"o" kişi olduğunu nasıl anladınız

Bazılarının içine doğar bazıları asla ummadığı aklının ucundan dahi geçmediği kişi ile evlenir. Bu konularda evrensel yazılı, yazısız kurallar yoktur herkesin evliliğinin nasıl olduğunun dinamiği farklı olup herşey tamamen kaderseldir. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer sözünden hareketle bu konuları akışına bırakmanız ve doğru kişi tanımının yersiz olduğunu anlamanız gerekir zira boşandığınız eşinizlede doğru kişi diyerek evlenmiştiniz öyle değil mi? Demekki doğru denilen kişi doğru olmayabiliyor...

Türkçeyi düzgün kullanıyordu. Konuşurken ses tonuna dikkat ediyordu. Kendini anlatmaktan çok bana sorular soruyordu. Ne istediğimi anlamaya beni tanımaya odaklanmisti. Bu şekilde başlayınca hoşlandım kendisinden. Mantıklı bir adamdı. Bundan olur dedim kendi kendime aşk sonradan olustu. Adam tek başına mantık evliliği adamıydi bu yüzden mantıksız ailesine rağmen evlendim. Şimdi mutluyum şükür ama keske adam copsuz üzüm olsaydi be

Güvenirim ama aldatırsa maldatirsa ya da içine şeytan kaçarsa eşimin, o şekilde boşanıp başka birine şans verecek olsam buluşmaya aileni gönder derdim kendisiyle sonra konusuruz

ben fotoğrafını gördüğümde bu o demiştim. ve o zaman daha tek kelime dahi konuşmuşluğumuz yoktu.
ama ben pek kıstas olamam, zira hislerim normalin üzerinde kuvvetlidir. anlatabileceğim bir durum değil. çok kişide de bu kadar net olabileceğini sanmıyorum bu hissin.

nasıl yaniiii

ya anlatın valla merak ettim:)

koca meraklısı bir ben değilmişim ahahaha işin şakası bu tabi
Kız ne koca merakıı boşandım, boşandıktan 1,5 sene olmadan evlendim işte 6 ayda söz nişan kına hepsi oldu
inan ilkkez evlenmiş gibiydim herşeyi yaptım daha doğrusu eşimin ilk evliliği idi ondan hepsi yapıldı bende tabi dünden razı hc yok demedim bu işler nasip kısmet yaaa bende istemiyordum güvenmiyordum falan da hikaye onlar olucağı varsa pat diye oluyor bakınız ben 6 yıl görüştüm evlendim 10. ayda boşandım.
boşandım 1 sene 3 ay sonra tekrar evlendim üstelik 6 ay tanıdığım adamla

Nasıl yani kaslı yağuşuklu benimle aynı yaşta karizmatik iyi bir mesleği olan azcık safça mümkünse ailesi ile ilişkileri yapış yapış olmayan : var mı böylesi
ben mesela derdim ki disleri her daim temix olmali kisisel bakimina dikkat etmeli ozguvenli olmali falan diye sayardim kocsa bunlarin hic biri yok

Biz saatlerce muhabbet edebiliyorduk,birbirimizi çok komik ve eğlenceli buluyorduk,sadece ikimiz olsun etrafımızda başka kimse olmasın istiyorduk ve ben kendimi yanında inanılmaz güzel hissediyordum,ben öyle anladım benim için doğru insan olduğunu

İşte aradığım cevap bu tarz bişi aslında yani soru işaretleri olmamalı gibi...

Valla içimde boşluk falan kalmadı inan, evlilik deyince aklıma kaynana falan geliyor tiksiniyorum
O zaman zamana bırak Şekerim :) bırak o düşündün doğru kadın bu mu acaba diye

Doğru kişi olup olmadığı konusunda emin değildim esasen evlenirken ve hatta evlendiğim gün içimde sıkıntı ve huzursuzluk vardı...

Sizin ufukta mezar tasimi goruyorum ama evlendigimi goremiyorum diye bir konu actiginizi hatirliyorum. Bu yazdiginizi gorunce acaba yaniliyor muyum diye dusundum. Zira en son banlandigim konu oldugun icin aklimda kalmis :)
Demek istedigim herkesin boyle anlari olabilir dogru kisiyi arayabilir. Hepimizin bir seyleri akisina birakamadigimiz zamanlar olabilir. Bana cok insani geliyor nedense. Sutten agzi yandi diye oturup karalar baglayacak hali yok.

Bir ikizler burcu olarak, burcumun hakkını verip düğünümüze bir hafta kalana kadar arada tereddütler yaşamış biri olarak , eşim için işte o kişi diyemedim
Hatta sevgililik döneminde bir iki defa ayrılmak istemistim de eşim bir şekilde ikna etmişti beni. Duygusal gelgitler yaşıyordum ama sevmediğimden değildi. O yüzden hiç tereddüt olmadan evlilik kararı alınmalı kısmı pek uymuyor bana.

8 yıldır hiç pişmanlık duymadığım bir evliliğim var şuan çok şükür.

Benim için evlilikte cinsellik lk sıralarda, çekimin sevginin olmadığını insanla mantık evliliği yapmak bana hiç mantıklı gelmiyor o yüzden.

Arkadaşımın iş arkadaşı. Çok istedi bizi ayarlamayı ama ben tipinden hoşlanmadım. Evlenmeyi hiç düşünmüyordum zaten. Tabi o sırada o bana yazdıkça ben engelliyorum. İnstagram face wp.. Aradan bi kaç ay geçti. Aklıma çok takıldı ve aradım. Ertesi gün buluştuk. Buluştuğumuz ilk gün tartışığımız konu kadın erkek eşitliğiydi. Ben münakaşa etmeyi çok severim. Baktım bu da münakaşa edeceğim biri. 3 ay sonra yüzük taktğk. Çok hızlı ilerledi. Dedim ki artık ben sevmiycem. Beni sever birine gidicem. Ama şu an kocama aşığım. İyiki evlenmişim. Hayalime dair ne varsa yaşıyorum. Allah sizi de isteyenleri de hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…