- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
- 173
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
ayyyyyyyy kizlar en berbati ucakda oluyor esimle oglumu yanyana ayri yere vermisler kizimla banada yanyana ayri yere neyse yemek vakti bende hamileyim zaten kore ucagi hep haslama turu yiyecekler midem bulaniyor onumde oturan adam cart cuurrrrrrrrrrrtttttttttttt gidiyor ucagi dusurecek nerdeyse dengesiz o derece ben hemen kos kusmaya geri geldim bu pislik yine carttttttttttttttt currrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttt lagim kuyusu yemin ediyorum onumde oturuyor ben herseferinde kusuyorum icim disima cikti esim ne oldu dedi soyledim adami uyardi ama nafile bu okuz bu sefer sessiz saliyor yooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk olmuyor adam coooooooooooookkkkkkkkk tecrubeli sesliyi kesti sessiz yapiyor esim hostese soyledi yer degistirdik adam bir iki salmis esim demis yeminle bu catali totana sokarimoda olmazsa kasiklada tipac yaparim adam kesmis nasil korkduysa pislik
ayyyyyyyy kizlar en berbati ucakda oluyor esimle oglumu yanyana ayri yere vermisler kizimla banada yanyana ayri yere neyse yemek vakti bende hamileyim zaten kore ucagi hep haslama turu yiyecekler midem bulaniyor onumde oturan adam cart cuurrrrrrrrrrrtttttttttttt gidiyor ucagi dusurecek nerdeyse dengesiz o derece ben hemen kos kusmaya geri geldim bu pislik yine carttttttttttttttt currrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttt lagim kuyusu yemin ediyorum onumde oturuyor ben herseferinde kusuyorum icim disima cikti esim ne oldu dedi soyledim adami uyardi ama nafile bu okuz bu sefer sessiz saliyor yooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk olmuyor adam coooooooooooookkkkkkkkk tecrubeli sesliyi kesti sessiz yapiyor esim hostese soyledi yer degistirdik adam bir iki salmis esim demis yeminle bu catali totana sokarimoda olmazsa kasiklada tipac yaparim adam kesmis nasil korkduysa pislik
doktora gıdıyorum bır ılac verıyor ıshal yapıyor sonra gene aynı . Napcagımı sasırdım hemen kabız oluyorum bıtkı cayları ıyı gelıyor ama uzun sure aynı turden ıctımmı oda ıse yaramıyor doktorlara gore psıkolojıkmıs napcagımı sasırdım
ben de anlattim,seni de yazacagim dedim,umrunda degil valla.biiirt biiiiiiirt devam ediyorAl bendende okadar! Bir uyuya kalsada kk takilsam diyorum
resmem kötü bir akışkanlık haline geldi bu bende
vallah ben anlatım, askım iki gündür hisettimi ney? Birt yapmıyor artık
anlmadim canm ben deSanirim psikolojik yahuuu okuyunca oluyomu ne
dun gece bekledi birakana kadar,psikolojik baski yapiyor uyanikBen sabah uyarı aldım
o pembe sayfalara takildigimdan beri, geç uyumuyormuşum ve bundan sonra askım uyuyacagi sıra telefonu elimden alcakmişbiraz zor alır ya neyse
beni sınır eti şimdi intikamımı alıp terbiyesizi ele vercem
kizlar sabahı alarim sesi, kocamın boooort booort sesiydi
nasilda şaşkinlik ve ülkülerek uyandım, tah ikinci katdan sesi geldi yahu!!
Ama bu sesden hoşlanmadımbenim alarim sesim kuş sesiydi
Sizler yazdikca icim rahatladi valla :) Ben epey gazliyimdir aslinda, bir keresinde yillar once erkek arkadasimla geziyoruz. Tum gun gazimi tuttum tuttum, nasil rahatsizim. En sonunda donus icin otobuse bindik ve ayaktayiz, o an karima kramp girdi. Ama ne kramp, iki buklum oldum kipirdayamiyorum. Yol ortasinda otobusu durdurduk ve indik, hastaneye gitmemiz lazim ama korktuk gitmedik. Ben acilar icinde yere yattim,bisiklet cevirme hareketi yapiyorum ama bir turlu gaz cikmiyor. Sonunda kramp cozuldu ve erkek arkadasima " git uzaklas, ben gel diyene kadar da gelme" dedim utanc icinde. Sonra kokulu kokulu saldim yarim saat :s Hem utanc hem aci mahvetmisti beni, eve zor gittim. Tavsiyem, asla uzun sure tutmayin, tabii sonra ust duzey yoneticinizin yaninda da kacirmayin yani benim gibi
Hahah cok komiiiksin:))Sizler yazdikca icim rahatladi valla :) Ben epey gazliyimdir aslinda, bir keresinde yillar once erkek arkadasimla geziyoruz. Tum gun gazimi tuttum tuttum, nasil rahatsizim. En sonunda donus icin otobuse bindik ve ayaktayiz, o an karima kramp girdi. Ama ne kramp, iki buklum oldum kipirdayamiyorum. Yol ortasinda otobusu durdurduk ve indik, hastaneye gitmemiz lazim ama korktuk gitmedik. Ben acilar icinde yere yattim,bisiklet cevirme hareketi yapiyorum ama bir turlu gaz cikmiyor. Sonunda kramp cozuldu ve erkek arkadasima " git uzaklas, ben gel diyene kadar da gelme" dedim utanc icinde. Sonra kokulu kokulu saldim yarim saat :s Hem utanc hem aci mahvetmisti beni, eve zor gittim. Tavsiyem, asla uzun sure tutmayin, tabii sonra ust duzey yoneticinizin yaninda da kacirmayin yani benim gibi
Kizlar, sabahtan beri utanc icindeyim paylasinca belki azalir dedimBugun bunyemde surekli bir gaz dolasimi, karnimda gurultular vardi. Isyerinde onemli bir konu icin ust duzey yoneticimizin yanina gittim (kamu kurulusu gibiyiz), tam biseyler anlatirken kucuk bir pirt sesi duyuldu benden Nasil tutamadim bilmiyorum, ben bile duyduysam yoneticim hayli hayli duydu. Bozuntuya vermedik, sonra ben bi de sozde o sesin pirt olmadigini ispatlamak icin (halbuki pirtti) bilegimi burkmus numarasi yaptim "ay burktum kut diye" falan dedim ve aceleyle ciktim. Insanlik hali degil mi hanimlar, herkesin basina gelebilir di mi Rezalet
Hahah cok komiiiksin:))
böyle durumlarda wc gidip rahatlasaniza
ondanda korkuyorsunuz bir şey diyecem ama vallah çekiniyorum artık demeye
Hahah cok komiiiksin:))
böyle durumlarda wc gidip rahatlasaniza
ondanda korkuyorsunuz bir şey diyecem ama vallah çekiniyorum artık demeye
Off ya! Beni cok güldürdün onca insanın icinde:) şimdi bu kız delimi diyecekler:)
utanmani cok iyi anlıyorum, bense eşimin yüzünden utanıyorum! Rahatsızmi ne, ikide birde pirt, Pirtt,pirt, pirta'da pirt! Rezil diyorum ona, gazman diyorum nafile! Bu adam bizim filort dönemlerimizde nasıl tutmuş, şaşkınım!
Böyle devam ederse acile götüreceğim:d
sen en azsindan istemeden yapmışsın, bir kerecikse af ederler
ben de anlattim,seni de yazacagim dedim,umrunda degil valla.biiirt biiiiiiirt devam ediyor
anlmadim canm ben de
dun gece bekledi birakana kadar,psikolojik baski yapiyor uyanikben de kafam dagiliyor,seviyorum burayi dedim...hiih
en guzeli gelir gelmez sakin bir yer bulup sal gitsin,amaann her insan yapiyor bunu,ne var ki
bunlar bizden rahat ve deli ayol!
Bende demişdimki gecen, kızlar pirt pirtlarini anlatıyor, bir tanesinde okudum ona ( ama kesinlikle onun portlarından tek kelime bahsetmedim) dediki, o beki? Ben saba birtane küçüke camide/ mikrofonun yanında istemeden kaçan kaçağımı anlatayımda, yaz onlara dediben ufffff TAMAM SUS! Dedim. Bakdi ben telle oynuyorum, size yazdığımı sandı, dönüp sakın ha dedi!
Bende ne? Anlatacağımı sandin? Ayıp, ayıp utanmaz dedim
Öyleyse dikat cekmeneni öneririmkahkaha attim burda yaa hem yok deriz hem anlatiyoruz.aynini ben de yaptim,saka saka ne anlatacagim dedim,yazip duruyorum buraya
Öyleyse dikat cekmeneni öneririm
Gecen, bir arkadaşımızın balayı konusunda onu şikayet ediyordum, kıskanç fallan filan,
adam elimden bir cekdi telefonu. sırıtıyorum ya yazarken, okurken sınır oldu! Ne halt yiyor diye.
bir bakdi, ne mahsun! Hahah diye dalga gecdi, karım benim be dedi! Kızlarla böyle şeyler konuşman oke dedi.
ama buraya gizli girmek istiyordum. Arada kendime hakim olamıyor ve cadı kv için hiç hoş seyler yazmıyorum. Anladimi :))
simdi çıkış yapmayi unutmamaya calisiyorumki, ismimi görmezsin
Sizler yazdikca icim rahatladi valla :) Ben epey gazliyimdir aslinda, bir keresinde yillar once erkek arkadasimla geziyoruz. Tum gun gazimi tuttum tuttum, nasil rahatsizim. En sonunda donus icin otobuse bindik ve ayaktayiz, o an karima kramp girdi. Ama ne kramp, iki buklum oldum kipirdayamiyorum. Yol ortasinda otobusu durdurduk ve indik, hastaneye gitmemiz lazim ama korktuk gitmedik. Ben acilar icinde yere yattim,bisiklet cevirme hareketi yapiyorum ama bir turlu gaz cikmiyor. Sonunda kramp cozuldu ve erkek arkadasima " git uzaklas, ben gel diyene kadar da gelme" dedim utanc icinde. Sonra kokulu kokulu saldim yarim saat :s Hem utanc hem aci mahvetmisti beni, eve zor gittim. Tavsiyem, asla uzun sure tutmayin, tabii sonra ust duzey yoneticinizin yaninda da kacirmayin yani benim gibi
rahatlasın tabiii canım yalnız deilsin hepimiz pırtlarımızla yanındayız
walla süpersiniz yaa bende size anlatayım da biraz da siz gülün. Balayında Antalya da bi otele gittik yemeğe çıktık ben odada birşey unuttum geri döndüm eşim gitti. Tam dönerken asansöre bindim yanıma da bir turist zart zurt kokulu kokulu saldı bir güzel hiç utanmada yok bi de yüzüme bakıyor bende bastım kahkahayı ama intikam almam lazım sonuçta o koku içinde kaldım asansörde eşimin yanına gittim anlattım ama gülmekten yarım yamalak anlatabildim kızla yemek alırken karşılaşınca yüzüne bakarak eşime gösterip gülmeye başladım ben olsam yerin dibine girerdim maşallah kız umursamadı bile insanlık hali canım işte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?