O kişiden gelen son mesaj..

kristalkupe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
606
457
53
Numaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.

Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.

Son düzenleme:
Kim bu neyiniz? Nişanlı mı flört mü sevgili mi

Kendinizi tutamayıp yazmanıza üzüldüm açıkçası. İnsan tutamıyor kendini son kez içini dökmek istiyor anlıyorum. Aldığınız cevap nasıl hissettirdi sizi ?
Adam zaten kibarca konuşmuş ama umut vermemek için yazılarda dikkat etmiş gibi geldi. Bundan sonra çabucak unutursunuz umarım.Uzun mesafe ilişkisi veya yüz yüze olmayan ilişki sonrasında sıkıntı oluyor. Bundan sonra karşınıza çıkan kişi çok iyi huylu ,salih, sizi çok seven biri olması duasıyla

hiç bir şey demeden gidebilen insanla vedalaşmanın bir şeyleri değiştirceği düşüncesi aklın tamamen devredışı kalıp duygulara kapılmanın sonucundan başka bir şey değil. bundan anlam aramak hele.
düzgünce düşünemiyosunuz su an.
en ufak bir şey olsa gider mi kaybetmeyi göze alır mı yahu?
umarım uzatmaz diyordur içinden. ah ahh

Hiç yüz yüze görüşmediğiniz bir insana çok fazla anlam yüklemişsiniz.

Yani kafam karışık, uzak mesafe nasıl olur kıvranmalarına kapıyı kapatmamak sizi muhtaç göstermiş, duruş gösterememişsiniz.
Hiçbir duygusu yok adamın, bu had bildirmeye çalışır yazılar da iyice irrite edici ve histerik görünüyor.
En azından tamamen kesebilirsiniz artık bu iletişimi, içinizde kalmamış. Artık tek yapabileceğiniz boşa düştüğünde dönerse cevap vermemek ve takip etmeyip yolunuza bakmak. Geçmiş olsun.

Ayıp olmasın diye cevap vermiş.
Duygusu yok size karşı.
Olsaydı görürdüm ben o uzaktan mesafeli ilişki için nasıl dört döndüğünü.

İyi adam yine kibarlik olsun diye cevap vermiş ben olsam cevap vermezdim bu mesaja.
Biriyle bitirince, konuşmak istemeyince uzun uzun "demek böylemiş, demek şöylemiş, sunu yaptin bunu yapmasaydin" diye kafa şişiren mesajlar en yapişkan bulduğun mesajlar olmuştu hep, hala da birinin yaptiğini gorunce kendime yazilmiş gibi tüylerim ürperiyor.

Biri sizi sildiyse, konuşmak istemiyorsa insanlari rahat birakiiiinnn. Kimse size aciklama yapmak zorunda değil, coluk cocukla sizi ortada birakip gitmedi ya.

29 yaşındayım, şuna çok emin oldum böyle flört olsun ilişki olsun, o son mesajlar inanılmaz gereksiz. bak ciddi söylüyorum. bi dahakine hiç yapma bence öyle son mesaj falan atma. bazen devam eden sevgi, bazen hayal kırıklığı, bazen de vicdan yapıp son bir kez mesaj atıyoruz ama hiç hiç gerek yok buna adım kadar eminim ben.

Yüklenmemek lazım bence yapmış bir hata.
Kendini tutmak cok zor oluyor
Yanında biri olmalı falan destek olmalı ben de yasamıstım ağlamaktan şişmiştim ama yazmamıstım şimdi iyi ki diyorum

ama o zamanlar illa yazacağım diye tuttturmustm.

Takıntılı falan diyenler olmus hiç mi başınıza gelmiyor ya ? Hep mi doğru davranıyor herkes?

Hep doğru davranmiyorum tabi ki ama bizimle konuşmak istemeyen insanlari darlamamaliyiz. Ben böyle bir şey hiç yapmadim ama bana boyle mesaj atan erkekler oldu ve cidden zerre değeri olmuyor o mesajlarin.
Bana aciklama yapmadan numarami silen bir erkekte hiç olmadi ama oladabilirdi ve oyle bir şey olsa numarami silmiş birine "numarami mi sildin keşke soyle yapsaydini, boyle deseydin" diye mesaj atmazdim kesinlikle. Cidden takintili bir hareket ve karşi tarafi rahatsiz edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…