- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Benimkisinde öyle bu yüzden dün kuya eve dönünce girmemeye karar vermiştim ama bu konuda pek sözümde duramadım.kv icin bende icimde ne varsa yaziyorum ya,bir gun geldi bilgisayari elimden almaya calisiyor.ben de o zaman Allah`tan bisey yazmiyordum.sadece basligi gordu...gerci bugün soyledim ona;ama okumasi iyi olmazdi :26::26::26: sonra baska sayfalari da gordu,ondan ses cikarmiyor;ama fazla vakit geciriyorum diye kiskaniyor napim benim arkadaslarim burda
rahatlasın tabiii canım yalnız deilsin hepimiz pırtlarımızla yanındayız
bunlar bizden rahat ve deli ayol!
Bende demişdimki gecen, kızlar pirt pirtlarini anlatıyor, bir tanesinde okudum ona ( ama kesinlikle onun portlarından tek kelime bahsetmedim) dediki, o neki? Ben sana birtane küçüken camide/ mikrofonun yanında istemeden kaçan kaçağımı anlatayımda, yaz onlara dediben ufffff TAMAM SUS! Dedim. Bakdi ben telle oynuyorum, size yazdığımı sandı, dönüp sakın ha dedi!
Bende ne? Anlatacağımı sandin? Ayıp, ayıp utanmaz dedim
Benimkisinde öyle bu yüzden dün kuya eve dönünce girmemeye karar vermiştim ama bu konuda pek sözümde duramadım.
bu arada sen isminimi söyledin? Söylediysen, kv'lw ilgili en ufak bir şey yazma canım! Sonra zararlı çıkarsın
olabilir böyle şeyler insanlık hali
bi keresinde benimde karnım gurulduyodu sınavdayız ortam sessiz,guruldayacağı zaman çantamın fermuarını açıp kapatıyodum sesi kamufle etsin diye
hiç sorma ya! Sonra kanadından tutup dışarıya atmışlarOYYYYYY büyük ALLAHIM caminin yaninda mikrofonun yanindamiiii koptum catladim patladim ayollll:90::90::90::90:
aramaya ismini biliyorsa yazsa yeter:26: ayrıca profil bilgilerindede takip ede bilir sanırım, yani bir gizlilik ayarı yaptıysan bile bence takip ede bilirgirdigim sayfanin basligini gordu,sifremi falan bilmiyor zaten.hem o varken komik yerlerdeyimnapim bende boyle rahatliyorum burdaki arkadaslarimla paylasiyorum...tavsiyen icin tsk ederim
kk nin 1 numara komedisi ilan ediyorummmBabam disari salmiyorrrrr allll isteee :90::111::90:
Karikatürü 2013 yilinin en basarili karikatürü seciyorum
aramaya ismini biliyorsa yazsa yeter:26: ayrıca profil bilgilerindede takip ede bilir sanırım, yani bir gizlilik ayarı yaptıysan bile bence takip ede bilirve rica ederim tatlım
Sanmıyorum değiştire bileceğini:)aramada ismini aramak belki aklına gelmezkk nin 1 numara komedisi ilan ediyorummm
peki canim ismimi degistirebiliyor muyum burda,bulamadim da ben:26::26::26:
walla süpersiniz yaa bende size anlatayım da biraz da siz gülün. Balayında Antalya da bi otele gittik yemeğe çıktık ben odada birşey unuttum geri döndüm eşim gitti. Tam dönerken asansöre bindim yanıma da bir turist zart zurt kokulu kokulu saldı bir güzel hiç utanmada yok bi de yüzüme bakıyor bende bastım kahkahayı ama intikam almam lazım sonuçta o koku içinde kaldım asansörde eşimin yanına gittim anlattım ama gülmekten yarım yamalak anlatabildim kızla yemek alırken karşılaşınca yüzüne bakarak eşime gösterip gülmeye başladım ben olsam yerin dibine girerdim maşallah kız umursamadı bile insanlık hali canım işte:))
kk nin 1 numara komedisi ilan ediyorummm
peki canim ismimi degistirebiliyor muyum burda,bulamadim da ben:26::26::26:
bu doğruysa şimdilik bu hakımı kenarda tutuyorum :124:Gerçekten de çok rahat insanlarmış. Eki Görüntüle 621613 Eki Görüntüle 621613 Eki Görüntüle 621613
İsmini kadınlar kulübüne mesaj olarak atıp bir defaya mahsus değiştirebiliyorsun. Bir daha değiştirme hakkı yokmuş.
bu doğruysa şimdilik bu hakımı kenarda tutuyorum :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?