- Konu Sahibi kristalkupe
-
bence de. takmakla alakası yok insan üzülüyor olabilir. benim deneyimlerime göre insan bi şekilde kendini tutmalı ve yazmamalı. ha yazdıysan da yazdın yapacak bişey yok. ben de yazdım zamanında, bana da yazıldı. olay tazeyken insan bi şekilde kendini ifade etme ihtiyacı hissediyor. dağa taşa yaz yine de ona yazma mottosunu benimsedim ben. bi sonrakilerde yazmaz ya da kendini tutmaya dikkat eder bence.Yüklenmemek lazım bence yapmış bir hata.
Kendini tutmak cok zor oluyor
Yanında biri olmalı falan destek olmalı ben de yasamıstım ağlamaktan şişmiştim ama yazmamıstım şimdi iyi ki diyorum
ama o zamanlar illa yazacağım diye tuttturmustm.
Takıntılı falan diyenler olmus hiç mi başınıza gelmiyor ya ? Hep mi doğru davranıyor herkes?
Teşekkürler Allah razı olsun. Ben anlamıyorum bu gaddarlığı. Sanki herkes kusursuz ilişkiler yaşamış da ilk sevgiliyle evlenilmiş gibi tavırlar.Yüklenmemek lazım bence yapmış bir hata.
Kendini tutmak cok zor oluyor
Yanında biri olmalı falan destek olmalı ben de yasamıstım ağlamaktan şişmiştim ama yazmamıstım şimdi iyi ki diyorum
ama o zamanlar illa yazacağım diye tuttturmustm.
Takıntılı falan diyenler olmus hiç mi başınıza gelmiyor ya ? Hep mi doğru davranıyor herkes?
Bir sonrakinde böyle bir şeye olursa araya bu kadar uzun mesafe girdiğinde arayıp sorulmadığı dönemlerde kendini düzeltmesi için ikaz etmek yerine, direkt bitirmeyi istediğimi belirtirim. Ama atmalıydım çünkü çok göz yumduğum bahaneleri oldu onlar için gene buna gereksinim duydumbence de. takmakla alakası yok insan üzülüyor olabilir. benim deneyimlerime göre insan bi şekilde kendini tutmalı ve yazmamalı. ha yazdıysan da yazdın yapacak bişey yok. ben de yazdım zamanında, bana da yazıldı. olay tazeyken insan bi şekilde kendini ifade etme ihtiyacı hissediyor. dağa taşa yaz yine de ona yazma mottosunu benimsedim ben. bi sonrakilerde yazmaz ya da kendini tutmaya dikkat eder bence.
İşte insan o anki ruh hali ile darlamak olarak görmüyor. Bir açıklamayı hak ediyorum diye düşünüyor ya da illa bir şey oldu ondan yaptı sanıyor düzeltirm sanıyor umut ediyorHep doğru davranmiyorum tabi ki ama bizimle konuşmak istemeyen insanlari darlamamaliyiz. Ben böyle bir şey hiç yapmadim ama bana boyle mesaj atan erkekler oldu ve cidden zerre değeri olmuyor o mesajlarin.
Bana aciklama yapmadan numarami silen bir erkekte hiç olmadi ama oladabilirdi ve oyle bir şey olsa numarami silmiş birine "numarami mi sildin keşke soyle yapsaydini, boyle deseydin" diye mesaj atmazdim kesinlikle. Cidden takintili bir hareket ve karşi tarafi rahatsiz edebiliyor.
Zaten geri dönüş olsun diye bir beklentiye girerekten yazmadım içimde olan birkaç şeyi, bahane uydurmak yerine açıklama yapması gerektiğini söylemek istedim29 yaşındayım, şuna çok emin oldum böyle flört olsun ilişki olsun, o son mesajlar inanılmaz gereksiz. bak ciddi söylüyorum. bi dahakine hiç yapma bence öyle son mesaj falan atma. bazen devam eden sevgi, bazen hayal kırıklığı, bazen de vicdan yapıp son bir kez mesaj atıyoruz ama hiç hiç gerek yok buna adım kadar eminim ben.
Heeeh işte tam olarak bu. Bir açıklama yapmayı bile hak görmedin mi.. bütün mesaj atma sebebim bununla başladı.İşte insan o anki ruh hali ile darlamak olarak görmüyor. Bir açıklamayı hak ediyorum diye düşünüyor ya da illa bir şey oldu ondan yaptı sanıyor düzeltirm sanıyor umut ediyor
İnanın bana yapıldığında ben de İrrite oluyorum ve üstünden com geçmemişti ki aynısını ben de başkasına yapmak üzereydim
Olabilir yani
Bir şey demeden gitmek birine yapılacak en büyük kötülük bence aşık olmasanız bile insan takıyor gururu inciniyo aşağılanmıs hissediyor
İlla ayrılık konusması değil ama ne bilim her şey normal gibi konusup pat diye bırakmak vol kötü . Kimse kimseye bir şey borçlu değil olay o da değil.
Bana 5 yıl önce bir kahve içip akşamında istemediğimi begenrmediğimi söylediğim bir daha görmediğim cocuk msj attı geçen gün
Bir açıklama yapabilirdin diyebu darlamak mesela ki yapmsıtm
Ama bu insanlar konusmus etmiş bağ kurulmuş .. yazık yani
Ama o bunu yük olarak görüyor maalesef gerekli bile bulmuyor. Bunu da sizi hiç önemsemediği sevmediği için yaptığını zaman geçince anlayacaksınız.Zaten geri dönüş olsun diye bir beklentiye girerekten yazmadım içimde olan birkaç şeyi, bahane uydurmak yerine açıklama yapması gerektiğini söylemek istedim
Attığınız mesajı okurken yıllardır birliktesiniz sandım. Keşke atmasaydınız.
+1Belki birşeyleri degistiririm, tekrar iletisimi baslatirim umuduyla yazilan bir veda mesaji olmus. Yazmanizin hicbir anlami yoktu bence.
Anlayışla cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum.Kendinizi tutamayıp yazmanıza üzüldüm açıkçası. İnsan tutamıyor kendini son kez içini dökmek istiyor anlıyorum. Aldığınız cevap nasıl hissettirdi sizi ?
Adam zaten kibarca konuşmuş ama umut vermemek için yazılarda dikkat etmiş gibi geldi. Bundan sonra çabucak unutursunuz umarım.Uzun mesafe ilişkisi veya yüz yüze olmayan ilişki sonrasında sıkıntı oluyor. Bundan sonra karşınıza çıkan kişi çok iyi huylu ,salih, sizi çok seven biri olması duasıyla
Kadının mesajı ve adamın mesajı arasındaki uzunluk farkı... Yorumum aynen bu.Numaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
“Numaramı mı sildin? Keşke çok işim var yoğunum bahanelerine sığınmadan benimle bir şeyleri dürüstçe konuşabilme cesareti gösterseydin. Şundan dolayı seninle olmuyor veya hayatımda biri var diye bir açıklama yapsaydın ama sen bunu bile hak görmedin bana, demek ki o kadarlık bile bir hatrım yokmuş sende. Söylediğin güzel sözler ve bana olan yakınlığınla o kadar fark var ki şu anki halinde, bu kadar kolay değişebilen biriyle zaten ne düşünebilirmişim diyorum kendime. Ama keşke tutamayacağın sözleri vermeseydin kendine güvenin yoktuysa. Şu an keşke demekten başka bir şey gelmiyor içimden inşallah bir başkasına da böyle olmazsın bu durumda kaybeden maalesef hep sen olursun. Neyse ne kadar yazsam da sen bunları şu an anlamayacaksın zaten. Ben yine de veda edebilen taraf olmayı tercih ettiğim için bu mesajı yazmak istedim sana. Umarım mutlu olursun kendine iyi bak. Hoşçakal”
Yaklaşık 22 saat sonra gelen cevap:
“Çok güzel yazmışsın çok güzel ifade etmişsin kendini teşekkür ederim öncelikle. Kafamın birden fazla şeyle dolu olmuş olması saçma sapan davranmama sebep oluyor çok iyisin çok çok iyi birisin bu durumda seni üzmek istemiyorum sadece. Uzun vadede bir şey düşünecek durumda değilim zaten. Uzak mesafeyi de beceremiyorum sana ilk başta öyle yaklaşmış olmam sonraki süreçte arkadaşlığımızı da devam ettirmedi benim nazarım. İnşallah mutlu olursun en güzel günleri sen yaşarsın hoşçakal”
Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.
İşte insan o anki ruh hali ile darlamak olarak görmüyor. Bir açıklamayı hak ediyorum diye düşünüyor ya da illa bir şey oldu ondan yaptı sanıyor düzeltirm sanıyor umut ediyor
İnanın bana yapıldığında ben de İrrite oluyorum ve üstünden com geçmemişti ki aynısını ben de başkasına yapmak üzereydim
Olabilir yani
Bir şey demeden gitmek birine yapılacak en büyük kötülük bence aşık olmasanız bile insan takıyor gururu inciniyo aşağılanmıs hissediyor
İlla ayrılık konusması değil ama ne bilim her şey normal gibi konusup pat diye bırakmak vol kötü . Kimse kimseye bir şey borçlu değil olay o da değil.
Bana 5 yıl önce bir kahve içip akşamında istemediğimi begenrmediğimi söylediğim bir daha görmediğim cocuk msj attı geçen gün
Bir açıklama yapabilirdin diyebu darlamak mesela ki yapmsıtm
Ama bu insanlar konusmus etmiş bağ kurulmuş .. yazık yani
Kadının mesajı ve adamın mesajı arasındaki uzunluk farkı... Yorumum aynen bu.
Mesajı attıktan sonra daha huzurlu hissediyorum çünkü sessizce bitmeleri hiç sevmiyorum canları istediğinde uzun bir zaman sonra yoklayabiliyorlar. Biz de öyle bir durum olmayacağı netleşmiş oldu en azından. Bir beklentim yok zaten sadece bir açıklama beklentim olmuştu, son mesajıyla yazmış bir şeyler işte. İçim de çook rahat, ilk defa bir insana sıfır yanlışım oldu. Ama bu kadar da iyilik meleği gibi davranmanın anlamı yokmuş onu öğrenmiş oldum+1
O açıklamalar, yapması gereken şeyleri söylemek falan maalesef önemsediğini belli etmiş, adamın cevabı çok net, kibar bi üslup kullanmış bari.
Yazmasaydın etmeseydin demenin anlamı yok artık, ha bana sorsan yazma derdim mesela direkt. Icin rahatladıysa, elimden geleni yaptım diyerek kapat bence mevzuyu komple artık.
Bazen sessiz kalmak gerçekten dünyanın en iyi şeyi.
Beklentiyi bitirip önüne bakmalısın.
Aynen ama ben söylemem gereken şeyleri söyledim olarak düşündüğümden şu an daha kafam rahat hissediyorumBir insan seviyorsa ve değer veriyorsa ne olursa olsun hiç bir şey soylemeden istese de gidemiyor zaten. Gidiyorsa o artik yok, bitmiş, düzelmez.
Arkadan yazilanlar boş ve rahatsiz etmekten başka bir şey değil. Bu hataya düşmemek lazim işte gerci kimi de içimi doktum rahatladik olarak bakiyor bu olaya o da ayri bir şey tabi
Onun diyeceği şeyler bundan fazlası olamazdıKadının mesajı ve adamın mesajı arasındaki uzunluk farkı... Yorumum aynen bu.
Yerinde yazmış gibiBence adam da cookk uzun yazmiş. Okumaya basladigim da sasirdim hatta adamin bu kadar uzun yazmasina.
Tam onluk hareket. Yazmazsam hep keşke yazsaydım diyeceğimi bildiğim için böyle yapmayı tercih ettim o yuzdenNezaketen cevap vermiş. Hiç yazmasanız daha iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?