O kişi kaderimmiş gibi bir his...

Baska insanlarla görüşün. Sevgilisi olmayan baska insanlarla

Görüşüyorum zaten. Dediğim gibi sevgilim de oldu. Ama biriyle görüşüp bir şeyler yaşama maksadıyla kurulan ilişkiyle, hiç beklemediğin bir anda hiç bir huyunu suyunu bilmeden şak diye kapılmak bambaşka... hayatımda 2 kere yaşadım. Umarım 3.yü yaşayacak kadar şanslıyımdır

Ben aranizda hissettigin o duygu yogunlugundan nedense ayrilmis olma ihtimalini dusundum. Bence uzulmeyi goze almalisin ogrenmek icin. Olacagi varsa sonra da olur ama hayatinda biri varken bu sekil yaklasmak hos olmaz kimse icin.

O kişi için bir daha kılımı kıpırdatmayacağım kendime sözüm var
Böyle hissettiğim için kendimden nefret ediyorum bazen zaten..

Cok uzun hikaye. Ama ayni is yerinden degildik. Cok kisaca: Babalarimiz arkadasti. Cocukken aileler birbirine gidip gelirdi. Taa o zamanlar icimde oyle bir his vardi. Sonra yillarca gormedik birbirimizi. Onlar baska bir sehire tasinmisti. Yillar sonra ben universiteden mezun olduktan sonra tatilde gordum. Tatil bitti ben dondum yuksek lisansa basladim. Bir sene sonra beni aradi. Benim oldugum sehire gelmis bir is icin. Telefonumu kardesimden almis. Kahve icmeye cagirdi ben gidemedim. Ertesi sene babamin is yerine ugramis. Benim oldugum yerde bir is kurmus. Kartini birakmis. Kardesime beni sormus. Ben de karttaki numarayi aradim. Aramaz olaydim.

Sevgilisi varken sizinle duygu dolu bakismalar yapması kabul edilebilir birsey degil. Bence yasak oldugunu bildiginiz icin cekimine kapildiniz. Mumkun olsa bu kadar yoğun hisler tasimazdiniz belki de.

aynen oyle karmik bi baglanti, bitirilmemis bi olay ya da ogrenmeniz gereken bi ders olabilir.

benim hislerim soyleydi bir insanin yaninda korkunc derecede heyecanli ve korkunc derecede rahat nasil olunabilirse oyle :) yani bunu anlatmam mumkun degil adamdan cok hoslaniyorum bi gerilim var aramizda ama ayni zamanda o kadar rahatim ki onla sanki onla acikca konusabilirim herseyi beni anlar, ya da onla konustugumda tepkilerini onceden kestirebilirim, yani sanki elim kolum gibi hissediyodum onu baska bi insan gibi degil. ama yalan olduk :)

Sevgilisi varken sizinle duygu dolu bakismalar yapması kabul edilebilir birsey degil. Bence yasak oldugunu bildiginiz icin cekimine kapildiniz. Mumkun olsa bu kadar yoğun hisler tasimazdiniz belki de.

Yok yok ilk andan beri hiç değişmedi hislerim. Ne arttı ne azaldı. Zaten 6-7 ay sonra öğrendim sevgilisi olduğunu :)

Bir de sen dene bakalim eger sevgilisi yoksa. Belki senin hissin dogrudur. Ben de evlenmek icin baslamamistim.. nereden nereye iste..

ben de simdiki sevgilime karsi boyle hissetmistim. taa ilk okulda hem de ahjshsjshs oyun oynarken niyeyse hep biz evli olurduk

sonra benim de hayatima bircok kisi girdi onun da, vakti geldi ve birlestik. lisedeyken de bazen aklima gelirdi acaba nasil biri falan merak ederdim. merak ettigim kadar da degilmis yani

bazen biz kendi kafamizda cok anlam yukluyoruz, adamin sevgilisi de varmis bana kalirsa uzerinde durmaya bile degmez. su sira hayatinizda biri yoksa o yuzden akliniza geliyor olabilir.

Evet tamı tamına benim hissettiklerim bunlar. biz de bir konuşsak anlaşsak sonra yalan olacağımız varsa olsak da benim aklımdan çıksa bari

Evet tamı tamına benim hissettiklerim bunlar. biz de bir konuşsak anlaşsak sonra yalan olacağımız varsa olsak da benim aklımdan çıksa bari

yani acikcasi ben bunun karmik baglanti olduguna inaniyorum o yuzden bi sebebi vardir karsilasmanizin diyorum, ne olacagi bilinmez ama biseyler yasarsiniz. biz elektrik akimi gibi bisey yasayip öldük :) umarim sizinki daha pozitif bi hikaye olur :)

Aranızdaki konular için yorum yapmayacağım sadece soruya cevap vermeye geldim. Ben bu hissi çok uzun zaman önce eşimle sevgili olarak konuşmaya başladığımızda yaşamıştım. Böyle mesajlaşırken aniden hayatımda olacak son erkek oymuş gibi gelmişti. Sanki kalbimden aşağıya ılık bir his almıştı. Bunları hissettiğimde 15 16 yaşındaydım o zamanlar hiç üstünde durmadım önemsemedim. Ama ilişkimiz tam 8,5 yıl devam etti sonunda evlendik şimdi neredeyse 10 yıl olacak.

Ama konu sahibi kendini geri cektigini yazmis. Belki izin verse ileri giderdi tabi. Su anda da acik kapi ariyor gibi

Yani mesela o ofise gideceğimiz gün onun da tam o aynı 2 saatlik dilimi bulması, ben değiştirince değiştirmesi çok acayip. Tesadüf diyip geçiyorum ama o 2 saatte nasıl aynı anda ofise giriyoruz sanki ofis sisteminde çevrimdışı olduğum zaman gözlenip ona göre gidiş zamanı ayarlanmış gibi. Ama bunu böyle dillendirince de çok psikopatça geliyor biliyorum mantıklı değil, sadece his

Ozetle kaderinmis gibi hissettigin o hissine cok guvenme....

:) sizin de kaderinizde yaşayacaklarınızı yaşamanız varmış. Elbet vardır yaşamanızın sebebi. Öyle düşünün :) umarım mutlu olacağınız insanlarla karşılaşırsınız bundan sonra...

Bu kader degil kimya,seksuel uyarim,
Malesef hormonlarla kaderi karıştırmayın

1 sene, tam koca 1 sene her Allah’ın günü bu bahsettiğiniz hislerin belki bin kat yoğununu yaşadım. Deli gibi aşıktım, işe giderken koşuyordum, onu görmek için fazla mesai yapıyordum ve duygularımızın karşılıklı olduğuna emindim. Onu görmek için sürekli bahane yaratıyordum. Onun için elimden gelenin çok çok daha fazlasını yaptım. Bana hep umut verdi, sevdiğim şarkıları söyledi, her gördüğünde kocaman gülümsedi. Her boş zamanında benimle sohbet etti.

Aramızda hiçbir zaman hiçbir şey olmadı. Bir sene sonra işten ayrıldı, gitti. Hiçbir zaman sevmemişti beni, sadece aşkımı fark etmiş ve o da kısa bir süre bundan hoşlanmıştı. Beni daha da kendine çekmek için bir yaklaşmış bir uzaklaşmıştı. İyice avucunun içine almış ve kıskıvrak yakalamıştı beni. Her hareketine anlam yüklemiştim.

Kendi kendime büyük bir aşk yaşadım. Geriye dönüp baktığımda o duyguları yaşamış olmanın çok hoş olduğunu görüyorum. Fakat ona açılmış olsaydım muhtemelen bu kadar hoş kazınmayacaktı zihnime bu anılar.

Kısaca demem o ki, bir şey yaşanacak olsaydı sanırım şimdiye kadar yaşanırdı. Yaşanmadıysa büyük ihtimalle duygularınızı tek başınıza yaşıyorsunuz. Yaşanılası, güzel hisler olduğuna şüphe yok ama. Tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…