O mu art niyetli, ben mi fesat düşünüyorum

Teşekkür ederim zihniyeti aynen dediğiniz gibi

Ne olduğu belli hala anlayamadın mı?Pess

Gelirini bilmem ama bu arkadaşta vizyon yok vizyon..
40'lı yaşlarda ve hala hayatında bir düzen oturtmamissa bir düşünmek lazım..
Kendisini maddi anlamda düzene sokamayan bir yetişkin manevi anlam da da sokamamistir.Tabi bu benim hayata bakış açım. .Evlilik için aman iyi düşünün..siz bunu mu istiyorsunuz?

Maddi açıdan ondan daha iyi olduğunuz için sizden faydalanmaya çalışıyor hatta sizi altın bilezik olarak görüyor. Bence iletişiminizi kesin

Yani gormediginiz birinin arabasina arabamiz demek sokakra gordugumuz arabaya benim demekle ayni gibi geldi bana..
Yani konu sahibi hayat tercih meselesi ve bazen de daha az yara alicagi veya daha karli olacagi seyi seciyor..

Ornegin size yazan kisi sizin maddiyatinizdan faydalanmak isteyebilir.
Kimi kadin veya erkek bunu yapiyor yani bir tarafin maddiyati daha iyi oluyor.

Kimi insan sevdiginden kabul ediyor veya kimisi de bir konuda cikari oldugundan yalniz kalmamak ya da bazi zorlandigi konularda karsidakinden yardim aldigindan o parayi veya emegi gormuyor..

Asil kotusu insani sadece para veya cinsellik amacli kandirmak olup hic bir sey katmadan gidenler ki ona da dolandirici deniyor ki oyleleri de az cok anlasilir uzak durmak lazim..

Çok isabetli yorumlamışsınız teşekkür ederim

Yaşı olabilir ama sorumluluk alabilecek olgunlukta göremediğim anlattıklarınıza göre. Zaten o araba mevzusu direkt beni soğuturdu. Esprisi bile hoş değil. Size sevgi ve aşkla yaklaşmadığı belli. 40'ından sonra üstünden geçinecek biri arıyorum demediği kalmış bir tek.

Bir de bu kadar rahat erkekleri anlayamıyorum. Yeni tanıştığın bir insanla nasıl bu kadar laubali konuşabiliyorsun? İletişimi kesin ve mesafe koyun bence.

Bu kadar cıvık, gevşek ve itici konuşan erkekleri görünce olabildiğince uzaklaşıyorum şahsen

Son durumla ilgili bilgi vereyim; konuyu açtığım gün beyefendi bana yine tam olarak olmasa da cinsel çağrışımlı bir mesaj gönderdi ben hiç cevap yazmadım o andan itibaren hiç sesi çıkmadı sanırım trip atıyor aklı sıra çok da tın eğer tek bir kelime yazarsa ağzının payını vereceğim

Biliyor musun bu anlattiklarindan ben artik trip atiyor diye dusunemedim. Hani trip sevgili nazı falan gibi bisey ya sanki o degil de adam bakti seni irite etti taktik geregi biraz ara verdi tamamen sogutmamak ya da gozunun acilmasina firsat vermemek icin bilmiyor tabii senin cin gibi oldugunu :) ya da amann ne ugrasacam bunla baska bulurum hem parali, hem arabali hem de sanal s.kse uygununu demis olabilir, pis şey börgggg . Bosver tatlim hepimize denk geliyor boyleleri Allah iyilerle karsilastirsin.

Amin çok teşekkür ederim umarım daha çirkinleşmeden uzak durur benden

Anlattıklarınız biraz itici bir izlenim bıraktı bence.. bölye sanki, yararlanmaya calışıyor gibi..

Bana da kafadan sakat geldi acikcasi , insan hic gormedigine birine karimsin seklinde takilir, sonra cinsel icreikli seyler yazar sonra da arabasina konmaya calisir mi? Her yeri falso bu abinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…