O minik pirt sesi..

aynen yaa bende senin gibi oluyorum bişey yemesem bile gazım oluyor artık stressten midir nedir. streslencek bişey de yok ama inadına oluyor işte

Ben kendimde birkaç deneme yaptım ve susam, çiğ sebze ve soğan yediğimde inanılmaz şiştiğimi farkettim. Çözüm olarak ta anason çayı içiyorum. Küp gibi şiştiğimde 2 gece üst üste yatmadan önce anason çayı içiyorum gazdan eser kalmıyor ta ki bir daha li soğana kadar :)

Tatlim küp gibi sistigimde deyimine bayildim heeee

ilk evlendigim yillarda bendede oluyodu misafirlikte gaz olayi...Sonra bünye alistimi neee Sismek icin illede misafirligi beklemiyo simdi

aynen yaa bende senin gibi oluyorum bişey yemesem bile gazım oluyor artık stressten midir nedir. streslencek bişey de yok ama inadına oluyor işte

Stresle ılgısı oldugunu sanmıyorum canım yaa ... Cok sevdıgım arkadasım var gayet makara kukara ama gel gelelım sıskınlık var ona da soyluyorum onda da oluyormus bır yere gıttıgınde ayyy bır de yatılıysa eger var yaa tam bır rezalett yanı bendekıı Uykuya dalamıyorum sıskınlıkten yaa pırt sesı yaparsam uykudayken dıyee

bu kadar yarıyor mu işe anason çayı.ben de tüp bebeğim çünkü :))üstelik karnımda kocaman şiş oluyor çoğunlukla.bazen o şiş iniyor ve öyle fit bir hal alıyorum ki.ama çoğunlukla karnım şiş millette beni göbekli sanıyor.aktarda mı olur?

bende de soğan sarımsak türü şeyler çiğ tükettiğimde oluyor
gerçi bana dokunmayan yok bu konuda ama genelde bu ikisi :)

ben sureklı kabızlık ve gaz sorunu yasıyorum gecenlerde tramvayda kendımı tutamadım 3 kere ust uste pırt cıktı arkamdakı cocuk sesı duydu ama sanırım benden suphelenmedı :) saskın gozlerle kendıne baska bır suclu aradı tıpıme bakarak benden beklemedı sanırım

aynen valla cnm yaa bende rahat uyuyamam o yüzden arkadaşlarımın evinde kalmıyorum (pırt sesini bırak bide kokarsa tam bi rezalet olur

Evet yarıyor canım. Olan pantolanlarım olmamaya başlıyor çeken bilir anacım onun ne pis bişi olduğunu :) Yatıya bir yere gittiğimde uykumda neler oluyor diye huzursuz oluyorum çoğu zaman
Bana da sürekli gittiğim aktarım önermişti. Adamın karşısına geçip, "amcacım ben bıktım artık bu gazdan sürekli gazlıyım bana bi çare" demiştim Bilginiz olsun biraz uyku yapıyor ve anason kokusunu sevmeyenler için pek içilesi değil. Uyku yaptığı için ben akşamları içiyorum, günde bir fincan yeterli zaten. Emziren anneler vb.. araştırmadan içmesin tabi kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

şişkınlıge ıyı gelmesıde bırseydır 2-3aylık hamıle gıbı gobegım hep Bıde hamıle olsam nasıl olcak acaba. Yan etkısı warmı alıp ıcsem bunu

Bildiğim kadarıyla yok. Kronik bir rahatsızlığınız varsa mutlaka araştırın ama. Bitki çayları herzaman herkese iyi gelmiyor malum.

Birde sakız çiğnediğimde bol bol hava yuttuğumdan da şişiyorum. sigarayı bıraktıktan sonra sakıza başladım

Başlığı Görünce Az Yaşadığım Bir Şeyi Anlatmak İStiyorum..

40 Günlük Kızım Var..
Henüz İlk Bebeğim..
Ağladı Bir Evham Odasına Koştum..
Bir Ses '' Zaart '' Ağlamayı Kesti ve Uyudu..

Şaşkınlıkla Baktım Suratına ve Gülme Krizine Girdim..

Yöneticiniz Duysaydı Sizden Çıkan Sesi Emin Olun Duymamazlıktan Gelemez Kahkahayı Patlatırdı..
Bence Duymadı..

Haha vallah sizde beni güldürdünüz!
O duymadıysa, Diyerleride duymamişdir diyecekdim ama, seninki morelini yüksek tutmuş bu durumda tekrar utandirmayalim seni

cok haklı adam ve en azsindan ilk günde yapıp kurtulmuş.
Daha sonra yapmış olsaydı bu kadar cesaretli olmazdi

ne demişler, başda nasıl alıştırırsan öyle gider

Bende tam diyordumki içimden,
anam bunların hepsi kokarca yaw

bildiğim kadarıyla yok. Kronik bir rahatsızlığınız varsa mutlaka araştırın ama. Bitki çayları herzaman herkese iyi gelmiyor malum.

doktora gıdıyorum bır ılac verıyor ıshal yapıyor sonra gene aynı . Napcagımı sasırdım hemen kabız oluyorum bıtkı cayları ıyı gelıyor ama uzun sure aynı turden ıctımmı oda ıse yaramıyor doktorlara gore psıkolojıkmıs napcagımı sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…