o mu tuhaf ben mi?

Bu havalarda iç çamaşır da kıyafetler de hergün değişebilir. Ya da ben sıcak bir yerdeyim bilmiyorum ama saçımı yikamasam bile hergün duş alıp değiştiriyorum ben şahsen. Annen takıntılı sorunlu bir insan bence. Yasin çok mu küçük Niye el sabununa bile karisiyor

Sabun konusunda haklı olabilir çünkü en yıkama takıntım yüzünden ellerim yaz günü bile kuruyor ama diğerlerinde ben pis ve üşengeç bile olabilirim yani abartı değil

Annen garip davranmış. Genç kızsın olmuşsun, tabi ki temiz olup kendine bakacaksın. İlginç. Annenle konuş, rahatsız oluyorum de, akıntı olmuş hasta mı olayım de.

Sabun konusunda haklı olabilir çünkü en yıkama takıntım yüzünden ellerim yaz günü bile kuruyor ama diğerlerinde ben pis ve üşengeç bile olabilirim yani abartı değil

Karışık mı olmuş :(
Biri sabununa niye karışıyor dedi ben de o konuda ben çok abartıyorum obsesifim el yıkama takıntım var ama banyo,kıyafet değiştirme konularında falan titiz değilim o çok rahat davranıyor dedim.
Umarım anlaşılır olmuştur

Yani ben her gün mutlaka duş yaparım yaz kış fark etmez. Saçlarımı her gün yıkamam ama benimkiler 2, 3 günde bir kirleniyor mesela. Saçı her gün yıkamak iyi değilmiş zaten saç açısından.

2 gün duşsuz ben dayanamazdım herhalde, 2 gün bana çok.

Herkese iyi günler.
Konu annem.sorun şu ki annem duşuma kıyafetime vs. Karışıyor
Mesela duştayım ben haberin olsun diyorum neden duş alıyorsun her gün duş alınır mıymış hasta olucan diyo.
Ben de anne her gün dediğin haftada 2 yani çok değil hem havalar ısındı bir şey olmaz merak etme diyorum.
Haftada bir yeter saçın da temiz diyor pis mi kokayım diyorum zar zor giriyorum duşa.
Sonra temiz çamaşır bitmiş oluyor anne çamaşır yıkar mısın temizler bitmiş diyorum.
Neye ihtiyacın var diyor işte söylüyorum her gün bir tane değişme sen de diyor.
Sonra afedersiniz ama akıntım oluyor çamaşırıma bulaşmış oluyor değiştiriyorum kirli çamaşırı atarken sürekli çamaşır mı değişilir biraz akıntı bulaşsa bir şey olmaz diyor.Günlük ped kirlenince de aynı şey
Banyo yapıcam sütyenim yok bu sefer de sütyen her hafta değişilmez 2 hafta da bir değiştir yeter diyor.
Okul pantolonumu kirli sepetine her attığımda pantolon ayda bir yıkanır sürekli yıkama diyor arkadaşlarıma sordum hepsi haftada bir yıkıyor hatta 2 kez yıkayan bile var
Tuvaletten çıkmışım ellerimi yıkıyorum çok sabun kullanma ellerine zarar verir diyor anne anca köpürüyor diyorum hem antibakteriyel sabun değil ki biraz ben hassasım bu el konusunda aslında onu kabul ediyorum.
Ama hatırlıyorum küçükken baktım banyo yaptırırken life çok az sabun sürerdi ıslatırdı neredeyse hiç köpürmezdi anne bu köpürmedi biraz daha sür derdim yok olsun bu temizler derdi.
Sizce ben mi aşırı takıntıyım annem mi fazla rahat?
Bir de size sorayım dedim.uzun oldu kusura bakmayın

üzgünüm ama annen pis

Anaaa:KK48:
Anneye bak çok tuhafıma gitti nedensizce çok güldüm ya kbakma:KK55: iç çamaşırı olayı kötüymüş ben hergün gerekirse 3 4 kez bile değiştiririm günlük pedlerde işe yapamaz bence sen bol bol çamaşır al olmadı git kendin aç makinayı..
Yada geceleri gizli gir banyoya:KK53:

Siz, olması gerekeni yapıyorsunuz ama anneniz sizin kadar temiz bir kadın değil. Hayret doğrusu, öyle anneden böyle titiz bir kız Nasıl olmuş?

Her gün saç yikanmazsa bile mutlaka vücudu yıkamali. Hele yazın bazen sabah akşam bu yapılmalı imkan varsa.

Biraz annenizin yükünü alırsanız belkide öyle yapmaz.
Belkide yorulmustur işlerden.

Kendi işinizi kendiniz yapın.

Aynı benim annem. Seninkini bilmem ama benim annem cimrilikten yapıyor. Makinayı çalıştırmaz elektrik su deterjan az harcansın. Sık banyo yapma ki su gitmesin. Benimde çamaşırsız kaldığım çok olmuştu.

Sakın annenin laflarına bakma öz bakımını mutlaka yap. Makinayı gerekirse kendin çalıştır habersiz gir banyoya. Akıntın varsada Sakın ıslak bırakma öyle mantar olur

Kışın saçlarımın uzunluğu ve hamileliğim dolayısıyla 2 günde bir yıkanmaya başladım, hasta olmamak için.
Hala kendimi pis hiddediyorum, çünkü her gün hatta günde 2 kere duş alan bir insanım.
Sanki kışın bütün pislikler üstümde birikti, hala arınmıyor, kokuyorum gibi geliyor.
Haftada 2 ne demek?
Genç bir kadın olarak lütfen temizliğinize kimseyi karıştırmayın, hergün düzenli duşunuzu alın, çamaşırınızı değiştirin.
Ayrıca 1 hafta aynı sütyen giyilmez, kıyafete göre değiştirmiyor musunuz?
Eğer eksikse, gidip kendinize ucuz pahalı farketmez ama ev içi ve dışı kullanabileceğiniz 5er adet edinin.
Elinizde duş alırken yıkayabilirsiniz, sorun olmaz.
Cimrilik ya da rahatlık, adı her neyse sağlıktan ve temizlikten önemli değildir.

Ikiniz de. Boyle havalarda haftada iki defa yikanirsan kurdesen dokersin. Camasirlarinla da kendin ilgilen, koca kadinsin. Annenle ne alakasi var¿ Suyu sabunu da bol kullanin. Annenin baska bi rahatsizligi var eskiden basina kotu bir olay gelmis olabilir. Onun da herseyini yika elin degmisken. Anneye yük olunmaz.

Yook artık çevremde duyarım hergün yıkansın çamaşırını değiştirsin diye çocuğuyla tartışan anneleri..
Ama bu model anneyi ilk kez okudum..
Sen annene uyarsan şayet herkes yanında burun tıkaçlarıyla gezer şüphen olmasın..
Eğer annen sana öğütlediği gibi yaşıyorsa vah eşinin,dostunun haline..

Anneniz tuhaf tabi ki...
Haftada iki duş almak mı çokmuş? Aksine çok az, hiç yeter mi? Her gün çamaşır değiştirme ne demek üstelik? Hem de bir genç kadına böyle öğütler verilir mi hiç?
Ben yazın sabah akşam duş alır en az iki kere çamaşır değiştirim. Kışın da mutlaka günde bir duş. Çamaşır yine en az iki kere değişir. Ancak böyle temiz hissederim kendimi. Neden pis gezelim ki mis gibi olmak varken değil mi?
Siz neden pis gezin istiyor işte onu da gerçekten anlayamadım.
Ben yerinizde olsam temizlik ve kişisel hijyen hakkında yazılar, makaleler vs bulur ona okuturdum. Hele ki şu iç çamaşırı konusunda mutlaka, sağlığınız için. Bir de günlük pedler de zararlı... Onu da bilin. Pamuklu çamaşır kullanılmalı ve o da her gün değiştirilmeli tabi ki. Yoksa mantarla, vajinitle de uğraşmaya başlarsınız ki bunların da iyileşmesi zordur..
Bir de çamaşırlarınızı neden kendiniz yıkamıyorsunuz? O zaman da gözüne batar mı?
Siz yine de her fırsatta kendinize üçer beşer iç çamaşırı alın derim, böyle böyle bollaştırın, o da yetmiyor belli ki.
Sabun vs her ayrıntıya karıştığına göre tasarruf konusuna mı fazla takık acaba?
Hiç bilemedim, tuhaf gerçekten:110:

Son düzenleme:
Akıntı öyle sizin bahsettiğiniz kadar yoğun ve fazla değil.Ama banyoyu sık yapıyorum yani zaten ne yapmam gerektiğini de biliyorum annem mi haklı ben mi diye merak ettim
Teşekkürler herkesin yorumları için :)

Öusluk değil ki bu oluk oluk aksın.

Bir damlada olsa pantolana bulaşır o.

Akıbtısı olan insan günde 1-2 kez çamaşır değiştirsede ya koku oluşur ya mantar olur.

Valla sabah aksam duş alırım yazın, haftada 2 nedir?
Çamaşır alın, 2,3 TL ye iç çamaşır alabilirsiniz. Sütyen sayınızı arttırın.
Madem anne cimri değil, fazladan okul pantolonu alın.
Böylece 2 tarafta Mutlu olsun.
Duş konusunda iki tarafın Mutlu olması imkansız. Onda anne tamamen HAKSIZ.

Back
X