O mu haksız, ben mi haklıyım? (:

Yani şöyle söyliyim şu anda ekmek almaya araba ile gitmemiz gereken bir yerde oturuyoruz. Ben de sırf canım sıkıldı diye çıkıp dolaşacağım, akşamın bir körü tiramisu istesem 10 dakika yürüyüp yiyeceğim bir yerde otursam, gençlerin cıvıl cıvıl dolaştığı günün erken bitmediği yerlerde mi yaşasam derim. O yüzden sordum. Merkezi mi diye.

Havasına alışamam durumuna gelince iyice saçmalamış. Daha mı soğuk, dağ başı mı, derdi ne ki?

cnm bence haklısın. o laf vurmaları iyi bilirim. ben şöyle yapıyorum. duymamazlıktan geliyorum. sende öyle yap. konuşmalarını duyma itibar etme cvp verme. söylensin dursun. bakacak kendi söyleyip kendi dinliyor. bir süre sonra vazgeçicek göreceksin. tartışarak söz verdin fln diyerek çözemezsin. o bir söz verdi tutacak. ne derse desin tın.

ayrıca arkasını dönsün uyusun daha iyi. tartışıp sana bağırıp çağırsa kavga büyüse dahamı iyi. eskiden benim eşimde susar uyur veya başka odalarda oturururduk. derdim bu nasıl adam. insan bir tepki verir. konuşur. şimdi susmuyor bağırıyor uzatıyorda uzatıyor. zaten kavga anında konuşulmaz boşver konuşmaya çalışma.

eşim çığrından çıkınca susar gözünün içine bakarım sadece. sakinleşince de ben başının etini yerim

Bence esinizin en bastan beri annelere yakin oturdugunuz icin oraya ön yargili bu yüzden alışmaya bile cabalamamis gibi geliyor bana. Haklısınız bende olsam ailemi birakamazdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz empati yapın bence. Eşiniz söz dahi vermiş olsa "bu yakınlık evlenildiğinden beri yaşanıldığı" için alışamaması normaldir.

Söz verdin diye önüne ısıtıp koymak daha kötü ve çıkmaz olur evliliğinizde.

Ailenizin de çok yakınında olmak yerine taşıt mesafesi bir yerde olmanız daha makul olurdu bana kalırsa. Evet anne-baba da önemli ama eş-aile huzuru bir tık daha öndedir herşeyden.

kuzum yanlış anlama ama sürekli alttan alttan almak sürekli pofpoflamak zorundasın
her daim yatıştırmaya çalış.sonuç olarak senın ıstediğin olmuş.
bide erkekliğe b.k surdurmek ıstemıyodur
sınırlenme sonuçta senın istediğin gibi herşey
alttan al..illa bigün bıkacak
sakın diklenme

bence eşiniz evliliğe alışamamış gibi geldi bana.

yani büyük etken bu.buna da çeşitli kılıflar uyduruyor.en geçerli sebebi de bu.
çünkü erkekler kadınlardan daha geç alışıyor evliliğe.buna da çeşitli kılıflar uydurabiliyorlar.
evet belki gerçekten yaşadığınız yere alışamamış olabilir.ama alışamadığı en büyük şey evlilik bence.
siz pes etmeyin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…