O mu haklı, yoksa ben mi haklıyım? Ah bu erkekler...

biraz abartsanızda haklı olduğunuz yanınız var o da 4 saat haber vermemesi ama sonuçta geçte olsa vermiş vukuatlı diyede çok sıkıyosunuz uzaklıkta olduğu için sürekli msj msj msj insan bazen atamayada biliyo ama ayrılcak bir durum değil affettiğiniz için aklınızda belki şüpeler olabilir ama bazen yersiz ilişkiyi zaten şüpeler sıkboğaz etmeler bitirir

Demek ki bütün erkekler aynı o gün bende erkek arkadaşımla aynı sebep yüzünden tartıştım uyuyakalmış mış mış. ama sonuçta o kendini haklı çıkarttı ve tribi o attı hiç sıkma canını. Onlar bizim gibi düşünmüyor unutabiliyorlar

7 yıldır birlikteyiz nişanlımla bizde hala sürekli msjlaşırız hoş artık w.uplaşıyoruz böyle sürekli msjlaşmaya alışanlara bilaç saat msjlaşmamak garip gelir (banada) ama bitiricek kadar bir sorun yok tabiki çıktım eve gidiyorum demeliydi ama

sana tavsiyem sürekli bişeylerden şikayetçi,huysuz konumda olma. çünkü uzaklaştırırsın kendinden yaşadım ve biliyorum. içinden kız,öfkelen ona bişey demiyorum. ama şunu da belitmem gerekir ki eğer tam güvenmiyorsan bitir bence. böyle yaşayamazsın,paranoyak olursun.

aklıma takılan tek şey -sevgilim öğretmen sanırım-saat 19.30da hiç bi devlet okulu açık olmaz

söyleyecek çok söz varda yanlış yorum yapmaktan korkuyorum.ama seni sevmese mesajlarına cvp vermezdi sanırım.

Seni öyle iyi anlıyorum ki şu an.. :) Ben de aynı durumdayım 1 yıllık bi ilişkim var ve farklı sehirlerdeyiz. Aynı zamanda biz de sürekli mesajlaşıyoruz.. Son zamanlarda bu durum bana da olmaya başladı gündüzleri mesajlarıma 2 saatte bir cevap veriyo bazen.. Sınava hazırlanıyoruz o yüzdendir diye düşünüyorum ama eve gidince de yapabiliyo.Bu da aramızda sık sık ufak veya büyük tartışmalara sebep oluynu bilmiyorum ama benim canım çok yanıyo...Sınav bi geçsin de umarım düzelir yoksa yakıcam çırasını artık sabrım taşıyo !

Ama bence ayrılmayı düşünme çünkü uzun süreli bi ilişkiniz var böyle şeyler yüzünden geçirdiğiniz zamanlara yazık etmeye değmez diye düşünüyorum :) Belki de onların psikolojik olarak mesaj atmak istemediği, kendini yorgun ve sıkılmış hissettiği zamanlarda biraz rahat bırakmamız gerekiyo.. Onları böyle kabul etmek en doğrusu olabilir :)
Derdini ben de paylaşmak istedim, mutlu olmanız dileğiyle... :)

Bazı arkadaslar çok mesajlasırmı koca insanlar demişler ama biz 3 yıldır birlikteyiz,3 aydır da evliyiz..Ben esimin bana yarım saat bile geç msj attıgını bilmem..Hala da hergün msjlasırız canımm ..Gün için de insanın eşiyle msjlasması çok güzel bişey..Ama senin durumun farklı canım,Her zaman normal yazardı diyosun,sadece o gün mü öyle oldu...Sen daha iyi tanıyorsundur aslında erkek arkadasını..İki seçenek var ya sen çok abartıyosun,Yada dediğin gibi işi vardı sana yalan söyledi evrk falan yok..

yaşınız kaç bilmiyorum ama bu kadar küçük bi problemi bitme noktasına getirdiginize göre 15 16..

selam, hep yaptığı şey değilse abartma derim benimde 4 yıllık bi ilişkim vardı sürekli mesajlaşırdık akşam oluncada beni uyutana kadar konuşurduk ben yazmadığım zamanlar yoğunmusun neden yazmıyosun filan derdi.sonradan bu akşamları aramayı azalttı işte şimdi hiç konuşmuyoruz 15 gündür.seven insan hissediyor tam olarak ne olduğunu bilemesek de hissederiz bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…