- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Kesınlıklee o bende de oluyorr mesela bır yere mısafırlıge gıdeyım hıc bırsey yemesem bıle karnım oyle sısıyor kı ıcıne gaz doluyor acayıp rahatsız oluyorumm kendı evımde bırsey yok baskasının evınde oluyorr nedenı ne kı acaba
Ben kendimde birkaç deneme yaptım ve susam, çiğ sebze ve soğan yediğimde inanılmaz şiştiğimi farkettim. Çözüm olarak ta anason çayı içiyorum. Küp gibi şiştiğimde 2 gece üst üste yatmadan önce anason çayı içiyorum gazdan eser kalmıyor ta ki bir daha li soğana kadar:)
aynen yaa bende senin gibi oluyorum bişey yemesem bile gazım oluyor artık stressten midir nedir. streslencek bişey de yok ama inadına oluyor işte
Ben kendimde birkaç deneme yaptım ve susam, çiğ sebze ve soğan yediğimde inanılmaz şiştiğimi farkettim. Çözüm olarak ta anason çayı içiyorum. Küp gibi şiştiğimde 2 gece üst üste yatmadan önce anason çayı içiyorum gazdan eser kalmıyor ta ki bir daha li soğana kadar:)
Kizlar, sabahtan beri utanc icindeyim paylasinca belki azalir dedimBugun bunyemde surekli bir gaz dolasimi, karnimda gurultular vardi. Isyerinde onemli bir konu icin ust duzey yoneticimizin yanina gittim (kamu kurulusu gibiyiz), tam biseyler anlatirken kucuk bir pirt sesi duyuldu benden Nasil tutamadim bilmiyorum, ben bile duyduysam yoneticim hayli hayli duydu. Bozuntuya vermedik, sonra ben bi de sozde o sesin pirt olmadigini ispatlamak icin (halbuki pirtti) bilegimi burkmus numarasi yaptim "ay burktum kut diye" falan dedim ve aceleyle ciktim. Insanlik hali degil mi hanimlar, herkesin basina gelebilir di mi Rezalet
Stresle ılgısı oldugunu sanmıyorum canım yaa ... Cok sevdıgım arkadasım var gayet makara kukara ama gel gelelım sıskınlık var ona da soyluyorum onda da oluyormus bır yere gıttıgınde ayyy bır de yatılıysa eger var yaa tam bır rezalett yanı bendekııUykuya dalamıyorum sıskınlıkten yaa pırt sesı yaparsam uykudayken dıyee
Anason cayı ıcsem benım kabızlıgıma sıskınlıgıme gazıma ıyı gelırmı dersınız
bu kadar yarıyor mu işe anason çayı.ben de tüp bebeğim çünkü :))üstelik karnımda kocaman şiş oluyor çoğunlukla.bazen o şiş iniyor ve öyle fit bir hal alıyorum ki.ama çoğunlukla karnım şiş millette beni göbekli sanıyor.aktarda mı olur?
Anason cayı ıcsem benım kabızlıgıma sıskınlıgıme gazıma ıyı gelırmı dersınız
aynen valla cnm yaa bende rahat uyuyamam o yüzden arkadaşlarımın evinde kalmıyorum(pırt sesini bırak bide kokarsa tam bi rezalet olur
kabizligi bilmiyorum ama siskinlige iyi geliyo:111:
şişkınlıge ıyı gelmesıde bırseydır 2-3aylık hamıle gıbı gobegım hepBıde hamıle olsam nasıl olcak acaba. Yan etkısı warmı alıp ıcsem bunu
Haha vallah sizde beni güldürdünüz!yok bebeğim ya demedi ben kalkalım diye sabırsızlanıorum daha fazla o masada oturmak istemiorum çünkü
sonra ben söledim hemen o da ben duydum ama onlar duymamıştır dedi bebeğim beni avuttu adam napsın
sana da çok güldüm yaa kocan gülmüştür baya
benim kocam düğünün sabahında ilk pırtını yaptı yanımda senden de utancaksam nerde yapcam bunu dio
Bende tam diyordumki içimden,alaaahimm alllahimmm hepimizin zart zort pirtttt dirtttla alakali ne cok anisi varmis ayollll:111:
Bekarken kiz ark oturur geyik yapardik iste evlenince esimiz ne yapsa ondan igreniriz fln fln bende iyyyyy salarsa yanimda
nefret ederim diyodum sanirim büyük konusmusum esim hep patatese atiyor sucu sanki patates dile gelip zortluyor
bagirsaginda arkadas yaaa
bildiğim kadarıyla yok. Kronik bir rahatsızlığınız varsa mutlaka araştırın ama. Bitki çayları herzaman herkese iyi gelmiyor malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?