Sadece şu tıkanık burunlardan dolayı kış gelmese diyorum.O minik burunlar bızımde hep tıkalı malesef
Genız etı ve bademcık amelıyatı yaptırdım bakalım bu sene nasıl gececek
Kbb doktoru genız etı buyuk fılan dedı mı canım
O buyuk olunca çok hasta oluyorlarmıs
Onu ben kendimde denedim ilk önce de gerçekten yakıyor. Aslında oranları tam yapmak lazım da.. oranları azaltınca da açmadı. Yakınca ağladı birkaç kez yaptırmadı karbonatlıyı. Bir de internetten araştırdım da biraz karbonat koymayın diyor bazı yerler. Orada yararlı bakteriler de var, onlara zarar vermiş oluyor.ben yeni keşfettim boş bir burun spreyi şişesine karbonatla tuzu karıştırıp sıkıyorum o işimizi görüyor.Ben kendimde sinüzüt olduğumdan faydasını görüyorum.Biraz genzini yakıyo insanın ama hiç değilse hem zararsız hemde bakterileri öldürüyor...
Yazın cok degıl yanı kıstakı gıbı hasta degıllerdı ama hasta olduklarında cok uzun burun tıkanıklıgı suruyorSadece şu tıkanık burunlardan dolayı kış gelmese diyorum.
Biz çok hasta olmuyoruz ama hasta olmasak bile burun tıkanıklığı oluyor.
Geniz eti sorunu olanlar yazın bile rahatsız olması lazım sanırım değil mi?
Yazın şikayetleriniz var mıydı sizin?
Çok şükür şiddetli hasta olmadı şimdiye kadar. Bir kere tam 2 yaşında oldu o beni çok yordu. Onun dışında hafif atlattı. O yüzden bu konuda doktora götürmedim ama bu sene bir götürebilirim.Yazın cok degıl yanı kıstakı gıbı hasta degıllerdı ama hasta olduklarında cok uzun burun tıkanıklıgı suruyor
Helekı doktora göturme o akıntı cıgerlere kadar ınebıloyordu
Alerjıde yapıyor dıyorlar hıc test yaptırdın mı
çocugum yok ama kızınızın et olabilir mi burnunda?
kardeşim çocukluğundan beri aynı sorunu yaşıyor.sabahları uyandığında özellikle nefes alamaz burnu hep tıkalıdır ve çok kolay hasta olur.her türlü hastalığı başından geçirmiştir.şimdi ameliyat araştırıyor kendisi.
Ben buhar makınesı almıstım içine viks koyuyordum odalarınaÇok şükür şiddetli hasta olmadı şimdiye kadar. Bir kere tam 2 yaşında oldu o beni çok yordu. Onun dışında hafif atlattı. O yüzden bu konuda doktora götürmedim ama bu sene bir götürebilirim.
Ben cold mix falan kullanıyorum ama tabi etkisi kalıcı değil.
Babam da bize yapardı. Hiçbir şey olmasa peteklere ıslak havlu koyardı..Benim çocuğum yok ancak biz çocukken annemler peteklere sıcak su mataraları asarlardı, buhar için, yanılmıyorsam burnumuz tıkalıyken buğu yada viksi sıcak suya koyup odamıza koyarlardı, tabi ki doktora danışarak. Birde ben bademcik ameliyatı oldum, geniz etim olmamasına rağmen resmen aldığım hava değişti, bademciklerim bile genzimi tıkıyormuş. Geniz eti yazıldığı için bunuda paylaşmak istedim
Canım aslında geniz eti, bademcik sorunu olsa serum fizyolojikle açılmaması lazım mantık olarak düşününce. Sizin nasıldı? Yani spreyler falan çare oluyor muydu?Ben buhar makınesı almıstım içine viks koyuyordum odalarına
Serum fizyolojık kullandık ama bazı doktorlar uzun sure kullanımın genız etını besledıgını söyledıler
Genız etlerı alındıgından berı cok rahat uyku uyuyorlar dıger turlu hep burunlar tıkalıydı ve gece huzursuz olduklarından uykularını tam alamıyorlardı ve cocukların gozlerının altı hep kızarık ve morarmıstı
Sınuzıt ıcın baktırdıgımda cok temız cıkmıstı cunku dısarıdan bakan bırı bu cocuklarda sınuzıt var dıyordu
Iyı bır kbb doktoru işi çözecektır
Uzun surelı tıkanıklı nefes alamama burun ve diş egriliğide yapıyormus
Az önceki mesajımda da yazdım canım bır işe yaramadıBabam da bize yapardı. Hiçbir şey olmasa peteklere ıslak havlu koyardı..
Ben de yapıyorum onu hatta buhar makinasına terfi edeyim diyorum da onun için doktorun biri zararlı biri yararlı diyor. Kullanan tavsiye eden var mı?
Bu konuda göstermedim canım. Aslında kontrol ettiriyorum ama doktor da hiç şüphelenip bakalım demedi geniz etine ama bilhassa yeniden götüreceğim.KBB ye hiç gösterdin mi ipek?
benim kız da çok tıkanıyordu
geniz eti alında 1,5 sene önce
maşallah bu kışı rahat geçirdik..
Bizim açıyor spreyler mesela. Ama sürekli kullanmak istemiyorum. Yine de baktıracağım geniz etine. Saol canım hatırımda kalsın.Az önceki mesajımda da yazdım canım bır işe yaramadı
İstanbul daysan eger zaten kuru bı havası yok yaz kıs rahat
Diyelim ki tıkalı burnu evde serumlarla açmaya calıstım işe yaramıyorCanım aslında geniz eti, bademcik sorunu olsa serum fizyolojikle açılmaması lazım mantık olarak düşününce. Sizin nasıldı? Yani spreyler falan çare oluyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?