"O" kisi oldugunu nasil anladiniz?

Yanında çocuklar gibi neşeli ve özgür hissettiğimde.

Bi tanidik vesilesiyle tanistik ilk gordugum an bu dedim. Mayista tanistik haziranda nisan yaptik eylulde evlendik asla 1 sene tanimadan evlenmem derdim. Eger kaderinde o varsa bi anda seviyorsun hersey kisa zamand bitiyor yani benimki oyle oldu

Eşimle tanıştığımda ondan nefret ettim,okulun koridorunda karşılaştıkça göemezden geldim.ilk tanışmamızdan 6 ay sonra ve 1,5 yıl sonra başka arkadaşlarımız tekrar tekrar tanıştırdı Zamanla arkadaş olabilmişiz o kadar da gıcık değilmiş dedim.tanıdıkça aşık oldum .4 yıl sevgililikten ssonra ailevi krizler çıktı.daha doğrusu eşimin kafasında kurmuş olduğu krizler çıktı.ayrıldık.1 sene sonra evlenelim dedi önce kabul ettim sonra yan çizdim.kesin olarak ayrıldık.5 sene hiç görüşmedik sonra karşılaştık aynı gün evlenelim dedi ,iyi peki evlenelim dedim.4 ay içinde 3 düğün bir nikah 2 kına ile evlendik.6 yıl bitiyor evliyiz.
Bizi sürekli başka başka kişiler tanıştırıyor ve sürekli karşılaşıp duruyorduk.Eşeğin yemediği ot burnunun dibinde bitermiş diye düşünmüştüm hep.Meğer adam benim kaderimmiş.
Hatta nikamıza benim çocukluk arkadaşlarımdan biri geldi eşimin davetlisi olarak.Birlikte büyüdüğümüz çocukluk arkadaşımla eşimin ne memleketi, ne okulu, ne işi aynı ne de oturdukları yer aynıydı.Tek ortak olabilcekleri nokta bendim ama onları ben tanıştırmamıştım.tanışmadan önce bile aynı yıl aynı tarihlerde aynı yerde tatil yapıp sürekli birbirimize yakın dolanmışız.Bizim evlenmemek gibi bir lüksümüz yokmuş yani:))

Ben nisanliyim. Onun benimle konusurken gulen gozlerini cok sevdim basta. Cok sık gorusmedik ama ne zaman bi araya gelsek hep gulduk. Iliskiye basladigimizda hersey farkliydi. Daha oncede iliskim olmustu ama baska hissediyodum ya. 'bundan once asık olmamisim, sevilmemisim ben' cümlesini kurdugumda dedim ki bu adam o adam. Surekli anlayisla karsilamasi ve her zaman alttan almamasi mukemmel bisey. Her zaman alttan alan bi taraf varsa sağlıklı yurumez cunku. En guzelide konusarak biseyler cozebilmek. Kavga gurultu olmadan. Nazar degmesin aman bilenler bi felak okusunlar. Insallah hersey guzel olur

Yani ben su an baya saskinim hersey baya hizli gelisiyo. 10 gun sonra "evlencem ben" diye tutturcam diye korkmaya basladim, ki evlilikten korkan bi tipim. Cidden bu kadar hizli oluyo mu yoksa yanlis bi sinyal filan mi aliyorum napiyorum :)
O zaman nısanlıyız ertesi gün nıkahımız var akşam iş çıkışı aldı beni oturduk bi yere. İkimizde de bi haller var kurbanlık koyun gibiyiz resmen konuşamıyoruz erken mi acaba falan diyoruz. Kaçış yok tabi ertesi gün nıkahımız kıyıldı. O an biz de bi rahatlama omuzlarımızdan bi yük kalktı. Rahat ol geçer

Aşkından şair yapmış eniste sizi valla mutlulugunuz daim olsun

Daha önceden erkeklerde sinir olduğum, beni iten ne huy varsa; hiçbirisini taşımıyordu.
Beni en çok nezaketi, kibarlığı etkiledi. Herkese karşı sergilediği nezih davranışları..
Önceki 7 yıllık ilişkimde bile evliliğe yanaşmayan, istemeyen ben; onunla sevgili olduktan 2 hafta sonra anneme "Ben bu adamla evlenirim, bugün teklif etse bir an düşünmem" dedim ve 1 buçuk yıl içerisinde evlendim.
2 aylık evliyiz
Onu bana getiren, yoluma çıkaran herşeye müteşekkirim

Sanırım bende tam olarak bu cümleyi bekliyorum.
"sen bırak artık ben senin yerine de düşünürüm"

Notella, bu konuyu acmis olman cok iyi oldu, cok guzel yasanmislar satirlandi.. mutlu oldum..
Hakkinda mutluluklar dilerim, umarim dogru insani gonlundeki gibi yasarsin ;-)

ılıskıye basladıgım ınsanlarla bıraz zaman gecırdıkten sonra tamam bu benım kaderım olabılr ve o olabılır dıye baktım ben ve sonuc hep bırakıldım .. artık kımseye kaderımdekı ınsan mı dıye bakmıorum.. sankı yıne hayatımdan gıdeceklermıs gibi gelıyor. sonuc bekarım

Yani ben su an baya saskinim hersey baya hizli gelisiyo. 10 gun sonra "evlencem ben" diye tutturcam diye korkmaya basladim, ki evlilikten korkan bi tipim. Cidden bu kadar hizli oluyo mu yoksa yanlis bi sinyal filan mi aliyorum napiyorum :)
on gün sonra evlencem ben dedim tam bi ay üzerine nişanlandık imam nikahımız oldu altı aya düğün yaptık... Bende fena aşik olmuşum ya... Sekiz senedir hiç pişman olmadım çok şükür...

Notella, bu konuyu acmis olman cok iyi oldu, cok guzel yasanmislar satirlandi.. mutlu oldum..
Hakkinda mutluluklar dilerim, umarim dogru insani gonlundeki gibi yasarsin ;-)
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, ben de yazilanlari gulumseyerek okudum. Ask guzel sey. Askla kalalim :)

Aşk ummadığın anda kapıyı çalar. .
Benim bir anda oldu. .
Bu adamla ömür geçer dedim ve evlendim. .

Herkesin süreci o kadar hızlı gelişmiş ki..
Galiba güzel şeyler biranda oluyor, yavaş oluyorsa güzel değil midir demek?
Demek ki bizimki değil.
Emin olamıyorum.
Sakız gibi uzatıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…