O mu art niyetli, ben mi fesat düşünüyorum

konu sahibi bu sapık adamı arkana bile bakmadan bırak kaç bunlar bi halta yaramamış sülük gibi kan emecek kadın ararlar cinsel içerikli mesajlarına cevap versen devamı gelir emin ol paranı pulunu hesaplıyor arabana ortak şimdiden bunlar kadını çalıştırıp evde yatma peşinde koşan parazitler sakın bi kere başın yanmış bidaha dikkat et.

Çok itici,kaypak ve fırsatçı biri canlandı gözümde.

Ben olsam devam etmem. Tamam evlenince herşey ortak olur ama 40 yaşına gelmiş hayatta hiçbir şeye sahip olamamış kendini benim arabam evim kartım gibi şeylere ortak olmayı planlayan insanla da geleceği dusunmem.

Bana çıkarcı geldi daha şimdiden hem cinsel icerikli mesaj atması hem mallariniza daha dün bugün iki ortak olması ve bu yaşına kadar evlenmemesi düşündürücü. Armut pis ağzıma düş durumu bana kalırsa uzak durun.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, kesinlikle parazit olmaya çalışıyor emin oldum.

Her açıdan hatalı, devam etmek istemediğimi söyleyeceğim hemen

Evet evli olsak tamam da 2 ayda bu neyin ortaklığı anlamış değilim

Evet o art niyetli. Calisiyorsaniz maddi durumunuz iyiyse size sirtini dayayacak, hem evliligi de aradan cikartacak. Bu yasa kadar evlenmemesi bu çakal zihniyeti yuzunden olabilir

Yazdıklarınız harfiyen doğru çok teşekkür ederim, inşallah Allah kötülere fırsat vermesin, sevgiler...

Evet o art niyetli. Calisiyorsaniz maddi durumunuz iyiyse size sirtini dayayacak, hem evliligi de aradan cikartacak. Bu yasa kadar evlenmemesi bu çakal zihniyeti yuzunden olabilir
Bence de mutlaka karşısına çıkan kızlar olmuştur ama hep kendini başkasına yaslama derdindeymiş ki evlenememiş.

Her açıdan hatalı, devam etmek istemediğimi söyleyeceğim hemen

Geç bile kalmışsınız. İkilemde kalmanızı veya niye konu açtığınızı anlamadım. Adam ya kötü niyetli ve bunu saklayamayacak kadar aptal veya hasta. Hemen “hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna” girmesinden bunu anlamalıydınız. Ondan sonrakilerin olmasına bile gerek yoktu. Ayrılmakta geç kalmışsınız. Umarım yakanızı bırakır.

Ben de önyargılı olmaktan çekindiğim için sizlerle paylaştım ama aklın yolu bir, çok teşekkür ederim yorumunuz için haberdar edeceğim kolay sıyrılabileceğimi sanmıyorum normal biri değil çünkü

Haklısınız önyargılı olmaktan çekindim belki de bilmiyorum.

Bu benimki de hiç evlenmemiş sorunlu tipler böyle oluyor demek ki

Haklısınız önyargılı olmaktan çekindim belki de bilmiyorum.

Önyargısı mı kalmış? Bir insan böyle uç şeyler yapmasa bile, farklı konularda size kendinizi huzursuz ve kötü hissettiriyorsa doğru insan değildir zaten.

Ailenize veya en azından arkadaşlarınıza vs haber verin. Yalnız yaşıyorsanız birileri sizinle kalsın. Adamın davranışları hiç normal değil. Bence hasta olma ihtimali daha yüksek. Kötü niyetini bu kadar saklamayacak kadar aptal değildir diye tahmin ediyorum. Kendinize dikkat edin.

Haklısınız sanırım hasta, yakın bir arkadaşıma anlatayım dediğiniz gibi.

Ay ne irite edici bi' insanmış yaa.Valla irite oldum.Konu sahibi arkadaşım yanlış anlama o şimdi kendi sapık dünyasında seni "boşanmış kadın" diye kodlamış , erkek olsun da çamurdan olsun diye düşünüyorsun zannediyordur.Ay sapık zihniyetli paragöz herif yaa.( çok feci gömdüm yalnız ama hak etmiş yani.) Buldu mimar kadını kandırıcak güya.Direkt görüşmeyi kesmelisiniz bence.Hiç muhatap olmayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…