O kişi kaderimmiş gibi bir his...

Artık benden geçti inşallah siz genç kızlarımız hayallerindeki ilişkilerini yaşarlar

Bende son zamanlarda hic boyle bir sey olmuyor ya, son zamanlarda daha cok zihinsel olarak, aradigim kriterlerde birini gorunce "hah bundan hoslanayim ben" diyip hoslandigimi zannediyorum, ama aslinda hoslanmamis oluyorum ve bana uygun bir kisi olmadigi icin karsiliksiz kaliyor.

Bence birinden zihnimizle degil de gercekten o hisle cekimle hoslanirsak karsilikli oluyor genelde bu hisler... Sizin yasadiginiz nasil bisey bilmiyorum ama karsilikli olabilir gibi geldi... (gaza getirmek de istemem ama ) Ote yandan da sey duymustum birinden: "birine karsi asiri cekim duyuyorsaniz o kisi travmalarinizi tetikliyordurr, kacin". Ay bilemiyorum valla karisik konular. Bir sekilde hala iliskisi var miymis ogrenin bence ona gore karar verin.

Ben de birine karşı öyle hissetmiştim ve yıllar sonra Facebook'tan beni ekledi. Şu an 5 yıllık arkadaşız bir şey olmadı yani Adam belki de şaşı ben benimkinin şaşı olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar bakıp açılırdı. İnşallah şaşıdır

Birine bakip kaderimde bu kişi var hissini hiç yaşamadim. Sadece "daha önceden taniyormuşum" gibi hissettiren insanlar oldu.

Eşimle taniştigimizda da o tanıdıklık hissi vardi sanki uzun zamandir tanisiyor gibiydik hiç yabanci gelmedi bana ama öyle "bu adam benim kaderim" gibi yogun seyler olmadi hiç. bilemedim

Aynı hisleri hissedip hayal kırıklığına uğradım. VAZGEÇ.

Ben yaşadım bu duyguyu iki üç kez falan. Karşılığı olduğunu düşünüyor insan, büyülü bir alem olıyor çevrenizde öyle masalsı bir şey ama hiçbiriyle bir şey yaşamadım , ilerlemedi bile. Eşimle bunu yaşamadan evlendim. Yani bu duygunun sizi yönetmesine izin vermeyin.

Kız arkadaşı varmış hem de 4-5 yıllık. Ondan ayrılmis mi? Ya da uzun süreli birlikteliği varken sizin hislere göre size bir şeyler hissettiğini düşündüğünüz adamdan ne hayır gelir?

Sizinle flört ederse düzeyli şekilde tersleyin.
Öyle herkese yeşil ışık yakan insanlardan nefret ediyorum.

Allah karşınıza iyi birisini çıkarsın..

Açık olacak ama bu hisler çoğunlukla cinsel çekimden kaynaklanıyor.
Taşa tutulmak istemiyorum ama hisleriniz hayatınızı etkileyecek seviyeye geldiyse konuşun. Ama kesinlikle ilişki beklentisiyle konuşmak değil ve beklentiniz olmadığını da özellikle vurgulayın, sadece benim açımdan muhabbetimiz farklı bir noktaya kayıyor, yanlış bir şey yaşamak istemiyorum, aramızdaki samimiyete muhabbete dikkat edelim diyebilirsin.
Koskoca insanlarız bence bunda çekinilecek bir şey yok.

Güncelleme 2021 Kasım:
O kızla evlendi ve bu haberi öğrendiğimde yaklaşık 1.5 senedir kendisini görmememe rağmen (evden çalışma) bir an kendime gelemedim. Yanii bu hissi hisseden olursa bilin ki sonucunda illa güzel şeyler olmuyormuş büyük hayallere kapılmayın, sırf bunu söylemek için editliyorum Bendeki bu hisler ne alaka onu çözemedim ama, ruh hastası mıyım neyim
Ama işin garibi geçtiğimiz günlerde iş yerinden bir arkadaşımla bu şahıs konuşmuşlar benim yurtdışı meselesi ve hayatımda birinin olduğu konusu geçmiş ve arkadaşımın dikkatini çekecek derecede adamın yüzü bir garip olmuş hüzünlü bir ifade gibi olmuş boş boş bakmış (ben de tam anlamadım detay istemedim hadi ya dedim geçtim) hatta başka bir arkadaşıma demiş ki böyle bir şey oldu ya çok boğakızına söylesek mi (eskiden yanık olduğumu biliyorlar) sonra dayanamayıp söylediler… Böyle işte

Oda bişey hıssetse emın ol yazardı .Ben işkıllendım .Evlı bıle olabılır

Valla bende kaderimmis dediğim hissettiğim adamların ikisi evli biri sevgilisi var ki, benden çok kısa sürede buldular ayrılır ayrılmaz. Bir ara bunu ben mu yazdım dedim o derece benzer şeyler.. Ama bacım kalbimiz bize oyun oynadı

Bacım sen de şanslıymışsın bu hayatta valla 3 kişiye bu hissi hissetmek nedir ben bir daha hissedeceğimi düşünmemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…