O kızdan nasıl kurtulabiliriz

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Arkadaşlar saçma sapan bir şeyin içine düştük. Kardeşimin bir sevgilisi vardı ondan ayrıldı. Başka da sevgilisi olmadi. Yaklaşık bir ay önce kuzenimin yanina gitti ve kuzenimde ona sevgili ayarlamaya falan çalışıyordu. Kuzenimin hep gittigi bir mekan var ve oradakilerle çok samimi herkesle görüşür hic yoktan sohbet etmisligi vardir.bir kızla tanışmış kuzenim(kuzenimde kız) kız laf arasında beni arkadaşım para karşılığı sattı ben buradan gideceğim falan demis neyse kız gitmis kendi memleketine. Aradan zaman geçmiş kuzenimi bir numara ariyo bu o kız ben kuzeninle görüşüyorum kuzeninin yanina gideceğim falan demis kuzenimde bir şey diyememiş kardeşimi arayıp bu kız tekin degil bunla niye konuşuyorsun demis.

bu arada kardeşim kafayı evlenmeye taktı ve evlenmek istiyor. Kuzenime isterse o.. olsun bu devirde duzgun kiz yok zaten olursa ben evlenemeyi dusunuyorum onemli olan benden sonra bir sey yapmasin demis. Birde kiz guzel diye iyice heveslenmis cunku guzel kiz olsun istiyor haspam.Kizlar gerçekten neyin içine düştük anlamadık kızı tanımıyoruz kuzenimde tanımıyor sadece bir kez yüzyüze bir kezde telefonda ondada kız o yazdıklarımı anlatmış. Biz kız eskort falan olabilir diye korktuk sonuçta durduk yere kimse kimseyi satmıyor degil mi .

Ne yapacağız şaşırdık tamam başkasıyla bir şeyler yaşamış olabilir o kesinlikle sorun değil olabilir ama beni satmaya çalıştı falan demis kız birde kuzenimle yüzyüze görüştüğünde annesinin kanser hastası ve cok kotu olduğunu falan anlatmıştı telefonda kuzenim annen nasıl deyince iyi gezmeye biyere gitmis falan demis yalan soyluyorda olabilir kizi tanimiyoruz sonucta ve kardesim asiri diretiyor ne yapmaliyiz bir akil verirmisiniz. Birde kiz bizim oldugumuz yere gelecekmis otelde kalacakmis laf olur diyede tedirginiz ne yapmalıyız bir akıl verin :(

Is kardesinde bitiyor. Soylenecekler soylenmis yine de isterim diye tutturan birine ne diyebilirsin ki.

Tam aksini yapin, kiza iyi davranin isin aslini ogrenin.

Ona çevrenizden daha uygun daha güzel bir kız bulabilirsiniz. Zorlarsanız karşı çıkarsanız daha da bağlanırlar.

Siz üstüne düştükçe o daha çok inatlaşacak sizinle .. birlikte görüşüp oturup , konuşup , tanımaya mı çalışsanız ?

Kardeşin normal değil. Kızın mesleği meselesinden önce hiç birbirlerini tanımıyor olmaları var. İnsan bir kere gördüğü biriyle evlenir mi? Konuya buradan girin. Uzatın süreci biraz vakit geçirsinler.

Bir de kız sizin evde kalana kadar otelde kalsın daha iyi.

Sorun kardesiniz buradan bakınca. İnsan bir kere gördüğü insanla hemen evleneceğim der mi?

Su kiyammet kopmadi gitti vallahi son 2 senedir berbar yillara girdik.ne dertlerle ugrasiyoruz yahu. Hayir o degil kiz gercekten oyleyse kardesinin alacagi tutar asil dert ozman baslayacak sana soyliyim.

Kimse bir şey demedi kız kendi ağzıyla demis kuzenime yani başka biri dese suçlamış falan derizde kız kendi ağzıyla demis. Kardeşim inat taktı kafaya bundan öncede bir kaç kere reddedildi kızda tamam deyince iyice sardı sanırım valla annem öğrense yüreğine iner kadın bir daha kanser olur annemde böyle şeylere çok takan bir insan gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık etraftan istemiyor kimse hayir yani işi falan da yok arazi var ona güveniyor

Kimse bir şey demedi kız kendi ağzıyla demis kuzenime yani başka biri dese suçlamış falan derizde kız kendi ağzıyla demis. Kardeşim inat taktı kafaya bundan öncede bir kaç kere reddedildi kızda tamam deyince iyice sardı sanırım valla annem öğrense yüreğine iner kadın bir daha kanser olur annemde böyle şeylere çok takan bir insan gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık etraftan istemiyor kimse hayir yani işi falan da yok arazi var ona güveniyor
Tamam iste kiz kuzeninize soylemis,kuzeniniz de size soyluyor. Once kendi agzindan duyun,sonra da gecmisiyle yargilamayip bugunu degerlendirmeye calisin.
Ne olursa olsun sorun kardesinizde. Elin kizini o.. diye yargilamak kolay. Kardesiniz kendisine baksin,hem issiz hem parasiz hem de ilk gorduguyle evlenecek kadar basiretsiz.

Bir "Düğün Günü Gelin Altınları Alıp Kaçtı!" vakasının daha tohumları atılıyor gibi... Şaka bir yana da kardeşiniz 17 yaşında mı? Tüm bunları hesap edecek akli melekeleri yok mu? Ah bu erkekler az biraz güzel kadın hemen akıllarını başlarından alabiliyor. Bana kalsa karışmamanız gerekir, burnu sürtününce aklı başına gelir. Hayattan bir şey daha öğrenmiş olur. Evlilik boyutuna varacağını zannetmiyorum. Ama illa ne olabilir diyorsanız aynı anda yazıştığı ya da flörtleştiği başka biri olduğunu - ki vardır- ispat edebilirseniz işe yarar gibi. Kardeşinizi fake hesapla kıza zarf atmaya ikna da edebilirsiniz. Kızın karakterinde kaşarlık olduğunu görünce soğur belki. Yani o kadar da gururu vardır herhalde. Büyüyle bağlanmadı ya!

Bence siz kizla tanisin,arkadaslik kurun.Nasil bir insan oldugunu anlarsaniz kardesinize karsi eliniz kuvvetlenir. Anlattiklariniza gore kiz uyusturucu kullaniyor bile olabilir, kafasi yerinde degil gibi.

Back
X