O neydi gız 😜😁

Gelişme var mı?
Hayır üzgünüm Aramızda oluşan o güzel duygular maalesef zaman aşımına uğradı şaka şaka ama şuda bir gerçek ki buntatil benim hislerim için yıkıcı bir etki oluşturdu. Daha çok mantığımı ön planda tutarak düşünüyorum. Beyefendi arada mesaj atıyor halimi hatırımı soruyor ama çok uzatmadan sonlandıran ben oluyorum bilmiyorum evladıyla geçireceği vakti çalıyormuşum gibi hissediyorum

Ahh çok nazik ama ben birkaç gün yoktum, sonra bir konu okurken yorumunuzu Gördüm aklıma geldi

Ben de iyiyimm
Sizde çok naziksiniz ama birazcık hüzünlendirdin bak beni konu başlığımı uzun zamandır görmüyordum şimdi hemmen unutturuyorsun bana ben anlamam

Mantığınız ağır basıyorsa muhtemelen zamanla soğuyup son vereceksiniz.
Evladına vakit ayırıyordur mutlaka.
Ne kadar düşünceli ve hassas bir insansınız.
Bu yapınızdan dolayı da bu ilişkide üzülmeniz olası...
Yine de hakkınızda hayırlısı diyelim.

Sizde çok naziksiniz ama birazcık hüzünlendirdin bak beni konu başlığımı uzun zamandır görmüyordum şimdi hemmen unutturuyorsun bana ben anlamam
Kıız öyle deme

Kahvenin yanında çikolata ve kurabiye getireyim ben de öyleyse

Beyefendi bence kötü niyetli birisi değil, yoksa baştan hiç söylemezdi. Ama bazen de bişeylerin baştan belli olması daha güzel olur

Yani şöyle söyleyeyim sizin de bildiğiniz gibi tanıştıktan yaklaşık bir buçuk hafta içinde mini mini bir oğlu olduğunu bana söyledi ve zaten ondan bir kaç gün sonra okullar tatil oldu yani aramızda güzel paylaşımlar olamadan ben bu gerçekle uzun bir süre baş başa kaldım.. Aklımda o kadar çok soru vardı ki aslında ama araya giren süre de mantığım tek tek cevapladı bu soruları kendince.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, tekrar geri yazdığın için teşekkür ediyorum bolca sevgilerimi gönderiyorum sana

Çikolata mıı asla hayır diyemedim bak unuttum bile evet çok haklısın öyle bşr dönemdeyiz ki millet olan çocuğunu söylemeyi bırak evliyken saklıyor Hepimizin karşısına bu beyefendi kadar dürüst insanların çıkması tek temennim.. Elbette yaptığı çok güzel bir davranıştı en başından söylemek

Afiyet olsuunn

Kesinlikle öyle muallimecim, bence karşında temiz kalpli ve güzel hisler uyandıran biri olduğu için bir de açıkçası anasınıfı, çocukları seven biri olduğu için söyledi, ki en güzelini yaptı.

Nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun okulların kapanması da bi vesiledir belki, araya zaman girmesi yani

Evet neyi düşünerek söylediğini bilemeyiz ama söylemesi gerçekten takdire şayan bir davranış hak veriyorum sana canım belki de düşünüp taşınmam için gerekliydi belkide
Hayırlısı olsun umarım o miniğe annelik yapabilecek çok çok iyi bir kişiyle evlenir

Aynen öyle muallimecim
Hem de aranızda kırıcı, üzücü şeyler yaşanmamış oldu
Senin de karşına kalbini pır pır ettirecek, neşene neşe katacak kalbi güzel biri çıksın

Sevimlimuallimecim bişey merak ettim
Sen niye ban yemiştin bu konudan
Bu konudan ban yemedim tatlım bana bir çiçek gelmişti ismini bilmiyordum burdaki hanımlara sormak için bir konu açmıştım sonra gördüm çiçeği hanımlarla aramıza uzun bir süre girmesine sebep oldu o çiçekcik

İyi akşamlar hanımlar konumu takip edenlere finali bildirmeyi ve teşekkürü bir borç bilirim yorum yapan, tecrübelerinizi aktaran parmaklarınız dert görmesin Benim için bu konuda yaptığınız yorumlar gerçekten yol gösterici oldu. Konumun son mesajı olarak iliştireyim bu ekran görüntüsünü buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…