- Konu Sahibi uglybetty89
-
Öncelikle şunu belirteyim; çok muhabbet tez ayrılık getirir. Tıpkı bunun gibi ottan çöpten şeylerle kavga edilir. Muhtemelen ilişkiniz yeni, başlarda oluyor böyle şeyler. Gidişatını ben şimdiden söyleyeyim
-İlk sene çok muhabbet edilir, cicim ayları olur,
- Artık iki taraftan biri bu aşırı muhabbetten sıkılıp normale dönünce kavgalar başlar, sen beni sevmiyorsun, artık beni beğenmiyorsun, neden yazmadın, neredeydin gibi tartışmalar yaşanır. Tabi kıskançlık devreye girer.
-Bu kavga aşamasını atlatabilirseniz artık evlilik planları yapılır ve hayatta çok daha büyük sorunlar olduğu görülür. İlk zamanlar "3 saat mesaj atmadı" diye yeri göğü yıkan hallere gülünür ve çocukmuşum denir.
sorunun cevabı sen abartıyorsun
ha biz sevgiliyken aynı şeyi bende yapıyordum. evlendikten sonra anladım onu ne kadar rahatsız ettiğimi.
sürekli mesaj atmasını bekliyordum nerde olursa olsun ne durumda olursa olsun. bunun ne kadar yanlış olduğunu anladım.
çünkü yeri geliyo arkadaşlarıyla otururken yeri geliyo misafir varken yeri geliyo işteyken hep rahatsız etmişim çok uygunsuz bir davranışmış şimdi anladım. çok sıkmışım.
bence o da çok sıkılmış. işi yoksa iş çıkarır bu bak sıkma bu kadar
Nasıl böyle basit bu durumda benim için bitti diyebiliyorsunuz? Şu yaptığını erkek yapsa buradaki birçok insan adam bitirmeye yer arıyormuş derdi.
ben zorlamıyorum ki onu canım mesajlaşalım diye, kendisi de istiyor mesajlaşmayı. bi şikayetini duymadım.
benimle konuşmamak için iş uyduruyorsa da benim öyle adamla işim olmaz.
ikimiz de türkiyenin bi ucundayız ne yapalım yani dumanla mı haberleşelim..
Öncelikle şunu belirteyim; çok muhabbet tez ayrılık getirir. Tıpkı bunun gibi ottan çöpten şeylerle kavga edilir. Muhtemelen ilişkiniz yeni, başlarda oluyor böyle şeyler. Gidişatını ben şimdiden söyleyeyim
-İlk sene çok muhabbet edilir, cicim ayları olur,
- Artık iki taraftan biri bu aşırı muhabbetten sıkılıp normale dönünce kavgalar başlar, sen beni sevmiyorsun, artık beni beğenmiyorsun, neden yazmadın, neredeydin gibi tartışmalar yaşanır. Tabi kıskançlık devreye girer.
-Bu kavga aşamasını atlatabilirseniz artık evlilik planları yapılır ve hayatta çok daha büyük sorunlar olduğu görülür. İlk zamanlar "3 saat mesaj atmadı" diye yeri göğü yıkan hallere gülünür ve çocukmuşum denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?