O komsu benim :(

Tamam da sevistigini anlamalarinda bi sakinca yok ki.
Ben de annemin gece yarisi banyo sesini falan duyardim. Sevisme sesi duyulmadikca bittikten sonra anlasalar farketmez heralde

Odalarımız yan yana, ortada yatak odası iki yanında da çocuk odaları var. Kapıyı kapatıyoruz bizim yatak kızımın odasındaki yatakla zıt yönde uykuya daldığında dönme seslerini filan duymuyor. Allahtan banyo tuvalet bir bazen banyoya gittiğimde kapı sesinden uyanabiliyor gözü yarı açık anne diyor, o zamanda karnım çok ağrıdı lavaboya gidiyorum kızım diyorum. Çıktığımda tekrar uyumuş oluyor zaten.

bence fark yok ha sevişme sesi ha sevişmişler hıı diye anlamak

ne fark var ki
Olur mu ya. Senin varolusun bile sevismenin sonucu. Bence cok fark var. Asla su yasimda bile annemin babamin sevistigine sahit olmak aha su an sevismeye basladilar demek istemem.
Ama ertesi gun banyo yapiyor olsalar rahatsiz olmam ne biliyim.

Olur mu ya. Senin varolusun bile sevismenin sonucu. Bence cok fark var. Asla su yasimda bile annemin babamin sevistigine sahit olmak aha su an sevismeye basladilar demek istemem.
Ama ertesi gun banyo yapiyor olsalar rahatsiz olmam ne biliyim.

ama işte gece uyandın haaa yine sevişmişler bu da onların gürültüsü demek de garip olur sanki ya

Ben oyle seslere inanmiyorum. Hafif inleme seklinde olsa tamamda. Bu ses konusunu arastirmislar orgazm sirasindaki ses inleme seklinde olurmus. O abarti sesler sadece filmlerde olur.:)))) Oyle baskasinin duyacagi sekilde sesler cikarmak sirf kocaya numara yapmak gibi geliyor bana. Boyle sesler cikaranlarada guluyorum. Sirf kendilerini kandiriyorlar.

sessiz olmayı denemekte fayda var. ben sessiz sakin nerelerde, yan odada akrabalar varken seviştiğimi bilirim. sessizlik iyidir

Size oyle geliyorsa oyledir cunku :)

ama işte gece uyandın haaa yine sevişmişler bu da onların gürültüsü demek de garip olur sanki ya

sevişme sesi (ahahah) hiç hatırlamıyorum ama bir şekilde bazen bilirdik biz kardeşlerimle, bir de kışın özellikle sobalı olunca ev, bu soba gece gece neden yandı yani az çok belirli yaşa gelince tahmin ediyorsun.

ama o olgunluğa da o bilinçle birlikte erişiyorsun ya, hiç öyle umursadığımı bilmem, seviştilerse seviştiler, banane amaaan modundaydım sanırsam.

daha önce de böyle bikaç konuya yazmıştım, bizim ebevyn banyolarımızın hava boşluğundan bütün yatak odası seslerimiz duyuluyor, buna bebek ağlamasından tutun, horlama, hapşırma, sevişme dahil. kimse uykumu bölecek kadar bas bas bağırmadı şimdiye kadar.
üstelik gık çıkarmadan sevişmek de çok ütopik değil mi, dirty talking olur, yatak gıcırdar, gülüşülür, süpersin koçum be falan diye gaz verilir tıp oynuyor gibi sevişilmez ki...

Komşuya gıdecek kadar nasıl ses cıkıyor onu anlamadım ben
Baya bı yuksek sesle cıglıklar atmak lazım

Haha :) bizim duvarlar da ince napalım yani hayret birşey sevismeyek mi. Biz milletin öksürüğüne gaz çıkartmasına hapsirmasina bağıra bağıra konuşmasına gecenin bir körü yerin parkesini çizecek derecede sandalye cekmelerine birşey diyormuyuz yooooo. Onların da demeye hakkı yok ha sevişme sesi ha sandalye hiç farkı yok benim gözümde. O yüzden kasmiyorum ben kendimi boşver kim ne derse desin.

Sanki evde illegal bir iş yapıyorsunuz ,duyarsa duysun dinlemesin ayıpsa eğer bu dinlemek x 2 kat ayıp birbirinizi dövüş vurup kirsaniz utanip evet ses gitmiş ama bu binalar naylon gibi bu sebeple oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…