Ipekcim uyguladıklarimi seve seve anlatırım. .sadece kısa kısa yazmak zorunda kalabilirim. .tel. den girdiğim için problem çıkarmaya başladı kafayı yedi herhalde
geniz eti problemi olan anneler hergun serum fizyolojik kullanmak zorundasiniz..
burun tikanikligi icin gunluk yapilacaklari yazmistim...
yazin hergun mutlaka limonata iciriyorum...yaz.kis da mevsimine gore meyve yemeleri cok onemli arrik neyi seviyorsa..
Yemeklerinde ya da herhangi bitkisel yontemde sogan ve sarimsak bir arada kullanmayin...Her gun mutlaka sut icirin...
ne sekilde seviyorsa artik...Yemeklerine baharat aatmayı unutmayın. ..kimyon...karabiber az...nane...kekik...zeytin yağı. ..yemek bısey ken değil pistten sonra..yoksa bosubosuna atmış olursunuz değerler bye gider yani ciddi azalır. ..
DOGAL ANTIBIYOTIK VE BAGISIKLIK KUVVETLENDIRMEK ICIN;
ayrica havalar sogumaya baslayinca mesela artik yavas yavas baslanabilir...normal boy soganin yarisini cok kucuk degil cok buyukte degil kapakli bir kaba dogruyorum icine hakiki olursa en iyisi o olur bal gezdiriyorum 2 yemek kasigi kadar ve uzerine limon sikip kapatiyorum...en az 2 saat beklemesi lazim..sonra onu buz dolabina koyup bitene kadar benimkilere 1 hafta kadar gidiyor...ve bekledikce daha etkili oluyor..sogan agir koktugu zaman tadi da degismeye basliyor sonra goruntusu degismeye basliyor o zaman atiyoruz..goruntuyu beklemeye gerek yok tabii...sabahlari 1 olcek veriyorum...eger ki hasta olma yoluna giriyorlarsa sayiyi artiriyorum gunde 2 olcek gibi ama ben 3 den fazla hic vermesim ona gore...alin size dogal bagisiklik kuvvetlendirici ve dogal antibiyotik...ve balgam sokturucu...kim denese memnun kaldi mutlaka deneyin...ve yazin limonataya donmemde ki sebeb de biliyorsunuz ki vucut devamli kullandigi seye alisiyor ve etkisi azaliyor...yazin daha az hasta olduklarindan ben boyle yapiyorum...hem limonata deyip gecmeyin coook yararli cocuklara...
yazmaya devam edicem de bu arada bana da yardim edin 2 yasindaki kizima kahvalti yaptiramiyorum...degisik seyler bilen yapan varsa bana da diyin yaaa lutfen...