- 20 Nisan 2022
- 606
- 457
- 53
- Konu Sahibi kristalkupe
-
Kim bu neyiniz? Nişanlı mı flört mü sevgili miNumaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
“Numaramı mı sildin? Keşke çok işim var yoğunum bahanelerine sığınmadan benimle bir şeyleri dürüstçe konuşabilme cesareti gösterseydin. Şundan dolayı seninle olmuyor veya hayatımda biri var diye bir açıklama yapsaydın ama sen bunu bile hak görmedin bana, demek ki o kadarlık bile bir hatrım yokmuş sende. Söylediğin güzel sözler ve bana olan yakınlığınla o kadar fark var ki şu anki halinde, bu kadar kolay değişebilen biriyle zaten ne düşünebilirmişim diyorum kendime. Ama keşke tutamayacağın sözleri vermeseydin kendine güvenin yoktuysa. Şu an keşke demekten başka bir şey gelmiyor içimden inşallah bir başkasına da böyle olmazsın bu durumda kaybeden maalesef hep sen olursun. Neyse ne kadar yazsam da sen bunları şu an anlamayacaksın zaten. Ben yine de veda edebilen taraf olmayı tercih ettiğim için bu mesajı yazmak istedim sana. Umarım mutlu olursun kendine iyi bak. Hoşçakal”
Yaklaşık 22 saat sonra gelen cevap:
“Çok güzel yazmışsın çok güzel ifade etmişsin kendini teşekkür ederim öncelikle. Kafamın birden fazla şeyle dolu olmuş olması saçma sapan davranmama sebep oluyor çok iyisin çok çok iyi birisin bu durumda seni üzmek istemiyorum sadece. Uzun vadede bir şey düşünecek durumda değilim zaten. Uzak mesafeyi de beceremiyorum sana ilk başta öyle yaklaşmış olmam sonraki süreçte arkadaşlığımızı da devam ettirmedi benim nazarım. İnşallah mutlu olursun en güzel günleri sen yaşarsın hoşçakal”
Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.
Yorumlarınız neler?
Numaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
“Numaramı mı sildin? Keşke çok işim var yoğunum bahanelerine sığınmadan benimle bir şeyleri dürüstçe konuşabilme cesareti gösterseydin. Şundan dolayı seninle olmuyor veya hayatımda biri var diye bir açıklama yapsaydın ama sen bunu bile hak görmedin bana, demek ki o kadarlık bile bir hatrım yokmuş sende. Söylediğin güzel sözler ve bana olan yakınlığınla o kadar fark var ki şu anki halinde, bu kadar kolay değişebilen biriyle zaten ne düşünebilirmişim diyorum kendime. Ama keşke tutamayacağın sözleri vermeseydin kendine güvenin yoktuysa. Şu an keşke demekten başka bir şey gelmiyor içimden inşallah bir başkasına da böyle olmazsın bu durumda kaybeden maalesef hep sen olursun. Neyse ne kadar yazsam da sen bunları şu an anlamayacaksın zaten. Ben yine de veda edebilen taraf olmayı tercih ettiğim için bu mesajı yazmak istedim sana. Umarım mutlu olursun kendine iyi bak. Hoşçakal”
Yaklaşık 22 saat sonra gelen cevap:
“Çok güzel yazmışsın çok güzel ifade etmişsin kendini teşekkür ederim öncelikle. Kafamın birden fazla şeyle dolu olmuş olması saçma sapan davranmama sebep oluyor çok iyisin çok çok iyi birisin bu durumda seni üzmek istemiyorum sadece. Uzun vadede bir şey düşünecek durumda değilim zaten. Uzak mesafeyi de beceremiyorum sana ilk başta öyle yaklaşmış olmam sonraki süreçte arkadaşlığımızı da devam ettirmedi benim nazarım. İnşallah mutlu olursun en güzel günleri sen yaşarsın hoşçakal”
Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.
Yüklenmemek lazım bence yapmış bir hata.İyi adam yine kibarlik olsun diye cevap vermiş ben olsam cevap vermezdim bu mesaja.
Biriyle bitirince, konuşmak istemeyince uzun uzun "demek böylemiş, demek şöylemiş, sunu yaptin bunu yapmasaydin" diye kafa şişiren mesajlar en yapişkan bulduğun mesajlar olmuştu hep, hala da birinin yaptiğini gorunce kendime yazilmiş gibi tüylerim ürperiyor.
Biri sizi sildiyse, konuşmak istemiyorsa insanlari rahat birakiiiinnn. Kimse size aciklama yapmak zorunda değil, coluk cocukla sizi ortada birakip gitmedi ya.
Farkında değilim evet bir süre sonra idrak edebilirim maalesefsiz olayın etkisiyle farkında değilsiniz ama sevgi dilenmiş gibi olmuşsunuz böyle yaparak. Neyse olan olmuş artık. bir daha arayıp sormayın. unutun gitsin.
FlörtKim bu neyiniz? Nişanlı mı flört mü sevgili mi
Yüklenmemek lazım bence yapmış bir hata.
Kendini tutmak cok zor oluyor
Yanında biri olmalı falan destek olmalı ben de yasamıstım ağlamaktan şişmiştim ama yazmamıstım şimdi iyi ki diyorum
ama o zamanlar illa yazacağım diye tuttturmustm.
Takıntılı falan diyenler olmus hiç mi başınıza gelmiyor ya ? Hep mi doğru davranıyor herkes?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?