"o" kişi olduğunu nasıl anladınız

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Selam güzellikler nasılsınız :)

Konularımı az çok bilenler vardır, boşandım yeni bekar hayatımı yaşıyorum, huzur gibisi yokmuş vallahi, çevremi falan hep değiştirdim, bana iyi gelmeyen kimseyle vakit harcamıyorum, planlarım var; eskiden eşimle gezmek istediğim heryeri tek başıma gezeceğim inşallah. Gücümü kuvvetimi topladım epey çok şükür...

Esasen evlilik falan hiç düşünmüyorum, zira güven sorunum var şu anda. Karşıma birileri çıkıyor ama içime sinmiyor, yani işte bu diyemiyorum, bir yandan da kimseyi kırmak üzmek umut vermek istemiyorum; ama çok şey mi istiyorum acaba sevmeden de mantık evliliği olur mu diye diye düşünüyorum, zira kusursuz insan yok pektabi. Ama ne yapayım içim almıyor işte ve bunu da karşı taraf hissediyor.

Siz doğru kişiyi bulanlar, o kişiyi nasıl anladınız? Hisleriniz mi fısıldadı size neler oldu anlatın bakalım hele :)

Tanıdıkça, bi şeyler paylaştıkça anladım. İlk görüşte anlamak imkansız gibi geliyor bana

Ben 21 yaşimda evlendim. Yaşım kucuk oldugu için kimseye "evleniriz" olarak bakmiyordum, eşimle de eğleniriz diye takiliyorduk, evlendik. Oyle ilk goruste "iste evlenicigimmm adam" dememistim. Belki yasim daha buyuk olsaydi evlenirim diye degerlendirebilirdim bilmiyorum ama şu bir gercek ki O kişi karsina ciktiginda evlenecegim demesen de evlenirsin zaten, diger şeylerin bir onemi kalmiyor.

Mantik evliligini mantikli bulmuyorum bu arada. Mantiksiz aşkla evlenmek ne kadar kotuyse, bu da o kadar kotudur vence.

Arayış içinde değilim esasen, ama aramadıkça da karşıma çıkıyor ne yapayım :)
Gercekten doğru insan Çıktığı zaman zaten hiç bu soru işaretleri kalmayacak. Ama daha 1 sene bile olmadı ayrılalı. Içindeki Boşluk büyük biliyorum ama kendine zaman ver :)

Bence o kişiyi anlama olayı falan yok. Benim gördüğüm kadınların büyük bi çoğunluğu hayatına aldığı kişiyi o kişi zannediyor. Adam düzgün çıkarsa ilk görüşte anlamıştım zaten oluyor çıkmazsa da hiç belli etmedi hiç anlamadım deniyor genelde.

Benim için en önemli kriter arkadaş olabilmek. Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığım hayata aynı yerden baktığımızı düşündüğüm eh biraz da yüzüne bakınca bakasım gelen bir bey o kişi oldu benim için :) Tabi içinize de sinmesi lazım tüm kriterlerinizi sağlasa bile içiniz huzursuzsa demek ki vakit gelmemiş sizin için. Zamana bırakın.

Daha önce kimseyle hissetmediğim bir bağ oluştu aramızda hemen. Sohbeti muhabbeti oturuşu kalkışı konuşması her seyi hoşuma gitti :) baştan ısınamasam hic olmazdı. Esim cok yakışıklı bir adam değildir ama kendince bi karizması var bana gore. Bir de bir toplulukta bir araya geliyorduk hep birkaç durum oluştu karakteri hakkında az cok fikir sahibi oldum bu da çekti beni. En başından bu gibi bir veya birkaç sey seni çekmiyorsa sonra ne yapsan olmuyor bence. Once bi tanıyayım sonra belki severim durumu belli bir yaşın üstünde, 2. 3. Baharını arayan biri degilsen olmaz.

Gercekten doğru insan Çıktığı zaman zaten hiç bu soru işaretleri kalmayacak. Ama daha 1 sene bile olmadı ayrılalı. Içindeki Boşluk büyük biliyorum ama kendine zaman ver :)

İşte aradığım cevap bu tarz bişi aslında yani soru işaretleri olmamalı gibi...

Valla içimde boşluk falan kalmadı inan, evlilik deyince aklıma kaynana falan geliyor tiksiniyorum

Şu son cümle yaşadığım şey esasen, mantık olarak tüm kriterlerim tutuyor, akıl fikir zevk aile şu bu ama işte yok ısınamıyorum...

Geçende bir konu vardı, çok iyi bir bey vardı konu sahibi ısınamıyordu bir türlü, o tarz bir şey işte anlatmaya çalıştığım.

Ben eşimi ilk gordugum ortamda ortada hiç birşey yokken bir de evleniyormusuz demiştim icimden :) o gördüğüm zamandan 1 ay sonra resmi nikahlı olarak evliydik :) 6 yıl olacak ve hep iyi ki diyorum. Çok şükür... Zamana bırakın bir şekilde çıkar karşınıza. Aramayın. Geliyor önünüze bir şekilde.

Anlayamazsın canım. Anlasan ilkinde anlardın. Bunu eleştiri olarak algılama.

Her şey kader kısmet. Eğer kısmetinde varsa yanlış da olsa oluyor ama kısmetinde yoksa çok çok harika bir çift olacak bile olsanız olmuyor.

Ya cidden 1 ayda evlenmek şu an bana gerçeküstü geliyor :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Yoo aradığım yok gelip beni bulan var

Kendince bir karizmasi var yazinca siz Cem Yilmaz'in "BENCE yakisiklisin" sakasi aklima geldi esime hep derim :))) Dogru kisiyi bulunca insan dis görünüsüne hic takilmiyor zaten cünkü gözüne yakisikli geliyor dünyanin en cirkin insani olsa bile G greengirll

Demek ki zamanı gelmemiş sizin için. Doğru kişi değil demiyorum belki aradan zaman geçer yollarınız yine kesişir bu sefer içiniz ısınır belli olmaz. Ama kendinizi kriterler tutuyor diye zorlamayın o his olmadan olmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…