- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
- 173
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Haha vallah sizde beni güldürdünüz!
O duymadıysa, Diyerleride duymamişdir diyecekdim ama, seninki morelini yüksek tutmuş bu durumda tekrar utandirmayalim seni
cok haklı adam ve en azsindan ilk günde yapıp kurtulmuş.
Daha sonra yapmış olsaydı bu kadar cesaretli olmazdi
ne demişler, başda nasıl alıştırırsan öyle gider
Hahah!! Vallah hala güle biliyorummalesef duymuş
aynen öyle biz biras rahat bi çiftiz valla evde gak guk pırt zırt gırla gidiyo valla
yalniz ben bikac gun utandim tabi;ama sonra amaaaannn dedim duyduysa duydu.sanki o yapmiyor mu?ay kıyamam seninki de kötüymüş yaa neden böle oluyo anlamıorum
bi yere misafirliğe gitsem birileri gelse hemen gaz yüklemesi oluo
bayanlarin guzel taktigi;ben de ogrenebilsem keske :26:allahım hemende arıza çıkarıyoruz dimi üste çıkmak için
hayıırrr böyle düşünüyo olamazsın kocamın yanında yapim ama başkasının yanında olmasın
çok utanıyorum
alaaahimm alllahimmm hepimizin zart zort pirtttt dirtttla alakali ne cok anisi varmis ayollll:111:
Bekarken kiz ark oturur geyik yapardik iste evlenince esimiz ne yapsa ondan igreniriz fln fln bende iyyyyy salarsa yanimda
nefret ederim diyodum sanirim büyük konusmusum esim hep patatese atiyor sucu sanki patates dile gelip zortluyor
bagirsaginda arkadas yaaa
Bende tam diyordumki içimden,
anam bunların hepsi kokarca yaw
bende olmuyordu gaz olaylari,burayi okudugumdan beri sanki olmaya basladimalesef duymuş
aynen öyle biz biras rahat bi çiftiz valla evde gak guk pırt zırt gırla gidiyo valla
Benim askoem uyuyor ama, güldürmeyin beniyalniz ben bikac gun utandim tabi;ama sonra amaaaannn dedim duyduysa duydu.sanki o yapmiyor mu?
bayanlarin guzel taktigi;ben de ogrenebilsem keske :26:
ya valla biz de iiiiiyyy derdik.ama simdi yanimda rahat diyorum cok komik
kokarca deyince aklima cizgi film geldi.bir tane kedi kopekten mi ne kacarken beyau boyayla sirtina cizgi cekmisti.kokarca sanip kacmisti kopek.sonra da gercek erkek kokarca bu zavalli kedicigin pesine dusmustu
bende olmuyordu gaz olaylari,burayi okudugumdan beri sanki olmaya basladi
Benim askoem uyuyor ama, güldürmeyin beni, yoksa bu sever, telefonu elinden alamam zaten cok sınır olmaya başladı
Al bendende okadar! Bir uyuya kalsada kk takilsam diyorumben buryi kesfettigimden beri geceleri gec uyuyorum...guzel oluyor.esimle film izlesek bile.o uyuyunca ben hemen buraya...yalniz hakikaten ne pirtlar zortlar varmis..ne yalan soylim yeni anilarinizi bekliyorum okumak icin
Al bendende okadar! Bir uyuya kalsada kk takilsam diyorum
resmem kötü bir akışkanlık haline geldi bu bende
vallah ben anlatım, askım iki gündür hisettimi ney? Birt yapmıyor artık
bende olmuyordu gaz olaylari,burayi okudugumdan beri sanki olmaya basladi
şişkınlıge ıyı gelmesıde bırseydır 2-3aylık hamıle gıbı gobegım hepBıde hamıle olsam nasıl olcak acaba. Yan etkısı warmı alıp ıcsem bunu
Anason cayı ıcsem benım kabızlıgıma sıskınlıgıme gazıma ıyı gelırmı dersınız
ya kızlar anason dediniz de aklıma ne geldi
halam 2-3 yıl önce gaz şikayetiyle aktara gitmiş. anason önermişler.geldi bu eve. açtı paketi. gözleri belerdi
noldu halacım ?
Aaaa aa aa! kızım bu rakı kokuyo ya. hayatta içmemnamaz kılıyorum ben kızım. çok günah
ay gülmekten gözlerimden yaş geldi. anlatamadım kadına işin doğrusunukoca paketi çöpe attı
ya kızlar anason dediniz de aklıma ne geldi
halam 2-3 yıl önce gaz şikayetiyle aktara gitmiş. anason önermişler.geldi bu eve. açtı paketi. gözleri belerdi
noldu halacım ?
Aaaa aa aa! kızım bu rakı kokuyo ya. hayatta içmemnamaz kılıyorum ben kızım. çok günah
ay gülmekten gözlerimden yaş geldi. anlatamadım kadına işin doğrusunukoca paketi çöpe attı
Ben sabah uyarı aldımheheheheBende buraya takilmadan evvel filim acip izlerdim bu saatlerde...Simdi gerek yok ask mesk entrika korku komedi dram
hatta belgesel ( bakiniz pirt sesi bagirsaklar üzerine aydinlatiyo) hersey burda Canncaaaziiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?