"o" kişi olduğunu nasıl anladınız

Ben esimi cok seviyorum ama tam olarak neden onunla evlendin derseniz.. Yenisini aramaya üsendigim icin ola bilir Iyi anlasiyorduk, keyifli vakit geciriyorduk neden olmasin dedim. Is cittiye binince bagzi kötü huylari ortaya ciksada vaz gecmedim pismanda degilim.. Yani onu birakip baskasini bulsaydim onunda bir takim bana uyman huylari olcakti neticede ve esimin iyi taraflari agir basdigi icin evlendim :) bence en önemlisi merhametli olmasi

kötü dediğiniz huyları nedir ?

Eşimle tanışana kadar birçok kişiyle tabışmıştım ama hep bir şeyler eksikti. Kiminin oturması kalkması, kiminin hemen hissedilen muhafazarlığı, bazılarının hemen yakınlaşma çabası ve derhal samimi olma gayreti gibi rahatsızlık veren durumlar mevcuttu. Eşim yakışıklı olmamakla birlikte kendine çok güvenir ve karizmatik bir tiptir. O özgüven, mesafeli güleryüzü falan e bir kere daha görüşürüm dedirtti. O da beni arayıp görüşmek isteyince devamı geldi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, aceleye gerek yok, içine sinmeyeni kabul etme sakın

O kişi olduğunu anlamadan evlendim.
Tanıştığımızda ona pas dahi vermemiştim, hatta zerre hoşlanmamıştım :) O derece
Her görüşelim demesine bir bahane ile karşı çıktım. Sonra günlerden bir gün aylar sonra konuşmaya başladık tekrar. Görüşmeye ikna etti beni. 7 ay sonra nikah masasındaydık. Sanırım sonsuz ilgi ve sevgisi beni ikna etti evlenmeye.
Asla dediğim ölçüde ve hızda evlendim.

kötü dediğiniz huyları nedir ?
Ev isine hic denecek kadar az yardim eder.. simdilik cocugumuz olmadigi icin idare ede biliyorum ama ilerde ne olur bilmem.. Kiskanclik degil ama erkeklerle yüz göz olmami asla istemez, makyacima malesef karisir, giyim konusunda karisir.. 0 dekolte no popo. Kimileri icin bunlar tabikide no go olabilir ama ben göz yuma biliyorum cünkü baska seylere daha cok önem veriyorum ve o özeliklere sahip oldugu icin bir nevi fedakarlik.. tanisdigimiza böyle degildi bu arada klüplerde minilerle falan takilirdik kiz kiza bir sey demezdi ama is cidiye binince hepsini tek tek saydi dürüstce.. yinede bazen bu konulardan tartisabiliyoruz ama olsun daha beterleri var :)

İlk görüşte aşık oldum ve o zaman 4 yıllık bi ilişkim vardı..
O 4 yıllık ilişkiyi hemen bitirdim.. 4 yıllık sevgililikten sonra 6 aylık evliyiz.
Tanıştığımız gün anlamıştım evleneceğimizi.. Çok enteresan bi tanışma hikayemiz var ve devamı da öyle, burda anlatsam birileri beni tanıyabilir bile

Biz eşimle iş ile ilgili görüşme için buluştuk bağlantılı şirketlerde çalışıyoduk, buluştuğumuzda hiç iş konuşmadık ve o günden beri beraberiz allahın izniyle

Evet ben de bunlarla karşılaşıyorum ya çok muhafazakar ya da hemen yakınlaşma çabası içinde, yok aşık oldum evlenelim falan saçma sapan tavırlar.

Bir de bencil insanlardan nefret ediyorum ve inadıma da beni buluyor sanırım.

Boşansam evlenmem herhalde güven sorunu varsa hayatı akışına bırakıp çalışıp, gezip, değişik şeyler keşfederim ben olsam. Çünkü o kişi, doğru kişi denilsede her erkek evlilik sonrası bi salı veriyor herşeyi. Bence zaman en güzeli

Anladım yani ortayı bulabilirseniz, aşırı abartılı değilse kıskançlığı bence tolere edilebilir.

özelden anlatabilirsiniz :)

green demek ki o doğru kişi olduğunu düşündüğümüz hep doğru değilmiş

burada sen dahil bir çok kadının boşanma hikayesi var

doğru kişi sandıklarınız doğru değilmiş

esasen mutlak doğru yoktur bu konuda zira insan değişir hem sen hem karşındaki

aradan geçen süreçte beklentiler de bazı şeyler de değişir

lakin bu evlilik odaklı yaşam için erken sanki

evet kadınlar boşanınca böyle bir hisse kapılıyor bir de çocuk vs olmayınca daha çok zaman geçiyor hissi oluşuyor da acele etme

geçen birisi ile görüştüm Ağustos sonu boşandı ben de hayatıma yeni birilerini almalıyım modunda ona da acele etme dedim

yani bu gezdim tozdum işim vs de var artık hazırım gibi bir durum değil

evlilik yaraları çok kolay kapanmıyor

yeni kişi de bazen bilemeden o yaraya dokununca tüğm kabuğu kalkıyor ve kangrenleşiyor o ilişki de ölü doğuyor

yani eski adamın dediği bir kelimeyi aynı yerde demesi bile fırtına yaratabiliyor sende

acele etme ne olur

Acele etmiyorum ama hayatıma bir şekilde giren insanlar oluyor ve kapılıp gitmek istemiyorum, güvenmek zaten çok zor benim için şu an.

Benim sorunum aşırı fedakarlık, bencil insanlarla dolu bir evlilik yaşadım, farkettim ki hep ben fedakarlık yapıyorum hep ayrılık tehdidiyle istediğini alıyor karşı taraf benden, karşıma çıkanlar da böyle , ben bunu düzeltmeye çalışıyorum esasen şu an.

Valla benim de aklıma yazarken aynı şey geldi desem :)) ama karizma konusunda haklıyım simdi esimin hakkini yememeliyim. Karşındakinin illa klasik yakışıklı tanımıma uyması gerekmiyor ama fiziksel olarak bi çekim olmalı

O zaman kendinle igileceksin canım sana gelene göre bir tavır takınırsın. Benim 2 yıl oldu neredeyse yaralarım kabuk bağladı diyebilirim her insan farklı yaşananlar farklı illa evleneceğim diye düşünme. Bu devirde ikş taraf için de güven sorunu var. Akışa bırakmak zor ama en güzeli. Yanında yer almak isteyen yer alır istemeyen gider. Bir de fazla fedekarlık karşıda ben vazgeçilmezim hissi doğuruyor. Azıcık zaman ver kendine hazmetmen gerekiyor evlilik ilr ilişki bambaşka

Farkettim ki hayatıma giren erkekler hep aynı tipte bencil ve beni kullanmaya yönelik düşünceleri olan tipler. Bu sanırım bilinçaltıyla ilgili ben bunu çözmeye çalışacağım.

Burda insanlara bir türlü anlatamıyorum esasen, ben kimseyi aramıyorum, onlar beni buluyor. Ve başta o kadar mükemmel davranıyorlar ki, içimdeki o kuşkuya rağmen bir şans veriyorum ama bakıyorum sonu aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…