O kişiden gelen son mesaj..

bence de. takmakla alakası yok insan üzülüyor olabilir. benim deneyimlerime göre insan bi şekilde kendini tutmalı ve yazmamalı. ha yazdıysan da yazdın yapacak bişey yok. ben de yazdım zamanında, bana da yazıldı. olay tazeyken insan bi şekilde kendini ifade etme ihtiyacı hissediyor. dağa taşa yaz yine de ona yazma mottosunu benimsedim ben. bi sonrakilerde yazmaz ya da kendini tutmaya dikkat eder bence.

Teşekkürler Allah razı olsun. Ben anlamıyorum bu gaddarlığı. Sanki herkes kusursuz ilişkiler yaşamış da ilk sevgiliyle evlenilmiş gibi tavırlar.
Bana herkes sakın yazma diye yalvarsa bile ben yazmak istedim çok gördüm böyle sessizce çekip gidilince aylar sonra gelen nasılsın mesajlarını. Şu anlık pişman değilim mesaj için hiç olmadı bi açıklama yapması gerektiğini belirtmek istedim ona

Bir sonrakinde böyle bir şeye olursa araya bu kadar uzun mesafe girdiğinde arayıp sorulmadığı dönemlerde kendini düzeltmesi için ikaz etmek yerine, direkt bitirmeyi istediğimi belirtirim. Ama atmalıydım çünkü çok göz yumduğum bahaneleri oldu onlar için gene buna gereksinim duydum

İşte insan o anki ruh hali ile darlamak olarak görmüyor. Bir açıklamayı hak ediyorum diye düşünüyor ya da illa bir şey oldu ondan yaptı sanıyor düzeltirm sanıyor umut ediyor
İnanın bana yapıldığında ben de İrrite oluyorum ve üstünden com geçmemişti ki aynısını ben de başkasına yapmak üzereydim
Olabilir yani
Bir şey demeden gitmek birine yapılacak en büyük kötülük bence aşık olmasanız bile insan takıyor gururu inciniyo aşağılanmıs hissediyor
İlla ayrılık konusması değil ama ne bilim her şey normal gibi konusup pat diye bırakmak vol kötü . Kimse kimseye bir şey borçlu değil olay o da değil.
Bana 5 yıl önce bir kahve içip akşamında istemediğimi begenrmediğimi söylediğim bir daha görmediğim cocuk msj attı geçen gün

Bir açıklama yapabilirdin diye bu darlamak mesela ki yapmsıtm

Ama bu insanlar konusmus etmiş bağ kurulmuş .. yazık yani

Zaten geri dönüş olsun diye bir beklentiye girerekten yazmadım içimde olan birkaç şeyi, bahane uydurmak yerine açıklama yapması gerektiğini söylemek istedim

Heeeh işte tam olarak bu. Bir açıklama yapmayı bile hak görmedin mi.. bütün mesaj atma sebebim bununla başladı.

Zaten geri dönüş olsun diye bir beklentiye girerekten yazmadım içimde olan birkaç şeyi, bahane uydurmak yerine açıklama yapması gerektiğini söylemek istedim
Ama o bunu yük olarak görüyor maalesef gerekli bile bulmuyor. Bunu da sizi hiç önemsemediği sevmediği için yaptığını zaman geçince anlayacaksınız.
Seven azııck umursayan insan bunları yasatmaz
Btitien o olmasına rağmen siz duramayop yazmışsınız çünkü önemsiyorsunuz
Umarım anlamıssınızdır ne demek istediğimi

Size kıymet vermeyenden kendi değerinizi düşürüp açıklama istemeyin
Bu flört unutulur geçer elbet ama ben nasıl yapmışım ya diye dövünüp kendinize kızmalarınız düşük özsaygı durumunuz baki kalır

Belki birşeyleri degistiririm, tekrar iletisimi baslatirim umuduyla yazilan bir veda mesaji olmus. Yazmanizin hicbir anlami yoktu bence.
+1
O açıklamalar, yapması gereken şeyleri söylemek falan maalesef önemsediğini belli etmiş, adamın cevabı çok net, kibar bi üslup kullanmış bari.
Yazmasaydın etmeseydin demenin anlamı yok artık, ha bana sorsan yazma derdim mesela direkt. Icin rahatladıysa, elimden geleni yaptım diyerek kapat bence mevzuyu komple artık.
Bazen sessiz kalmak gerçekten dünyanın en iyi şeyi.
Beklentiyi bitirip önüne bakmalısın.

Anlayışla cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bi açıklama yapmayı çok görmemesi ve bahane uydurmak yerine dürüstçe olmuyor diye belirtmesi gerektiğini söylemek için bu mesajı yazmak istedim en çok. Duygularım karışık olmakla beraber mesajdan sonra daha kafam rahat hissettim şu an daha iyiyim

Kadının mesajı ve adamın mesajı arasındaki uzunluk farkı... Yorumum aynen bu.

Bir insan seviyorsa ve değer veriyorsa ne olursa olsun hiç bir şey soylemeden istese de gidemiyor zaten. Gidiyorsa o artik yok, bitmiş, düzelmez.
Arkadan yazilanlar boş ve rahatsiz etmekten başka bir şey değil. Bu hataya düşmemek lazim işte gerci kimi de içimi doktum rahatladik olarak bakiyor bu olaya o da ayri bir şey tabi

Mesajı attıktan sonra daha huzurlu hissediyorum çünkü sessizce bitmeleri hiç sevmiyorum canları istediğinde uzun bir zaman sonra yoklayabiliyorlar. Biz de öyle bir durum olmayacağı netleşmiş oldu en azından. Bir beklentim yok zaten sadece bir açıklama beklentim olmuştu, son mesajıyla yazmış bir şeyler işte. İçim de çook rahat, ilk defa bir insana sıfır yanlışım oldu. Ama bu kadar da iyilik meleği gibi davranmanın anlamı yokmuş onu öğrenmiş oldum

Aynen ama ben söylemem gereken şeyleri söyledim olarak düşündüğümden şu an daha kafam rahat hissediyorum

Böyle mesaj atınca karşıdaki adamın kendinden utandığını, vicdan yaptığını falan mı zannediyorsunuz?

Aksine mesajı gördüğü gibi Allah kahretsin ya yine mi yazdı, yapışmasa bari falan demiştir. Cevap yazmasının sebebi de daha çok üstelemeyin diyedir. Bir an evvel kurtulmak istemiş adam.

Önceki konunuzu biliyorum. Adamla hiç görüşmemişsiniz, hiçbir anı hiçbir paylaşım yok ortada, ilişki desen o zaten yok.

Konuşmayı bitirmesi ve kendi çevresinden biriyle sevgili olmak istemesi gayet normal. Neden ihanete uğramış gibi davranıyorsunuz anlamadım. Sevgili bile olmadığınız, görmediğiniz sanaldan birine nasıl bu kadar anlam yükleyebiliyorsunuz şaşırıyorum. “Hiç hatrım yokmuş, tutamayacağın sözler verdin” vesaire…

Bu mesajı atabilmeniz için gerçek hayattan en az 1 yıllık falan sürekli görüşüp buluştuğunuz bir sevgilinizin olması gerekirdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…