini. Sonra dilimimi değiştirdim ertesi gün baktım yine o. Neyse 2 saat süre var karşılaşmayız dedim. Aynı dakika girdik ofise. Uzaktan uzağa konuştuk biraz. Ben yine aynı hislerle doldum taştım. Adamın varlığı yetti yine aynı şeyleri hissetmeme. Sanki o da öyle hissediyor gibi hissediyorum. Bakışlarımız kenetlenince oluşan duygu yoğunluğundan eriyorum resmen. Sanki aramızda bir şey olmalıymış gibi hissediyorum ben hep. Sanki benim evleneceğim adam oymuş gibi. Ama bunun üzerine hiç hayal kurmadım. İlk gördüğüm an yüklendi bu hisler sonra hiç değişmedi. En son birine böyle hissettiğimde 6.sınıftaydım düşünün. Sonra lise ve üniversitede bile unutulmayan karşılıklı bir şeye dönüşmüştü. Böyle hissettiğim için de üzülüyorum bir yandan. Bir şey olacak olsaydı olurdu zaten saçmalama diyorum. Bu hislerden nasıl kurtulabilirim? Daha önce birine karşı böyle hisseden var mıdır?
evet yasadim hic de iyi olmadi sonu :)
ne derece inanirsiniz bilmem ama aslinda bu his ömürlük asktan ziyade gecmis hayatlarinizda tanismis oldugunuz anlamina geliyor bana gore. bu sicak his onu aslinda baska bir seviyede tanidiginiz icin yani. bence mantiga devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?