O kişi kaderimmiş gibi bir his...

Ben lisedeyken otobüste gördüğüm birine aynı böyle hissetmiştim. İlk görüşte aşk. Arkadaşlarım, sonraki günlerde anlattığımda “saçmalama, adını bile bilmiyorsun, bir daha nerde göreceksin, belki evli” vs vs demişlerdi. Şuan o adamla evliyim ve bir oğlumuz var Nasip kısmet bu işler. Eşim de beni görünce aynı şeyi hissetmiş. Şuan sevgilisi yoksa bence neden olmasın.

on yıl önceki halim geldi gözümün önüne şimdi olsa o halimin suratına aha böyle kusarım
ya benim çevremde o sırada çok evlenen insan vardı
benim evlenmeye niyetim yoktu aslında ama işte tam o boşlukta biriyle tanışınca böyle hissetmiştim
bu konu baya bi ufkumu açtı yav, şu geçmiş travmalar falan
ama o his hayırlı bir his değil çoğu zaman ben de bunu söylemeye geldim

ben malum kişiyle kafayı kırdığım sıralarda istihareye yatmıştım
istersen sen de bi dene
istiharede kapkara karanlıklar içinde görmüştüm onu
çok korkunç bi rüyaydı
sözde beni hamile bırakmış kaçmış falan çok ağlamıştım rüyamda
(o sıralar da kk'yı da fazla kaçırmış olabilirim )
hayırsız olduğu istiharede çıkmıştı yani

zaten genel itibariyle saçma sapan davranan bir kişilikti
bu rüyadan birkaç ay sonra resmen bana malum oldu bişeyler
her şey kafamda oturdu dengesiz davranışlarının sebebi
ondan sonra da gerçek yüzünü gösterdi zaten

bak konudan bahsedince resmen silkelendim tiksintiden
ifşa olmaktan korktuğum için anlatamıcam ama iyi ki bişey olmamış dediğim saçma sapan bişeydi
Allaha şükrettiklerim arasında top beştedir o derece

6 yıl önce erkek arkadaşımla tanıştığımda benzer şeyler hissediyordum. Bir yanım da olmaması için bahaneler üretiyordu. İlk tanıştığımızda 1 yıllık bir ilişkisi vardı. Asla sınırı aşmadan arkadaşça konuştuk. Çok da samimi değildik. O sevgilisinden ayrıldı, 2 kişiyle daha görüştü. Ben de o sırada 2 kişiyle görüştüm (yaklaşık 4-5 aylık bir süreç). Son görüştüğüm insanla ayrıldıktan sonra annemin rahatsızlığı ilerledi. Ben okulu falan bırakıp memlekete döndüm. 5 ay kadar fazladan annemle zaman geçirdim (iyi ki de yapmışım). Bu süreçte yine onun kız arkadaşı vardı. Ama kötü bir niyeti olmadan benim yanımda oldu (zor bir dönemden geçtiğimi fark etti, sınırı aşmadan benimle arkadaşlık etti, o süreçte bir daha asla yüz yüze gelmeyeceğimizi düşünüyorduk, o yüzden emin bir şekilde kötü bir niyeti olmadan diyebiliyorum). Uzaklaşsak da dönüp dolaşıp birbirimizi buluyorduk bir nevi.

Ben eylülde tekrar okula döndüm. O da ağustos gibi yeni ayrılmıştı son kız arkadaşından. Ekimin başında görüşmeye başladık. İlk iki yılımız zor geçti diyebilirim. Kavgalar ediyorduk ama tam kavga ettiğimizden çok kısa bir süre sonra bir şeyler oluyordu ve bir araya gelmek zorunda kalıyorduk. Uzaklaşamıyorduk bir türlü. O zamandan beri hâlâ birlikteyiz. Beni birçok açıdan tatmin eden mutlu eden bir ilişkim olduğunu söyleyebilirim.

Tek tavsiyem bekleyin. Bu süreçte diğer adaylara da şans verebilirsiniz. Başlarda bizim de başkalarını aldatarak bir araya gelmemiz için şanslar oldu ama yanlışa düşmedik. İlişkimizi yanlışlarla yalanlarla başlatmadık. Eğer hissettiğiniz doğruysa beklediğinizde bir şekilde bir araya geliyorsunuz.

Bu aşk dizilerinden, hayal aleminden kaynaklanıyor. Aşkı kutsal olarak düşündüğümüz için içimize doğuyor yada tılsım lı müthiş tesadüflü, kaderin birleştirdiği bişey sanıyoruz. Sonuçta yasaksa tutkuya, kavuşamayınca uhteye şevişince hiç bişeye benzemeyen bişey.

Lisede böyle aşık oldum. Tam 3 sene sürdü, her gün umutla. Herkesin anlattığı o liseden beri sevgiliyiz, evlendik, çocukluk aşkım masalına inandırdım belki de kendimi. Çocuğun bana ilgisi herkese olduğu kadardı. Ama ben hayal dünyamda onunla boy boy bebeler yapmıştım bile, kaderimdi o benim. Adım bile soyadına yakışıyordu (bu arada eşimin soyadı o soyada inanılmaz benziyor ) Ilgimi olabildiğince belli ettim, adlı adınca ben seni seviyorum diyemedim ama ilgimi bildiğinden eminim. Ama sonuç ne oldu çocuk gözümün önünde 2 kızla baya vıcık vıcık sevgili oldu, o gümüş yüzüklerden taktılar Allahım ne iğrenç. Velhasıl o hissettiklerim asla gerçek çıkmadı.
Eşimle tanıştığımda da sıcaklığı elbette hissettim ama 5 yıl çıktık. Bunun 4 yılı hep girmemiz gereken sınavlar, yapmamız gereken kariyerlerle geçti. Farklı şehirlere gitmek üzere çok düşünüldü. Olmayacağını düşündüğüm çok an geldi, lisedekine daha inanıyordum kaderim diye. Ama kader eşimmiş ki bunları birer birer aştık. Ama eşime sorarsam o o hissi oldukça yaşamış. İlk gördüğü an aşık olduğunu söyler, o an bu kız evimin kadını olacak demiş
Yani o his her zaman doğru değil, güzel heyecanlar bunları hissettiriyor diyeceğim o ki.

Hislerinize soyleyin adamin iliskisi var.
Yani şu an bu hisler iyi değil.
Ilişkisi olan biriyle bir şeyler hissederek konuşmak hiç etik değil.
Ben olsam kendimi tamamen çekerdim..
Mazallah adamın ilişkisi sizin sebebinizle biterse ciddi vebal alırsınız.
Vebal alırsanız büyük ihtimal ileride aynı durum başınıza gelir. Bu konularda eden buluyor. Çok örneğini gördüm.

Bu hisleri atmak için başka uğraşlar bulun.
Ilişkisi bitmeden uzun yürüyüşler falan hiç hoş değil.
Sonuçta sizin duygularınız var.
Evet sadakat bağı sadece adamı bağlar. Sonuçta onun ilişkisi var. Ama sizi de etik değerler bağlar.
Etik kurallara göre sevgilisi , ilişkisi olan biriyle gönül bağı asla kurulmamalı.

Siz başka konulara yoğunlaşın..

Son düzenleme:

Zaten defalarca yazdım öğrenir öğrenmez kendimi komple çektim hiç iş dışı iletişime girmedim. Uzaktan onun geldiğini görüyorsam yolumu değiştirdim. Bu hafta karşılaşmamak için onla aynı zaman diliminde olmayalım diye değiştirdim. Daha ne yapayım?:)
Yürüyüş konusunda da önden ben kendim yardırıyordum sonradan o yetişti ben ne yapabilirim ki git burdan diye bağırayım mı iş arkadaşıma :) Sonra kendisi o akşam orada ne yaptığımı kiminle buluşacağımı öğrenmeye çalıştı flörtöz bir tavırla (pazartesi bu iş çıkışı saatinde seni buraya getiren nedir anlat bakalım), şu kadardır şirketteyiz ama seninle doğru düzgün tanımıyoruz bile birbirimizi demeler... bu yürüyüşten 1 ay sonra manaşı manalı “artık yolun düşmüyor galiba mecidiyeköye” demeler falan.

elimden geleni yapıyorum emin olun. Aynı hassasiyete ben de sahibim kendime yakıştıramam bu durumu.

Reactions: 000

Sevişelim de kurtulalım o zaman ahshs.

Sevgilisi olsa da olmasa da o bahsettiğiniz his yoğunluğu olsaydı şimdiye kadar bi şeyler olurdu aranızda. Ben tamamen sizin hüsnü kuruntunuz olduğunu düşünüyorum adamın size karşı bi duygusu bile yok muhtemelen. Sizin duygularınız anlaşılmayacak gibi değil eğer kötü niyetli biri olsaydı ayrıldım derdi yine iletişime geçerdi sizinle. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz tamamen. Bu konuyu açmanız bile yanlış bana göre kendinizi ne konumuna sokmuş oluyorsunuz bi düşünün derim.

ben zaten bu konuyu BU HİSLERDEN NASIL KURTULURUM diye açtım farkındaysanız. hislerden huzursuz hissettiğimi defalarca yazdım. aşk güzellemesi yapmak için değil.

Hiç katılmıyorum yorumunuza. O histe haklı çıkan şanslılardanım. Ben bu bahsettiğimiz hissin feromonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum. Hiç de sevişince hiçbir şeye benzemeyen bir şey değil

Ben hiç katılmıyorum

Bazen ruhlar birbirini tanır. İnsan bedeni de ruhu da o kadar büyük bir enerji taşıyor ki, birbirini çekmesi de itmesi de mantıksız değil asla. İnsan bedenden veya kafadan ibaret değil bence, ruh insanı insan yapan şey.

Peki bende zamanında böyle hissettim ve banada böyle hissettim diyen insanlar oldu neden şimdi kaderlerinde değilim yada ben onların kaderinde yokum. İnan öyle olmasını sizlerden daha çok ben isterim bu kadar ayaklarım yerden kesilirken yere çakılmak hiç mutlu son olmadı.

Bilmem belkide gerçekten çok şanslınız. Belkide 2 türlü şevişmek var bir vucudu doyuran bir ruhu doyuran.

Bilmem belkide gerçekten çok şanslınız. Belkide 2 türlü şevişmek var bir vucudu doyuran bir ruhu doyuran.

E tabi, ruhu doyurmayınca bence hiçbir şeye benzemiyor. Bilemiyorum, erkek arkadaşımla aramda öncekilerle olmayan bir ten uyumu var. Üç kişiyle öpüştüm zaten üçüyle ilk öpüşmelerimi hislerimi karşılaştırıyorum. Yani 5 yıl oldu ama hâlâ o bana dokunduğunda elektrik çarpmış gibi hissediyorum. Bir şekilde yaydığımız enerjiyle, feromonlarla bu uyumu hissettiğimi düşünüyorum tanıştığımızda.

10 sene sonra da inşallah aynı şeyleri hisseden şanşlo gruptan olursunuz. Ten uyumu çok önemli sizin adınoza sevindim

10 sene sonra da inşallah aynı şeyleri hisseden şanşlo gruptan olursunuz. Ten uyumu çok önemli sizin adınoza sevindim

Ben bu şekilde uyumlu olduğumuz, ruh ikizi dediğimiz şeyin tek bir tane olduğunu düşünmüyorum. Geçende, binlerce insanın aslında ruh ikizimiz olduğuyla ilgili bir teoriye dair kısa bir video izledim. Ben de o teoriye katılıyorum. İlişkiyi başlatmak için bu hisler önemli ama sonrası yine bizlere bağlı. Öncesinde bu hissi yaşayarak karşılaştıklarınızla olmamış ama umarım bundan sonra tekrar karşılaşırsınız ve mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…