Yeni evlendim ben. Esimi gordugumde ne hos adam demistim disardan baktigimda herkese yardim etmek icin ugrasiyordu sonra konusmaya basladik.Kizlar ozellikle evlilik karari almis nisanlanmis hatta mumkunse evli arkadaslara sormak istiyorum garip bi ruh hali icerisindeyim tecrubelerinize ihtiyacim var.
Evlendiginiz/ evlenmeye karar verdiginiz kisinin "iste bu o benim evlenicegim kisi" olduguna nasil karar verdiniz? Yani onceden konustugunuz gorustugunuz veya hayatiniza aldiginiz insanlardan "aha da bu sebepten farkliydi evlenicegim kisi oldugunu anladim" dediginiz ne oldu mesela? Bir de "O" olduguna karar verdiginizde hersey cok mu hizli gelisiyo? Bu kafanizdaki "tamam iste buldum" asamasini benimle payasabilir misiniz? Herkese mutlu aksamlar diliyorum simdiden :)
Yeni evlendim ben. Esimi gordugumde ne hos adam demistim disardan baktigimda herkese yardim etmek icin ugrasiyordu sonra konusmaya basladik.
2.ayimizda evlilik teklifi aldim hic reddeder miyim
Onun gibi birisinin karsima cikacagina ihtimal vermezdim
Hayata bakisimiz aile yasantimiz birbirine o kadar uyumluydu ki..
Sagol canim senin de bebegin saglikla gelsin insallahHasatvakti ne ara evlendin en son hukuk sinavlariyla basın dertteydi :)
Mutluluklar diliyorum bir ömür mutlu huzurlu olursunuz inşallah. Küçük hasatlarimizla da taclanin emi :)))
Sagol canim senin de bebegin saglikla gelsin insallah
Nikahi yaptik simdi dugunum 17 gun sonra olacak insallah
Kizlar ozellikle evlilik karari almis nisanlanmis hatta mumkunse evli arkadaslara sormak istiyorum garip bi ruh hali icerisindeyim tecrubelerinize ihtiyacim var.
Evlendiginiz/ evlenmeye karar verdiginiz kisinin "iste bu o benim evlenicegim kisi" olduguna nasil karar verdiniz? Yani onceden konustugunuz gorustugunuz veya hayatiniza aldiginiz insanlardan "aha da bu sebepten farkliydi evlenicegim kisi oldugunu anladim" dediginiz ne oldu mesela? Bir de "O" olduguna karar verdiginizde hersey cok mu hizli gelisiyo? Bu kafanizdaki "tamam iste buldum" asamasini benimle payasabilir misiniz? Herkese mutlu aksamlar diliyorum simdiden :)
Icinde bulundugum durum buna cok benzer sanirim. Cok tesekkurler.Yıllarca hep ben düşündüm hayatımı, evimi, işimi, ailemi. .
herşeye kafa yormaktan öylesine bikmistim ki,
Belki de uzerimdeki sorumlulugu yıkacak yer ariyordum.
Bir baktım o bu görevi benden almış,
sen bırak artık ben senin yerine de düşünürüm dedi.
Tamam artık beni en az benim kadar düşünecek biri var dedim.
Evlendim.
Yani ben su an baya saskinim hersey baya hizli gelisiyo. 10 gun sonra "evlencem ben" diye tutturcam diye korkmaya basladim, ki evlilikten korkan bi tipim. Cidden bu kadar hizli oluyo mu yoksa yanlis bi sinyal filan mi aliyorum napiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?