- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Ama biraz havada kalmis muallimecim neden eski esiyle tekrar denemeye karar verdigini size söylemeye gerek duydu ki arada bir sey oldu da biz mi kacirdikEki Görüntüle 2657211
İyi akşamlar hanımlar konumu takip edenlere finali bildirmeyi ve teşekkürü bir borç bilirimyorum yapan, tecrübelerinizi aktaran parmaklarınız dert görmesin Benim için bu konuda yaptığınız yorumlar gerçekten yol gösterici oldu. Konumun son mesajı olarak iliştireyim bu ekran görüntüsünü buraya
İş önemli lütfennHaha kıyamam ya verdigin cevaba bayildim nasıl umarsız nasıl mesafeli. İş konusunu bile araya sikistirmissin
Olan herşey buraya yazdığımdan ibaret bu konuşmada da normal ders planlarından konuşuyorduk konuşmanın sonunda söyledi. Ben şöyle düşünüyorum bana karşı duygularının olduğunu söylemişti ya hatırlıyorsunuzdur binevi kendince herşeyin önünü kesmek tamamen kendi hayatına odaklanmak istediAma biraz havada kalmis muallimecim neden eski esiyle tekrar denemeye karar verdigini size söylemeye gerek duydu ki arada bir sey oldu da biz mi kacirdik
Hangi tarafa dogru ölüyordukEki Görüntüle 2657211
İyi akşamlar hanımlar konumu takip edenlere finali bildirmeyi ve teşekkürü bir borç bilirimyorum yapan, tecrübelerinizi aktaran parmaklarınız dert görmesin Benim için bu konuda yaptığınız yorumlar gerçekten yol gösterici oldu. Konumun son mesajı olarak iliştireyim bu ekran görüntüsünü buraya
Heee duygularini soyledigi kismi unuttum ben şimdi anladım. Adam dürüst davranmis takdire şayan yalniz sizin mesaj da efsane olmuş . Karşınıza güzel insanlarin cikmasi dileğiyleOlan herşey buraya yazdığımdan ibaret bu konuşmada da normal ders planlarından konuşuyorduk konuşmanın sonunda söyledi. Ben şöyle düşünüyorum bana karşı duygularının olduğunu söylemişti ya hatırlıyorsunuzdur binevi kendince herşeyin önünü kesmek tamamen kendi hayatına odaklanmak istediçünkü bizde o son konuşmadan sonra iş dışında hiç mesajlaşmadık
Ölmek değil de benim için yakabiliriz hanımlar bu geceHangi tarafa dogru ölüyorduk
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinHeee duygularini soyledigi kismi unuttum ben şimdi anladım. Adam dürüst davranmis takdire şayan yalniz sizin mesaj da efsane olmuş . Karşınıza güzel insanlarin cikmasi dileğiyle
ÜzdüEki Görüntüle 2657211
Çok tatlı çok naifsin sevimli muallimemYorum yapan arkadaşlarım sizde çok tatlısınız hepinize tek tek geri dönemiyorum sürekli konumun en başa alınmasına sebep olup gerçekten şuan fikir desteği bekleyen hanımlara haksızlık etmek istemiyorum o yüzden kusura bakmayın lütfenMune konumu yoruma kapatabilir misin rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?