- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Asıl öyleleri daha fena.Alacası içinde oluyo o tiplerin.Evet hemen belli etti niyetini, okuldayken( lise yılları) sessiz efendi tipli bir çocuktu meğer karakteri bozukmuş
Teşekkür ederim zihniyeti aynen dediğiniz gibiAy ne irite edici bi' insanmış yaa.Valla irite oldum.Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama o şimdi kendi sapık dünyasında seni "boşanmış kadın" diye kodlamış , erkek olsun da çamurdan olsun diye düşünüyorsun zannediyordur.Ay sapık zihniyetli paragöz herif yaa.( çok feci gömdüm yalnız ama hak etmiş yani.) Buldu mimar kadını kandırıcak güya.Direkt görüşmeyi kesmelisiniz bence.Hiç muhatap olmayın artık.
Ne olduğu belli hala anlayamadın mı?PessMerhaba sevgili üyeler, konuya hemen girmek istiyorum. Okul arkadaşlarım tarafından WhatsApp’ da grup kuruldu ve yaklaşık 25 yıldır birbirimizi hiç görmediğimiz hatta okuldayken de çok muhabbetimizin olmadığı bir erkek arkadaşımla özel olarak yazışmaya başladık. Daha doğrusu o bana okuldayken ilgisi olduğunu şimdi yakınlaşmak istediğini anlatan mesajlar yazınca ben de şans vermek istedim fakat hemen, hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna girdi, ben boşandım o hiç evlenmemiş birbirimizi en son 25 yıl önce görmüşken hemen evlilik kararı çok saçma. Bi süre sonra yazışmaları cinsel içerikli olmaya başlayınca ben tepki gösterdim, bu türden ilk mesajına hiç cevap yazmadım sessiz kaldım ardından hemen “kimle yazışıyorsun? “ şeklinde saçma bir mesaj attı ben bu sefer daha da sinirlenip kimseyle yazışmadığımı cinsel içerikli mesajına cevap vermemek için sustuğumu bir daha böyle yazmamasını rahatsız olduğumu söyledim bunun üzerine özür diledi devamını getirmedi ben de biraz kendimi geri çektim. Ben mesajından rahatsız olup sustum o kimle yazışıyorsun diye saçmaladı.... Bunun dışında ikinci bir sorun, hemen herşeyimiz ortak moduna girdi, kendisinin arabası yok, arabasız zorlanmıyor musun diye sorduğumda senin var ya işte arabamız var dedi o an içimden afedersiniz ohaaaa dedim.... şurda 2-3 aydır sadece yazışıyoruz üstelik farklı şehirlerdeyiz benim arabam ne alaka diye düşünüyorum yani bilmiyorum haksızlık yapmaktan korkuyorum ama ben bu tür herşeyimiz ortak havalarından rahatsız oldum daha yüz yüze görüşmedik bile okuldayken de selamlaşmanın dışında bir iletişimiz yoktu aradan yıllar geçmiş yani. Maddiyatçı biri değilim fakat karşımdakinin niyeti de önemli, beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yokbenimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İçinde bulunduğum durumu yorumlar ve bu adamla devam edip etmemem konusunda fikir verirseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler....
Gelirini bilmem ama bu arkadaşta vizyon yok vizyon..beyefendinin geliri benden düşük arabası yok, telefonu bile faturasız hat ( önemli değil ama bu yaşta öğrenci gibi tuhaf yani) herşeyimiz ortak düşüncesinde... Ortak olacak ona ait maddi pek birşey yokbenimkilerle bu durumu istiyor. 40 lı yaşlardayız bu yaşa kadar hiç evlenmemiş olması da düşündürücü öyle büyük kariyerler falan yapmış biri de değil yani evlenmeye vakti olmamış denecek bir durumu da yok. İç
Kötü düşünmek istemedim ama sizin yorumunuz ve tüm yorumlar bu şekilde. O kadar soğudum ki anlatamamMaddi açıdan ondan daha iyi olduğunuz için sizden faydalanmaya çalışıyor hatta sizi altın bilezik olarak görüyor. Bence iletişiminizi kesin
Çok isabetli yorumlamışsınız teşekkür ederimYani gormediginiz birinin arabasina arabamiz demek sokakra gordugumuz arabaya benim demekle ayni gibi geldi bana..
Yani konu sahibi hayat tercih meselesi ve bazen de daha az yara alicagi veya daha karli olacagi seyi seciyor..
Ornegin size yazan kisi sizin maddiyatinizdan faydalanmak isteyebilir.
Kimi kadin veya erkek bunu yapiyor yani bir tarafin maddiyati daha iyi oluyor.
Kimi insan sevdiginden kabul ediyor veya kimisi de bir konuda cikari oldugundan yalniz kalmamak ya da bazi zorlandigi konularda karsidakinden yardim aldigindan o parayi veya emegi gormuyor..
Asil kotusu insani sadece para veya cinsellik amacli kandirmak olup hic bir sey katmadan gidenler ki ona da dolandirici deniyor ki oyleleri de az cok anlasilir uzak durmak lazim..
Sağlık olsun dert etmeyin.Ayy değil mi yaaayolu açık olsun benden uzak olsun
Son durumla ilgili bilgi vereyim; konuyu açtığım gün beyefendi bana yine tam olarak olmasa da cinsel çağrışımlı bir mesaj gönderdi ben hiç cevap yazmadım o andan itibaren hiç sesi çıkmadı sanırım trip atıyor aklı sıraOnyargili olmak istemiyorum ama elimde degil.. Esimsin, cinsel icerikli mesajlar, kiminle konusuyorsun, bizim arabamiz.
Lutfen postalayinca gelismelerle ilgili bizi de haberdar edin. Muhtemelen bastan birakmak istemeyecek, sonra cirkinlesecek. Yilmayin lutfen.
Biliyor musun bu anlattiklarindan ben artik trip atiyor diye dusunemedim. Hani trip sevgili nazı falan gibi bisey ya sanki o degil de adam bakti seni irite etti taktik geregi biraz ara verdi tamamen sogutmamak ya da gozunun acilmasina firsat vermemek icin bilmiyor tabii senin cin gibi oldugunu :) ya da amann ne ugrasacam bunla baska bulurum hem parali, hem arabali hem de sanal s.kse uygununu demis olabilir, pis şey börgggg . Bosver tatlim hepimize denk geliyor boyleleri Allah iyilerle karsilastirsin.Son durumla ilgili bilgi vereyim; konuyu açtığım gün beyefendi bana yine tam olarak olmasa da cinsel çağrışımlı bir mesaj gönderdi ben hiç cevap yazmadım o andan itibaren hiç sesi çıkmadı sanırım trip atıyor aklı sıraçok da tın eğer tek bir kelime yazarsa ağzının payını vereceğim
Amin çok teşekkür ederimBiliyor musun bu anlattiklarindan ben artik trip atiyor diye dusunemedim. Hani trip sevgili nazı falan gibi bisey ya sanki o degil de adam bakti seni irite etti taktik geregi biraz ara verdi tamamen sogutmamak ya da gozunun acilmasina firsat vermemek icin bilmiyor tabii senin cin gibi oldugunu :) ya da amann ne ugrasacam bunla baska bulurum hem parali, hem arabali hem de sanal s.kse uygununu demis olabilir, pis şey börgggg . Bosver tatlim hepimize denk geliyor boyleleri Allah iyilerle karsilastirsin.
Bu senin elinde tatlim. Agiz dalasina da gerek yok. Baktin canini sıktı engellersin biter. Yani sen izin vermez, net bir dille reddedersen zorlayacagini sanmam.Amin çok teşekkür ederimumarım daha çirkinleşmeden uzak durur benden
Teşekkür ederimBu senin elinde tatlim. Agiz dalasina da gerek yok. Baktin canini sıktı engellersin biter. Yani sen izin vermez, net bir dille reddedersen zorlayacagini sanmam.
Anlattıklarınız biraz itici bir izlenim bıraktı bence.. bölye sanki, yararlanmaya calışıyor gibi..
Yani tam olarak durum bu zaten. Ben acik acik yazmaya cekindim..Bana da kafadan sakat geldi acikcasi , insan hic gormedigine birine karimsin seklinde takilir, sonra cinsel icreikli seyler yazar sonra da arabasina konmaya calisir mi? Her yeri falso bu abinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?