Son üç gündür hiç yazmıyor kafam öyle rahat ki, iki ayda nasıl da yormuş şimdi farkediyorum. Konuyu açtığım gün yine cinsel çağrışım uyandıran bir mesaj yazmıştı ben de cevap vermedim o günden beri sesi çıkmıyorBana da kafadan sakat geldi acikcasi , insan hic gormedigine birine karimsin seklinde takilir, sonra cinsel icreikli seyler yazar sonra da arabasina konmaya calisir mi? Her yeri falso bu abinin.
İşte bazen "aman ayıp olmasın,kalp kırmayayım" dedikçe sizin canınız sıkılır. O yüzden hareketlerini sevmediğiniz insanların kalbini kırmaktan çekinmeyin, hayatınızda tutmayın. O fırsatçı, kendini akıllı sanan sapık bir daha yazarsa da engeli bas gitsinSon üç gündür hiç yazmıyor kafam öyle rahat ki, iki ayda nasıl da yormuş şimdi farkediyorum. Konuyu açtığım gün yine cinsel çağrışım uyandıran bir mesaj yazmıştı ben de cevap vermedim o günden beri sesi çıkmıyorOh dünya varmış
Uzak dur.Merhaba sevgili üyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hiç görmediğimiz hatta okuldayken de çok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla özel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hiç evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl önce görmüşken hemen evlilik kararı çok saçma. Bi süre sonra yazışmaları cinsel içerikli olmaya başlayınca ben tepki gösterdim, bu türden ilk mesajına hiç cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde saçma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel içerikli mesajına cevap vermemek için sustuğumu bir daha böyle yazmamasını rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine özür diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri çektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye saçmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an içimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz üstelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye düşünüyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tür herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yüz yüze görüşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar geçmiş yani. Maddiyatçı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de önemli, beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yokbenimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İçinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler....
Çok doğru yazmışsınız aynen dediğiniz gibi naif davrandıkça karşımdaki beni saf zannediyor saçmalamaya cüret ediyor herkese hak ettiği tavrı göstermek gerek.İşte bazen "aman ayıp olmasın,kalp kırmayayım" dedikçe sizin canınız sıkılır. O yüzden hareketlerini sevmediğiniz insanların kalbini kırmaktan çekinmeyin, hayatınızda tutmayın. O fırsatçı, kendini akıllı sanan sapık bir daha yazarsa da engeli bas gitsin
Koç burcu, belki yükseleni balıktırBalık erkeği mi bu?
Öyleyse huyları bu. Daha tam başlamadan İlişkiye cabucak adapte olup hayaller kurup kendilerini
sanki dünyanın en harika ilişkisi içinde zannedip ona göre davranıyorlar.
Umarım başkasını bulur da düşer yakamdanBöyle adamlar bi süre yazmazlar, ay sustu diye rahatlarsın; pat yine yoklarlar. Yani ileride yazma ihtimaline karşı hazırla kendini :)
Normal biri olmadığı belli, ergen abaza gibi ilk andan ne öyle muhabbetler. Saçma insanları başa musallat etmeye gerek yok bence de
Yani düşünüyorum niyetinin ciddi olduğunu ima etmeye çalıştığı için mi arabamız dedi ama her ne olursa olsun çok iticiBaşına vurmuş arkadaşınızınBu ne ya sen yıllarca çalış çabala sonra elin adamı gelsin arabamız varya desin ne sinir bozucu. Bu yaşa gelipte hiçbirşeye sahip olamayan erkekleri ben çok kaleye alamıyorum nedense hovarda gibi kazandığını yemiş içmiş evlenip evine bakabilecek yapısı direk yok yani.
Yani düşünüyorum niyetinin ciddi olduğunu ima etmeye çalıştığı için mi arabamız dedi ama her ne olursa olsun çok itici
Yakandan dusmesi icin birini bulmasi gerekmiyor. Cevap vermezsin, engellersin olur biter.Buradan bile bakinca itici bir adam. Daha ortada fol yok yumurta yok bizim arabamiz moduna girmis. Calissin alsin, baskasinin arabasina talip olmasin. Daha digrudurust tanimadan belalti muhabbete girmis. Ustelik telefonda... cok itici...nereden bakarsan elinde kaliyor.Umarım başkasını bulur da düşer yakamdan
Evet çok onursuzca çok iticiYok öyle olmaz o çok itici. Niyeti ciddiye vurgulayacak olsa kendi üzerinden derdi benim evim artık ikimizin gibi. Bence düşüncesiz ve birazda afedersin onursuz davranmış
WhatsApp grubunda yaşadığım yeri çalıştığım kurumu yazdığım için herseyimi biliyor, engelledim bugün zaten ama işyerimden ulaşır diye düşünüyorum umarım yapmazYakandan dusmesi icin birini bulmasi gerekmiyor. Cevap vermezsin, engellersin olur biter.Buradan bile bakinca itici bir adam. Daha ortada fol yok yumurta yok bizim arabamiz moduna girmis. Calissin alsin, baskasinin arabasina talip olmasin. Daha digrudurust tanimadan belalti muhabbete girmis. Ustelik telefonda... cok itici...nereden bakarsan elinde kaliyor.
Belli ki sizin de icinize sinmemis. O zaman gorusmeyi surdurmeyin. Bu sizin elinizde.
Engelledim bugünBence hiç yazışmayın adamın niyeti iyi değil. Boşuna zaman kaybı.
Ahaha ohaaa yaniiii o art niyetli dikkat et sizin fesatiniz yok böyle takintili yapan erkek kisisinden uzak dur demek bu yüzden evlenemiyo adamcagiz takinti hareketleridenMerhaba sevgili üyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hiç görmediğimiz hatta okuldayken de çok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla özel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hiç evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl önce görmüşken hemen evlilik kararı çok saçma. Bi süre sonra yazışmaları cinsel içerikli olmaya başlayınca ben tepki gösterdim, bu türden ilk mesajına hiç cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde saçma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel içerikli mesajına cevap vermemek için sustuğumu bir daha böyle yazmamasını rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine özür diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri çektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye saçmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an içimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz üstelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye düşünüyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tür herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yüz yüze görüşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar geçmiş yani. Maddiyatçı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de önemli, beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yokbenimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İçinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?