O kişi kaderimmiş gibi bir his...

Burçdaşım boga kizio hisleri bilirim. O his ne biliyor musunuz? Bu adamda eksik parçalarımi tamamlarım hissi. Yani aslında psikolojide transferaz denen şey. Olsaydiniz da buyuk ihtimalle ikinizin hayrina olmayacak bol uzuntulu, gel gitli ama tutkulu sacma sapan bir sey olcakti. O yuzden next next next

Bana da tam tersi gibi geliyor olsaydı muhteşem bir şey olurdu diye hissediyorum tabi bu da yanılcamanın bir parçası olabilir Zaten artık evli olduğu için her türlü next next. Hayırlısı

Mal adam .Millete boncuk dagıtanlardan sınır oluyorum
Adam boncuk falan dağıtmamış kı konu sahıbı herşeyden bırsey çıkarmış bellı
Bır erkekten hoşlanırsa bır kadın onun konuşmasından bıle anlaşılır o elektrığı verır erkek anlar bunu oda anlamış ama buna rağmen hıcbırsey yapmamış belkı ılgı hoşuna gıttı sadece o kadar dönmuş adam evlenmış daha ne yapacaktı

Aktif bir şekilde yürümedi evet ama ben bakmıyorken bakıyordu (arkadaşlarım söylüyordu), konuştuğumuzda baya flörtöz konuşuyordu :) ama gel şuraya kahve içelim gel burada şunu yapalım tarzı şeyler yapmadı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…