Bu adama bir kahve içme fırsatını bile vermeyi düşünmüyorum artık40 yaşına gelip de bu kadar olgunluktan uzak olmak....anca liseli çocuklar “karıcım herşeyimiz ortak” moduna girer telefonda 2 ayda herhalde. Adamda bi bozukluk var garanti.
Bence yüzyüze görüşmeden oturup bi kahve içmeden yemek yemeden kimseyle ama kimseyle ilerlemeyin
Haklısınız fırsatçının biri işte...Ben 2 senelik ilişkime senin araban benim arabam demiyorum. Asla da demem.
Bu önceden ilgim vardı lafı da dümdüz yalan. Sizi görünce mi hatırladı ilgisi olduğunu? Cinsel içerikli yazı, eşimsin muahbbeti de aynı sebepten. Sizi eşi olarak görüdüğü filan yok.
Cinsel içerikli mesajını da görseniz iğrenç ötesi resmen üstelik ben öyle bir cesaret vermemişim bu ne cüret değil mi, ben kızınca hemen sildi yazdıklarınıBen 2 senelik ilişkime senin araban benim arabam demiyorum. Asla da demem.
Bu önceden ilgim vardı lafı da dümdüz yalan. Sizi görünce mi hatırladı ilgisi olduğunu? Cinsel içerikli yazı, eşimsin muahbbeti de aynı sebepten. Sizi eşi olarak görüdüğü filan yok.
Allah karşınıza çok iyi insanlar çıkarsın inşaallahBu adama bir kahve içme fırsatını bile vermeyi düşünmüyorum artık
Yaaa çok tatlısınızAllah karşınıza çok iyi insanlar çıkarsın inşaallahbir edebiyat hocamız vardı lisede, adam o kadar naif nazik düşünceli kibar bir insandı ki boşanmış olduğunu duyduğumuzda çok şaşırmıştık. O adamdan boşanan kadında mutlaka bir sorun vardır, eminim hala.
Sonra yıllar geçti, ben üniversitedeyken bizim genç yaşta kocasından boşanmış bi akrabamızın evleneceğini duyduk kimle falan derken edebiyat hocam40lı yaşlarda evlendiler, şimdi çok mutlular ikisi de. Diyeceğim o ki asla asla umudunuzu yitirmeyin çok iyi insanlar da var etrafta. Sadece böyle sümsük tiplere yer açmayın ki o güzel insanların da karşınıza çıkma fırsatı olsun
Çok haklısınız sanki karşısında liseli toy kız var da bir iki tatlı söz, evlilik vaadiyle falan kandıracağını düşünüyor. Bu yaşa kadar neden evlenemediği ortaya çıktı bence.40 yaşında bile erkekler hala aynı mı yaa resmen hayal kırıklığına uğradım şu an.
anlattıklarınızdan hoşlanmadım sürekli kk da ayrıl boşan falan diyoruz gibi oluyor ama daha görüşmeden arabamız muhabbeti çok iğrenç resmen kafalarsam moduna girmiş. size karşı gerçek bir duygusu olduğuna inanmıyorum eğer olsaydı bu kadar pervasız olmazdı. ben olsam devam etmezdim böyle biriyle.
Konuyu açarken zaten devam etmeme kararını vermiştim bir de sizlerin düşüncesini öğrenip emin olmak istedim, teşekkür ediyorum fikir verdiğiniz içinArt niyetli boşanmış bir kadın olmanızı kullanmak isteyen abaza tiplerden gibi geldi bana maddi manevi sizden yararlanmak istediği çok açık ona bu fırsatı vermeyin devam etmeli miyim diye sormanız bile hata kendinize saygınız olsun görüşmeyin
Rica ederim mutluluklar..Konuyu açarken zaten devam etmeme kararını vermiştim bir de sizlerin düşüncesini öğrenip emin olmak istedim, teşekkür ediyorum fikir verdiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?