- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Sana bise diyimmi ogretmenin yasayabilecegi en guzel ask baslangiciSelam hanımlarokulumda aynı zümreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş görevlendirdi. Bu geçtiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul öncesi olunca sınıftan dışarı çıkamıyoruz en azında ben çıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava güzelse o şekilde dışarı çıkıyoruz. Dün de nitekim öyle oldu ve bu yeni gelen öğretmen arkadaşım da pencereden gördüğünü ve çocukların çok eğlendiğini gözlemlediğini, yaptırdığım etkinliği sormak sebebiyle yanıma geldi dün çıkışta . Bende anlattım hatta bir örneğini verdim. O da böyle şeylere çok hakim olmadığını çocukların hoşuna giden yeni etkinlikler bulamadığını yardım edip edemeyeceğimi sordu bende elbette yardım edeceğimi ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni oyun ve etkinlikler üretmenin önemli olduğunu belirttim ve numaramı verdim. Dün akşam saatlerinde bir fotoğraf attı masanın üzerinde birbirinden renkli malzemeler atık materyaller ponponlar ziller vs. Bunlardan 23 nisan için fotoğraf çekimi alanı yapabilir miyiz birlikte diye sordu kendisinin profesyonel makinası varmış çocuklara güzel bir hatıra olacağını söyledi. Allah yukarda tamam yakışıklı olabilir amma velakinn hep çocukların yüzündeki gülümsemeye sebep olmak için kabul ettim teklif ettiği yardımları Ama sanki farklı şeyler seziyorum. Sizde Yorumlarınız belirtirseniz sevinirim hanımlar
Fotoğraf çekim alanı önemli lütfen23 nisanı şimdiden mi planliyormus bak bak
Teşekkür ederim söylediğim gibi sadece yakışıklı olduğunu hissettimÇok sevimli geldi anlatımınız. :) Hislerinize güvenin. Devamı gelecek :)
Henüz başlayalı 4 gün oldu okula. Sizcede erken değil mi ayran gönüllü olmasın buHoşlanmış
Evet çok romantik hatta o kadar romantik ki arka planda kullanırız diye koca bir rulo çöp poşeti paketi getirmişti elindeKızzz çok romantikevet başka şeyler sezdim bende çok heyecanlı devam et ve lütfeeen gelişme olursa yaz
Ayran gönüllü değilde tavırlarınız hoşuna gitmiştir belki. Heyecan duymuştur. İlk görüşte aşktır. Yani gün sınırlaması koymak çok doğru değil aslında duygu bu nasıl ne zaman oluşacak, nerden çarpacak belli olmaz. Biraz akışına bırakın. Gözlemleyin. Sohbet edin...Henüz başlayalı 4 gün oldu okula. Sizcede erken değil mi ayran gönüllü olmasın bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?