O mu art niyetli, ben mi fesat düşünüyorum

Bana da kafadan sakat geldi acikcasi , insan hic gormedigine birine karimsin seklinde takilir, sonra cinsel icreikli seyler yazar sonra da arabasina konmaya calisir mi? Her yeri falso bu abinin.
Son üç gündür hiç yazmıyor kafam öyle rahat ki, iki ayda nasıl da yormuş şimdi farkediyorum. Konuyu açtığım gün yine cinsel çağrışım uyandıran bir mesaj yazmıştı ben de cevap vermedim o günden beri sesi çıkmıyor Oh dünya varmış

İşte bazen "aman ayıp olmasın,kalp kırmayayım" dedikçe sizin canınız sıkılır. O yüzden hareketlerini sevmediğiniz insanların kalbini kırmaktan çekinmeyin, hayatınızda tutmayın. O fırsatçı, kendini akıllı sanan sapık bir daha yazarsa da engeli bas gitsin

Uzak dur.

Çok doğru yazmışsınız aynen dediğiniz gibi naif davrandıkça karşımdaki beni saf zannediyor saçmalamaya cüret ediyor herkese hak ettiği tavrı göstermek gerek.

Asalak erkek modeli,
Bi de cinsel yokluk başına vurmuş.
Boşanmış olmak ayıp degil ama malesef bosanmış kadını kafeslemek kolay zihniyetinde olan bi denyo imajı yarattı bende. Basın engeli gitsin

Balık erkeği mi bu?
Öyleyse huyları bu. Daha tam başlamadan İlişkiye cabucak adapte olup hayaller kurup kendilerini
sanki dünyanın en harika ilişkisi içinde zannedip ona göre davranıyorlar.

Başına vurmuş arkadaşınızın Bu ne ya sen yıllarca çalış çabala sonra elin adamı gelsin arabamız varya desin ne sinir bozucu. Bu yaşa gelipte hiçbirşeye sahip olamayan erkekleri ben çok kaleye alamıyorum nedense hovarda gibi kazandığını yemiş içmiş evlenip evine bakabilecek yapısı direk yok yani.

Böyle adamlar bi süre yazmazlar, ay sustu diye rahatlarsın; pat yine yoklarlar. Yani ileride yazma ihtimaline karşı hazırla kendini :)
Normal biri olmadığı belli, ergen abaza gibi ilk andan ne öyle muhabbetler. Saçma insanları başa musallat etmeye gerek yok bence de

Umarım başkasını bulur da düşer yakamdan

Yani düşünüyorum niyetinin ciddi olduğunu ima etmeye çalıştığı için mi arabamız dedi ama her ne olursa olsun çok itici

Yani düşünüyorum niyetinin ciddi olduğunu ima etmeye çalıştığı için mi arabamız dedi ama her ne olursa olsun çok itici

Yok öyle olmaz o çok itici. Niyeti ciddiye vurgulayacak olsa kendi üzerinden derdi benim evim artık ikimizin gibi. Bence düşüncesiz ve birazda afedersin onursuz davranmış

Umarım başkasını bulur da düşer yakamdan
Yakandan dusmesi icin birini bulmasi gerekmiyor. Cevap vermezsin, engellersin olur biter.Buradan bile bakinca itici bir adam. Daha ortada fol yok yumurta yok bizim arabamiz moduna girmis. Calissin alsin, baskasinin arabasina talip olmasin. Daha digrudurust tanimadan belalti muhabbete girmis. Ustelik telefonda... cok itici...nereden bakarsan elinde kaliyor.
Belli ki sizin de icinize sinmemis. O zaman gorusmeyi surdurmeyin. Bu sizin elinizde.

40 lı yaşlardasını herifi de gayet iyi analiz etmişsiniz bence.fazla bir numarası olmayan ve kapağı kariyeri maaşı yerinde bir hatuna atmaya çalışan biri gibi görünüyor.
ayrıca o yaşta birinin böyle ağzında seksle dolaşması da çok itici ben olsam bir daha görüşmem

WhatsApp grubunda yaşadığım yeri çalıştığım kurumu yazdığım için herseyimi biliyor, engelledim bugün zaten ama işyerimden ulaşır diye düşünüyorum umarım yapmaz

Ahaha ohaaa yaniiii o art niyetli dikkat et sizin fesatiniz yok böyle takintili yapan erkek kisisinden uzak dur demek bu yüzden evlenemiyo adamcagiz takinti hareketleriden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…