O kişiden gelen son mesaj..

bence msjı atmadan önce bilinç altınızda umudunuz vardı . kafanızda net bititremiyordunuz. bu msjdan sonra net bititrmiş ayrıca umudunuz kalmadığı için çabuk normale dönersiniz.
msj atmasaydız içinşzde kalırdı .

O da hiç görmediği birine sözler vermeseymiş bence o zaman. Hiç hatırım yokmuş deme sebebim de insan bir açıklama yapar anlamındaydı dürüstçe söyleyebilir uzak mesafe istemiyorum diye o şekilde konuşup anlaşabilirdik zaten.
İştee ben bununla birçok anım olmasını isterdim de hisleri gerçek değilmiş. Bunda farklı hissettiren şeyler oldu yüz yüze olan eskilerden çok daha iyi gözümde her şeyiyle belki de ona cazip kılan hiç yan yana tanımıyor oluşumdur. Bilemiyorum

Evet kendimi biliyorum yapmadığım şeyler için hep daha fazla pişmanlık duydum. O bana bir şey demeden çekip gitse bile bu benim tarzım değil ve en azından benden bir tepki almalıydı şimdi daha huzurluyum ama umudum falan da yoktu zaten bir açıklama yapmaya bile tenezzül etmeyen insanla hiçbir şey olmaz

Ben içimi döktüm diyen taraftanım Yazmasam benim içimde kalacaktı hep

üzerinde fazla durmaya gerek yok, o an öyle istedin ve öyle yaptın, boşver.
yani ben de geçen birini kafede masada bırakıp gittim sonra salak gibi, çok gergin hissettiğim ve kalmak istemediğim için bu hareketi yaptığımı, böyle olmasını istemediğimi ama buna da aramızdaki negatif enerjinin sebep olduğunu ifade ettim. ben fazla suçlamamaya çalıştım ama burada konusunu açtığımda mesela bana da keşke yazmasaydın, gereksiz bi mesaj olmuş, dediler. insan kendini ifade etme ihtiyacı hissediyor. zamanı geri alabilsem ben masadaki kahveyi kafasına fırlatır öyle o masadan kalkar, kapıdan çıktığım anda da her yerden engellerdim mesela ama o an öyle hissettim ve öyle yaptım. ha bana bi cevap gelmedi, gelmemesi daha iyi oldu çünkü daha çok sinirlenirdim ama o da beni sildi mesela. onun açısından bakınca o son mesaj, sırf o mesajı atma ihtiyacı duymuş olmam mesela kalkıp gitmeme rağmen sanki hala değer verdim ve onu düşündüm gibi görünmüş olabilir karşıdan bakınca. ve asıl hak ettiği sahiden de o mesajın hiç atılmaması ve kapıdan çıktığım an her yerden silmemdi. gibi gibi şeyler oluyor işte hayatta boşver.

Numaranızı sildi diye adama mesaj mı attınız? Numaranızı şaaak diye silebiliyorsa bir şeyler ya başlamamış ya adı konmamış ya da bitmiştir zaten. Gereksiz bir iş yapmışsınız. Hiçbir şey yazmadan silseniz daha iyi olurdu. Şimdi önemsendiğini biliyor, asıl şimdi boş kaldığında geri dönecek.

Eskiden olsa bende kesin böyle mesajlar atarak bitirirdim ilişkimi. İlla anlamlı sandığım uzun mesajlar atmadan yüreğim soğumazdı. Kusura bakma ama artık bana çok saçma geliyor. Attığın mesajı okuyunca eski halim geldi aklıma, güldüm birden. Şimdi olsa asla yazmam asla açıklama yapmam. Büyümüşüm galiba. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ve bu bahsettiğim büyüme yaşla ilgili değil zaten.

Mesaj atarak geri dönme ihtimalini ortadan kaldırdığını düşünsem de zaten o öyle geri dönecek bir tip değil bitirdiyse bitmiştir. Kaldı ki ben Öyle bir durumda cevap bile vermem hala bir şeyler olsa da mantığım almıyor artık onu ve hareketlerini. Böylece bitti gitti

Adamla doğru düzgün görüşmemişsiniz bile, çok paylaşımınız olmamış, insanlar 40 yıllık kocasının türlü türlü huyunu yeni öğreniyor, bu kadar emin olmayın.

O da hiç görmediği birine sözler vermeseymiş bence o zaman.
O sözler kaç bin tane kadına verilmiştir , totoyu yaydığı yerden üfürmüş işte, ne kadar çok anlam yüklüyor bazi kadınlar kuru laflara , yapmayın.

Ciks olmamış

Şu an tamamen bitirdiniz sizde kafanızda bundan sonra yani bir süre sonra daha da silinir aklınızdan üzülmeyin asla. Sizi iyi hissettiren biri olsun önceliğimiz bu. Hayat bu bazen tatlı bazen ekşi kendinizi hiçbir şey için üzmeyin özellikle böylesi için. Ayrıca rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…