- 20 Nisan 2019
- 332
- 676
- 18
- Konu Sahibi greengirll
-
hayatta olmaz dediğin herseyin bir araya geldigi insan gelir seni bulur merak etme
hahbenim de ikinci evliliğim ne olduğunu anlamadan 6 ayda oldu
inan ben şok
Kız ne koca merakıınasıl yaniiii
ya anlatın valla merak ettim:)
koca meraklısı bir ben değilmişim ahahaha işin şakası bu tabi
ben mesela derdim ki disleri her daim temix olmali kisisel bakimina dikkat etmeli ozguvenli olmali falan diye sayardim kocsa bunlarin hic biri yokNasıl yani kaslı yağuşuklu benimle aynı yaşta karizmatik iyi bir mesleği olan azcık safça mümkünse ailesi ile ilişkileri yapış yapış olmayan: var mı böylesi
Selam güzellikler nasılsınız :)
Konularımı az çok bilenler vardır, boşandım yeni bekar hayatımı yaşıyorum, huzur gibisi yokmuş vallahi, çevremi falan hep değiştirdim, bana iyi gelmeyen kimseyle vakit harcamıyorum, planlarım var; eskiden eşimle gezmek istediğim heryeri tek başıma gezeceğim inşallah. Gücümü kuvvetimi topladım epey çok şükür...
Esasen evlilik falan hiç düşünmüyorum, zira güven sorunum var şu anda. Karşıma birileri çıkıyor ama içime sinmiyor, yani işte bu diyemiyorum, bir yandan da kimseyi kırmak üzmek umut vermek istemiyorum; ama çok şey mi istiyorum acaba sevmeden de mantık evliliği olur mu diye diye düşünüyorum, zira kusursuz insan yok pektabi. Ama ne yapayım içim almıyor işte ve bunu da karşı taraf hissediyor.
Siz doğru kişiyi bulanlar, o kişiyi nasıl anladınız? Hisleriniz mi fısıldadı size neler oldu anlatın bakalım hele :)
Kriterlerini azalt,beklentilerini düşür bence biraz şekerim.Nasıl yani kaslı yağuşuklu benimle aynı yaşta karizmatik iyi bir mesleği olan azcık safça mümkünse ailesi ile ilişkileri yapış yapış olmayan: var mı böylesi
O zaman zamana bırak Şekerim :) bırak o düşündün doğru kadın bu mu acaba diyeİşte aradığım cevap bu tarz bişi aslında yani soru işaretleri olmamalı gibi...
Valla içimde boşluk falan kalmadı inan, evlilik deyince aklıma kaynana falan geliyor tiksiniyorum
Bazılarının içine doğar bazıları asla ummadığı aklının ucundan dahi geçmediği kişi ile evlenir. Bu konularda evrensel yazılı, yazısız kurallar yoktur herkesin evliliğinin nasıl olduğunun dinamiği farklı olup herşey tamamen kaderseldir. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer sözünden hareketle bu konuları akışına bırakmanız ve doğru kişi tanımının yersiz olduğunu anlamanız gerekir zira boşandığınız eşinizlede doğru kişi diyerek evlenmiştiniz öyle değil mi? Demekki doğru denilen kişi doğru olmayabiliyor...
Bazılarının içine doğar bazıları asla ummadığı aklının ucundan dahi geçmediği kişi ile evlenir. Bu konularda evrensel yazılı, yazısız kurallar yoktur herkesin evliliğinin nasıl olduğunun dinamiği farklı olup herşey tamamen kaderseldir. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer sözünden hareketle bu konuları akışına bırakmanız ve doğru kişi tanımının yersiz olduğunu anlamanız gerekir zira boşandığınız eşinizlede doğru kişi diyerek evlenmiştiniz öyle değil mi? Demekki doğru denilen kişi doğru olmayabiliyor...
Kriterlerini azalt,beklentilerini düşür bence biraz şekerim.
Çok tatlısın.ben bütün sevgililerim için işte bu o dedim
meğer hiçbiri o değilmiş
hep hüsran hep hayal kırıklığı
Selam güzellikler nasılsınız :)
Konularımı az çok bilenler vardır, boşandım yeni bekar hayatımı yaşıyorum, huzur gibisi yokmuş vallahi, çevremi falan hep değiştirdim, bana iyi gelmeyen kimseyle vakit harcamıyorum, planlarım var; eskiden eşimle gezmek istediğim heryeri tek başıma gezeceğim inşallah. Gücümü kuvvetimi topladım epey çok şükür...
Esasen evlilik falan hiç düşünmüyorum, zira güven sorunum var şu anda. Karşıma birileri çıkıyor ama içime sinmiyor, yani işte bu diyemiyorum, bir yandan da kimseyi kırmak üzmek umut vermek istemiyorum; ama çok şey mi istiyorum acaba sevmeden de mantık evliliği olur mu diye diye düşünüyorum, zira kusursuz insan yok pektabi. Ama ne yapayım içim almıyor işte ve bunu da karşı taraf hissediyor.
Siz doğru kişiyi bulanlar, o kişiyi nasıl anladınız? Hisleriniz mi fısıldadı size neler oldu anlatın bakalım hele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?