Tamam da sevistigini anlamalarinda bi sakinca yok ki.Yaşasın soruma cevap verecek birini buldum
ses çıkarmasanız da yani yatakta dönerken de işte anladınız siz bir sesler çıkıyor
yani ille yatak başını duvara vurmaya gerek yok
sessiz uyuma ile sevişme esnasında ağızdan ses çıkmasa da çıkan bir gürültü var
onu da geçtim kalkılıyor banyoya tuvalrte vs gidiliyor sonra op da bir ses
nasıl halloluyor bu işler
evi mi değiştirelim moduna girdim bir ara da çocuk odası ve yatak odası uzak olsun diye
zira bizim evde banyo yatak odası ve çocuk odası kapısı aynı yerde yani yatak odası ve banyo kapısı karşılıklı arasında da çocuk odası kapısı var koridorun ucunun üç tarafından kapı
Yaşasın soruma cevap verecek birini buldum
ses çıkarmasanız da yani yatakta dönerken de işte anladınız siz bir sesler çıkıyor
yani ille yatak başını duvara vurmaya gerek yok
sessiz uyuma ile sevişme esnasında ağızdan ses çıkmasa da çıkan bir gürültü var
onu da geçtim kalkılıyor banyoya tuvalrte vs gidiliyor sonra op da bir ses
nasıl halloluyor bu işler
evi mi değiştirelim moduna girdim bir ara da çocuk odası ve yatak odası uzak olsun diye
zira bizim evde banyo yatak odası ve çocuk odası kapısı aynı yerde yani yatak odası ve banyo kapısı karşılıklı arasında da çocuk odası kapısı var koridorun ucunun üç tarafından kapı
Benim ki böyle bir evlilik işte! Neyse boş veeeer.Yaaa neden
Tamam da sevistigini anlamalarinda bi sakinca yok ki.
Ben de annemin gece yarisi banyo sesini falan duyardim. Sevisme sesi duyulmadikca bittikten sonra anlasalar farketmez heralde
Olur mu ya. Senin varolusun bile sevismenin sonucu. Bence cok fark var. Asla su yasimda bile annemin babamin sevistigine sahit olmak aha su an sevismeye basladilar demek istemem.bence fark yok ha sevişme sesi ha sevişmişler hıı diye anlamak
ne fark var ki
Olur mu ya. Senin varolusun bile sevismenin sonucu. Bence cok fark var. Asla su yasimda bile annemin babamin sevistigine sahit olmak aha su an sevismeye basladilar demek istemem.
Ama ertesi gun banyo yapiyor olsalar rahatsiz olmam ne biliyim.
O zaman yatak odasi ebeveyn banyolu ve yalitimli olan bi eve yatirim yapmali onlar buyuyene kadarama işte gece uyandın haaa yine sevişmişler bu da onların gürültüsü demek de garip olur sanki ya
Ben oyle seslere inanmiyorum. Hafif inleme seklinde olsa tamamda. Bu ses konusunu arastirmislar orgazm sirasindaki ses inleme seklinde olurmus. O abarti sesler sadece filmlerde olur.:)))) Oyle baskasinin duyacagi sekilde sesler cikarmak sirf kocaya numara yapmak gibi geliyor bana. Boyle sesler cikaranlarada guluyorum. Sirf kendilerini kandiriyorlar.Nasıl o kadar sesli sevişildiğini hiçbir zaman anlamayacağım. Yani illa komşular duyacak kadar ses mi çıkarmak lazım? Ben de olsam yerin dibine girerdim çok ayıp başkasının benim mahremimi duyması.
Bundan sonra lütfen dikkat edin.
ya haklısın da çocuktan nasıl kaçacağız
odalar dip dibe hatta bizim yatağın başı onun duvarına dayalı
bu aşamada biraz daha küçük ama 3-5 yıl sonrayı düşünemiyorum
ya da örneğin üst komşumun lisede kızı orta sonda oğlu var
ben alt katta onların seviştiğini biliyorum bu çocuklarla bu işler nasıl oluyor belenler beni de aydınlatsın
bu arada çığlık vs sesi gelmese de gecenin sessizliğinde anlaşılıyor hiç ses olmasa banyo sesi geliyor
Size oyle geliyorsa oyledir cunku :)Ben oyle seslere inanmiyorum. Hafif inleme seklinde olsa tamamda. Bu ses konusunu arastirmislar orgazm sirasindaki ses inleme seklinde olurmus. O abarti sesler sadece filmlerde olur.:)))) Oyle baskasinin duyacagi sekilde sesler cikarmak sirf kocaya numara yapmak gibi geliyor bana. Boyle sesler cikaranlarada guluyorum. Sirf kendilerini kandiriyorlar.
ama işte gece uyandın haaa yine sevişmişler bu da onların gürültüsü demek de garip olur sanki ya
Selam kizlar.
Su an utanc icinde yaziyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacim var.
Malum her hafta bi yatak odasi sesi konusu aciliyor.
Meger ben o konulardaki failmisim
Gecen hareketli gecen gecenin sabahinda esim alt komsuyla karsilasmis. (Orta yasli ,avrupali, bir cift oturuyor altimizda ) Adam parmagini kaldirmis seni gidi kotu komsu seni demis kahkaha atmis.
Esim bana bunu soylemedi. Dun gece yine ben biraz sesimi yukseltince esim agzimi kapatti sonrasinda da olayi anlatti.
Oyle utandim ki, su an adamla yuzyuze geliriz diye korkuyorum resmen
Adam gulumsese baska seye yorucam.
Rezil bi durumdayim anlayacaginiz. Buraya yazip yazmama konusunda da kararsiz kaldim. Biliyorum gelebilecek yorumlari. Ama icim icimi yiyor cidden. Ben asagidan hic ses gelmeyince bizden de oraya gitmiyor saniyordum
Şimdi aklımdan geçen de buyduKomşuya gıdecek kadar nasıl ses cıkıyor onu anlamadım ben
Baya bı yuksek sesle cıglıklar atmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?