O minik pirt sesi..

malesef duymuş
aynen öyle biz biras rahat bi çiftiz valla evde gak guk pırt zırt gırla gidiyo valla

cok kotu bır durum gercekten .ama uzme kendını takma kafana

olan olmus yapacak bırsey yok .

ay kıyamam seninki de kötüymüş yaa neden böle oluyo anlamıorum
bi yere misafirliğe gitsem birileri gelse hemen gaz yüklemesi oluo
yalniz ben bikac gun utandim tabi;ama sonra amaaaannn dedim duyduysa duydu.sanki o yapmiyor mu?
allahım hemende arıza çıkarıyoruz dimi üste çıkmak için
hayıırrr böyle düşünüyo olamazsın kocamın yanında yapim ama başkasının yanında olmasın
çok utanıyorum
bayanlarin guzel taktigi;ben de ogrenebilsem keske :26:
ya valla biz de iiiiiyyy derdik.ama simdi yanimda rahat diyorum cok komik
Bende tam diyordumki içimden,
anam bunların hepsi kokarca yaw
kokarca deyince aklima cizgi film geldi.bir tane kedi kopekten mi ne kacarken beyau boyayla sirtina cizgi cekmisti.kokarca sanip kacmisti kopek.sonra da gercek erkek kokarca bu zavalli kedicigin pesine dusmustu
malesef duymuş
aynen öyle biz biras rahat bi çiftiz valla evde gak guk pırt zırt gırla gidiyo valla
bende olmuyordu gaz olaylari,burayi okudugumdan beri sanki olmaya basladi

Benim askoem uyuyor ama, güldürmeyin beni, yoksa bu sever, telefonu elinden alamam zaten cok sınır olmaya başladı

Benim askoem uyuyor ama, güldürmeyin beni, yoksa bu sever, telefonu elinden alamam zaten cok sınır olmaya başladı

ben buryi kesfettigimden beri geceleri gec uyuyorum...guzel oluyor.esimle film izlesek bile.o uyuyunca ben hemen buraya... yalniz hakikaten ne pirtlar zortlar varmis..ne yalan soylim yeni anilarinizi bekliyorum okumak icin

ben buryi kesfettigimden beri geceleri gec uyuyorum...guzel oluyor.esimle film izlesek bile.o uyuyunca ben hemen buraya... yalniz hakikaten ne pirtlar zortlar varmis..ne yalan soylim yeni anilarinizi bekliyorum okumak icin
Al bendende okadar! Bir uyuya kalsada kk takilsam diyorum
resmem kötü bir akışkanlık haline geldi bu bende

vallah ben anlatım, askım iki gündür hisettimi ney? Birt yapmıyor artık

Herkesin içinde bir doğalgaz hattı vardır
İçinde tutup patlatmaktansa dışarı vurup rahatlamayı tercih edin

Al bendende okadar! Bir uyuya kalsada kk takilsam diyorum
resmem kötü bir akışkanlık haline geldi bu bende

vallah ben anlatım, askım iki gündür hisettimi ney? Birt yapmıyor artık

hehehehe Bende buraya takilmadan evvel filim acip izlerdim bu saatlerde...Simdi gerek yok ask mesk entrika korku komedi dram

hatta belgesel ( bakiniz pirt sesi bagirsaklar üzerine aydinlatiyo) hersey burda Canncaaaziiiimmm

Anason cayı ıcsem benım kabızlıgıma sıskınlıgıme gazıma ıyı gelırmı dersınız

ya kızlar anason dediniz de aklıma ne geldi

halam 2-3 yıl önce gaz şikayetiyle aktara gitmiş. anason önermişler.geldi bu eve. açtı paketi. gözleri belerdi

noldu halacım ?

Aaaa aa aa! kızım bu rakı kokuyo ya. hayatta içmem namaz kılıyorum ben kızım. çok günah

ay gülmekten gözlerimden yaş geldi. anlatamadım kadına işin doğrusunu koca paketi çöpe attı

Allahtan küçük bi pırt olmuş. ya kokulu olsaydı. o zaman bi bahane bile bulamazdın kendine

ayyyyyyyy kizlar en berbati ucakda oluyor esimle oglumu yanyana ayri yere vermisler kizimla banada yanyana ayri yere neyse yemek vakti bende hamileyim zaten kore ucagi hep haslama turu yiyecekler midem bulaniyor onumde oturan adam cart cuurrrrrrrrrrrtttttttttttt gidiyor ucagi dusurecek nerdeyse dengesiz o derece ben hemen kos kusmaya geri geldim bu pislik yine carttttttttttttttt currrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttt lagim kuyusu yemin ediyorum onumde oturuyor ben herseferinde kusuyorum icim disima cikti esim ne oldu dedi soyledim adami uyardi ama nafile bu okuz bu sefer sessiz saliyor yooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk olmuyor adam coooooooooooookkkkkkkkk tecrubeli sesliyi kesti sessiz yapiyor esim hostese soyledi yer degistirdik adam bir iki salmis esim demis yeminle bu catali totana sokarim oda olmazsa kasiklada tipac yaparim adam kesmis nasil korkduysa pislik

kızlar ben bir keresiinde kayınvalidemle yanyana yatmak zorunda kalmıştım
sonra gaz çıkardım ama düşünün yani sesine ben bile uyandım
kadında bir sıçradı rezil oldum yaaa

hehehehe Bende buraya takilmadan evvel filim acip izlerdim bu saatlerde...Simdi gerek yok ask mesk entrika korku komedi dram

hatta belgesel ( bakiniz pirt sesi bagirsaklar üzerine aydinlatiyo) hersey burda Canncaaaziiiimmm
Ben sabah uyarı aldım
o pembe sayfalara takildigimdan beri, geç uyumuyormuşum ve bundan sonra askım uyuyacagi sıra telefonu elimden alcakmiş biraz zor alır ya neyse

beni sınır eti şimdi intikamımı alıp terbiyesizi ele vercem

kizlar sabahı alarim sesi, kocamın boooort booort sesiydi
nasilda şaşkinlik ve ülkülerek uyandım, tah ikinci katdan sesi geldi yahu!!
Ama bu sesden hoşlanmadım benim alarim sesim kuş sesiydi

Hahahah kolumu burktum ayrı bi hoş olmuş :)))))))))))

İsteyerek ya da elde olan bişey bişey değil olur yani yapacak bişey yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…