- Konu Sahibi starimlsls
-
Ya işte bana bu çok yanlış geliyor. Onla ilişkiye benle birlikteyken başlasa pislik olacaktı ama bırakıp çıkmaya başlayınca mantıklı oluyor. Sonuç olarak ne farkı var ki . İlk ayrıldı sonra başladı böylece kendi vicdanı rahat benim durumum gram umrunda değil. Bu bencillik, karşımdakinden kurtulayım bir an önce de yoluma bakayım o ne halt yerse artık ben başkasını buldum nasıl olsa kafasıbence o kadarını kurcalamaya gerek yok. çünkü ortada sadece 6ay var. çok bir emek yok.
bir de senle beraberken kızla aldatsa haklısın. ama o da yok. sen de yoluna bak. ben bu konularda hemcinsimi savunurum ama 6 ay bu kadar üzülmek için gereksiz.
peki yeni bir ilişkiye başlaması için ne kadar zaman geçmesi gerekiyordu aradan sizce? siz ayrıldıktan 2 ay sonra başladı demiş. size göre nedir bunun ölçüsü? 2 ay az bir zaman değil ki, aşık olmayan birisi için. aşık olmuş olsaydı 2 ay kısa derdim ama aşık değilse 2 ay kısa bir zaman değil.Ya işte bana bu çok yanlış geliyor. Onla ilişkiye benle birlikteyken başlasa pislik olacaktı ama bırakıp çıkmaya başlayınca mantıklı oluyor. Sonuç olarak ne farkı var ki . İlk ayrıldı sonra başladı böylece kendi vicdanı rahat benim durumum gram umrunda değil. Bu bencillik, karşımdakinden kurtulayım bir an önce de yoluma bakayım o ne halt yerse artık ben başkasını buldum nasıl olsa kafası
peki yeni bir ilişkiye başlaması için ne kadar zaman geçmesi gerekiyordu aradan sizce? siz ayrıldıktan 2 ay sonra başladı demiş. size göre nedir bunun ölçüsü? 2 ay az bir zaman değil ki, aşık olmayan birisi için. aşık olmuş olsaydı 2 ay kısa derdim ama aşık değilse 2 ay kısa bir zaman değil.
çok can acıtıcı yorumlar var haklısın nankör biri var karşında o mutlu devam edicekmı hayatına tasa takılır elbet. başına geleni en iyi sen bilirsin . acımasız yorumları takmaa agzı olan konusuyorYa cidden böyle tepkiler alınca ben de şaşırıyorum. Ya bu çocuk beni tanımıyor değildi ki tanıyordu seviyordu ilgileniyordu. Çıkmaya başladık hevesi kaçtı, ne ilgi ne önemseme .. stresli dedim ayrılmak istemedim. Düzeliriz dedim. Daha da ilgisizleşmeye başladı tepki verince sıkılıyorum dedi. Sonra bıraktı gitti. Başkasıyla başladı. Bu çok normal bi şey mi? Yaş 25 o yüzden mi bana çok acı geliyor ? Yani benim için çabalasa, emek verse öyle gitse tamam diyeceğim . Yok baya hevesi kaçtı öküz gibi davranmaya başladı sonra başkasını buldu.
Teşekkür ederimçok can acıtıcı yorumlar var haklısın nankör biri var karşında o mutlu devam edicekmı hayatına tasa takılır elbet. başına geleni en iyi sen bilirsin . acımasız yorumları takmaa agzı olan konusuyor
bunun cevabını bilmek imkansız. aşık değilse ve başkasından etkilendiyse tamam ben starimlsls'i kesin olarak istemiyorum fikri baskın çıkmış olabilir. yani siz benimle birlikteyken diğer kızdan etkilendi ve benden kesin bir biçimde ayrıldı diye düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla ama bunun cevabı eski sevgilinizde gizli tabi.Yok işte aşık değilse neden başkasıyla tanışmayı bekliyor ? Yani benden bir anda ayrıldı, kesin istemediğini anladı. Bi anda kızdan hoşlanmaya başladı kız da bundan sonra çıkmaya mı başladılar ? Yani bu kadar şanslıysa eğer sorun yok, hayat yüzüne gülmüş.
Şöyle yeni başladı işe geldi bu kızı tanıyor musun, adını biliyorum sadece üniversitendi dedim. Ona da sordum kız arkadaşım var starimlslsls o da sadece adını biliyormuş senin dedi. Ayrılmadan 1 gün önce napıyorsun dedim iş arkadaşlarımla oturuyorum dedi. Sonra yarın konuşalım mı dedi. Diğer gün gittim ayrılalım dedi nasıl buz gibi ama . Kesin kararını vermiş birden sadece gitmemi bekliyor bir an önce.bunun cevabını bilmek imkansız. aşık değilse ve başkasından etkilendiyse tamam ben starimlsls'i kesin olarak istemiyorum fikri baskın çıkmış olabilir. yani siz benimle birlikteyken diğer kızdan etkilendi ve benden kesin bir biçimde ayrıldı diye düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla ama bunun cevabı eski sevgilinizde gizli tabi.
Peki neden kızla tanışamadan ayrılalım diyemiyor bu insan? Niye biriyle tanışıp hoşlanmaya başladıktan sonra 1 hafta önce bana sarılırken 1 hafta sonra bitti ben de diyor ? Madem istemediğini anladı neden başkasıyla karşılaşınca aklına geliyor bu?
Bence dedigi gibi bunaltmissin adami, o da cekip gitmis.
Seni tanidikca sogumus da olabilir..
İlişkide çok fazla bunalmış bence.bira baskıcı davranmışsınız sanki.peşinizden koştu diye hemen teslim olmasaydınız.erkekler böyle elde edince genel olarak değişiyorlar zaten.aradığı kişinin siz olmadığını anlamış ve ayrılmak istemiş bunu herkes yapıyor.her ilişki mutlu sonla bitecek değil.
Uzaktan sevmiyordu bütün her şeyimi biliyordu, arkadaştık biz . Neye nasıl tepki vereceğimi bile biliyordu...Al dedi, git dedi, çocuklarını dedi , ne yaparsan yap dedi.
Şaka bir yana insan platonik sevince karşındakini hayal ettiği kalıbın içine sokar. Sizi yakından tanıyınca hayal ettiklerini sizde bulamamış demek ki. Adaletle ne alakası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?