Çocuk Hastalıkları O minik burun neden tıkanıyor???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Buhar makinesini doktorun biri bakteri ürettiği için tavsiye etmemişti bana. Ben de ondan sonra almadım. Bu kış alsam mı diyordum. Ama sen neden memnun kalmadın ki?

O lamba nasıl bir şeymiş, ilk kez duydum.
işe yaramadı,en iyisinden değildi,ortalama bişeydi belkide ondan...bu lambalar himalaya tuzundan yapılıyor,yapılarında negatif iyon var bu sayede ortamın nemini alıyorlar,int.bu konuda çok bilgi var araştır istersen

Ben bu buhar makinalarını gereksiz buluyorum. Kaloriferlere su mataraları aldı sürekli dolu bırakıyorum. Alan arkadaşlar memnun değil pek

Tatlım benm 3. Artık hani bi Dr diplomam yok. En kçk 2 yaş dicek ben burun tıkanıklığın a okyanus suyu kullanıyrum. Tonimer yada unımer sık sık kullanıyrum tamamen zararsıZ uZun zamandA tıkanmıyor. Bebekliğinden beri 3 imese ıhlamur içirdim kışları. Bebekken alışınca tadına sorunsuz içiyorlar. Pekmezide çok sever oğlan. Öksürüğünde ise soğana balkoyup süZdürüyorum.iştahlı oldugundan zorlanmadım pek.
Canım ya senin 1 tane var sanıyordum. Maşallah diyelim. Zor olmuyor mu? Çalışıyorsun da..

Okyanus suyunu ben de aldım. Bir kere kendi tıkanık burnumda kullandım açmadı. Yani en iyi en pahalı hangisi ise servet döküp almaya razıyım. Doğal hani diyoruz ya...bak ben de keçi boynuzu pekmezi içiriyorum günde 1 yemek kaşığı kadar, ben ve eşim de içiyoruz. İnanılmaz faydalı... soğan, turp bal karışımlarını benim kızım kesinlikle içmiyor. İçen çocuklara maşallah diyorum.

işe yaramadı,en iyisinden değildi,ortalama bişeydi belkide ondan...bu lambalar himalaya tuzundan yapılıyor,yapılarında negatif iyon var bu sayede ortamın nemini alıyorlar,int.bu konuda çok bilgi var araştır istersen
Off ya ben de netten alış veriş yapmayı hiç sevmem..

Başka yerde satılmaz mı ki?

Şimdi bir sürü sahtesi de vardır.

Bir bakacağım, bulursak tabi.

Sen buldun mu?

Ben bu buhar makinalarını gereksiz buluyorum. Kaloriferlere su mataraları aldı sürekli dolu bırakıyorum. Alan arkadaşlar memnun değil pek
Ben de eşyadan boğulan biriyim. Evde kullanmadığım halılarım vardı mesela, annemi camiye gönderdim alırlar mı acaba diye. Gelip almışlar. Boğuluyorum resmen. Yeni evlendiğimde aldığım gereksiz bir sürü küçük alet beni boğar çoğunu dağıttım mesela. O yüzden buhar makinesi almamamın bir nedeni buydu zaten.

Doktor bol bol havalandır odayı demişti makineye gerek yok diye..

Imm değişik bir konu bak şimdi.

111 cm 18 kilo.

Ama yemiyor. Yani ciddi yeme sorunu var. Bebekken çok güzel yerdi hatta yaşıtlarından baya kiloluydu ki benim tercih ettiğim bir şey de değil kilo ama şimdi dışarıdan bakınca zayıf görünüyor. Ben de kilolu olmasındansa zayıf olsun diye hiç takılmadım bu konuya.

Ekzama gibi değil de ağzında geçen kış aft olmuştu baya korktum uzun zaman geçmemişti. Behçet mi falan diye düşündüm de bir sürü test yaptırdım çok şükür çıkmadı. Çinko eksikliğine karşı şurup vermişti, kullanmamıza rağmen şuruptan bir süre sonra geçti ancak. Alakası olabilir mi ki?
Bılıyomusun aynıydı yemek yemek ona işkence yapmakla aynıydı

Hıc vermesem ıstemezdı amelıyat olmadan önce kılosu 18 dı 4 ay olduk amelıya olalı suan 22 kılo

Bende kıloya takılanlardan degılım ama zayıf dedıklerınde de uzuluyordum ve sık hasta olmasını ona baglıyordum

Evdeyım bıde calısmıyosun cocuklara bakamıyosun muhabbetıde oluyordu

Burun tıkalı olunca agızdan nefes alınıyor o mıkroplarda tabı agızda belkıde yara yapıyordur

Ah ah keşke olmasa kullanmak zorunda kalmasak. Kanda enfeksiyon değeri en yüksek 0.5 olması gerekirken 6.3 dü. Mecbur kaldık. Ve bunu geniz eti kaynaklı boğaz enfeksiyonu yaptı.
ben de bir kere o korkudan ölecektim sanırım. Hastanede kan verdik. İnternetten sonuçlara bakacağım..

Allah'ım lenfosit değeri yüksek çıkmış.

Anlık öldüm yeniden dirildim resmen.

Lenfomayla bir ilgisi var ama yüksek olunca mı düşük olunca mı o an emin olamadım ondan.

Netten bakınca meğer düşük olunca lösemi riski varmış.

Yüksek olması enfeksiyon belirtisiymiş.

ben de bir kere o korkudan ölecektim sanırım. Hastanede kan verdik. İnternetten sonuçlara bakacağım..

Allah'ım lenfosit değeri yüksek çıkmış.

Anlık öldüm yeniden dirildim resmen.

Lenfomayla bir ilgisi var ama yüksek olunca mı düşük olunca mı o an emin olamadım ondan.

Netten bakınca meğer düşük olunca lösemi riski varmış.

Yüksek olması enfeksiyon belirtisiymiş.
Allahım korusun. Konu çocuklar olunca akan sular duruyo..

Bılıyomusun aynıydı yemek yemek ona işkence yapmakla aynıydı

Hıc vermesem ıstemezdı amelıyat olmadan önce kılosu 18 dı 4 ay olduk amelıya olalı suan 22 kılo

Bende kıloya takılanlardan degılım ama zayıf dedıklerınde de uzuluyordum ve sık hasta olmasını ona baglıyordum

Evdeyım bıde calısmıyosun cocuklara bakamıyosun muhabbetıde oluyordu

Burun tıkalı olunca agızdan nefes alınıyor o mıkroplarda tabı agızda belkıde yara yapıyordur
Geçen sabah işe geliyorum. Çingeneler çimlerin üstüne mesken yapmışlar. Aynı kişileri aynı yerde hep görüyorum.

Ama sabah 7,30 civarı ve sabah soğuğu var resmen. Biz çocukları pamuklar içinde saklarız.

Bunlar uyuyor takriben 2 yaşında 2 tane çocuk ayaklar çıplak, üstlerinde incecik bir şey kaldırımda oynuyorlar. Ama bünyeleri çakı gibi oluyor bunların.

Geçen sabah işe geliyorum. Çingeneler çimlerin üstüne mesken yapmışlar. Aynı kişileri aynı yerde hep görüyorum.

Ama sabah 7,30 civarı ve sabah soğuğu var resmen. Biz çocukları pamuklar içinde saklarız.

Bunlar uyuyor takriben 2 yaşında 2 tane çocuk ayaklar çıplak, üstlerinde incecik bir şey kaldırımda oynuyorlar. Ama bünyeleri çakı gibi oluyor bunların.
Kesinlikle çok haklısın

Rahat olmak lazım ama olmuyor:KK12:

İpek, muhtemelen bir çok yöntemi denemişsindir, benim de oğlumda oluyor arasıra, çok sık olmasa da ben bir şey farkettim nedeni anlamında belki sende bir alaka kurabilirsin..
Benim eşim balkonda sigara içiyor, cam açıksa illaki içeriye azda olsa giriyordur ve ben farkettimki, eşimin balkonda sigara içmesi yoğunlaştığında kuzumda burun tıkanıklığı oluyor, bu nedenle mümkün mertebe içirmiyorum artık balkonda yada içeçeği zaman camı kapatıyoruz. Ev de sigara içen varsa bu etkili oluyor sanırım, eşin veya sen kullanıyor musun sigara

Burda...yetişebilirsem yazmaya çalışacağım. ..E="BenIpek, post: 36759908, member: 180514"]Çocuğu olanlar nerede:KK46::KK46:[/QUOTE]

Ben ilaç kullanmadan hastalık atlattırıyorum diyen var mı aranızda?

Burda...yetişebilirsem yazmaya çalışacağım. ..E="BenIpek, post: 36759908, member: 180514"]Çocuğu olanlar nerede:KK46::KK46:
[/QUOTE]
Bekliyoruz canım... güzel tavsiyeler, bilinmedik şeyler..

Anneanne, babaanne ilaçları, ne olursa..

İpek, muhtemelen bir çok yöntemi denemişsindir, benim de oğlumda oluyor arasıra, çok sık olmasa da ben bir şey farkettim nedeni anlamında belki sende bir alaka kurabilirsin..
Benim eşim balkonda sigara içiyor, cam açıksa illaki içeriye azda olsa giriyordur ve ben farkettimki, eşimin balkonda sigara içmesi yoğunlaştığında kuzumda burun tıkanıklığı oluyor, bu nedenle mümkün mertebe içirmiyorum artık balkonda yada içeçeği zaman camı kapatıyoruz. Ev de sigara içen varsa bu etkili oluyor sanırım, eşin veya sen kullanıyor musun sigara
Canım ikimiz de sigara kullanmıyoruz. Hatta dumandan bile nefret ederim. Eve gelenler balkonda içiyor, eşimin abileri hariç:KK11:onlar mufakta:mad:
Ama bizim ev kışın yazdan sıcak olduğu için kapılardan biri aralı olur. Bununla ilgisi olabilir mi diye de düşündüm bak şimdi.

Benim kızımda da burnu tıkanıklığı var ,geçen Dr gittiğimizde sterimar isimli bir deniz suyu verdi iyi geldi rahatlamasini sağladı ayrıca tuzlu su önerdi henüz biz denemedik ama faydali olacağını söyledi. ..sizin yazın da oluyor mu burun tıkanıklığı ?

Canım ikimiz de sigara kullanmıyoruz. Hatta dumandan bile nefret ederim. Eve gelenler balkonda içiyor, eşimin abileri hariç:KK11:onlar mufakta:mad:
Ama bizim ev kışın yazdan sıcak olduğu için kapılardan biri aralı olur. Bununla ilgisi olabilir mi diye de düşündüm bak şimdi.
Bişey söylüyeyim mi bende sigarayı artırdığımda burnum tıkanıyor, kolay kolayda (zaman açısından) geçmiyor. bak mesela yazın tatilde bayaa bir azalttım 4gündür okul açıldı sigara içme fırsatım çok oldu, şu an bile nefes alırken hissediyorum çok hafif bir tınıklık olmuş.. sigara öyle bişey ki biz içmesek üst komşu balkonunda içse kokusu eve gelebiliyor, demek ki dumanıda geliyor

Bu arada gece oğlum bazen ağlıyor ya rüya görüyor yada başka birşey, ağladığında hemen burnu tıkanıyor, hemen mutfaktan azcık tuzlu su yapıp bikaç damla çay kaşığıyla döküyorum, hemen açılıyor, evde sprey falan olmazsa aklında bulunsun.

Merhaba İpek :)
Çocuğum yok ama baş belası bir geniz akıntım ve kronik farenjitim var. Yaz-kış sürekli boğazım iltihaplı ancak 1,5 aydır Solgar Omega 3 950 kullanıyorum. İki haftadır hiç hissetmedim farenjitimi ve geniz akıntımı. Doktor direncim arttığı için diyor, çocuk doktoruna danışarak böyle bir takviyeye başlasan faydası olur mu acaba, hastalanmadan direnci arttırmak daha iyi gibi

Back
X