O minik pirt sesi..

yuh ama ya bizim küçücük bi bırt sesimiz aylarca kulağımızdan gitmio adamdaki rahatlığa bak sen ne insanlar var hee bide adamı pırtlama die uyarıosun allahım ne utanç verici
kıyamam senin için kötü olmuş ama gaz maskesi yok muydu uçakta taksaydın keşke

gulmemek elde değil ya! Birde öyle anlatmişsinki
genelikle ben uçakda duymuyorum yada, koku bile zor alıyorum, ama demek korenin yemekler gibi, seside yükseklerde bile hava fişeği gibi

bu arada eşin ne guzel adamın yüzüne patlatmış lafı

Canım bu tarz ilaçlar ve bitki çayları çok sağlıklı değil. Doğal yollardan çözüm bulmalısın.

Bağırsak duvarlarımızda ufak tüycükler var. Bunlar sayesinde dışarı çıkabiliyoruz. İshal yapan yada dışarı çıkmayı kolaylaştıran bitki çayları ve ilaçlar bu duvarlardaki tüylerin yok olmasına neden oluyor. Bunlar yok olduktan sonra artık o yardımcı maddeleri almadan hiç çıkamaz hale geliniyor.

Diyeceğim o ki kabızlık için sürekli bitki çayı yada ilaç kullanmayın. Mutlaka aldığınız gıdalardan biri size bu konuda yardımcı olacaktır. Misal beni süt bozuyor, kayısı ve ılık su yardımcı oluyor ve balık on numara

Hiçbiri olmazsa bol su işe yarayacaktır. Psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü burada vücudumuzun sindirim ve boşaltım sistemiyle ilgili bir durumdan bahsediyoruz. Yumurta kapıya dayanınca "ayy hazır değilim şuan" diyemediğimize ve koştur koştur gittiğimize göre bence doktorun bu konuda yanılıyor.

Bazende hiç gazınız olmaz ve toplantının orta yerinde oturduğunuz koltuktan öyle bir ses çıkar ki herkes pırt zırt sanar. Bu başıma geldi benim. Toplantı boyunca aynı sesi birkaç defa çıkartarak üzerimdeki kara bulutları dağıttığımı düşünüyorum Yapsam neyse ama yapmayınca zan altında kalmak da kötü

Son düzenleme:
Sizler yazdikca icim rahatladi valla :) Ben epey gazliyimdir aslinda, bir keresinde yillar once erkek arkadasimla geziyoruz. Tum gun gazimi tuttum tuttum, nasil rahatsizim. En sonunda donus icin otobuse bindik ve ayaktayiz, o an karima kramp girdi. Ama ne kramp, iki buklum oldum kipirdayamiyorum. Yol ortasinda otobusu durdurduk ve indik, hastaneye gitmemiz lazim ama korktuk gitmedik. Ben acilar icinde yere yattim,bisiklet cevirme hareketi yapiyorum ama bir turlu gaz cikmiyor. Sonunda kramp cozuldu ve erkek arkadasima " git uzaklas, ben gel diyene kadar da gelme" dedim utanc icinde. Sonra kokulu kokulu saldim yarim saat :s Hem utanc hem aci mahvetmisti beni, eve zor gittim. Tavsiyem, asla uzun sure tutmayin, tabii sonra ust duzey yoneticinizin yaninda da kacirmayin yani benim gibi

Al bendende okadar! Bir uyuya kalsada kk takilsam diyorum
resmem kötü bir akışkanlık haline geldi bu bende

vallah ben anlatım, askım iki gündür hisettimi ney? Birt yapmıyor artık
ben de anlattim,seni de yazacagim dedim,umrunda degil valla.biiirt biiiiiiirt devam ediyor
Sanirim psikolojik yahuuu okuyunca oluyomu ne
anlmadim canm ben de
dun gece bekledi birakana kadar,psikolojik baski yapiyor uyanik ben de kafam dagiliyor,seviyorum burayi dedim...hiih

en guzeli gelir gelmez sakin bir yer bulup sal gitsin,amaann her insan yapiyor bunu,ne var ki

Hahah cok komiiiksin:))
böyle durumlarda wc gidip rahatlasaniza

ondanda korkuyorsunuz bir şey diyecem ama vallah çekiniyorum artık demeye

emin ol unutmuşlardır bile tatlım insanlık hali herşey olablir takma kafana .
onlar hiç pırtlatmıyormu sanki b.kuyla gülle yapp oynayn var takma kafna yanii bnmde başma geldi ondan utanıyrsn ama unutuluyr :)

Son düzenleme:

hahahaha
Ay hiç güleceğm yoktu yahuu Allahta seni güldrsn

bunlar bizden rahat ve deli ayol!
Bende demişdimki gecen, kızlar pirt pirtlarini anlatıyor, bir tanesinde okudum ona ( ama kesinlikle onun portlarından tek kelime bahsetmedim) dediki, o neki? Ben sana birtane küçüken camide/ mikrofonun yanında istemeden kaçan kaçağımı anlatayımda, yaz onlara dedi ben ufffff TAMAM SUS! Dedim. Bakdi ben telle oynuyorum, size yazdığımı sandı, dönüp sakın ha dedi!
Bende ne? Anlatacağımı sandin? Ayıp, ayıp utanmaz dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

kahkaha attim burda yaa hem yok deriz hem anlatiyoruz.aynini ben de yaptim,saka saka ne anlatacagim dedim,yazip duruyorum buraya

kahkaha attim burda yaa hem yok deriz hem anlatiyoruz.aynini ben de yaptim,saka saka ne anlatacagim dedim,yazip duruyorum buraya
Öyleyse dikat cekmeneni öneririm
Gecen, bir arkadaşımızın balayı konusunda onu şikayet ediyordum, kıskanç fallan filan,
adam elimden bir cekdi telefonu. sırıtıyorum ya yazarken, okurken sınır oldu! Ne halt yiyor diye.
bir bakdi, ne mahsun! Hahah diye dalga gecdi, karım benim be dedi! Kızlarla böyle şeyler konuşman oke dedi.
ama buraya gizli girmek istiyordum. Arada kendime hakim olamıyor ve cadı kv için hiç hoş seyler yazmıyorum. Anladimi :))

simdi çıkış yapmayi unutmamaya calisiyorumki, ismimi görmezsin

kv icin bende icimde ne varsa yaziyorum ya,bir gun geldi bilgisayari elimden almaya calisiyor.ben de o zaman Allah`tan bisey yazmiyordum.sadece basligi gordu... gerci bugün soyledim ona;ama okumasi iyi olmazdi :26::26::26: sonra baska sayfalari da gordu,ondan ses cikarmiyor;ama fazla vakit geciriyorum diye kiskaniyor napim benim arkadaslarim burda

rahatlasın tabiii canım yalnız deilsin hepimiz pırtlarımızla yanındayız

olabilir böyle şeyler insanlık hali
bi keresinde benimde karnım gurulduyodu sınavdayız ortam sessiz,guruldayacağı zaman çantamın fermuarını açıp kapatıyodum sesi kamufle etsin diye

walla süpersiniz yaa bende size anlatayım da biraz da siz gülün. Balayında Antalya da bi otele gittik yemeğe çıktık ben odada birşey unuttum geri döndüm eşim gitti. Tam dönerken asansöre bindim yanıma da bir turist zart zurt kokulu kokulu saldı bir güzel hiç utanmada yok bi de yüzüme bakıyor bende bastım kahkahayı ama intikam almam lazım sonuçta o koku içinde kaldım asansörde eşimin yanına gittim anlattım ama gülmekten yarım yamalak anlatabildim kızla yemek alırken karşılaşınca yüzüne bakarak eşime gösterip gülmeye başladım ben olsam yerin dibine girerdim maşallah kız umursamadı bile insanlık hali canım işte:))

o da cok rahatmis caniimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…