Hislerinize soyleyin adamin iliskisi var.
Yani şu an bu hisler iyi değil.
Ilişkisi olan biriyle bir şeyler hissederek konuşmak hiç etik değil.
Ben olsam kendimi tamamen çekerdim..
Mazallah adamın ilişkisi sizin sebebinizle biterse ciddi vebal alırsınız.
Vebal alırsanız büyük ihtimal ileride aynı durum başınıza gelir. Bu konularda eden buluyor. Çok örneğini gördüm.
Bu hisleri atmak için başka uğraşlar bulun.
Ilişkisi bitmeden uzun yürüyüşler falan hiç hoş değil.
Sonuçta sizin duygularınız var.
Evet sadakat bağı sadece adamı bağlar. Sonuçta onun ilişkisi var. Ama sizi de etik değerler bağlar.
Etik kurallara göre sevgilisi , ilişkisi olan biriyle gönül bağı asla kurulmamalı.
Siz başka konulara yoğunlaşın..
Bu aşk dizilerinden, hayal aleminden kaynaklanıyor. Aşkı kutsal olarak düşündüğümüz için içimize doğuyor yada tılsım lı müthiş tesadüflü, kaderin birleştirdiği bişey sanıyoruz. Sonuçta yasaksa tutkuya, kavuşamayınca uhteye şevişince hiç bişeye benzemeyen bişey.
ÖyleymisYalnız kuzen tam bir yılan yaaa
Sevgilisi olsa da olmasa da o bahsettiğiniz his yoğunluğu olsaydı şimdiye kadar bi şeyler olurdu aranızda. Ben tamamen sizin hüsnü kuruntunuz olduğunu düşünüyorum adamın size karşı bi duygusu bile yok muhtemelen. Sizin duygularınız anlaşılmayacak gibi değil eğer kötü niyetli biri olsaydı ayrıldım derdi yine iletişime geçerdi sizinle. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz tamamen. Bu konuyu açmanız bile yanlış bana göre kendinizi ne konumuna sokmuş oluyorsunuz bi düşünün derim.
Hiç katılmıyorum yorumunuza. O histe haklı çıkan şanslılardanım. Ben bu bahsettiğimiz hissin feromonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Hiç de sevişince hiçbir şeye benzemeyen bir şey değilBu aşk dizilerinden, hayal aleminden kaynaklanıyor. Aşkı kutsal olarak düşündüğümüz için içimize doğuyor yada tılsım lı müthiş tesadüflü, kaderin birleştirdiği bişey sanıyoruz. Sonuçta yasaksa tutkuya, kavuşamayınca uhteye şevişince hiç bişeye benzemeyen bişey.
Bu aşk dizilerinden, hayal aleminden kaynaklanıyor. Aşkı kutsal olarak düşündüğümüz için içimize doğuyor yada tılsım lı müthiş tesadüflü, kaderin birleştirdiği bişey sanıyoruz. Sonuçta yasaksa tutkuya, kavuşamayınca uhteye şevişince hiç bişeye benzemeyen bişey.
Peki bende zamanında böyle hissettim ve banada böyle hissettim diyen insanlar oldu neden şimdi kaderlerinde değilim yada ben onların kaderinde yokum. İnan öyle olmasını sizlerden daha çok ben isterim bu kadar ayaklarım yerden kesilirken yere çakılmak hiç mutlu son olmadı.Ben hiç katılmıyorum
Bazen ruhlar birbirini tanır. İnsan bedeni de ruhu da o kadar büyük bir enerji taşıyor ki, birbirini çekmesi de itmesi de mantıksız değil asla. İnsan bedenden veya kafadan ibaret değil bence, ruh insanı insan yapan şey.
Bilmem belkide gerçekten çok şanslınız. Belkide 2 türlü şevişmek var bir vucudu doyuran bir ruhu doyuran.Hiç katılmıyorum yorumunuza. O histe haklı çıkan şanslılardanım. Ben bu bahsettiğimiz hissin feromonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Hiç de sevişince hiçbir şeye benzemeyen bir şey değil
Bilmem belkide gerçekten çok şanslınız. Belkide 2 türlü şevişmek var bir vucudu doyuran bir ruhu doyuran.
10 sene sonra da inşallah aynı şeyleri hisseden şanşlo gruptan olursunuz. Ten uyumu çok önemli sizin adınoza sevindimE tabi, ruhu doyurmayınca bence hiçbir şeye benzemiyor. Bilemiyorum, erkek arkadaşımla aramda öncekilerle olmayan bir ten uyumu var. Üç kişiyle öpüştüm zatenüçüyle ilk öpüşmelerimi hislerimi karşılaştırıyorum. Yani 5 yıl oldu ama hâlâ o bana dokunduğunda elektrik çarpmış gibi hissediyorum. Bir şekilde yaydığımız enerjiyle, feromonlarla bu uyumu hissettiğimi düşünüyorum tanıştığımızda.
10 sene sonra da inşallah aynı şeyleri hisseden şanşlo gruptan olursunuz. Ten uyumu çok önemli sizin adınoza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?