O mu haklı, yoksa ben mi haklıyım? Ah bu erkekler...

uglybetty89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
76
1
11
İstanbul
merhaba arkadaşlar. benim bir derdim var. siz söyleyin yanlış mı yapmışım yoksa doğru mu?

erkek arkadaşımla 6-7 gündür kavgalıydık, konuşmuyorduk. kendisi uzak bir şehirde doğu görevinde.
daha dün barıştık. kendisi okulda, fırsat bulduğu anlarda mesajlaşırız. işi olmadığında da her anımız mesajlaşarak geçer.
neyse dün benim de işlerim vardı, mesajlaşamadık. onun işi akşam 5te bitti. benimse akşam 8 gibi.
ama bu sefer de 19.30 da okula gidip evrak işlerini halletmesi gerekmiş...
o evrak işlerini yaparken birkaç kez mesajlaştık, ama güçlükle yazıyor yani, geç yazıyor cevapları..
neyse, sonra baktım facete bir arkadaşının bir şeyini beğenmiş, evraklarla uğraşırken...
demek ki face e girmeye fırsat bulabiliyor, ama bana yazmaya.. güçlükle.
birkaç saniyeliğine girdim dedi. sitemli bi mesaj gönderdim, ama normal tarzda yani.
saat 22 ydi ben son mesajı gönderdiğimde, o mesajımdan sonra hiç mesaj gelmedi, gece 1'e doğru mesaj geldi;
şöyle diyor; eve yorgun argın geldim, uyuya kalmışım aşkım...

bende kayış koptu... bakın biz her an mesajlaşırız her an.. saat 22 den 1e kadar nasıl mesaj atılmaz ya..
okuldan eve dönerken ne yapıyordun da mesaj atmadın? değil mi kızlar?

okuldan eve direk yatağına uyur halde ışınlamadılar heralde seni değil mi... sert bir mesaj attım ve başka bir şey yazmadım.
bir de üste çıkmaya çalışıyor, sağol benim için endişelendiğin için, falan diye. bir tek bu mesaj.. ne bir özür dilerim, ne bir şey.

sizce de haklı değil miyim ya, 10 dan beri beklemişim ben seni, asıl senin beni merak etmen gerekmez mi, niye yazmıyor acaba diye..
ya da işin bitiyor, aşkım işim bitti eve gidiyorum yazamaz mı bi insan.

dediğim gibi biz her an mesajlaşırız her an...
bana çok tuhaf geldi bu yaptığı..

ya artık beni sevmiyor, önemsemiyor,
ya hiç evrak işi falan yoktu, uydurdu ve konuşmamak için yaptı sonra da evde uyuya kaldı..
ya da bilmiyorum işte kızlar..

sizce ne olabilir?
ve sizce ben abartıyor muyum?

bitti benim için o dün gece, ben böyle ilgisizliğe, böyle şaibeli bir duruma katlanmam.

bence fazlasıyla abartıyosun. git sevgilinin gönlünü al bana kocaman insanların her an mesajlasması da sacma geliyor kusura bakma ama. ergenlikte aşmamız gerekmiyor muydu o durumları. herneyse fazla kapris yorar adamı. demek ki yorgunmuş alttan al bu sefer...

Öncelikle şunu belirteyim; çok muhabbet tez ayrılık getirir. Tıpkı bunun gibi ottan çöpten şeylerle kavga edilir. Muhtemelen ilişkiniz yeni, başlarda oluyor böyle şeyler. Gidişatını ben şimdiden söyleyeyim
-İlk sene çok muhabbet edilir, cicim ayları olur,
- Artık iki taraftan biri bu aşırı muhabbetten sıkılıp normale dönünce kavgalar başlar, sen beni sevmiyorsun, artık beni beğenmiyorsun, neden yazmadın, neredeydin gibi tartışmalar yaşanır. Tabi kıskançlık devreye girer.
-Bu kavga aşamasını atlatabilirseniz artık evlilik planları yapılır ve hayatta çok daha büyük sorunlar olduğu görülür. İlk zamanlar "3 saat mesaj atmadı" diye yeri göğü yıkan hallere gülünür ve çocukmuşum denir.

üç yıl oldu canım, üç yıldır her an mesajlaşırız ve hiçbir zaman bıktığını dile getirecek şeyler söylemedi.
ben ne zaman bir şey hissettiysem hep altından bir şey çıkar.
ben mesaj atmasam o bozulur, dile getirir niye konuşmuyorsun diye.

sorunun cevabı sen abartıyorsun

ha biz sevgiliyken aynı şeyi bende yapıyordum. evlendikten sonra anladım onu ne kadar rahatsız ettiğimi.
sürekli mesaj atmasını bekliyordum nerde olursa olsun ne durumda olursa olsun. bunun ne kadar yanlış olduğunu anladım.
çünkü yeri geliyo arkadaşlarıyla otururken yeri geliyo misafir varken yeri geliyo işteyken hep rahatsız etmişim çok uygunsuz bir davranışmış şimdi anladım. çok sıkmışım.
bence o da çok sıkılmış. işi yoksa iş çıkarır bu bak sıkma bu kadar

ben zorlamıyorum ki onu canım mesajlaşalım diye, kendisi de istiyor mesajlaşmayı. bi şikayetini duymadım.
benimle konuşmamak için iş uyduruyorsa da benim öyle adamla işim olmaz.
ikimiz de türkiyenin bi ucundayız ne yapalım yani dumanla mı haberleşelim..

Nasıl böyle basit bu durumda benim için bitti diyebiliyorsunuz? Şu yaptığını erkek yapsa buradaki birçok insan adam bitirmeye yer arıyormuş derdi.

Ayrılacak kadar büyütme olayı ama açıkçası bende olsam merak ederdim o kadar saat yazmayınca başına bişey mi geldi vs aklıma gelirdi .

Nasıl böyle basit bu durumda benim için bitti diyebiliyorsunuz? Şu yaptığını erkek yapsa buradaki birçok insan adam bitirmeye yer arıyormuş derdi.

kendisi önceden sabıkalı canım, o yüzden her yaptığına çok dikkat etmesi gerekiyorken hiç umursamıyor.
ben onu bir kere affettim, yalanlarını yakaladım yine affettim. o kadar basit bitti demiyorum yani.

yani bence de abartmışsınız. ben de zamanında sevgilimle konuşurken bir kapatsakta şunu okusuma falan demişimdir. bunun sevgisizle ya da büyük aşk yaşamakla alakası yok ki. eskiden mesajlaşıyorsunuzdur belki seviglin artık hoşlanmıyordur olamaz mı? sonuçta face'de birşey beğenmek mesaj atmaktan daha kolay değil mi? belki bunalttınız onu hiç sordunuz mu? sevgilisiniz diye 24 saat birşeyler paylaşmak zorunda değilsiniz ki. kusura bakmayın öyle bir ilişki yaşamadığım için anlayamıyorum. çözüm önerisi olarak sevgilin kulaklık kullansın daima konuşursunuz hem iki eliniz de boş olur evrakları okur düzeltir, yemek yer vs vs

bir de şey demişsiniz ya biz her an mesajlaşırız diye, saat ondan sonra artık pekala telefonda konuşabilirdiniz , illa mesaj mı olmalı ?

Yuh diyesim geldi kusura bakma, sirf bu yuzden bitti demek ne kadar basit?!?!

Insanlik hali uyumus kalmistir…facete birsey begenmek saniyesini alir ..belki laptop arkasindayken hallediyordu islerini ve bakindi begendi…

Ayyy sabah aksam boyle vicik vicik surekli mesaj mesaj kafayi yememek elde degil…bu kadar cok gorusulmez bence, ki bi ozlemeye firsatiniz olsun..ama bu benim fikrim tabii..

Sorunun cevabi: sen haksizsin, fazlasiyla abartmissin

bu kadar kolay bitti diyebiliyorsan bitsin bence
madem önceden de sabıkası varmış
ne yani bu şekilde onu elinde tutabileceğini mi düşünüyorsun ki
siz evli değilsiniz evli olsanız bile herkesin kendine ait özel bir hayatı var
yani şunu diyorum bu adamın işi de olur keyfi de olmaz mesaj atmaz yani bir mesaj bu kadar büyütmeye gerek yok bence

(ilişkinizi bir vücut gibi düşün. birbirinizi her kırdığınızda o vücuttan bir parça kopacak. sonunda hiç bişey kalmayacak. bazı sorunları kırmadan kırılmadan çözmek için uğraşın.)

belliki geçmişte aranızda geçen şeyler yüzünden hassas davranıyorsunuz fakat normalde sürekli mesajlaşıyorsanız sadece birgün geç yanıt verdi yada uzun süre yanıt vermedi diye bu kadar tepki göstermemelisiniz. kaldıki zaten işi varmış belki eve dönüş yolunda kafası meşguldü ve yazamadı..sonuç olarak gece 1 dede olsa size haber vermiş...

cok dogru. benim de esim sevgiliyken ilk zamanlarda cok mesaj yazar ve arardi. tatli tatli mesajlar gelirdi, gece sabahlara kadar konusurduk felan. sonra bunlar azaliyor. simdi evliyiz ve bazen bütün gün hic mesajlasmiyoruz is cikisina kadar. aksam isden bazen arariz birbirimizi bazen de aramadan eve geceriz orda görüsürüz. cok fazla muhabbetin geregi yok aslinda. ne kadar cok iletisim olursa, o kadar cok kavga cikar dediginiz gibi. en iyisi ortasini bulmak. birbirinden haberin olacak, güvenin olacak ve yok niye yazmadi, niye aradan 5 dakika gecti cevap gelene kadar diye olmayacak. hepimiz insaniz, bazen isimiz oluyor ve yazamayacak durumda oluyoruz. bazen de insanin sevgilisine/esine anlatmak istemedigi seyler oluyor. bunlar illaki yanlis seyler olmak zorunda degil ama insan bazen tek kendi icin birsey yapmak istiyor. bence bu kadar bir insanin üzerine düsülmemeli. fazla üstüne düstünüz mü zaten erkekler kadinlarin tepesine cikarlar ve bu nasil olsa cepte diye düsünürler. biraz geride durmak ve kendini agirdan satmak her zaman iyidir.

Bızde 1 sene cok mesajlastık, ama erkek arkadasım hıc alısamadı msj olayına daha sonra dedı ben sıkıldım msj atmaktan telefonlarımızı bırbırımıze sınırsız konusma yapcaz msj olayını ascaz artık dedı. Ben ne kavgalr ettım kac gun kustum konusmadım. 4 senedır hep konusuruz bısey olsun 2 dk soylemek ıcın bıle benı arar :) nekadar salakmısım dıyorum. :) msjla evdeyım dese ve dısarda olsa anlamazsın ama konusarak anlayabılırsın.

Senın haklı oldugun yer uyurken sana nıye haber vermıyo merak edebılırsın dımı. Bunun ıcın ıstedıgın kadar kız ama msj olayını asın artık.

msj mı kaldı artık canımya ama içimden bir ses çocuk sana yalan sölüyor bence sesli iletişime geçin siz

bence de bitirin vallahi. çok abartıyorsunuz. ne var ki bunda olabilir. bazen benim kafam dalgın oluyor. ne arıyorum ne msj atıyorum.

evrak işleriyle uğraşırken yorulmuştur. bir arkadaşı bırakmıştır msj atamamıştır. bunlar gayet normal ama bence siz bitirmeye yer arıyorsunuz gibi...

VALLA CANIM ŞİMDİ HERKESİN YAPISI FARKLI
BAK BEN AZ EVVLE NİŞANLIMI AEADIM MEŞGULE VERDİ
DEMEKKİ MÜSAİT DEĞİL SONRA ARAYACAĞINI BİLİRİM MÜSAİT OLUNCA

BİRDE ŞUNU MERAK EDİYORUM
SÜREKLİ MESAJLAŞIRIZ DİYORSUNUZ YAAA
ALLAH AŞKINA NE YAZIYORSUYNUZ HEP BÖYLE
NE KONU BULUYORSUNUZ
BİZ NEDEN HİÖ BÖYLE YAPMŞİYORUZ

BİZ YERİ GELİYOR GÜN İÇİNDE KONUŞAMIAYORUZ TELDE
İKİMİZDE ÇALIŞAN İNSANLARIZ

SİZ NE KADAR VAKİT BULUYORSUNUZ MAAŞALLAH BÖYLE

AMA BENCE SEN ABARTIYORSUN BİRDE ÇOK YÜZ VERME
BIRAK BİRAZ O MERAK WETSİN SENİ

Ben abarttığınızı düşünmüyorum , bende olsam aynı şeyi yapardım . 4 saat mesaj atmamak ne demek. Basit bir olay değil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…