- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Hiç sorma yaya varya hiç üşenmedim 10 sayfayı da tek tek okudum yani allahım bu nasıl gülmek
hele de o yağmur da köşe başında zorrrrrrtlayan adamda sonuna gelemedim gözlerimden deli gibi yaş geldi
ama benim de çok feci bi anım var
2012 ramazanda eşimin çalıştığı otelin restaurantına iftara gittik
eşimin iş arkadaşı ve karısı da var
bir arkadaşın dediği gibi benim de bağırsaklarım yabancıların yanında atağa geçio gıcık oluyorum
yemek bitti muhabbet ederken bende bir pırt sesiallahım 1 kazan kaynar su başımdan döküldü
hemde muhabbette herkesin sustuğu an vardır ya o anda
hemen bi konu açtım o şaşkınlıkla konuştuk ettik ama benim aklım pırtta
hala görüşürüşüz onlarla ve her seferinde aklıma gelir yani offf offf
kızlar çok hoşşunuz yattım yerlereeeAllahta sizi güldürsün
bende bigün sevgilimle sahilde geziyom ama karnımdaki gaz patlama noktasında ağrıdan ölücem nerdeyse ama çaktırmıyom.rüzgar karşımızdan esiyo nasılsa die sessizce salıverdim şansıma tüküreyim rüzgar tersine bi döndü ortalık kokudan yıkılıyooooyerin dibine girdimmm resmen
herkesin başına geliyo üzülme
Ben tüp bebek gibi hep gazlıyımdır.Hiç tükenmiyor anacım artık ne dokunuyorsa bilmiyorum. Duyduysa da duydu dert etme kendi yapmıyor mu sanki
benım bebegım tüp bebek
ayagını kaldırır zırt yapar
takla atarken zırt yapar :)
coktan unutmuslardir,merak etme..insanlik hali cnm sonucta bu.bilerek yapmadin ya...ben de dusunuyordum burdakileri okumaya basladihimdan beri benim basima geldi mi diye,hatirlamya calisiyordum.lise1 deyim.bir dersimiz bos.herkes konusuyor yani.bende de bir gaz var Allahìm nasil feci bisey ama...dayanamadim kacti gitti.refleksle arkama baktim ve bir arkadasla goz goze geldik.oda sok olmus gibi bakinca anladim duydugunu,rezil oldum yani
Hiç sorma ya
bu arasa eşin daha sonra o bir mahsun birt hakında bir şey demedimi
Hiç sorma ya
bu arasa eşin daha sonra o bir mahsun birt hakında bir şey demedimi
herhalde 2 aylık fılan evlıtydım
hafta sonu esım sabah ıse gıdecek
bende seksi seksi yatıyorum uyuyorum , ama herhalde bı taraflarım acıkta kalmıs oalcakkı normalde hıccc pırtlamayan ben uyku ıle uyanma arasındayken zırppt yaptım
esımı korıdorda sandım o anda hemen kafamı saga cevırıp azıcık aralayıp baktıgımda esımın sacını joleledıgını aynada herhalde sokla bana dondugunu gordum
ne yapıcam
nereye gıdıyorsun sen bu saatte dıye olay cıkardım
ben 2 gun guldum buna..
ama ona hıc bısey demedım
salak degılya anlamıstır
genel mudure rezıl olayımda kocama olmayayım dıyorum bosverr
AYY sorma burda (almanya) gecen önümde kadinin biri yürüyo baktim zart zurt atiyo ben tabi $OK:) o beni farketti istifini hic bozmadi aynen devam etti
yalnız bu misafirliğe gidince ve misafir gelince gaz yüklemesi
çoğunlukta varmış
bende kendimi psikolojikmi aceba derken
neden oluyor aceba, fikri olan varmı?
bende çok fena oluyorum ya.....evlenmeden önce eşime çaktırmazdım hiç ..şimdi evliyiz diyor ki bekarken nasıl anlamadım ben ..nasıl gizledin diyor
evde yaptığımda canım portakal dokundu....canım galiba sarımsak dokundu....canım şu dokundu bu dokundu.....
artık bir şey dokundu diyecegım zaman sen dokunmayanları say öyle daha kolay olur diyor
yalnız bu misafirliğe gidince ve misafir gelince gaz yüklemesi
çoğunlukta varmış
bende kendimi psikolojikmi aceba derken
neden oluyor aceba, fikri olan varmı?
ayy yarıldım valla
kız cornella seninle biz aynıyız yemin olsun
bende bekarken hiç belli etmedim ama adam evlendiğinden beri şok yaşıyor
aslında benimde aklıma yeni geliyor anılar
balayında otelin iskelesinde güneşleniyoruz eşimle birlikte
ama rüzgara açık bir yer ekim ayı bide
etrafta da turistler var ama sakin ortalık
rüzgar esiyor soğuk soğuk
benimkine diyorum ki kalk gidelim rüzgardan üşüdüm karnım ağrıdı diyorum anlamıyor
tam o sırada o yüz üstü yattı bende şezlongda bağdaş kurarak oturur vaziyette allahım bir kaçtı ama benden gaz
benimkinin yaşadığı ilk şok buydu
allahtan diyor etrafta turistler vardı
napim dedim beni dinlemezsen, üşüdüm diyorum sana gaz girdi işte diye üste çıktım bide
evde de bazen mutfakta bırakıyorum, tam o sırada bu da ayakta gezmiyor mu, duyup gelmez mi gözlerini aça aça
tabi ben hemen kızıyorum, ne var niye geldin noldu bilmem ne
ama gülmekten yarılıyoruz o ayrı
yalnız benim kocamda bağırsak diye birşey yok, buna kanaat getirdim ben
hiç mi ses çıkmaz bir insandan, tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?