O minik pirt sesi..

Benimkisinde öyle bu yüzden dün kuya eve dönünce girmemeye karar vermiştim ama bu konuda pek sözümde duramadım.
bu arada sen isminimi söyledin? Söylediysen, kv'lw ilgili en ufak bir şey yazma canım! Sonra zararlı çıkarsın

OYYYYYY büyük ALLAHIM caminin yaninda mikrofonun yanindamiiii koptum catladim patladim ayollll:90::90::90::90:

girdigim sayfanin basligini gordu,sifremi falan bilmiyor zaten.hem o varken komik yerlerdeyim napim bende boyle rahatliyorum burdaki arkadaslarimla paylasiyorum...tavsiyen icin tsk ederim

Benim eski patronun ulu orta yerde pirtlata pirtlata gezerdi valla hiç de utanmazdı.Ki siz isteyerekde yapmamışsınız.

girdigim sayfanin basligini gordu,sifremi falan bilmiyor zaten.hem o varken komik yerlerdeyim napim bende boyle rahatliyorum burdaki arkadaslarimla paylasiyorum...tavsiyen icin tsk ederim
aramaya ismini biliyorsa yazsa yeter:26: ayrıca profil bilgilerindede takip ede bilir sanırım, yani bir gizlilik ayarı yaptıysan bile bence takip ede bilir ve rica ederim tatlım

off moralimi düzelttin yaa bugun ılk defa gülümsedim sayende :))

bişey olmaz yaa bı pırt bın doktora bedelmiş.
benım basımada söle bi olay geldı geçtiğimiz sene :)

aöf sınavındayım sınıfta bı kaç kişi kaldık ben en arka sırada oturuyorum bı kaçta ögretmen var.
pıtlatayım dedım yavastan.keşke yavaş olaydı :) sırayı salladım ! sonrada senın gıbı sesın sıradan geldıgını ıspat etmeye çalıştıysamda nafile.
kağıdı verip çıktım ve o dersten kaldım tabiiki :)

Babam disari salmiyorrrrr allll isteee :90::111::90:

Karikatürü 2013 yilinin en basarili karikatürü seciyorum
kk nin 1 numara komedisi ilan ediyorummm
aramaya ismini biliyorsa yazsa yeter:26: ayrıca profil bilgilerindede takip ede bilir sanırım, yani bir gizlilik ayarı yaptıysan bile bence takip ede bilir ve rica ederim tatlım

peki canim ismimi degistirebiliyor muyum burda,bulamadim da ben:26::26::26:

Sanmıyorum değiştire bileceğini:)aramada ismini aramak belki aklına gelmez
Önce bilgilerini gizli yapmaya çalış, bir yerde açıklamazsı vardı sanırım

Gerçekten de çok rahat insanlarmış. Eki Görüntüle 621613 Eki Görüntüle 621613 Eki Görüntüle 621613

İsmini kadınlar kulübüne mesaj olarak atıp bir defaya mahsus değiştirebiliyorsun. Bir daha değiştirme hakkı yokmuş.

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım eğer o kişi erkekse çoktan unutmuştur merak etmeyin,erkekler için çok normal olduğundan çabuk unutuyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…