o kız hayatımıza girdi gireli;

• Konu Sahibi Konu Sahibi irem9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende anlamıyorum şahsen birsencim
bekar bi kız evli bi adamın abiliğini napacak.
başka abi edinicek adam bulamadımı kendi sülalesinden?

Bende samimi oolunmayan insanlarla yada iş ortamlarında X abi, Y abla yada sadece isimle hitap edilmesinden hoşlanmıyorum..Resmiyet,mesafe önce hitapla başlar.. X Hanım ,Y Bey demek bu kadar mı zor...

içim acıdı okurken. bir kadın kafasında eşini bitirdiği zaman daha kontrollü ve sabırlı olabiliyor çoğu zaman. ama erkekler için tam tersi olabilidiğince acitasyon çıkıyor ortaya; kırılan gurular, şiddet. çok üzüldüm gerçekten. bence kızla olan ilişkisini sorgulamaktan öte seninle eşin arasında olan ilişkiyi sorgulamak lazım. çünkü son cümlesi çok ağır " o kız nasıl olsa evlenip gidecek, sen çocuğumun anası olmasan ayrılırdım" gibi bir şey kullanmış ya.. kadını ne kadar ucuz göstermiş.

adamın ekmegıne yagını surmesene varsa cesaretı kjendı yapsın bıseyler o sana senı bırakamam 2.kez dul olma dıyor sen ben senı kendımden kurtarırım dıyorsun
varsa cesaretı kendı duyursun ne yapacaksa yapsın

hıc bıseyyapmamalısın bence

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa herkes sinemaya topluca gidilmiş diye önemsemiyor ama topluca gidilse bile ordada yalan var
eşi ne demişti arkadaşlarla maça gideceğini söylemiş ama eve geldikten sonra sinema biletleri çıkmış

konu sahibi tek çekimserliğiniz 2. kez boşanırsam elalem ne der şeklindeyse eğer milleti takmayın derim çünkü alnınızın akıyla evlenmişsiniz
herhangi bir namussuzluk yapmamışsınız
ha bu demek değildirki ben boşanın demiyorum buna elbetteki siz karar vereceksiniz
Allah yardımcınız olsun.....

ayrıca kendi öz abisinin tacizine uğradığı bir dönemde yaşıyoruz. bu durumda aynı kandan olmayan bir erkek ne kadar abi olabilir ki insana???

hiçbişi yapmamak mı?nasıl ölece bekleyecekmiyim?neyi bekleyecem eşimin beni sevmesinimi özür dilemesini mi? susup kabullenmeyi mi hakediyo eşimin hatası?

eşiniz tamamen suç bastırıyo.sizin kendinizi suçlu hissetmenizi sağlıyo aklınca ..madem aralarında bişiy yok ne demeye konuşuyolar o zaman işte zaten görüyodur yeterince..madem kızında sevgilisi varmış ne diye rahatsız ediyo kızı o adam görmüyomu bunların konuştuğunu facede..herşey ayan beyan ortada ..karar senin..

hiçbişi yapmamak mı?nasıl ölece bekleyecekmiyim?neyi bekleyecem eşimin beni sevmesinimi özür dilemesini mi? susup kabullenmeyi mi hakediyo eşimin hatası?

aılesını cagırıp oglunuz benden bosanmak ıstıyor dıyıp adamın ısını kolaylastırmıcaksın kardesım
blorf yap demıyorum tabı sen olayınıcını ogrenmeye calıs ama nasıl ? bilemiorum

ancak ona buna duyurup adamın ısını kolaylastırma
dılekce verme
bır konusma yapma , sorular sorma
zaten ıs oalcagına varacak artık yapman gereken baan gore bu dahasını bılemıcem.. ama senın adına cok uzuldum baska dıyecek bısey bulamıyorum

Peki ne yapabilirsin?

nasılkı cocuksuz bosanmak cocuklu bosanmak farklıysa 1. veya 2.bosanmakta farklıdır bence
2.evlılıgımı yaptım ılk evlılıgımden bır oglum var 2.kez ayrılmaktansa ınanın bana olmeyı tercıh ederım
elalem ıcın degıl 25 yasındayım suanda 1 aydır evlıyım en buyuk acıları bosanırken yasadım en cok gozyasını yasadıklarım ugruna doktum 2.bır sey yıkım olur benım ıcın

bosanma demıyorum bosanda demıyorum sadece bısey yapmaması gerektıgınıd usunuyorum ben cunku zaten sınırle stresle kızada ulasmıs kı yanlıs olmus buda aılelere duyurmakta adamın ekmegıne yag bal surmek gıbı olur

elaleme karsı ne derlerdede degılım , evlılıgın ıcınde yasanan durumlarada baglı elbette bu karar ama suanda arkadasın esı bır b.k yemısse arkadasıda ısemıyorsa ısın ıcınden kendısı cıksın arkadasın grurur yapıp aılelere duyurmasıan dava dılekcesı vermesıne hıc gerek yok , suan yasadıgı seylerın etkısıyle bende bosanmak ıstıyorum dedı bı kac yorumdan sonra Allah aılesıne yuvasına bırlık versın elbette baska bı dılek olamaz ama suanda onun yapacagı hıc bır + yok bu evlılıge

o kızında yok , aılelerınde yok , - 'de yok notr kalması gerekıyor boyun eg kendını ezdır demıyorum

hayır duyurmaktan ziyade oğlunuz benden boşanmak istiyor ama sebebi benim onun şu şu şu yaptıklarna göz yummamam demek istiyorum. yada bi cesaret konuşmanın sonunda benide oğlunuzuda dinlediniz boşanmak isteyen de hata yapan da o ..biz boşanıyoruz haberiniz olsun diyebilmek filan ne biliyim bilmiyorum..belki utanır ailesinden aklı başına gelir diye..

ailesine söyleme ,dilekçe verme,sorular sorma iiyi tamam ne yapayım?aklım durdu görümcem bilio sadece olayı ona anlattım telde ağlayarak..bana benden haber bekle dedi ne yapacak bilmiyorum

sevgiliyle ortak açtıgı bir faceden seni neden engelliyor bu da düşündürücü?

Kesinlikle boynunu bükme.
Büktükçe daha çok diklenip üste çıkacaktır.
Suçlu hatalı olduğundan hep bu baskın çıkma havaları.
Tuzlayımda kokma pehhh...
Bariz var bişeyler.
Yok boşancakmışta.sana acıdığından boşanmıyomuş çevir kazı yanmasın.
Sende deseydin acıma acıncak hale düşersin diye.
Evet boşanalım desen bir halt yiyemez eminim.

ben sevgilisiyle olan ortak hesap olduğuna bile inanmıyorum ki..yeni hesaptan ben engelli halde atışmaya dewam..ben salağım ya

Okuyunca ben de inanmadım, kusura bakma seni evhamlandırmak istemem ama aklıma ilk gelen o profil eşinin ikinci ve gizli profili...

Sevgilyle ortak açılan bir face olsaydı seni engellemezdi görde aralarında bişey olmadığını bil diye.

sevgiliyle ortak açtıgı bir faceden seni neden engelliyor bu da düşündürücü?

bu mantıklıkı zaten bayanın kıza ılk ulasması degıl

ama o hesap cıdden oylemı bıde o var bılemıyorum hayır bu kadar zahmete gıreceklerı kadar esını sılıp engelleseymıs veya esın sılıverseymıos kızı ıslerı sarpa sardırmıslar resmen

ailesine söyleme ,dilekçe verme,sorular sorma iiyi tamam ne yapayım?aklım durdu görümcem bilio sadece olayı ona anlattım telde ağlayarak..bana benden haber bekle dedi ne yapacak bilmiyorum

Düşünmeden atacağın her adım sana yol su elektrik=huzursuzluk olarak geri dönecek.

-Kızla konuşsan eşini üstüne sıçratacaksın
-Ailesine haber versen arkasından iş çevirdiğin için sana kinlenecek, ve seni paranoyak olmakla suclayacak.
-Boşanalım desen blöfünü görürse senin icin kötü olur.

Şuanda tek yapman gereken oynamak. Hicbir şey yokmuş gibi davranıp beklemek. Önce eşinin dikkatli bakışlarını üzerinden çek sonra da izle.

Konu boşanmak ya da boşanmamak mı? Bu kız gerçekten masum çıktı diyelim; eşinin sana olan tavırlarını kaldırabilecek misin? Moral en kötü hastaları bile motive edip hayata bağlıyor, bu şekilde moralsizlik hayatına neler getirecek? Beni lütfen yanlış anlama ayrılman yönünde değil düşüncelerim ama ben eşimin yanında kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissetmek isterim, tek hissetmek isterim, değerli olmak isterim, onun sağı solu, arkası önü her şeyi olmak isterim, kadın ve anne gibi hissetmek isterim. Aksi halde neden onunla evli olduğumu sorgularım. Eğer sorun sadece bu kızsa umarım en kısa zamanda çözülür olay. Ama gönül bir yerden bir yere akıyorsa ve işin içine yalan giriyorsa yara çok büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…