Çok teşekkür ederim yorumunuz için, kesinlikle parazit olmaya çalışıyor emin oldum.konu sahibi bu sapık adamı arkana bile bakmadan bırak kaç bunlar bi halta yaramamış sülük gibi kan emecek kadın ararlar cinsel içerikli mesajlarına cevap versen devamı gelir emin ol paranı pulunu hesaplıyor arabana ortak şimdiden bunlar kadını çalıştırıp evde yatma peşinde koşan parazitler sakın bi kere başın yanmış bidaha dikkat et.
Her açıdan hatalı, devam etmek istemediğimi söyleyeceğim hemenBen olsam devam etmem. Tamam evlenince herşey ortak olur ama 40 yaşına gelmiş hayatta hiçbir şeye sahip olamamış kendini benim arabam evim kartım gibi şeylere ortak olmayı planlayan insanla da geleceği dusunmem.
Bana çıkarcı geldi daha şimdiden hem cinsel icerikli mesaj atması hem mallariniza daha dün bugün iki ortak olması ve bu yaşına kadar evlenmemesi düşündürücü. Armut pis ağzıma düş durumu bana kalırsa uzak durun.
Evet evli olsak tamam da 2 ayda bu neyin ortaklığı anlamış değilimBen olsam devam etmem. Tamam evlenince herşey ortak olur ama 40 yaşına gelmiş hayatta hiçbir şeye sahip olamamış kendini benim arabam evim kartım gibi şeylere ortak olmayı planlayan insanla da geleceği dusunmem.
Bana çıkarcı geldi daha şimdiden hem cinsel icerikli mesaj atması hem mallariniza daha dün bugün iki ortak olması ve bu yaşına kadar evlenmemesi düşündürücü. Armut pis ağzıma düş durumu bana kalırsa uzak durun.
Her açıdan hatalı, devam etmek istemediğimi söyleyeceğim hemen
Yazdıklarınız harfiyen doğru çok teşekkür ederim, inşallah Allah kötülere fırsat vermesin, sevgiler...Bu durumu yasadigim icin biliyorum. Uzerinde oldukca düşündüm ben de sizin gibi, boyle bir iliski sekli olabilir mi diye. Artik netim;
1. Yuzyuze gorusmeden iliski baslamamali.
2. Henuz yakinlasmadiginiz yani gercek paylasimlarinizin olmadigi biri karimsin diyorsa asla inanmamali.
3. Arada güvenin oldugu sevgililik iliskisi olmadan konuyu sekse getiren erkek ciddi bir iliski pesinde değildir.
4. Kimle konusuyorsun kıskanclikları kadini etkilemek yani seni sahipleniyorum havasi yaratmak icin olabilir.
5. Düzgün bir erkek kadinin maliyla, arabasiyla, parasiyla ilgilenmez, net.
6. Ilerleten yasina ragmen hic evlenmemis erkek daha dikkatli incelenmeli.
Arkadaslarin da yazdiklarini tekrarlamis oldum ama ben bunlari kendime de hatirlatmak istedim.
Zaten bitireceksiniz,, bana iki ay bile uzun geldi, zaman kaybetmeye degmez.
Cunku bu tipler ictenpazarlikli oluyor. Kafasinda sizi maddi ya da cinsel anlamda kullanmak var. Bunun icin de dul bir kadinin hislerine oynuyor. Kadin ne duymak ister nasil etkilenir bunlari kullaniyor ama beceriksizmis ve siz de akilli bir kadinsiniz ki anladiniz.
Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin.
Bence de mutlaka karşısına çıkan kızlar olmuştur ama hep kendini başkasına yaslama derdindeymiş ki evlenememiş.Evet o art niyetli. Calisiyorsaniz maddi durumunuz iyiyse size sirtini dayayacak, hem evliligi de aradan cikartacak. Bu yasa kadar evlenmemesi bu çakal zihniyeti yuzunden olabilir
Haklısınız çok teşekkür ederimGüya seni sahipleniyor, abaza ve boş bir insan kataktersiz bence, yerinde olsam şu saatten sonra tanımaya çalışmam hatta o gruptan çıkarım bile
Allah kötülere fırsat vermesin inşallah, devam etmek istemediğimi söyleyeceğim.Asalak bir parazit bu adam sakın iletişim kurmayın.Kurtulun.
Her açıdan hatalı, devam etmek istemediğimi söyleyeceğim hemen
Ben de önyargılı olmaktan çekindiğim için sizlerle paylaştım ama aklın yolu bir, çok teşekkür ederim yorumunuz için haberdar edeceğim kolay sıyrılabileceğimi sanmıyorum normal biri değil çünküOnyargili olmak istemiyorum ama elimde degil.. Esimsin, cinsel icerikli mesajlar, kiminle konusuyorsun, bizim arabamiz.
Lutfen postalayinca gelismelerle ilgili bizi de haberdar edin. Muhtemelen bastan birakmak istemeyecek, sonra cirkinlesecek. Yilmayin lutfen.
Haklısınız önyargılı olmaktan çekindim belki de bilmiyorum.Geç bile kalmışsınız. İkilemde kalmanızı veya niye konu açtığınızı anlamadım. Adam ya kötü niyetli ve bunu saklayamayacak kadar aptal veya hasta. Hemen “hiç ayrılmayalım, beni bırakma eşimsin moduna” girmesinden bunu anlamalıydınız. Ondan sonrakilerin olmasına bile gerek yoktu. Ayrılmakta geç kalmışsınız. Umarım yakanızı bırakır.
Bu benimki de hiç evlenmemiş sorunlu tipler böyle oluyor demek kiaynen onu düşündüm. bazen erkekler bizi çok hafife alıyor sanki derdimiz evlenmek gibi.
bi arkadaşım vardı ünide erkek tüm kız arkadaşlarına karıcım muhabbeti yapardı çok da yakışıklı çocuktu kızlar uçardı ama hiçbiriyle devam edip de evlenmedi:) aklıma o geldi sanırım hala bekar :)
Haklısınız önyargılı olmaktan çekindim belki de bilmiyorum.
Haklısınız sanırım hasta, yakın bir arkadaşıma anlatayım dediğiniz gibi.Önyargısı mı kalmış? Bir insan böyle uç şeyler yapmasa bile, farklı konularda size kendinizi huzursuz ve kötü hissettiriyorsa doğru insan değildir zaten.
Ailenize veya en azından arkadaşlarınıza vs haber verin. Yalnız yaşıyorsanız birileri sizinle kalsın. Adamın davranışları hiç normal değil. Bence hasta olma ihtimali daha yüksek. Kötü niyetini bu kadar saklamayacak kadar aptal değildir diye tahmin ediyorum. Kendinize dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?