- Konu Sahibi kristalkupe
-
bence msjı atmadan önce bilinç altınızda umudunuz vardı . kafanızda net bititremiyordunuz. bu msjdan sonra net bititrmiş ayrıca umudunuz kalmadığı için çabuk normale dönersiniz.Numaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
“Numaramı mı sildin? Keşke çok işim var yoğunum bahanelerine sığınmadan benimle bir şeyleri dürüstçe konuşabilme cesareti gösterseydin. Şundan dolayı seninle olmuyor veya hayatımda biri var diye bir açıklama yapsaydın ama sen bunu bile hak görmedin bana, demek ki o kadarlık bile bir hatrım yokmuş sende. Söylediğin güzel sözler ve bana olan yakınlığınla o kadar fark var ki şu anki halinde, bu kadar kolay değişebilen biriyle zaten ne düşünebilirmişim diyorum kendime. Ama keşke tutamayacağın sözleri vermeseydin kendine güvenin yoktuysa. Şu an keşke demekten başka bir şey gelmiyor içimden inşallah bir başkasına da böyle olmazsın bu durumda kaybeden maalesef hep sen olursun. Neyse ne kadar yazsam da sen bunları şu an anlamayacaksın zaten. Ben yine de veda edebilen taraf olmayı tercih ettiğim için bu mesajı yazmak istedim sana. Umarım mutlu olursun kendine iyi bak. Hoşçakal”
Yaklaşık 22 saat sonra gelen cevap:
“Çok güzel yazmışsın çok güzel ifade etmişsin kendini teşekkür ederim öncelikle. Kafamın birden fazla şeyle dolu olmuş olması saçma sapan davranmama sebep oluyor çok iyisin çok çok iyi birisin bu durumda seni üzmek istemiyorum sadece. Uzun vadede bir şey düşünecek durumda değilim zaten. Uzak mesafeyi de beceremiyorum sana ilk başta öyle yaklaşmış olmam sonraki süreçte arkadaşlığımızı da devam ettirmedi benim nazarım. İnşallah mutlu olursun en güzel günleri sen yaşarsın hoşçakal”
Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.
En azından durum netleşmiş oldu.Tam onluk hareket. Yazmazsam hep keşke yazsaydım diyeceğimi bildiğim için böyle yapmayı tercih ettim o yuzden
O da hiç görmediği birine sözler vermeseymiş bence o zaman. Hiç hatırım yokmuş deme sebebim de insan bir açıklama yapar anlamındaydı dürüstçe söyleyebilir uzak mesafe istemiyorum diye o şekilde konuşup anlaşabilirdik zaten.Böyle mesaj atınca karşıdaki adamın kendinden utandığını, vicdan yaptığını falan mı zannediyorsunuz?
Aksine mesajı gördüğü gibi Allah kahretsin ya yine mi yazdı, yapışmasa bari falan demiştir. Cevap yazmasının sebebi de daha çok üstelemeyin diyedir. Bir an evvel kurtulmak istemiş adam.
Önceki konunuzu biliyorum. Adamla hiç görüşmemişsiniz, hiçbir anı hiçbir paylaşım yok ortada, ilişki desen o zaten yok.
Konuşmayı bitirmesi ve kendi çevresinden biriyle sevgili olmak istemesi gayet normal. Neden ihanete uğramış gibi davranıyorsunuz anlamadım. Sevgili bile olmadığınız, görmediğiniz sanaldan birine nasıl bu kadar anlam yükleyebiliyorsunuz şaşırıyorum. “Hiç hatrım yokmuş, tutamayacağın sözler verdin” vesaire…
Bu mesajı atabilmeniz için gerçek hayattan en az 1 yıllık falan sürekli görüşüp buluştuğunuz bir sevgilinizin olması gerekirdi.
Bir adama göre uzun evetBence adam da cookk uzun yazmiş. Okumaya basladigim da sasirdim hatta adamin bu kadar uzun yazmasina.
Kesinlikle bu beni rahatlatan şey olduEn azından durum netleşmiş oldu.
Evet kendimi biliyorum yapmadığım şeyler için hep daha fazla pişmanlık duydum. O bana bir şey demeden çekip gitse bile bu benim tarzım değil ve en azından benden bir tepki almalıydı şimdi daha huzurluyum ama umudum falan da yoktu zaten bir açıklama yapmaya bile tenezzül etmeyen insanla hiçbir şey olmazbence msjı atmadan önce bilinç altınızda umudunuz vardı . kafanızda net bititremiyordunuz. bu msjdan sonra net bititrmiş ayrıca umudunuz kalmadığı için çabuk normale dönersiniz.
msj atmasaydız içinşzde kalırdı .
Bu kişiyle o şekilde olmamalıydı zaten numaramı silmiş engellesem ne olur o silmeyi tercih etti ben cevap yazmayıÇok gereksiz uzamış bir mesaj.. Hiç birşey yazmadan direk engel olması gereken..
Ben içimi döktüm diyen taraftanımBir insan seviyorsa ve değer veriyorsa ne olursa olsun hiç bir şey soylemeden istese de gidemiyor zaten. Gidiyorsa o artik yok, bitmiş, düzelmez.
Arkadan yazilanlar boş ve rahatsiz etmekten başka bir şey değil. Bu hataya düşmemek lazim işte gerci kimi de içimi doktum rahatladik olarak bakiyor bu olaya o da ayri bir şey tabi
üzerinde fazla durmaya gerek yok, o an öyle istedin ve öyle yaptın, boşver.Bir sonrakinde böyle bir şeye olursa araya bu kadar uzun mesafe girdiğinde arayıp sorulmadığı dönemlerde kendini düzeltmesi için ikaz etmek yerine, direkt bitirmeyi istediğimi belirtirim. Ama atmalıydım çünkü çok göz yumduğum bahaneleri oldu onlar için gene buna gereksinim duydum
Numaranızı sildi diye adama mesaj mı attınız?Numaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
“Numaramı mı sildin? Keşke çok işim var yoğunum bahanelerine sığınmadan benimle bir şeyleri dürüstçe konuşabilme cesareti gösterseydin. Şundan dolayı seninle olmuyor veya hayatımda biri var diye bir açıklama yapsaydın ama sen bunu bile hak görmedin bana, demek ki o kadarlık bile bir hatrım yokmuş sende. Söylediğin güzel sözler ve bana olan yakınlığınla o kadar fark var ki şu anki halinde, bu kadar kolay değişebilen biriyle zaten ne düşünebilirmişim diyorum kendime. Ama keşke tutamayacağın sözleri vermeseydin kendine güvenin yoktuysa. Şu an keşke demekten başka bir şey gelmiyor içimden inşallah bir başkasına da böyle olmazsın bu durumda kaybeden maalesef hep sen olursun. Neyse ne kadar yazsam da sen bunları şu an anlamayacaksın zaten. Ben yine de veda edebilen taraf olmayı tercih ettiğim için bu mesajı yazmak istedim sana. Umarım mutlu olursun kendine iyi bak. Hoşçakal”
“Çok güzel yazmışsın çok güzel ifade etmişsin kendini teşekkür ederim öncelikle. Kafamın birden fazla şeyle dolu olmuş olması saçma sapan davranmama sebep oluyor çok iyisin çok çok iyi birisin bu durumda seni üzmek istemiyorum sadece. Uzun vadede bir şey düşünecek durumda değilim zaten. Uzak mesafeyi de beceremiyorum sana ilk başta öyle yaklaşmış olmam sonraki süreçte arkadaşlığımızı da devam ettirmedi benim nazarım. İnşallah mutlu olursun en güzel günleri sen yaşarsın hoşçakal”
Yorumlarınız neler? Bugüne kadar en kapanmasını istemediğim o defter böylelikle kapandı.. Umarım her şeyde bir hayır vardır.
Mesaj atarak geri dönme ihtimalini ortadan kaldırdığını düşünsem de zaten o öyle geri dönecek bir tip değil bitirdiyse bitmiştir. Kaldı ki ben Öyle bir durumda cevap bile vermem hala bir şeyler olsa da mantığım almıyor artık onu ve hareketlerini. Böylece bitti gittiNumaranızı sildi diye adama mesaj mı attınız?Numaranızı şaaak diye silebiliyorsa bir şeyler ya başlamamış ya adı konmamış ya da bitmiştir zaten. Gereksiz bir iş yapmışsınız. Hiçbir şey yazmadan silseniz daha iyi olurdu. Şimdi önemsendiğini biliyor, asıl şimdi boş kaldığında geri dönecek.
Adamla doğru düzgün görüşmemişsiniz bile, çok paylaşımınız olmamış, insanlar 40 yıllık kocasının türlü türlü huyunu yeni öğreniyor, bu kadar emin olmayın.Mesaj atarak geri dönme ihtimalini ortadan kaldırdığını düşünsem de zaten o öyle geri dönecek bir tip değil bitirdiyse bitmiştir. Kaldı ki ben Öyle bir durumda cevap bile vermem hala bir şeyler olsa da mantığım almıyor artık onu ve hareketlerini. Böylece bitti gitti
Gerçekten çok kötü bir kararmış
İçiniz rahatsa bizim yorumlarımızın da bi önemi yoktur o halde..Ben içimi döktüm diyen taraftanımYazmasam benim içimde kalacaktı hep
O sözler kaç bin tane kadına verilmiştir , totoyu yaydığı yerden üfürmüş işte, ne kadar çok anlam yüklüyor bazi kadınlar kuru laflara , yapmayın.O da hiç görmediği birine sözler vermeseymiş bence o zaman.
Ciks olmamışNumaramı silmesi üzerine ona bir mesaj atacaktım. Çok öfkeli veya üzgün gibi değil de daha yerinde, objektif bir mesaj atmak için birkaç gün yazıp sildim sürekli. Flört gibi ilişkiler aradığını bulamayınca ya da canı sıkılınca geri döndüğü için ona bütün kapıların kapandığını bilsin, bir daha cesaret edemesin diye son mesajımı şu şekilde atıp numarayı sildim.
Şu an tamamen bitirdiniz sizde kafanızda bundan sonra yani bir süre sonra daha da silinir aklınızdan üzülmeyin asla. Sizi iyi hissettiren biri olsun önceliğimiz bu. Hayat bu bazen tatlı bazen ekşi kendinizi hiçbir şey için üzmeyin özellikle böylesi için. Ayrıca rica ederimAnlayışla cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum.Bi açıklama yapmayı çok görmemesi ve bahane uydurmak yerine dürüstçe olmuyor diye belirtmesi gerektiğini söylemek için bu mesajı yazmak istedim en çok. Duygularım karışık olmakla beraber mesajdan sonra daha kafam rahat hissettim şu an daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?