- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
O zaman nısanlıyız ertesi gün nıkahımız var akşam iş çıkışı aldı beni oturduk bi yere. İkimizde de bi haller var kurbanlık koyun gibiyiz resmen konuşamıyoruzYani ben su an baya saskinim hersey baya hizli gelisiyo. 10 gun sonra "evlencem ben" diye tutturcam diye korkmaya basladim, ki evlilikten korkan bi tipim. Cidden bu kadar hizli oluyo mu yoksa yanlis bi sinyal filan mi aliyorum napiyorum :)
Aşkından şair yapmış eniste sizi valla mutlulugunuz daim olsunYıllar geçse basucumuza 2 bardak su koysak.. takma dişleri içine bırakıp sarılıp uyusak.. Emekli maasimizi alınca torunlara hediye alsak.. o bana tansiyon hapimi ben ona kolesterol hapinı hatirlatsam.. "işine geleni duyuyorsun be adam" demek ona.. "40 yil dirdirini cektim" demesi bana.. derken evet dedim kendime.. onunla olsun bunlar..
Sevdim evlendim değil bizimkisi..
Tabiki çok seviyorum ama bunun için evlenmedim..
Bir hayatım var ve bu hayatta onunla olmak istedim..
Evlilik bi seçim..
Aynı yolda yürümek için..
Doğru sıkkı seçtim :)
İste buu o dedim, hüsran
Sonra yine dedim, aha bu kesin, o da tırt cıktı
Bi daha ve bi daha
Yar yine bana haram geceler
Bundan bi nane olmaz dedigimle olacak herhalde
Sanırım bende tam olarak bu cümleyi bekliyorum.Yıllarca hep ben düşündüm hayatımı, evimi, işimi, ailemi. .
herşeye kafa yormaktan öylesine bikmistim ki,
Belki de uzerimdeki sorumlulugu yıkacak yer ariyordum.
Bir baktım o bu görevi benden almış,
sen bırak artık ben senin yerine de düşünürüm dedi.
Tamam artık beni en az benim kadar düşünecek biri var dedim.
Evlendim.
on gün sonra evlencem ben dedimYani ben su an baya saskinim hersey baya hizli gelisiyo. 10 gun sonra "evlencem ben" diye tutturcam diye korkmaya basladim, ki evlilikten korkan bi tipim. Cidden bu kadar hizli oluyo mu yoksa yanlis bi sinyal filan mi aliyorum napiyorum :)
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, ben de yazilanlari gulumseyerek okudum. Ask guzel sey. Askla kalalim :)Notella, bu konuyu acmis olman cok iyi oldu, cok guzel yasanmislar satirlandi.. mutlu oldum..
Hakkinda mutluluklar dilerim, umarim dogru insani gonlundeki gibi yasarsin ;-)
Allah utandırmasın, bir ömur mutlu etsın.Aşk ummadığın anda kapıyı çalar. .
Benim bir anda oldu. .
Bu adamla ömür geçer dedim ve evlendim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?